• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 78 / 338 • 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 338

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.28. 21:33

Ez van, tévedtem. Minden esetre jó pénzt fizethetnek, ha megéri elköltözni... 8)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.28. 21:34

Jó állásért megyek, rosszért nem, nem vagyok mazó :D

Ilyenkor bezzeg nincs itt C. egész este itt sasolt, most meg habfürdõzik...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.28. 22:00

Jól teszi :wink: én is csak azért vagyok már itt mert öööö... csak!
Remélem a pezsgõ + eper kombó nála is játszik! :D
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.29. 6:43

Beletrafáltál Nava!
Esküszöm hogy tényleg fürdeni mentem tegnap félt tízkor!
Jó kisfiú voltam és tízre már ágyban voltam, mert az utóbbi idõben egy órás kardio-edzéseket tartottam és egy kicsit ki voltam nyúlva.

RT.

Hát Garcia azt hittem egy kicsit több reakciót tudok kiváltani a semminél, mikor meglátod annak a 300 karóba húzott kardmûvész társadnak a kardjait, akiknek a holttestét Degrel orkokkal zabáltatta fel.
Degrel az õ kardjaikat gyûjtögette magának össze, és most ti ezeket találtátok meg. A kardmûvészek bestiális kivégzése volt az indok ami miatt a Dorcha parancsot adott a hadvezér kivégzésére, ha még emlékszel rá. Gondolom a szaták családjai szerették volna visszakapni a kardokat, hogy egy tisztító szertartás után az életben maradt fiú folytathassa az õsi hagyományt. Én úgy tudom, hogy a kardmûvész és a kardjai egyek, a fegyver egy darab a lelkébõl, a személyes aura része, ezért sebez csak mágikus fegyverrel sebezhetõ lényeket is. Írtam is hogy neked van füled meghallani a sok-sok lélek jajongását.
Lehet hogy csak figyelmen kívûl hagytam, de arra hogy 300 kínhalált halt testvéred "lélekdarabkáit" találtad meg egy karakter reakciót nem írtál. -ellenben Seba vetkõzésre vonatkozó megjegyzését rögötn lereagáltad. Oké, végül is a küldetés teljesítve. Akkor a ládák a kardokkal most itt maradnak ebek harmincadjára, félretoljátok a szekeret és majd ha jön a Dorcha serege átadod neki, vagy most mi lesz velük?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.29. 8:07

ez a conan szerepjáték cimoldala eléggé furcsa...Az asztalon táncoló nõnek nem éppen szépek a lábai térdtõl lefelé mig a hátérben szembeálló nõnek van egy érdekes homorulat a csipátájékán és a Schwarzi imitátornak olyan a karja mint vmi kyborg beültetés... :lol: Ha az én kezembe nyomnák egy ilyen cimlapos kieget lehet,hogy 1x vmikor elolvasom mi áll benne,ha már ilyen boritót volt arcuk kidobni,de játszani sztem nem játsznék vele 8)

Amugy miért nekem lett ajánlva? :roll:

Huha Seba megint nyilvános vetközést rendez?Futok Rtbe megnézni meg sem állok addig xD Hát igen...a dicsõ kardmûvészünket is jobban hajtja a hormonok mint a jajjongás xD elvégre azokért ugyis jön majd a dRocha elõbb utóbb :P Ennek a Dergelnek jó hobbyja volt xD Slan kard gyüjtemény :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.29. 8:13

Látod Schinter, EZÉRT ajánltam én azt a mûvet neked. Mert ez motivál.
Látsz egy elejtett félmondatot, hogy Seba ESETLEG, TALÁN vetkõzhet és te rohansz élvezkedni, meg kukkolni... :mrgreen:

Schinter! Valamit neked is kezdeni kéne a hormonjaiddal.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.29. 8:18

Majd szólok a bontó enzimjeimnek,hogy dologozzanak szorgosabban xd

B. nem is vetközött -,- Ez aljas csalás volt,hogy minél több embert csalogassanak Rt be olvasni :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.29. 8:27

