Nyugi, majd Saggaras dönt maga mit szeretne. Ha meg a visszajelszó bejönne, semmi istenit nem kell csinálni csak felrúgni a "foglyot" (vagy bedobni a közösbe )
Akkor most majd gyalog fogunk közlekedni a városban? Nekem jó, de szerintem Bp.-n túl nagyok a távolságok, hogy csak úgy sétálgassunk.
Tõlem lehet a Népliget.
Több okoból is jó: nem kötelezõ rendelnem és ha kipalokok 2l Traubit, meg kaját, az nem szúrja a felszolgáló szemét...
Lehetõleg pillangó-mentes helyre vigyetek, mert nem szeretném a flepnimet a yardnak percenként mutogatni.
Mi az a flepni? Igazolvány? Én kis rakat ételt meg italt viszek mert beles vagyok. meggyes, meggyes mákos rétessel én már le vagyok kenyerezve. (ez halvány utalás volt, de zselatint nem akarok látni benne!)
pillangónak csak NAva lesz ott xD bár lehet némi rokona a szitakötõvel is xD
Hát igen a kipakoljuk a kaját dolog kissé necces xd ezt meg kell beszélni asztal foglaláskor ha asztalt foglalunk Persze sztem rednelünk is vmit vagy nem
A népliget (szvsz) sokkal szakadtabb mint a városliget és sok a langyos-qva A városliget jó hely nincsenek pénzért vehetõ nénik csak túristák, de a királydomb környékén azok is kevesen. Kutyák vannak, de a végtermék mennyisége nem veszélyes
Én a fogolyhoz beszéltem és nem a Bet... izé a parancsnok nõhöz
Te, castor ennyire rám vagy cuppanca,hogy engem akarsz lefogni? pont engem? Inkább reagj,ahogy Nava néni mondta
Amugy ez lol...buzogányra/kardra teszi a kezét,de semmi gyanusat nem tesz :d Ez már önmagában is eléggé gyanus De talán a rontás megteszi a hatást hátha beletrafáltak a dologba