• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 72 / 338 • 1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 338

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.27. 13:41

Elnézést kérek a többi játékostól, hogy a frászt hoztam mindenkire, de amiket írtam, kínomban írtam, eléggé lehangolt lelkiállapotban. Mentségemül csak azt tudom felhozni nem tudom ti mit léptetek volna a helyemben,de ezt most se tudtam megemészteni; de...már elmondtam amit elakartam mondani Quatorral kapcsolatban. Valamit reagonaom kellet Quator szabad véleménynyílvánítására. //Egyébként tegnap TÉNYLEG kerestem hol lehet a saját felhasználói profilomat törölni, annyira kiakadtam.//
Ma folytatom a kalandot négy fõvel. A helyet egyenlõre nem hírdetem meg.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.27. 15:00

Na azt hiszem akkor megnyugodhattok. Remélem mostmár minden jószájízû és kerek-rózsaszín lesz. :evil:

Annyi hogy naívan feltételeztem, hogy nem arra épül az egész koncepció, hogy mindenkinek lehet véleménye csak nekem nem. :roll:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.27. 16:02

quator láttom nem érted...sztem nekik nem az a baj,hogy van neked véleményed hanem az,ahogy azt felteszed/kijelented :roll: Amugy nem tom miket csináltok pmbe,de amiket Castor mesélt...nos háát az nc
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.27. 22:26

Schinter!

Tán beteg vagy? Sohan em hittem volna hogy ezt mondom, de hiányolom a kis karattyolásodat! :cry:

Saggaras!

Te most UV-ra észülsz, szigorlatra, vagy mi van veled?
A vizsgaidõszak még kicsit odébb van nem?
Bár mondjuk Garca is vizsgázik.... :(
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.27. 22:42

Ez a BSC levelezõ "áldása" egyész félévben folyamatosan vannak vizsgáim. Nem ritkán 11+ tárgy :?
Ez van, meg néhány kóbor bárányfelhõ. Most is éppen, hogy leszakadtam a növénykórtanról és húzok aludni...
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.27. 22:43

Agrárosvagy vagy mifene?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.27. 22:43

beteg?nem...csak uton haza felé voltam és késett az ic,de leglaább téritették a hely jegyemet xD De ha enyire hiányzom neked itt vagyok csak ne tévessz össze a bnõddel nem birnám ki :lol:

hát aki érettségizik annak most kell tanulni,bár minek anno én nem tanultam túl sokat,de úgy hallottam,hogy mostansság már legalább 3 napot kell rá készülni,mert fenyitettek azóta xD vizsgaidõszak május 24-e körül kezdõdik... 8) én má csak tudom...elsõ 2 hétben 6 vizsga szigorlattal xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.27. 22:45

Növénykórtan...hm én laikusként csak a peronoszpórát, a tûzelhalást ismerem. Még jó régen volt a tévében, hogy valami településen a százéves gesztenyés fái rákosak(!) lettek. Nem is tudtam hogy a z növényeknek is lehet.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.27. 22:53

Nava: igen, ill. az (is) leszek

Castor: lehet, de a prof szerint a hazai szakirodalom gyakran keveri a fekélyt (szövethiány okozta seb) a daganattal
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.27. 22:57

Azt most magyarázd már el nekem, hogy ahol szövethiány van az mégis miért lehet daganat, ha egyszer nincs anyag amibõl felépüljön... :roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.27. 22:59

miért egy nõvény is pótolja a sejtjeit akko elvileg neki is lehetnek daganatai nem? :roll:

Amugy soxor lehet kevern a fekély és a tumor tüneteit csak éppen a képalkotó módszerekkel meg lehet különbõztetni :D

Castor Rt ben majd holnap irok addig filozok vmit :P

Rt találkozót nem akrajuk pécset tartani? :P mert a nyári idõszak folyamná elég sokat leszek ott és van 1-2 jó hely rpgre és ha nem elszünk sokan,akko szükösen ugyan,de a szállást is meg tom oldani ingyé...csak nem tom,hogy hétközben akarjuk vagy hétvégén,mert csatornak gondolom nincs nyári szünetük :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.27. 22:59

:off:

Amikor lesz zárt kalandban ilyen, az offom hatályát veszti. de addig... :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.27. 23:00

Egy pedagógus belefullad a nyári szünetbe. Mert van nekik.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.27. 23:22

Schinter!

