Quator tudod 1-1 hulla olykor jobban kéeps harcolni mint egy ember és ha azt is beszámolod,hogy csak magic weaponnel sebezhetõk ált...nem is besélve,hogy ha vannak bm-ke/necrok,akkor egyéb mássikokról ide kényszeritett szörnyik is lehetnek,amik akár még Erannak is komoly fejfájást okozhatnak ha együtt támadnak... és a tiadlani seregnek nincs oka ott tartozkodni..e.gyszerübb ha sráány gerincre küldik és akko maradtál a maradék dwoon berserkerekkel levova azokat,akiket otthagysz kapuvárba védelemnek és a maradék 31-s ami azért nem számlál túl sok fõt a csata után független attól,hogy aries miket bénáskodik...Na meg azért sem lesz egyszerü,mert neked kaját is kéne teremteni mint papla mivel a naplány egyedül ne mfogja birni a lakosságot meg az odavonuló sereget...asszem nem túl fényes a heylzet... De sebaj a kocsmába mindig megtalálod Ariest és ha kell segithet is bár hullák ellen nem ér sokat ,de majd iszik helyetted is
Oké Quator, gyõztél, lenyomtál mint a szöget. Szar KM, vagyok ez tény, mesterkélt vagyok, egy mûmájer, belemagyarázok, és ráerõltetem az akaratom a játékosokra, és ráadásul még a szabályok sincsenek. Tulajdonképpen -tárgyilagosan szemlélve- egyébként igazad van, azzal amit mondasz nem tudok vitatkozni, mert igaz amit mondasz. Szar beismernem, de az önkritika elsõ lépése az objektív ítélet elfogadása. Nem vagyok sem profi dramaturg, sem forgatókönyvíró, és még csak fantasy író sem; a lelkesedésembõl ennyi telt. Lelkes amatõr voltam, azért vertem itt a gépet meló, edzés, miegyebek után, mert élveztem ezt a játékot. Neked külön bevallom, napról-napra a fejemet vakarva teljesen "ad-hoc" módon írogattam. Igazából csak nagy vonalakban volt meg egy váz amibe próbáltam beleszuszakolni az eseményeket. Nekem ezt így sikerült kiviteleznem. Jó, tudom szar lett, de én csak ennyire vagyok képes, másképp nem tudom csak ha így "erõltetem" egyébként tényleg Lorint hoztam volna be és tényleg lett volna valmi, amit akkor rögtönöztem volna. Tény, hogy könnyû átlátni a kis belemagyarázásaimat, hogy ezt is azért csinálom, mert... Én mindig azt vallottam, hogy a szerepjáték az a KM meg a JK-közötti párbeszédbõl kialakuló történet. Én ezt próbáltam volna felvállalni és jól-rosszul csinálni, és hálás voltam a játékosaimnak akik nagyvonalúan elnézték a belemagyarázásaimat, a beleerõltetéseimet, és az egyéb általad említett amatõr dolgokat -most is fenntartom, amiben egyébként igazad van- õk is vannak olyan intelligensek, hogy rögtön összerakják, hogy azért erõltetek X dolgot, hogy bizonyos események bekövetkezzenek, persze hogy tudják, fõleg az aki maga is mesélt már, hogy milyen piszok nehéz is úgy mesélni, hogy az ne tûnjön mesterkéltnek. Sajnos megbuktam a vizsgádon. Nem tudom Quator, hogy te meséltél-e már Zárt kalandot, és tapasztaltad-e már, hogy milyen baromi nehéz úgy csinálni, hogy senkit ne hanyagolj el, mindenki aktivizálva legyen, mindenki élvezze, és azokat az általad emlegetett "biztonsági kapaszkodókat" is megadjam amit a szabályok jelentenek. Távol álljon tõlem, hogy azt várnám el a játékosaimtól, hogy feküdjenek nekem hanyatt, vagy hogy nyalják a seggem. Én csak annyit kívánok neked, hogy ha majd KM leszel éld át te is azt, hogy egy játékosod a fejedre olvassa: szar vagy. Aztán próbálj meg azután is akkora lelkesedéssel mesélni, játszani. Mert nekem ez így nem megy. Én kiszálltam az egész OM-bõl, átadom neked az RT.-mesélését, mutasd meg hogy kell ezt csinálni. A többiektõl elnézést kérek, de Quator jött látott, feltartotta az Igazság Tükrét és legyõzõtt. Nyertél. Én most hogy folytassam ezután?
ejjj most probáltam rávilágitani,hogy amit quator mondd mennyire nincs igaza....de erre Castor belemondja,hogy mégis ejjj igy probálkozzon az ember Na de Castor ne durcizz be jól cisnálod...quator?Nos le van ****van Ugyis beirta már,hogy ami a tervezetben van logikus igy nincsi s mirõl beszélni
ne má castor most tényleg elmentél?Ne rontsd már el a saját örömöd-remélem azé az van/volt/lesz - egy quator miatt...ha kell meglincseljük egy nagy zölddel
Egy ember negatív véleménye elmossa a maradék 4 pozitív véleményét? Castor, kérlek, ne csináld már ezt.