Én csak azt írtam hogy a vetkõzésre vonatkozó MEGJEGYZÉST tett, nem azt hogy levetkõtött :!:

Tudod beszélni róla, meg csinálni, az két külön dolog...bár látom te ezt a kettõt egy kalap alá veszed...hangember! Kis volume-boy!!! :twisted:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.29. 9:21

Sziasztok,

a harcnak és a gyásznak is megvan a maga ideje. Ha elkezdett volna keseregni és gyászba borúlni, akkor csak hátráltatta volna a csapatot és Kapuvár már rég porig lenne rombolva v. felszabadítva mire kész az búcsú imáival. :? Ráadásul nem is pap vagy varázsló, hogy a lelkeket megszabadítsa vagy a fegyvereket "biztos helyre" teleportálja, és még csak nem is ószeres, hogy a 300 slan cuccát magával hurcolja :D. Így a komoly dolgokat felszínes bosszankodással ütötte el. Ez persze nem azt jelenti, hogy gondolataiba ne kísérsenek a fegyverek képei, és a harcokat követõen ne tegyen azért, hogy a megboldogultak családja visszakapja a felszeerléseket.

Más: 1+SKL-be csak este írok, az érintett uraktõl türelmet kérek!
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 9:44

Összecsap a hagyomány és a KM :)

Hm, mik vannak...kardioedzés...edzõterem...fitness...Na jó, én kimegyek kapálni, úgy is szezonja van! Meg megyek már alkalmilag dolgozni a fõdekre, aztán gyümiszedési szezon, jobb mint bármelyik edzésterv! És olcsóbb!! 8)
Ahogy a belvárost is gyalog meg drótszamáron járom. Belváros...ohohoh, túloztam :D

Ej, az elpuhult modern világát neki :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.29. 11:02

Jól van na...vetközésre vonatkozó megjegyzés nem zárja ki,hogy b. vetközik is xD

Milyen az az karidoedzés?Edzitek a sziveteket?Nem mindig hasznos ám :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.29. 11:08

Oké, Garcia, ez rendben is van, csak legalább egy <.....> ilyen jel közé odavethettél volna egy félmondatot, hogy vetted, láttad, tudomásul vetted, de most nem foglalkozol vele.

Nava: Nem a Mennydörgés-Villámlás a jelszópár! Tudom hogy ismerõs mert az összes háborús film ami a D-Day-t dolgozta fel szerepelt benne, ugyanis a partrszálló szövetségesek használták, de ez most nem az!

A Villámlás azért mert a bm harci mágia alapköve a másik pedig....upsz...Nem engedem kifigyelni magam! 8)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 11:18

Nem erre godoltam, Castor. Hanem hogy a jelszó ugyan az a szó, amit a hapek mondott. No de mindegy megszívjuk és kész :D

Errõl én is hallottam, hogy nem kéne túlzásba vinni a mindenféle kardio, anyámtyúkja edzéseket, amiket magukat okosnak tartó emberek kitalálnak.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.29. 11:29

A kardio-edzés olyan edzés aminek az alapját a hosszú távú állóképesség fejlesztése adja, tehát nem súlyokat emelgetsz és bizonyos izomcsoportokat dolgoztatsz, hanem futógépen és elliptikus-tréneren futsz, lécsõzõl mindent elkövetsz hogy "égjen a zsír" és az óra végére pihegj mint a liba és szakadjon rólad a víz. Röviden ennyi.
A kardio-csak amolyan divatos név, gondolom azért mert a keringési rendszer kiemelten van terhelve. Kevésbé flancosan szólva: futottam.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.29. 11:45

Aha, szóval ez is olyan, mint a higiéniai szakfelelõs, azaz takarító, szupi. :) Nem értem mért kell flancos nevet adni eljárásnak/állásnak/tevékenységnek, amikor józan paraszti neve is van...Nem tudom mi az az elliptikus tréner, ûrkiképzésre jársz? :D

Én este fogok futni menni, csak ki a lakásból, edzõterem nélkül :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 78 / 338 • 1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 338

Vissza: Csevegõ