• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 43 / 70 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.05. 14:24

Victor Fredrick Faren

-Nos Zamorak, mien távolságból, képes parancsolni a vízuraknak, ugyanis ne feledjük, ha az egy óra lejár ellenünk fordulhatnak. Így én mindenfélekképen ugyhiszem, hogy inkább uszicsuk rá az utánunk eredõ toroni fatyakra, ha lehetséges, és a vízurak még vagy a tábor elött vágják el, vagy a tábor mögött az elfek segítségével, ha még itt vannak tüntessék el, azt a csapatot, akik felénk indulhattak, mi pedig menjünk a tiadlaniak felé.

<Ad kyel, hogy távolrol is lehessen irányítanbi víz eme hatalmas urait.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.06. 9:29

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Kapuvár, Marakesh-szurdok
Idõpont: Adron második hava, nyár,dél
Résztvevõk: Mindenki

//Seba, Victor, Hatarasima//

//Off:
Navaratna írta:(Bethsebath Nan Sifro)
-Senki ne üzengessen sehova nyakló nélkül lovasságért, miegyébért mert jónak tûnik de nincs rá adva engedély! Fasza. Már elkezdte. Most legyintsem fültövön?-nézett Kitára.

Nava! A tiadlani követ és Kita, valamint magának a Dorchának a serege egy független szuverén államhoz tartozik. Sebának semmiféle jogalapja nincs ahhoz, hogy az õ engedélyétõl tegyék függõvé a tiadlaniak a cselekedeteiket, de ezzel gondolom Seba is tisztában van. Ha úgy tartja úri kedvük, hogy a Dorcha maga jön ide egy szál pendelyben egy fogpiszkálóval a toroniak ellen, hát úgy jönnek. Seba a dwoon hadsereg kötelékében szakaszparancsnok –ott is csak az egyik Szabadcsapaté- és nem a tiadlaniéban. Lehet véleményed ugynan a döntéseikrõl, de beleszólásod aligha.//

Hatarasima és Kita nem vesznek tudomást a katonanõ indokolatlan parancsolgatásáról, már azt a részét tekintve, ami feléjük írányult.

- Tiszteletre méltó a feljebbvalója megfontoltsága Zak. De az engedelmesség és a lojalitás is az. Személy szerint én is inkább ezt a megoldást támogatnám Sógun. A Dorcha nem hiába adta önnek Hano tartomány kormányzását. Ha a küldetését elvégezte, nem kell hogy felesleges kockázatot vállaljon bármi áron. A Dorcha várja önt és a jelentését az elvégzett szolgálatról.- kérleli Kita Hatarasimát

- Hát Zak, a mai nap úgy néz ki nem jó a halálra. – mondja sajnálkozva a követ az Arel papnak.- Talán ha csak ketten lennénk, és mindketten a magunk urai lennék, talán együtt küzdhetnénk. De az a nap nem ma lesz.

- Nekem ugyan nincs más uram Arel-en kívûl! –kiáltja az aszisz fanatikusan- Nem azért kértem és kaptam Arelrõl hatalmat az elemek felett, hogy a tyúkszaros kis életem kíméljem! Én ugyan nem köpön arcon a Sólyomaszonyt, inkább meghalok!

-Megtagadom a parancsot kapitány! Victor! Látonom kell az elementálokat, hogy uralni tudjam õket! Az egy óra letelte után testük elenyészik és visszatérnek a síkjukra. De addig még nagyon sok toroni emlegetni fogja ezt a napot! –sziszegi gyûlölettel. –Ha akar velem tarthat de én megyek! –mondja Zak- Kövessetek és támadjatok mikor szólok! –kiáltja a Vízurak felé és szaladva a legközelebbi toroni szakasz felé indul, akik már látótávolságba értek. Az elementálok követik.

//Aires//

Egy tucat testõr húz gyûrûbe. Mindegyik nem fér hozzád, de négy igen. Négyfelõl kell kardok vágását hárítanod. Aires figyelmét elkerülte az a tény, hogy ezt a néhány embert, ha felruházták azzal a képességgel, hogy észrevegyen egy láthatatlan támadót, akkor a ködalak sem fogja õket valószínûleg érdemben akadályozni. Viszont az erõs fény elvakítja õket és a maradék érzékszerveikre támaszkodnak. A ráolvasás felerõsítette a szemük érzékenységét.
Az elsõ 12 kör eredménye:
Nagyon jól védekezel. Kemény adok-kapok bontakozik ki a támadók és közötted. Két testõrt nagyon súlyosan megsebesítesz, egyet a combján egyet a kezén. Õk visszavonulnak és másik kettõ lép a helyükre.
A harcban a támadások nagyjából háromnegyedét sikeresen kivéded, elhárítod, vagy csak túl gyenge vágást kapsz ahhoz, hogy a láncingeden átüssön. (Aires veszteségei: 2k10 mínusz az SFÉ kétszer.) A boszorkénymester összekuporodik, meghúzza az övénrõl leakasztott Hatalom italát és várja, hogy megszûnjön az arcára idézett tûéles fény zavaró hatása. Hat testõr nyugodtan fedezi.