Az eleje óta folyik ez a fúrás. Ha valakinek valami nem tetszik, mondjuk egy Jknak, akkor szálljon ki és kész. Amúgy fáradt katonákkal nem lehet hatékonyan csatlakozni sehova. Szép és illúzórikus a folytonos bátor menetelés a parancs szerint de esztelen is. Ezt átgondolhattad volna Quator egy kicsit...De azt hiszem sok minden mást is.
Ha Castor lelép én is. Viszlát. Aki szelet vet, vihart arat.
Kérlek benneteket, hogy gondoljátok át és ne a saját (és a játékosaitok) szórakozását adjátok fel. Van ennek, egy egyszerûbb megoldása is... Itt mindenki egyenlõ, az nem lehet megoldás, hogy egy ember marad a többi meg visszavonul?!?!?
Õszintén sajnálnám, ha a döntésetek végleges lenne.
Hát ez szép mondhatom...nem a legjobb dolog, ha valaki leszólja a Km-jét, most mégis mit vártál nem tudom Q. Minden történetnek megvan a logikája, mert a mesélõ találja ki, nem lehet olyan kiszámíthatatlan mint az élet, esetleg csak úgy, ha hagyja a játékost érvényesülni, hozzátenni a kalandhoz. Szerintem Castor jól mesélt, sokat olvastam a kalandot. No jó, nem várom meg amíg az én játékomra is azt mondod hogy szar, és azért nem csináltál semmi "kiszámíthatatlant" mert én is erõltettem dolgokat. Az események amúgy is túlhaladtak már, a többi játékosomat nem tudod beérni...benttartani a karaktered meg nem tudom már tovább, a végén túl erõltetett lesz.
Tényleg nem tudok már mit kezdeni Ardoval a V.V.-ben, bár én sokáig szerettem volna ha csinál valamit, amit nem én teszek elé, nem tett. Gondolkodtam hogyan tudná folytatni, de nem jutottam semmire...remélem nem gond. Egyre jobban és jobban elszeked a kaland menete tõle, és habár igazad van hogy nem volt muszáj elmenni a többiekkel, de ha valaki nem csinál valamit sokszor kimarad mindenbõl. Ez történt Ardoval is, és vagy erõltetek neki valamit, vagy leírom hogy eszi a halat minden nap a fogadóban. Egyiket sem szeretném...nem rejtem véka alá, hogy a többiek nagyon jól haladnak, bár talán még õk sem tudják .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alauron 2007.04.26. 21:37-kor.
Ne légy ma ez, holnap emez, s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy, mely mindig egy marad, ne törmelék - dirib-darab.
No emberek! Ne kezdjük már megint elõrõl! A kalandokban AZ VAN AMIT A MESÉLÕ MOND! Fogadjuk már el végre! Te is Quator!
Castor: Te meg ne foglalkozz vele! Ha Quatornak nem tetszik, akkor kiszáll, de a többiek számítanak rád, és láthatóan élvezik! Ezt kérlek gondold át...
Nem vagyok egy rinyálós pasas, de a beszólásaid rendesen lepadlóztattak, már ami a mesélési kedvemet illeti. Nem tudom más KM kapott már-e ahhoz hasonlót amit én tõled, elég hervasztó élmény nekem elhiheted. Másnak sem kívánom.
Azért érzem különösen igaztalannak, mert nem erõszak nálam játszani. Megvolt rá a lehetõséged, hogy bármikor fogd a kalapod és lelépjél, ha valami nagyon csípi a szemed. Harminc valahány weboldal óta játszol. Fel sem tudom fogni közben belül mennyit szenvedhettél, a sok logikai baki, meg erõltetett cselekményszál és parttalan szabálynélküliség között. Örülök hogy végre megérlelõdött benned ez a Golgota-virág, szirmot bontott, és az orcámba nyomtad végre. Nagy könnyebség lehet ez neked, gondolom régóta feszített. De ez nekem így nagyon szar. Most hogy meséljek? Pironkodva, meg égve, hogy jaj istenem mit fog ehhez szólni Quator? Quator nekem erre nincs szükségem. Jó, tudom hogy egy rakás szar a mesém, nem kell logikai síkon végigelemezned hogy pontosan miért is az. Szépen megkérlek: dobd el magadtól-e keserû poharat.
