Beletrafáltál Nava!
Esküszöm hogy tényleg fürdeni mentem tegnap félt tízkor!
Jó kisfiú voltam és tízre már ágyban voltam, mert az utóbbi idõben egy órás kardio-edzéseket tartottam és egy kicsit ki voltam nyúlva.
RT.
Hát Garcia azt hittem egy kicsit több reakciót tudok kiváltani a semminél, mikor meglátod annak a 300 karóba húzott kardmûvész társadnak a kardjait, akiknek a holttestét Degrel orkokkal zabáltatta fel. Degrel az õ kardjaikat gyûjtögette magának össze, és most ti ezeket találtátok meg. A kardmûvészek bestiális kivégzése volt az indok ami miatt a Dorcha parancsot adott a hadvezér kivégzésére, ha még emlékszel rá. Gondolom a szaták családjai szerették volna visszakapni a kardokat, hogy egy tisztító szertartás után az életben maradt fiú folytathassa az õsi hagyományt. Én úgy tudom, hogy a kardmûvész és a kardjai egyek, a fegyver egy darab a lelkébõl, a személyes aura része, ezért sebez csak mágikus fegyverrel sebezhetõ lényeket is. Írtam is hogy neked van füled meghallani a sok-sok lélek jajongását. Lehet hogy csak figyelmen kívûl hagytam, de arra hogy 300 kínhalált halt testvéred "lélekdarabkáit" találtad meg egy karakter reakciót nem írtál. -ellenben Seba vetkõzésre vonatkozó megjegyzését rögötn lereagáltad. Oké, végül is a küldetés teljesítve. Akkor a ládák a kardokkal most itt maradnak ebek harmincadjára, félretoljátok a szekeret és majd ha jön a Dorcha serege átadod neki, vagy most mi lesz velük?
ez a conan szerepjáték cimoldala eléggé furcsa...Az asztalon táncoló nõnek nem éppen szépek a lábai térdtõl lefelé mig a hátérben szembeálló nõnek van egy érdekes homorulat a csipátájékán és a Schwarzi imitátornak olyan a karja mint vmi kyborg beültetés... Ha az én kezembe nyomnák egy ilyen cimlapos kieget lehet,hogy 1x vmikor elolvasom mi áll benne,ha már ilyen boritót volt arcuk kidobni,de játszani sztem nem játsznék vele
Amugy miért nekem lett ajánlva?
Huha Seba megint nyilvános vetközést rendez?Futok Rtbe megnézni meg sem állok addig xD Hát igen...a dicsõ kardmûvészünket is jobban hajtja a hormonok mint a jajjongás xD elvégre azokért ugyis jön majd a dRocha elõbb utóbb Ennek a Dergelnek jó hobbyja volt xD Slan kard gyüjtemény
Látod Schinter, EZÉRT ajánltam én azt a mûvet neked. Mert ez motivál.
Látsz egy elejtett félmondatot, hogy Seba ESETLEG, TALÁN vetkõzhet és te rohansz élvezkedni, meg kukkolni...
Schinter! Valamit neked is kezdeni kéne a hormonjaiddal.
a harcnak és a gyásznak is megvan a maga ideje. Ha elkezdett volna keseregni és gyászba borúlni, akkor csak hátráltatta volna a csapatot és Kapuvár már rég porig lenne rombolva v. felszabadítva mire kész az búcsú imáival. Ráadásul nem is pap vagy varázsló, hogy a lelkeket megszabadítsa vagy a fegyvereket "biztos helyre" teleportálja, és még csak nem is ószeres, hogy a 300 slan cuccát magával hurcolja . Így a komoly dolgokat felszínes bosszankodással ütötte el. Ez persze nem azt jelenti, hogy gondolataiba ne kísérsenek a fegyverek képei, és a harcokat követõen ne tegyen azért, hogy a megboldogultak családja visszakapja a felszeerléseket.
Más: 1+SKL-be csak este írok, az érintett uraktõl türelmet kérek!
Hm, mik vannak...kardioedzés...edzõterem...fitness...Na jó, én kimegyek kapálni, úgy is szezonja van! Meg megyek már alkalmilag dolgozni a fõdekre, aztán gyümiszedési szezon, jobb mint bármelyik edzésterv! És olcsóbb!! Ahogy a belvárost is gyalog meg drótszamáron járom. Belváros...ohohoh, túloztam
Oké, Garcia, ez rendben is van, csak legalább egy <.....> ilyen jel közé odavethettél volna egy félmondatot, hogy vetted, láttad, tudomásul vetted, de most nem foglalkozol vele.
Nava: Nem a Mennydörgés-Villámlás a jelszópár! Tudom hogy ismerõs mert az összes háborús film ami a D-Day-t dolgozta fel szerepelt benne, ugyanis a partrszálló szövetségesek használták, de ez most nem az!
A Villámlás azért mert a bm harci mágia alapköve a másik pedig....upsz...Nem engedem kifigyelni magam!
A kardio-edzés olyan edzés aminek az alapját a hosszú távú állóképesség fejlesztése adja, tehát nem súlyokat emelgetsz és bizonyos izomcsoportokat dolgoztatsz, hanem futógépen és elliptikus-tréneren futsz, lécsõzõl mindent elkövetsz hogy "égjen a zsír" és az óra végére pihegj mint a liba és szakadjon rólad a víz. Röviden ennyi.
A kardio-csak amolyan divatos név, gondolom azért mert a keringési rendszer kiemelten van terhelve. Kevésbé flancosan szólva: futottam.
Aha, szóval ez is olyan, mint a higiéniai szakfelelõs, azaz takarító, szupi. Nem értem mért kell flancos nevet adni eljárásnak/állásnak/tevékenységnek, amikor józan paraszti neve is van...Nem tudom mi az az elliptikus tréner, ûrkiképzésre jársz?
Én este fogok futni menni, csak ki a lakásból, edzõterem nélkül