Saggaras Zenir írta:
Amikor felmérte hogy a szakácsfiuk menekülõre fogják, utánuk ered ne hogy meglogjanak, majd sorba mindegyiket megbénítja Kyel segítségével, majd megfogja és kezdi visszahuzni a tábor felé õket.*
Úgy imádom hogy mindenki azt feltételezi rólam hogy a fejébe látok!
Édes Saggarasom!!! És ezt játéktekchinikailag ez most a Bénítás vagy a Parancs nevû papi varázslattal teszed? Ugyanis mindkettõ alkalmas az általad kívánt hatás elérésére! Akkor most a számba teszem a kisújjam és megszívom...hmm...szerintem ez Bénítás lesz.
Ha pedig egyik sem, csak olyan "kérem Kyelt, hogy segítsen" akkor pontosan hogyan fohászkodsz? A leírandó hatás miatt a jövõben tudnom kell hogy most melyik a három közûl és ha ez utóbbi akkor mennyi MP-t szánsz rá?
Nem tudom hogy mikor döbbentetek rá hogy tudati összeolvadásban vagyunk, vagy hogy esetleg én nézek-e úgy ki mint Tilk szimbiótája, de leszögezném, hogy aki mágiázik, egy zárójelben írja már oda a varázslat nevét, hogy én is kiböngészhessem. Tõlem olyat is kérhettek hogy "add uram hogy kötõdjenek össze a cipõfûzõi" de ha valaki ilyen szabad szakrális mágiát használ és nem kötött litániát, akkor kicsit fejtsétek már ki bõvebben! Akkor most ex-has úgy döntök Bénítás volt ok?