Egy sikoltás a Falról:

-Aires!!!! –Krisztin felfedezte hogy mekkora pácba másztál és az utolsõ néhány körben néhány jól célzott lövést indít a téged szorongató tetovált fejû toroniak felé. Egy felbukik, a többi pajzsfedezékbe húzódik.

- Vonulj vissza te õrült!- kiáltja feléd.

A Boszorkánymester felemelkedik a néhány perces koncentráció után. Az arát éles fény vakítja, de egy dörrenõ villám vágódik ki a kezébõl feléd. Ártalmatlanul elzúg a fejed felett.

(Maradt 10 testõr és egy boszorkánymester.)
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 9:57

-Jó, ez a lovasság már el fog indulni.

(Közben mikor írtam anno a reagot nekem is eszembe jutott, épp ezért fejezte be a karim így a morgolódást.)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.06. 12:12

Résztvevõk: Seba, Hatarasima, Victor

//MSN-en lezajlott mesélés, Seba és zak konflikutsa; a vége igazán drámai, ez már Hatarasimát és Victort is érinti.//

Seba szeme elsötétült. Nem üthetje el a férfit, mert akkor lõttek a vizlények uralmának.
Felmordult, hozzálépett, vállára tette a kezét s megmarkolta.

-Nem mész te sehova.

Zak visszakapta a nõre a fejét egy pillanatra ellágyultak a vonásai, ahogy Sebára nézett és a fanatikus tûz is lanyhulni látszott. -Menjetek Seba, ha érdemtelenné válok Arel szolgálatára többé már nem lehetek a papja.

-Nem érdekel, mit kíván most a hited, Zamorak. Az sem érdekel, ha Arel azt kéri, tarts minimum 3 szeretõt. Leüthetnélek, ugye tudod? De akkor oda lenne a 3 vízúr. Személyes öngyilkosságra nem használhatod fel õket.
<Papságon túl is van élet, ember!!!>
Az arca meg-meg rándult a nõnek.

-Ez nem öngyilkosság Seba! Ezzel az öt Vízúrral darabokra szedhetem az üldõzõket. -Most megfizetek nekik apám haláláért, a húgom üldöztetéséért!

<Kicsit fals dolog személyes a személyes vérbossú nevében Arel mögé bújni, mert azt Seba is tudja, hogy Uwelé a bosszúállás. Arról nembeszélve, hogy Zak mióta szolgál már kamatosutl törlesztett a toroniakon, de ezzel hogy megöltétek Degrel Vallaint meg fõleg. Zakot legalább annyira személyes bosszúvágy hajtja, mint valáási odaadás.>

- Kérel engedj mennem!

-Na idefigyelj te öntelt hólyag-lett a nõ hangja folytott az indulattól-Ez öngyilkosság és még a szemembe is hazudsz. Csak a saját becsvágyad hajt, eszem ágába sincs elengedni téged! Ha azt hiszed, csak magadat viszed vágóhídra, akkor tévedt, velem is kicseszel de rendesen! Nem vagyok papnõ, de inkább Uwelre kellett volna hivatkoznod ha igazi bosszúról van szó, nem? Degrel halott. Elég toronit öltél már eddig is. Vérszemet kaptál? Mi az, Kassia kell neked, hm? Jól meghágtál, így legalább egy szép emlékkel vonulhatsz dagadó mellel a toroniak ellen "önfeláldozón"?!
-Itt maradsz, a kurva életbe, mert ki akarom verni belõeld a lelket ezért!

Zamorakban egy pillanatra a lélegzet is bennfakad. Teljesen Seba felé fordul és csak hápog mint a partra vetett hal. Elsápad, hangja folytottá válik:

-Ez...ez...nem igaz. -mondja magának, elég kevés meggyõzõdéssel.

