Ha nem bénázunk ennyit akkor, nincs Degrel és fõpap hent nincsenek hegyi elfek meg Földanya Méhe meg a többiek! Majd csak lesz valahogy, vagy ha nem nah bumm lesz szép kopjafánk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garcia da'Ramol 2007.05.02. 17:34-kor.
SR: nem, nem DaVinci mánia, irtó rég olvastam a könyvet s láttam a filmet...
Dehogy számolós kód! Nem ékeskedem nem létezõ tollakkal Hülye vagyok már 5,5 éve matekhoz. Azóta nem foglalkoztam vele komolyabban az összeadáson, kivonáson, szorzáson osztáson kívül. %számítással is meg lehet engem fogni
Na szép heylzet...ég a tábor,jönnek a toroniak és a jk-k egymást ütlegelik Nem biztos,hogy érdemes egy feldühödt B.-t megütni xD még a végén eszébe jut rajtad leverni a dühét
miért olyan ismerös nekem a helyzet,amit Garcia leirt?hm....honnan olyan ismerös....?! -,-
Bocsi Schinter, de a meló kezdés elõtt csak ennyi szabad idõm volt.
Fogok neked is írni egy reagot, csak most azzal bíbelõdök, hogy msn fiókot nyissak magamnak, -kizárólag a kedvetekért- hogy tudjatok "live" is zaklatni.
Mivel látom mindenkinek van rajtam kívûl, én is csinálok egyet, mert vannak olyan apró de fontos kérdések, amik lényegesek és azonnal megválaszolhatnék. Úgyhogy türelem, most épp a msn-nel küzdök.