Elszõr is igen, én nyáron azt sem tudom melyik tojásomat vakargassam a kettõ közûl, mert valóban idõmilliomos vagyok. Mivel gyerekem még nincs; mobil is vagyok, a párom meg hidegen hagyja a szerepjáték.
Nem azzal van gond, hogy nem mehetnék el otthonról pár napra ha akarnék.

De mielõtt egy hálózsákba pakolnád a bandát egy hétre a spájzotokba egy ginzeng gyökér és egy üveg reszelt rinocérosz-szarv mellé, elõtte azért tisztázzuk:

EGY NAPOS találkozóról volt szó és egy játékról.
Szerintem szerencsésebb lenne ehhez tartani magunkat.

Tudom, hogy neked nagyon könnyen megy a barátkozás és köszönjük az önzetlen felajánlást, de az meg se fordul a fejedben, hogy mi van akkor ha élõben nem leszünk egymásnak szimpik?
Mi van ha megláttok és hánynotok kell tõlem?
Vagy kiderül hogy én vagyok Bores maga, és Nava feltrancsíroz?:D
//Mondjuk akkora disznó nem vagyok.//
Egy napig nagyon szívesen játszok bárkivel, de amirõl te beszélsz az kicsit más...
Oké, rendes tõled meg minden, de kicsit elõrerohantál nem? Privát Rúna Tábort csinász magadnak vagy mi?

Oké Schinter benne vagyok a szûkös helyben, ha mellém osztod valamelyik nagymellû és telt ajkú lányunokatestvéred, 18 és 30 között. Érdekel a keleti testkultúra....
:D :D :D

Debrecen-Budapest között nem olyan nyûgös a közlekedés IC-vel, úgyhogy nekem jobb lenne a fõváros. Szép az a Pécs, a közeli Orfûn még egyszer nyaraltam is két hetet 15 éves koromban, de szerintem a társaság nagy részének a fõváros lenne a jobb. (Arról nem beszélve hogy Pécsre nekem 6-8 óra hossza a menetidõ vonattal.) Csak kérném a pestieket Saggarast és Garciat, hogy ha már a Szellemlovasba tervezzük a játékot, mérjétek már fel, hogy milyenek ott a körülmények. Mert az nem pálya, hogy mi játszanánk, közvetlen mellettünk meg magic-esek verik a blattott, esetleg körbeállnak minket és folyatják a nyálukat a nyakunkra, hogy "né már mit csinálnak ezek"...:( Nyár lesz, nekem bárhol jó, <azért Józsefvárost és a pusztulatot kihagynám...tudtommal Magus lesz és nem Cyberpunk, vagy Shadowrun...:D> csak nyugiba legyünk. Példának okáért én már játszottam nyáron kint a debreceni Nagyerdõn.
Keressetek már olyan helyet ahol nem cseszegtetnek minket, hogy kik vagyunk, mit csinálunk és mikor megyünk már el.
Egyébiránt a hét bármely napja jó.
Úgy terveztem hogy délelõtt befutok, játszunk, -kajaszünet- játszunk és valamelyik estivel meg hazamegyek.
Aztán majd meglátjuk hogy sikerül. Ha jó hangulatú lesz, és kibiírjuk egymás társaságát, akkor jövõre bandázódunk Schinterrel és egy csapatként kéne nevezni a Rúna Táborba. Még egyszer se voltam, de kíváncsi vagyok rá.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.28. 9:14

Hogy én is beleüssem már az orrom:
-ottalvós dolog kilõve. Pécs nekem is 6-8 óra lenne ha mennék, és én is a Debrecen-Bp áldott vonalon lakozom.
-ha lesnek idegenek és még ott koslatnak is, nekem nem menne semilyen szerepjáték, max általános csevej. Akkor inkább kiülök egy búzatáblába. Ami Bp belvárosában nem túl gyakori, mi? :D A parkokban meg a füvön több a condom és a kutyakaki mint a virág, nem is beszélge a bokrokban lakó szatírokról és csövesekrõl? :(
-bakker, a pestieknek sosem kell utazni?! Mozgassák csak meg a seggüket, lássák meg mi az a vidék!!! Meg a tehén meg a tyúk!!!!!!!!! :D

UI: attól nem félek, hogy castor, alias Boreas megjelenne a színen. De ha mégis, megkérem Schintert, egy kis keleti harci bemutatót imitáljon rajtad. Még akkor is, ha nem ért hozzá :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 72 / 338 • 1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 338

Vissza: Csevegõ