-Nem?! Védekezni sem tudsz! Te már tegnap óta ezen lovagolhatsz, hogyha akad egy jó alkalom, fogod magad, irány a toroniak megdögleni!!!És van pofád apáddal meg a testvéreddel takarózni!!! Hogy sülne le a bõr a képedrõl, forognak a szüleid sírjukban! És legyek én a boldog gyászoló szeretõ, mert egy ilyen tökös pappal feküdhettem le! Érdekes izlésed van, hallod-e!-Seba arcán nyílt harag táncol.
-Úgy látom, te magad meg Arelt választottad, én csak segédkezhettem mellé!

Zak keze lehanyatlik és az oldala mellett lógatja. Az emberi életben az igazág elviselése a legfájdalmasabb, bármilyen pici igazságról is legyen szó. Vállait leengedi, ahogy a hallottakon gondolkodik. Úgy áll elõtted mint egy száraz vizibolha a Taba-el Ibara közepén. -Igazad van. -ismeri be. Tényleg képes lettem volna a családom gyalázata mögé bújni és Arel istennõ hatalmát használni hozzá.-suttogja megtörten. -Érdemtelenné váltam a szolgálatára.- hajtja le a fejét.

A Sólyomhold felvillan, Zak felrikolt.
Az öt vízúr elbõdûl, hangjuk, akár a tenger zúgása.
Mint az õrült ki letépte láncát esnek a kegyvesztett papnak.
Jégpallosok zúgnak Zak felé, aki eközben a nyakában vörös fénnyel izzó, lángoló Sólyomholddal küszködik, hogy ne égesse a bõrét, végül kitépi a nyakából és elhajintja.

Seba szeme villant, nem értette mi történik. majd ennyit morzsol el fogai között:
-.Vadmarha...
Azonnal a medálhoz pattant, felkapta, s Zamorak elé állt, hogy a Vízurak kardját ha kell, felfogja.
-Úgy hát, így jutalmazza Arel azt a hû hívét, aki önmaga láncait leodbja mert felismeri, eddig rabigában fetrengett, hogy megbünteti és eltaszítja magától?!-a vízuraknak beszél, mintha rajtuk keresztül Arel meghallaná õt.
-Pont most lesz hûtlen anya, újra, mikor egy gyermeke önmagát tette szabaddá a nagy tanítás szerint?!
-Jól van akkor, jer, hozd ide vzífiaid, s csapj minket agyon!
-Minket, ne pedig azt a sereget, akik feketmágiával sorvasszák az erdõket, istennõ!
S farkasszemet nézett a vízurakkal. Egyik kezében (bal) a medál, jobbjában buzogányával.
<van pofám, vitázom egy égivel. Jó vicc, remélem halálom után lesz ki röhög rajta>
<Nem vagyunk ellenfél. gyengék ellen mióta is tör Arel? agyára ment volna a vadászat?>

-Hagyd Seba! A vízurakat már nem köti Arel igája!-kiálltja zak- A Vízurak maguktól cselekszenek! Nem Arel akaratából!- mondja miközben ide oda vetõdik, hogy elkerülje a csapásokat. - Megvonta tõlem a bizalmát, mert TE rádöbbentettél az igazságra! Nem Õ irányítja a Vízurakat! Levette rólam a kezét, hiszen rádöbbentettél, méltatlanul használnám az erejét. Arel a szívembe lát és elhagyott. Ennyi. De most már én is azt mondom, hogy futás, a tiadlaniak felé!!!
-Hiszen fennhangon ismeretem el, méltatlan vagyok rá!

-Tudod, mit, Zamorak? Nem hiszek én ebben! Szerintem Arel nagyon is tudna szólni ezeknek, ha venne a fáradtságot, felemelné a csinos fenekét a pokrócról,amin hever és les minket, ahelyett hogy jól odacsapna a vízurakkal! Fogd ezt a medált és bocsánatot kérsz! Õ is nõ, a nõk pedig szeretik a bocsánatkérést!!! de nagyon szépen csináld!-kiáltott a férfira.-Ha pedig a szeszélye miatt itt döglünk meg, nem fogok Darton elé kerülni, mert azt hiszem, a hitemnek lõttek!-mondta ki nyíltan.
Seba nem fut. <Ez a szívás! Kellett kinyitnom a pofám, erre oda az 5 úr, meg minden! Kiverem Zamorak fogait!!!>
Zak nem hazudott. Arel bizalma megrendült benne. Nyíltan visszalépett a küzdelem elõl, -pedig a Sólyomaszony támogatását és odafigyelését élvezte-, hagyta hogy emberi észérvek befolyásolják és ne a küzdelmet válassza. Addig nem is volt semmi gond, amíg Zamorak teljes szívébõl HITTE, hogy amit cselekszik az helyes és helyénvaló és az a lehetõ legtetszõbb az istennõnek.
Azonban szerelmének szavai elérték, és rádöbbenteték az igazságra. EZT nem tudta Arel elnézni papjának.
Egy Arel papnak nem lehetnek kétségei, félelme, vagy bármi ami bizonytalanságot ébreszhet benne, arról hogy mikor Arelt hívja nem tiszták a szándékai és nem a küzdelembe, csatába hívja a Sólyomasszony erejét. Seba szavai nyomán Zak a maga igazáról már korántsem volt olyan teljes szívvel meggyõzõdve...Ha a papja bizonytalan akkor az Istennõ is az.
Arel nem foglalkozik, lelki nyavajákon merengõ hõsszerelmesekkel. nek harcosok kellenek. És az isõ most nem alkalmas Aszkézisre és bûnbocsánatra.

