• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Három tallér - szórakozóhely és fogadó

Régebbi, lezárt játékok lelőhelye.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 3 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.18. 0:27

(Grokht)

*Figyeli, ahogy a lány teljes átéléssel beszél. A mondandó már önmagában meggyõzte volna khált, de a szavak mögööt rejlõ érzelmek és az a szeretet, ahogy a lány beszélt istennõjérõl, megerõsítették a számûzöttet abban a hitében, hogy egyszer még talán Õ is és családja is elnyerhetik azt a kegyet, hogy igazán tartozzanak valahová.*

-Arel. *ízlelgette a nevet* Igen. Azt akarom, hogy rajtam legyen Arel áldása és vigyázó tekintete.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.18. 10:28

(Dánica)

*Sugárzó mosolyt ereszt meg a khálnak, túláradó öröme fakad. Megmutatat a nyakában függõ medált, amit éjjel csak futólag, ékszernek elkönyvelve láthatott a nagymacska:*
-Ez mutat hogy én papnõ, ez jelkép. Neve Hólyomsold...ööö, nem! Sólyomhold!-*vörösödött bele. Összeakadt a nyelve, Arel mindjárt kikaparja a szemét! :D
A tárgy egy teliholdat ábrázolt, így a medál kör alakú volt, s közepében egy sólyom volt vésve, repülõ állapotban. Dánica bal tenyerébe vetet a medált, ráhejezte a kagylóhéj másik lemezeként a khál jobb mancsát s ervül áldotta meg Grokht-ot.*
-Magasan Szárnyaló Szép Istennõm, áldd meg ezt a khált, ki gyermeked s jó harcosod kíván lenni, juttasd gyõzelemhez s áldásoddal pecsételd meg egész életét, hogy holtában majd erdeidbe jusson!
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.18. 15:33

(Grokht)

*Az elõkerült szent szimbólumot óvatosan megszaglássza. Még soha nem találkozott isteni áldással rendelkezõ tárggyal, de hallott már rólluk. Az egész szertartás alatt valami különös borzongást érez, ami természetesen nem az áldás, hanem inkább a szertartás misztikuma miatt jelentkezik. A lány szavaiból egyedül az Arel szót érti, így amikor beáll a csend még nem tudja, hogy az az áldás végét jelenti vagy csak szünet csupán. Egyenes derékkal magasra tartott fejjel, büszke kifejezéssel az arcán vár. Egy idõ után szaglkászni kezdi a levegõt és tágra nyilt szemekkel forgatja a fejét. Inkább befelé figyel, mint a környezetére.*

-Nem érzek semmit. Megtörtént? .... Akkor én most Arel harcosa vagyok?

<Nem is rossz gondolat. Arel istennõ szent harcosa.>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.18. 20:42

(Mauno)

A félelf jó alvó volt, és szerette. Nem volt számára gond az éjjeli, s reggeli motoszkállás, de Dánica kedves ébresztõjére felébred. Befordul ugyan a fal felé, de nem alszik el, hanem hallgatózik egy kicsit.
<Szóval papnõ a drága...Arel? Keveset tudok róla, mondjuk az elég nekem. Hogy ezek ketten mit mûveltek nem kell hozzá lexikon, hogy kitaláljam :D Egykicsit még szendergek, aztán felkelek...>
De nem kelt fel, hanem visszaaludt. Mire felébred társai már elfogyasztották a reggelit, csak a szaga meredt, habár a hûs levegõ azt is kivitte már az ablakon. No sebaj, majdcsak akad valami, amivel jóllakhat odalenn. Különben se oly nagyétkû, és vigyáz a vonalaira...
- Napsugaras Jó regglet barátaim! Szerencsés napra ébredtünk, és nemkülönben dicsõségesre. Remélem jól aludtatok, és Grokht friss és üde, s felkészült...biztos vagyok benne, hisz az étvágya megvan. Én nem vagyok éhes, úgyhogy majd lenn veszek valamit, amíg elkészültök.
Egy darabig üldögél még az ágy szélén, s ha semmi nem jön közbe akkor lemegy és vesz magának egy friss cipót, és szalonnát. Habár nem a kedvence, de a zsíros étek állítólag jó a másnaposságra.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.18. 21:29

(Dánica)

-Igen, ez kész, ne várni nagy fény, isteni erõ te izom, az olyan béna! :) Jó reggelt, Mauno, de nyúzott te arc! Inni sok ital, hálni sok nõ? Menni enni valamit, s visszanyer erõ!
*Ahogy a dzsad férfi betette maga után az ajtót, Dánica hozzábújt a khálhoz, s arcát annak pofájához dörgölte s huncutul nézett a khálra, ujjaival megvakarta a mellkasát, majd a hasát, aztán dévaj mosollyal végigsimogatta Grokht bojtos farkát, bojttól tõig...*
-Akar egyet huncutkod reggel nagy harcos, ki most már lett Arel-hívõ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.03.19. 9:13-kor.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.19. 9:12

(Grokht)

*Kaján vigyorral figyeli a kómás Maunot. Távozása után a hozzá bújó lány nézésébõl már sejti, elveszett.*

