egyet direkt arra tartogattam,hogy ha nagy gáz lenne vmikor még jól jöhet,de most Krisztin sebe eléggé sulyosnak látszik és hogy a csúnya gonsoz km bácsi ne ölje meg igy hát még az este odapaszoltam neki,hogy lehet nagyobb szüksége lesz rá De aztán ki tudja Lehet,hogy kiskanállal vakarnak össze mire ideérnek B.-k
Navával PM-ben már lezsíroztuk egymás között, hogy okés, benne vagyunk a pesti útban, meg a CD-fû-ben. (Elkárhozom! ) Persze, ha Navának nem jön össze valami melója, ami miatt nem tud jönni. Azt pedzegettétek, hogy legyen július közepe. Jó. Pontosabban? Annak a teázónak a netes leírásánál azt láttam, hogy hétvége fele már nem nagyon van ott asztal. Mondjuk Július 12.-e az egy csütörtöki nap. (Péntek 13.-ra csak ne rakjuk már...meg pénteken halál zsúfolt minden vonat.) Ez a dátum jó lesz?
az a bajom,hogy jul-ban hétköznap nem igazán elszek pesten,ami kissé megnehezitia dolgot,hogy ott legyek...Hétvégén lenne jó csak nekem...Jul közepét illetve egyedül a 14.e lenne a jó...mert 13.án jöbök vissza Pécsrõl és 15n már megyek rúna táborba ha minden jól megy
Hát most leszel.
Mi sem szoktunk hétköznap Pesten lenni, kizárólag a közös játék miatt bumlizunk fel, idõt, pénzt nem kímélve, csak a játék miatt. És Navának se ösztöndíja, se diákja, elég súlyos pénzt fizet az útiköltségre.
Úgyhogy ha mi áldozatot tudunk hozni az ügyért Schinter, egy kicsit lehetnél rugalmasabb nem gondolod?... Most fontos a közös játék vagy nem fontos?
Megér neked egy kis kényelmetlenséget, alkalmazkodást?
Nekünk igen, pedig aztán mi lakunk onnét a legmesszebb és egyikönk se nyafog, hogy jaj én nem szoktam hétköznap Pesten lenni...Nekem személy szerint ez a kis kiruccanás olyan 7000 forintomba fog kerülni, amit most május 1.-tõl emel a MÁV. Nem óhajtok belõle rendszert csinálni én sem. De bevállaltam, mert úgy gondoltam egyszer kibírom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.29. 15:50-kor.
Héhé, nyugi már! Nem kell itt zsarolgatni egymást. Nekem hétvége ellen sincs kifoghásom, de akkor asztalt kell foglalni, ha a CD fû marad tervben. Mondjuk nem értem hogy egy napot nem-e lehetne késni Rúna táborból, állítólag haverjaid szervezik, nem valami meg nem értõ vadidegenek... Úgy is két hetes, az marha sok idõ, egy nap nem a világ...