Az iga nélkül maradt Víturak dühe Zak ellen fordult, hiszen egy emberfajzaz szava alá voltak utasítva. Zak nem tud egyszerre öt elementál ellen védekezni. Hiába támad nekik Hatarasima és Kita, mit fogalkozank õk a testükbe loccsanõ kardokkal. Nekik Zamorak kell. Egyikõjük átdöfi Zamorakon a pallosát...az aszizs férfi rángatózva, elkékült szájjal fekszik a földön.
Az elementálok egy toccanó hanggal szétesenek és elszivárognak a talajba. ki tudja hogy jutnak vissza a Síkjukra, de ez most senkit sem érdekel. A toroni üldözõcsapatok mostmár 30 m-en belül vannak.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 12:25

(Bethsebath Nan Sifro)

Gyorsan kell cselkedni. Kínjában a nõ majdnem elkezd nevetni. Legugolt Zamorakhoz, van-e pulzusa, azaz megtapogatja a nyakát, aztán lélegzik-e. ha halott, nem érdemes küszködni vele, késõbb meg majd lesz ideje a fejét a falhoz verdesni, mit mûvelt. Ha él, elteszi a medált, akkor is, ha Zamorak már nem viseli sose, s megkísérli ölbe kapni. Csakhogy a férfi nehéz, Seba combja pedig nem ép, ott lõtték meg.
-Viktor, a vízurak nyomát bottal üthetjük. Hallhatta, a felcsernek gondjai támadtak az istennõjével. El kell innen vinni. Tûnjünk a hegyekbe! Ne most vitassuk meg, mit tettem jól és mit nem, helyes?
Aztán próbaképp elforgatta a követ a nyakörvben, hogy üzenjen a vihargárda reá esõ részének- ha még van aki hallja, s egyáltalán elér oda ereje:
-Itt Nan Sifro parancsnok. 2 órán belül itt a tiadlani erõsítés, a Dorcha serege. Tartsanak ki.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.05.06. 13:05

Victor Fredrick Faren

*Victor igazából tétlenül nézi, a vitát, ugyanis érdemben ugysem tudna segíteni. Vélemény lenne de azt magába folytja.*

<Az odáig rendben van, hogy a Sólyom asszonyt képviseli, és õ is megggondoltalan, de ez háború, a mártír halál pedig nem segít se rajta se a szövetségen se Sebán. Ha jól látom õk egymásba estek de nehogy már egy ilyen szerelem ilyen csufos véget érjen. Remélem sikerül rébeszélni Sebának Zakot, hogy józanul gondolkodjon....Oh Arel mit tettél?>

*Ám amikor a solyomasszony távozik, oda ugrik, õ is és ajól oda sóz a vízurnak, majd utána védekezve védi, ZAk életét, de sajnos hiába, majd megfogja ZAk testét.*

-Tûnjünk el inenn. Kita HAtarisma, önök lehet, hogy könnyebben észre veszik a hegyi elfeket hátha még itt vannak jelezenek nekik, hátha egy kicsit feltudják tartóztatni a toroni szemetet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saggaras Zenir 2007.05.07. 8:16-kor.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.06. 15:42

(Bethsebath Nan Sifro)

Seba nem lacafacázik, ahogy Viktor felkapja Zamorak testét, futva elindul a hegyek felé.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.06. 15:57