-Jó ötlet ez a harc elõtt? *kérdezi komolyan* De még milyen jó ötlet! *teszi hozzá rövid hatásszünet után, és felkapja a lányt, az ágyhoz cipeli………… *

//A többi a fantáziátokra van bízva//
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.19. 9:15

(Dánica)

*Ha a khál benne van, egy alapos simogatásra szavaz és egy gyorsabb együttlétre, aztán lassan fel kéne öltözni, nem csak takaróba tekeredve parádézni, s kezdõdhet a nap! *
<Ebéd az arénában, mm, ez jó, legalább arra se kell költenünk. Remélem nyerünk és ma még itt alszunk, aztán pedig viszlát Erion!>
*Dánica sugárzik, fütyörészik, még zsákjában is rendet rak(!) s egy maréknyi trópusi falevéllel lesz szegényebb a holmija. Alig várja, hogy Mauno visszajöjjön és együtt indulhassanak az arénába. Viszi a zsákját is, megszokás.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.19. 15:53

(Grokht)

*A reggeli testedzés után pihen még pár percet, majd ismét felkel, megölelgeti Dánicat és elindul a közös fürdõhelység felé. Rövid macskamosdás után Visszaindul a szobába. Lelkiekben már a viadalokra készül. A szobába lépve látja a lány jókedvû készülõdését Õ is összerakja a halmiját és az ablak mellett állva várja az indulást.*

-Jó lenne, ha korán megérkeznénk. Szeretném kicsit felmérni az ellenfeleket, és fel akarok készülni rendesen a küzdelemre.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.19. 16:05

(Dánica)

-Lesz rá alkalom. Jön vissza Mauno, és megyünk! :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.19. 21:41

(Mauno)

Reggeli után összeszedi a természet gyermekeit: A Nagymacska, és a Kislány, akár jó képtéma is lehetne belõle.
- Tényleg, Dánica, mikor indulunk Alidasba, vagy hová? - kérdezi, miközben az aréna felé tartanak, s figyeli a khált, de hallgatja a papnõt.

//Folytatás a Szórakozó negyedben, az arénánál...//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 18:19

//Kis helyettesítés//

(Dánica, Grokht, Mauno)

*A két férfi eléggé lassan jut el a fogadóig. A khált emgütötte a fû, de sajons az általa kiváltott ugrándozhatnék és sérthetetlenségérzet gyorsan megbosszulta magát. A séta közben a nagy testbõl aránylag hamar távozik a jótékony hatás és a fájdalom visszatér. A megerõltetésnek köszönhetõen talán még erõsödött is. Így mire beérnek az épületbe nem jutnak el a lépcsõig sem és már megérkezik a papnõ is.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 18:36

(Dánica)

-Ti még itt? Jaj, Grokma sántít...Dánica segít felmen!-õ is támogatja egyik oldalról. Ha sikerül felveszkõdni, a khál elfeküdhet az ágyon.
-Piehnni, pihenni. Mauno, kell étel, ital, én megy vagy te? Így nem tud hamar menni el Tiajjan...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.30. 20:45

(Grokht)

*Hagyja, hogy a lány is segítsen feljutni a szobába. Egy kicsit resteli a dolgot, de tudja jól, hogy pihenésre és regenerálódásra van szüksége.*

-Ne agódjatok! Hamar rendbe jövök, de a kötésemet ki kell majd cserélni és ahogy mondtad ennem is kell. Maunonak már mondtam, hogy talán inkább hajóval kéne Tiadlanba utazni, vagy térkapuval, de nekem már nincs pénzem ilyen drága mulatságra. Ha a hajó mellett döntünk, lesz idõm felépülni. Ha jól sejtem hosszú útra számíthatunk.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.30. 21:05

(Dánica)

-Én majd átköt, ha kell. Te most nem mozog, pihen. Hajó? Én hisz, macska utál víz. Én sose utaz még tenger háta de az izgalmas! De ugye ember nem fog hányik ha utaz hajó?
Lelki szemei elõtt megjelenik egy rakás izmos matrózlegény, közöttük a kreol Maunoval...Sóhajt. Kisit távol lesz Természetanya földjeitõl, de sebaj, majd Antoh vizein malmozik.
Ha kell, elmegy élelemért, vízért, s lavór vízért is hogyha át kell kötni a sbeet, lemossa a maszatokat. Nem éhes, csak szomjas, fürdeni nem megy.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.30. 21:25

(Dánica, Grokht)

-Majd én hozok mindent, ami kell. Egyébként lehet, hoyg a hajó tényleg jobb ötlet, mert akkor Grokht felépülhet és még kevesebbet is kóstál esetleg.

*Ajánlkozik Mauno és elmegy beszerezni az étket, italt és a lavór vizet a kötözéshez, mosakodáshoz. Visszatérte után nemsokkal fel is hozzák nektek a dolgokat és leteszik a szobában. Mauno nyerõ szériáját kamatoztatandó magatokra hagy egy idõre, hogy megnézze még mindig vele van-e a szerencse.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 3 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14

Vissza: A régi Örömnegyed