Az anyuka kaszt a magusban?Azt is megpályázhatja Seba Ami azt illeti Sebából lehet még szép nõt varázsolni Kell egy kis ruha egy kis smink egy kicsivel hosszabb haj oszt má csodákra képes Ha még ez sem megy,akko majd rádobunk egy kis bárd mágiát xD
Izlések és pofonok, Garcia. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nekem tetszik. de az alkata nem kifejezetten nõies. Vékony, fiús, keskeny csípõvel. Nem sok fognivaló van rajta.
szerintem sem egy csúnya nõ,de azért némi finomitás még lehetne rajta mondjuk kicsivel hosszabb haj stb...de hát igaza van navának..izlésk is pofonok...spec én nem szeretem a kopasz/tüsire nyirt hajú nõket
A konyhásfiúk is a vár felé menekültek, csak azok a szurdok falának jobb oldala mentén kísérlik meg a menekülést, hogy minél messzebb kerüljenek tõletek.
Ma nem leszek egész nap, összcsaládi majálison veszek részt, kirándulással, meg szabadtéri rablóhús-sütéssel egybekötve.
Utána döglés egy példen a természet lágy ölén, meg ilyesmi.
Milyen korán kelõ vagy Castor xD Vagy csak kirugdostak az ágyból,hogy ideje összepakolnod a kirándulásra? Hm...nem lesz castor egész nap :s Sebaj vhogy túléljük
Nem tudom, az ország lakói imádnak henyélni Összevonogatnak, hogy nagyobb legyen a döglés, de mazón bemennek szombaton...Nem is tudom, aki zsidó ilyenkor hogy tálalja ezt a dirinek, hogy bocsesz, sabbath van...
No jó, én minden jóból kimaradok...se kirándulás, se pléd a füvön, se családdal izéke, se grillparty...itt vagyok egyedül mint az ujjam a 4 fal között és siratom ifjúságom szilánkjait...