Aries den Morgan

-Az Istenõ nem nézné ezt jó szemmel.Tudod jól te is,hogy a fal megtartására egyetlen esélyünk ha kiiktatjuk a varázshasnzálókat. :evil: Amugy is nélküled mit sem ér az élet ;)

mind ezt illar nyelven kiált fel Krisztinnek és olykor arra is pillant,ha egy pillanatra is abbahagyják a támadásokat.Aztán ismét faraks szemet néz a testõrökkel és a boszorkánymesterrel.Egyik szablyáját elrakja,igy kevesebb támadást tud okozni.Legalábbis a szablyával,azonban neki azét kellet a szabad kéz,hogy dobótõrjeihez férjen.Elindul a pajzsfal felé.Testõröket nem likvidálni akarja hanem csak kitérni/háritani a támadásukat.Célja a boszorkánymester majd a papok.Amint lát 1 rést távolabbról dobótõreivel veszi célba õket.Ha közelebb tud kerülni,akkor szablyával vág ill. ha van elég magasrangú pap/bm,akkor egy túsz ejtéssel is megprobálkozik.Hátha a saját embereiket nem ölik le bár ha megteszik legalább neki nem kell bemocskolnia a kezét :roll:

[ 2007.05.06, 16:56 ] - Schinter gurított 2d10 -t, az eredmény 12. Indok : Nem adott meg okot.-2x3 sfé amenyniben még kitartanak a lánc szemek->-6fp
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.07. 5:48

(Hatarasima)

<A végén még elhiszem Ranagolt tanításait... egy gorviki kereskedõtõl hallottam azt, hogy "az érzelmek természetes emberi reakciók, de nem kellenek a harchoz!" Kaoraku! Kérlek hatalmas sárkányisten segíts, hogy ne boruljon el az agyam... :evil: >

- Kita fedezzük a visszavonulásukat! - majd mást gondol :roll: - állj te is egy vonallal hátrébb!

Kardjait szélvészként pörgetve igyekszik minél több jégpallost eltéríteni a menekülök elõl, közben folyamatosan hátrál. Amikor az érkezõ toroni sereg már elterelte a Vízurak figyelmét maga is futásnak ered a többiek után.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.07. 13:46

Résztvevõk: mindenki

//Aires//

Mind a tússzedés, mind a boszorkánymester ledobótõrõzése eléggé nehezn kivitelezhetõ feladat. A testõrök gyorsak és célirányosan támadnak. Ebben a két percben kibontakozik a számbeli erõfölényük és a páros harc adta taktikai elõnyük.
Krisztin a falról nem hagyja abba a „tûz” alatt tartásukat, így a támadásuk nem söpör el. Egyedül vagy 10 elit testõr ellen. Az rögtön kiderül, hogy nem tudsz a boszorkánymester közelébe férközni. Örülsz, ha gyõzõd védeni a csapásokat. Mivel jelentõs túlerõ ellen harcolsz, ez nem sikerül valami fényesen, bármennyire is koncentrálsz a védekezésre, a testõrök fele találatot visz be neked. (Veszteség 5k10 Fp mínusz az SFÉ ötször)
A boszorkánymester kántál néhány szót és köp egyet feléd. Azonnal soha nem tapasztalt gyengeség erõtlenség lesz úrrá rajtad, ahogy az Izsomsorvadás rotása a testedben megfogan.
//Mivel on-line ban játszunk, most ez nálam „kicsit” másként mûködik, mint az asztalinál. Kérek tõled annyi százalékdobást PM-ben amennyi az egészséged tíz feletti része. Célszám nincs....de jó nagyokat dobjál ha lehet.//

//Victor, Seba, Hatarasima//

Victor erõs férfi, nem okoz neki gondot Zak testének felnyalábolása, de azért sprintelni, nem tud. Egy jó eröltetett menetet képes produkálni, de a Kyel-papnak nem éppen a hosszútávfutás az erõssége. Miközben, súlyos léptekkel csörögve-zörögve trappol utánatok, inkább nem néztek hátra de valami nagyon csúnya káromkodás van a fizimuskájára írva.

//Victor//

Ez kõkemény testi próba! Azért páncélban, teherrel futni nem épp egy kellemes gyalogalopp! Pillanatok alatt lefõsz, leizzadsz és lihegni kezdesz! //Célszám: 90. Százalékkockával dobjál. Annyiszor próbálkozhatsz, amennyi az Állóképességed 10 feletti része mínusz 3. Pszível növelhetõ. Jelezd, ha nincs meg a próba, vagy pszít használtál. értsd: legalább 90-et vagy többet dobjál.//

