Castor nézz vissza -,- elvileg elfoglalt státuszba kellet hogy lennem,de ha nem akko majd rákoppintok a gép körmére xd amugy meg elõfordul,hogy vki csak bekapcsolta a géptet máskor egyeztessünk elõtte vagy kérdezz rám xD
Mivel a királyi MÁV máj. 1. tõl úgy megemelte a vonatjegyárakat hogy ( rohadnának széjjel) a vonatozás a felsõ tízezer kiváltsága lett; ezért nekem és Navának baromi komoly tehertétel az utiköltség!!! Nem jó a Pest. Kössünk olyan kompromisszumot amibõl mindenki kiveszi a részét: legyen Szolnok.
Schinter, ha pécsi vagy, tudom neked akkor nagyon nem jó, sajnálom, de a demokrácia a többség zsarnoksága. Tudom, neked a leggázosabb. (Meg az én zsarnokságom, mert kib****t sokba kerül mostmár egy Pesti út. Szolnokig még elmegyek.) Mindemellett a party Pesti és Pécsi része élhet az 50%-os diákkedvezményével. Én és Nava nem. Pest-Szolnok kemény 750 Ft, nektek féláron. Hogy ott hova fogunk menni az még kérdéses, de el fog dõlni.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.05.04. 20:56-kor.
A kari szintlépéssel mostmár várjuk meg a fejezet végét. Kicsit hamarabb lezárom, Gottenborg megtisztítása lesz a következõ fejezet okés?
Most még eldõl a csata, meglátjuk mi lesz Kapuvárral és utána vége ennek a fejezetnek. Most még itt mindenki egységesen lép szintet, de az új fejezet kezdetén majd off infóban tájékztatlak benneteket a további szintlépések mikéntjérõl.
UI: Saggaras te is szabin vagy? Garcia karakterét egyenlõre én viszem, de Victornak van gazdája és remélhetõleg reagolni is fog...
Szerintem akkor már inkább legyen debrecen. Mert ha már vonatra buszra ülök tök mindegy. Nekem legallábbis, meg akkor ott könyebben találunk helyet. Így lenne a legkönnyebb,. Hol is lesz Rúna tábor?
rúna tábor gyömrön lesz a kastélyba...ez pesttõl nem messze rákoskeresztúrtól kifelé de ez is rajt van a honlapon runatabor.com
háát Szolnok igazából nekem 8,de sztem a sima személyi az lehet vagy 4 óra tippre és ha 1 naposra megyünk akko 8 órát kell utazni...IC elégg drága az most olyan 2000+ -,-Fontoljuk meg a dolgot,mert lehet,hogy kocsival közösen olcsóbb már ha Pestrõl megyünk többen...
Budapest-Keleti pu.-Szolnok 06:45 08:09 1:24 100 km 1.500 Ft Budapest-Keleti pu.-Szolnok 08:25 10:04 1:39 100 km 1.500 Ft
Ezt a két idõpontot az Elvirából másoltam. Az elõ az indulás, a második az érkezés, a harmadik pedig a menetidõt jelöli. Mint látod a mentidõ 1 óra 24 perc.De átlag másfél óra. Ez olyan sok? És ez telejes árú menetjegy. Nektek diákkal ez 750Ft-be kerül. Ez is olyan sok?
hm...nem is néztem xD akkor no para ha csak másfél óra...De akkor nem értem,hogy Pécs-Budapest személyi vonattal miért 5 óra xD legutób még annyi volt mikor ezt néztem