Nem tudtam Quatorral együtt játszani és elváltak útjaink. Ennyi. Négy fõvel megy tovább.
Egy közös játékot szervezünk élõben. Most épp a város kiválasztásánál tartunk.
A többiek Budapestet és a Szellemlovas könyvesboltot javasolták. Mivel ezer éve nem jártam Bp.-n, meg kicsit vásárolgatni is akarok, egyszer üsse kõ, kibírom a vonatjegyet, csak vannak kételyeim, hogy egy jó hangulatú játékhoz találunk-e ott megfelelõen nyugodt helyet Ha igen tölem ok. De ha nem akkor gáz.
Ezen görcsölünk éppen Navával, mert és is vidéki parasztgyerek vagyok ám, aki ha fellép az köves útra máris szédûl.
Szal Saggaras, és Garcia, kíméljetek minket...
Campaign Chartographer III.
Állati bonyolult volt meg összetett, és gyönyörû térképeket lehet csinálni vele.
Nekem nem volt kedvem kinlódni vele.
Ez a mostani csak 7 MB expansionokkal együtt. Ha valakinek kell, szívesen elküldöm neki e-mailben, bár ti is letölthetitek a neve ungeon Crafter. (1.41., de már annak is van 3. része.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.28. 14:51-kor.
Igen úgy. De ez nem pontos taktikai térkép csak egy vázlat, hogy el tudjátok képzelni a felállást. Ott most egy nagy csata-katyvasz van. Csak BM-ük és Tharr papjaik vannak.
azt,hogy a mail fiokom az olyan leveleket pakolja oda,amiknek több cimzetje van és reklám szaga van...akkor azokat nem jelzi ki nekem a messangerem,hogy új levelem jött De megtaláltam a bulkok közt
Örülök az új hsz-ednek és a hõsies magánakciódnak, de:
1. Seba szakasza ott toporog irányító parancsnok nélkül. Helyyesebben van parancsnoka, de nem adott nekik semmilyen parancsot. Ezért maradnak a helyükön, mert nem kaptak más utasítást. Csak várnak rád és hullanak.
2. Egy láthatatlan parancsnok nem tud utasításokat osztani.
3. Kassiaát nem tudod elérni, mert valahol az ispotály mellett vannak.