Victor igyekszik, de nem eléggé. Úgy 100 métert tehettetek meg, egy gyors felderítõ könnyûfegyverzetes, rödidkardos, bõrvértes szakasz elér benneteket. Egy tucat hajítódárda sûvít felétek. Muszáj lesz kitértni. (Victor te nem, mert neked esélyed sincs rá.)
//Célszám 60. Mindenki annyiszor dohat, próbálkozhat százalékkockával, amennyi az ügyessége tíz feletti része. Ha legalább egyszer megvan, kitértél. Ha nincs, a hajítódárda eltalál. K6+3 Fp mínusz SFÉ, ha valaki a próbálkozásai közben 10 alatt dobott, az túlütötték, és 3 Ép veszteséget szenved.)
A felederítõk gyors mozgású bõrvértes és rövidkardos katonák, akik mindkét kezükben fegyver forgatnak! Ímmel-ámmal támadnak, céljuk láthatóan az idõhúzás, és a menet hátráltatása. 12 felderítõ –katona , gyûrûben köröznek körülöttetek és be-beszúrnak ,akát a darázs. Nagyon lelassultok. A kitürés csak akkor lehetséges, ha legalább hat támadót leterítetek két perc alatt. //Kérek mindenkitõl 12 harci dobást.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.07. 14:45

(Bethsebath Nan Sifro)

Figyeli azért Viktort. Hiába hogy õ a legerõsebb, nemrég még egy vízúr fegyvere dermesztette le karját, s nagy emberek általában lassúak és lomhák a fémvértezet miatt.
Aztán megjönnek a hátráltatók. Seba sokallja, hogy egy ekkora szakaszt eresztettk a nyomukba, talán a toroniak a tûzbõl nagyobb mennyiségû ellent feltételezett. Félrehajol a repülõ dárda elõl, sikerül. Legalább ez sikerül. Két kedvelt eszközés, pajzsot és buzogányt ragad. Kettõt kiszemel magának kezdésképp s hideg indulattal kezdi csépelni õket. Nagyon elege van, hogy futnak, hibáznak, futnak, hibáznak. Ráadásul még jártatta a pofáját is feleslegesen a felcsernek, idõt vesztettek, bekavart, s 5 ütõképes lény elvesztése lett az ára. Nem büszke magára és tejesen megérti, ha mások most haragszanak rá.

<Nagyapám nem lenne büszke rám...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.05.08. 19:31

Résztvevõk: mindenki

//Off: Bocsánat Garcia, de nem jelentkezel. Így kénytelen vagyok beszéltetni Saggaras karija mellett a tiédet is. Akkor ha jól érzékelem, most csak Schinter és Nava játszik. Mi van veled Garcia?//

//Seba, Victor, Hatarasima//

Seba a támadókat, már nem tudta leverni olyan könnyen, ugyanis a felderítõk védekezve harcoltak, és mikor megérezték a katonanõ fölényes harci tapasztalatát, nem is igen próbálkoztak még összehangolt támadással sem, mert a céljuk egyértelmûen a csapat lassítása, feltartóztatása volt, és nem az eliminálás. Azonban néhány csörtét, és közelkerülést muszáj volt bevállalniuk a sikeres lassító akció érdekében. Vesztükre. Seba mesterien tudott a zúzófegyverekkel bánni, és a rúnás buzogánya már régi harcostársa volt. Ütései pontosak voltak; nem elsöprõ erejû, de technikás küzdõ volt, ha már egyszer sikerült lábra vinni egy ütést, a következõt is oda mérte. Nem ölte meg a támadóit, de pillanatok alatt kibillentette õket az egyensúlyukból, vagy sántikálva, törött lábszárral, combcsonttal adták fel a buzogányos nõ üldözését.
Seba a maga részérõl végez két perc alatt két támadó levakarásával. A támadóknak volt annyi eszük, hogy felismerték, nem túl egészséges a nõ ütéstávolságán belülre kerülni, még pajzsfedezék mögött sem.

Victor nem foglalkozik a harccal, hanem szuszogva izzadva, de rendíthetelenül poroszkál a nyomotokban, mint egy bulldog, a nyakábsn átvetve az eszméletlen Zamorak. A törékenynek tûnõ Kita másodpercek alatt földre viszi a Kyel papot üldözõ csapatott. Elkapja a sújtó rövdkardos kezet, kifordul, kitekeri, és akkora erõvel dobja át a saját lendületétõl hajtott támadót az alkarjánál fogva, hogy csak úgy nyekken! Nemhogy két, de négy üldözõt szerel le, visz földre. Nem a saját erejét használja, hanem a támadók lendületét használja önvédelemre, félelmetes hatékonysággal. Õ sem öl meg senkit, de olyan gyorsan "megfekteti" a toroni felderítõket, hogy csak pislogtok.
Hatarasíma már kevésébé kíméletes. Igaz nem kegyetlenségbõl. Aki kardmûvészre támad, tudja be hogy mit vállal. Egy mozdulat vagy tökéletes, vagy el se indítja a harcos. Hatalmas és tiszta vágásokat ejt a bõrpáncélokon, a penge villanás elõl se kitérni, se hárítani nem tudnak a kardmûvészhez képest darabos és lassú mozgású lajhárok. ketten buknak el Slan kardok csapása alatt.
Nyolc felderítõt tesztek harcképtelenné hárman két perc alatt.

- Vissza! Vissza!- adja ki a parancsot az embereinek a megmaradt toroni tiszt.

Mostmár nem hátráltat titeket senki. De loholtok tovább. tíz-tizenötperc után elmaradnak az üldözõk.

Victor jön nagy fújtatva mint egy igásló:

- Most...már...álljunk...meg...-lihegi a szavakat.

Egy kíméletesnek cseppet sem nevezhetõ mozdulattal levágja Zakot a földre, mint egy molnárlegény a liszteszsákot.

- Nehéz seggû aszisz...morogja kimerülten.

De azért szabaddá teszi Zak felsõtestét.

- Na, meg ne dögölj már itt nekem te hõsszerelmes!- morogja és fohászkodni kezd Kyelhez hitsorosa bõréért. Tenyerét Zak sebére tapasztja és a csodatétel nem marad el.

- Uram Kyel, add hogy testvérem még velem járja e földi árnyékvilágot és ne engedd õt Darton asztalához.

Zak nyög kettõt:

- Seba?- Hol van Seba? -hangzanak elsõ szavai- A medálom! Hol van a szimbólumom?- így a második.

- "Igen Victor! Köszönöm hogy megmentettél testvérem!" - méltatlankodik Kyel papja - "...és azt külön köszi, hogy toroniakkal a seggedben galoppoztál végig velem a Marakeshen!- morogja Victor. -Örülj hogy hogy még lélegzel Zak! Mi volt ez a baromság? Tegyél meg nekem egy szivességet: a jövõben ha úgy érzed nem vagy biztos a hitedben ne akkor állj neki ezen merengeni, miután bilincsbe vertél öt Vízurat jó? -majd leül egy kõre és fújtatva pihen egy kicsit.

- Mennünk kéne...-kezdi Kita de Victor tekintetét látva inkább elhallgat.

Hatarasima nagyot húz egy vizesflaskából és Victornak nyújtja, aki habozás nélkül meghúzza:

- Jó voltál. Kemény menet lehetett.

- Juttasd is eszembe miért is csinálom én ezt? - pillant morózusan a kardmûvészre és a szájához emeli a vizesflaskát.

Hatarasima elvigyorodik.

- Ööö...nos: Kyel és a szabad népek dicsõségéért?- jön a fanyar megjegyzés a félelftõl.

Victor szájából cuppanva tépi ki a kulacsot és félrenyel:

- Na elmész te a picsába...-mondja félig mérgesen, de a szája sarkában ott bujkál egy kis vigyor görbülete.

A kulacs körbe jár. Utána Zak is iszik, és Sebának nyújtja a flaskát. Senki nem fintorgott, vagy finnyáskodott.

- Haragszol még rám Seba? -kérdi Zak bûnbánóan.

Victor felhördül:

- Nekik bezzeg nem szól Kita! Én nem tehetem le a seggem öt percre, hogy kifújja magam, de õk meg kedélyesen elszopogathatják egymást!?

- Jól van már Victor ne háborogjon már annyit, mert árt a kisfiús mosolyának. -szól vissza Zak visszakézbõl.

- Tõlem aztán! -von vállat Victor- az se érdekelne, ha itt kéred meg a kezét, de én ugyan nem viszem többet a tepsi seggét!

//Aires//

A boszorkánymester rontása megfogan a testedben, de a tested küzd ellene. Átmenetileg legyengülsz. Nagyon nehezedre esik a mozgás és a harc. Meginogsz. Gyengeséged kihasználava a tetovált fejû testõrök nem kegyemeznek több találatot is kapsz, nagyon erõtlennek, elesettnek érzed magad. (Veszteség 2k10 Fp)

- Aires!- kiállt Krisztin -és nyilvesszõk fedezik a visszavonulásod. Aztán mégegy, és mégegy, végül vagy kilenc egyszerre. Barátaid az erigowi íjászok felfigyeltek az öngyilkossági kísérlezedre, és fedezik a visszavonulásod.

-Gyere már te hibbant ilanori!
-Meg akarsz dögleni?
- Na mi lesz gyere vissza!

Három nyílvesszõ járja át a boszorkánymester testét, aki összeeseik, és az íjászok tüze alatt a testõrök rohama lelanyhul.
Megdöbbenve veszed észre: A Napleány kiáll az ispotály tetejáre és karajit az ég felé tárva dwoon nyelven fohászba kezd!
Viszont a kapu felül egy féltucat ismerõs förtelem közelít! Vérgólemek.
Amalchornak végre sikerül teljesen uralma alá vonni és megtartani a Falat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.05.08. 19:56

Aries den Morgan

Amin érzi a fájdalmat szablyát letámasztja a földre és várja a véget,de amint látja,hogy a fal megvan és a boszorkánymester erõt vesz magán/ha kell Y -vel erõsitek/ majd diadalmasan és mosolyogva az ispotály felé vonul,ahol rögtön amint belép rajta összeesik a földön az izom gyengességtõl és a sebektõl.

[ 2007.05.08, 20:52 ] - Schinter gurított 1d10 -t, az eredmény 3. Indok : állkép.->nincs meg :roll:
[ 2007.05.08, 20:36 ] - Schinter gurított 2d10 -t, az eredmény 10. Indok : Nem adott meg okot.
[ 2007.05.08, 20:35 ] - Schinter gurított 5d10 -t, az eredmény 26. Indok : Nem adott meg okot.-> -5x3 sfé

még 52 fp
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.05.08. 22:25

(Bethsebath Nan Sifro)

Aztán elfogytak a katonák...Liheg. Gyors menet volt. Pislog, izzadság csorog le homlokán. A haja már olyan, mintha fürdött volna. Érzi saját teste bûzét. A nyári meleget, amikor ahelyett, hogy itt szétütteti magát, ülhetne egy padon, fa árnyékában s olvasgathatná a Napregéket. De neeem...
Eléri fülét a pap beszéde. Homloka ráncba gyûrõdik. Aztán kisimul bõre. A szabad szavakat több is követte. Úgy tûnik, még is emberbõl van a nagydarab inkvizítor s van pont, amin túl õ is akként viselkedik. A megjegyzést (hõsszerelmes) fel se veszi. Figyel. Nézi a toroniakat. Nézi társait. Mind megvannak? ha igen, midnenük megvan? Aztán nézi, mit csinál a pap. Zamorak szól. Seba fölé hajol, hogy a férfi láthassa az arcát. Majd elõtúrta a medált és a férfi markába nyomta.

-Ha még egyszer eldobod, nem adom vissza soha. Köszönöm, uram-néz Viktorra. A cipelés se volt semmi, s most a gyógyítás...! A vizesflaskát jól meghúzza. Száraz torka megkönyebbül. A kérdést hallva nem váratja meg Zamorakot a válasszal.
-Még igen-hangja halk, de nem rebben félre szeme, jól belenéz az asziszéba.
-Uram, ha még egyszer ilyen hangnemben szól arról, hogyan és mikor élem a magánéletem, pofán csapom-nézett haláli nyugalommal Viktorra-De csak a megmenekülésünk után. Addig számolom.
Sokmindent elviselt már Seba a szakasza miatt, de azt sose nyelte le, ha valaki õt így a szájára vette vagy csámcsogtak rajta. Még viccbõl se. A magánélet neki szent és sérthetetlen. Elavult elv, de neki tetszett.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.05.09. 5:48

//Bocs emberek, folyamatosan több lovat ülök meg egy seggel, következésképpen nem jut mindenre idõm... :? //

(Hatarasima)

Miután megpróbálja az amúgy cefetül elfáradt papot kicsit felvidítani igyekszik röpke pillanatokra megnyugtatni háborgó lelkét is...

<most már igazán ideje lenne, hogy a vasbugyis 'nacsasszony és a solymász felcser végre habselyem lelkivilágukat és kyr-sakk viszonyukat kicsit háttérbe szorítsák és koncentráljanak végre a feladatra. nem beszélve arról, hogy ha jól láttam a szép felderítõlánynak is megakadt a szeme az Arel-papon :roll: hm... érdekesen kezdenek alakulni a dolgok>

Majd ha a helyzet és a beszélgetõ felek lehetõvé teszik, társaihoz intézi szavait:

- Hölgyek és urak, igazán nem szeretném elrontani a pihegõ idillt, ha nem is vágtába de mindenképpen jó lenne minél hamarabb elindulni a Dorcha csapatai felé.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 43 / 70 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...