UI: Elnézést a többiektõl, hogy megint arcoskodom, meg kilépést emlegetek, de tényleg "paffon" vagyok. Csak azért írok most be, mert többen jelezték, hogy nem fair a saját hisztim miatt õket büntetnem. De ez most tényleg kiütött. Az elõbb kerestem a profilomban, hogy hogy lehet kitörölni... Egy kicsit most elmennék szabira. Nemigen van most kedvem további erõltetett röhejhalmazokkal fárasztani titeket.
Ez most engem nagyon elszomorított. Egy fõ véleménye miatt összeomlott benned egy világ, amit másik négy még tartana? Nagyon egy felé visz a szekér, akkor kérd meg Quatort hogy keressen magának másik játékot, mert a Km és a többi JK szórakozását ássa alá.
Ami mellesleg megérett egy bannra. Mert ezzel nem csak egy Km-et, de kalandom egyik játékosát is az elûzés határára sodortak. S ez különösen kivívja nemtetszésem.
A kaland nem egy rakás olyan, aminek írod, sem a többi elmarasztaló jelzõ és vélemény, amit összehordtál, Castor. Csak a franc se érti, hogy mért csak a negatív dolgok maradnak meg benned?! Mért csak arra reagálsz? Mért csak az befolyásol? Kitehetem én a lelkem és a ragaszkodásom, ha ennyit nem ér!!! Quator nem egy admin, aki teljhatalmúan kinyilatkoztat valamit és akkor az úgy helyes!
Ezt mostmár nem értem. Elvileg ez a topic arról szólna, hogy beszélgessünk a kalandokról. Fel lett dobva (ha jól rémlik általad Castor), hogy ez-meg az vár még ránk. Erre én be mertem írni a véleményemet és rögtön kizáratás meg hasonlók jönnek. Azt természetesen senki nem nézi, hogy 9-10 óra munka és a mindennapos koránkelés ellenére minden este 9-ig legalább próbálok maradni, hogy ha megjön a napi RT részlet tudjak még rá reagolni valamit, hogy egyrészt meglegyen az alapvetõ elvárás, másrészt ne akadjon fel miattam a cselekmény.
Hát köszönöm szépen minden kedves "játékostársamnak", hogy ilyen bõven ki lett fejtve, hogy miért nem írhatok a szabad kalandrólbeszélgetõs topicba! Ehhez számomra tényleg kellett, hogy rögtön ki is hajítsatok. Természetesen éjszaka, amikor nagy a nyüzsi csak épp én nem tudok jelen lenni, hogy esetleg reagálhassak az önhergelésre.
Nézd quator nagyon étékeljük,hogy szoritasz ennyi idõt a kalandra,de ha fáradt vagy meg rossz kedved van talán befolyásolja,hogy hogyan is reagálsz 1-1 dologra az a topicocba és elõfrodulhat fáradtan az ember,hogy ingelékenyebb és megbánthatja a másikat.Elõfordul,de ha érzi az ember probáljon felül kerekedni vagy gondolja át 2x amit ir és elküld.Vélemény nyilvánitással nincs gond,de talán máshogy is meg lehetet volna irni talán kcisit homályosabban és finomabban...ráadásul,amit irtál nem is igaz és ez be is bizonyosodott
Castor:
Igaza van Navának ne csak a rosszra gondolj hanem gondolj néha a jó dolgokra...Sztem neked is sikerült okoznunk pár boldog percet...Anno probáltam én is mesélni vmi ocskasságot és találkoztam egy quatorral hasonló jkval sõt rosszabb volt,mert megbeszélni vele vmit nem lehetett mig quator legalább beismeri,hogy amit irtam logikus és -lehet,hogy csak én vok naiv-elfogadja....
Na egyszó mint 100 kerekedjetek felül mind2n azon a dolgon amin kell...
ui.:ja és quator,ha olyna karid van,aki soha nem azt csinálja,amit kell és nem megy a kalanddal tovább tedd fel a kérdést,hogy miért indult el kalandozni és mik a céljai ha ennyire em érdekli azt,amit csinálni"kellene"...van egy haver,akinek van egy ilyen karija,de a felsõ 2 kérdés után most már õ is elindult velünk a kalandban
Köszönöm Quator a véleménynyílvánítást, ami felért egy gyomron rúgással. Ne húzzuk ezt a dolgot tovább mint a rétestésztát mert nem ér annyit. Én erõsen stilizálva írtam le az elõbb mit szeretnék, de akkor egyértelmûbben foglmazok:
Quator, én már nem tudok neked mesélni. Rendesen bennem a tüske, mert képmutatásnak érzem hogy úgy jászol, hogy közben egy erõltetett, belemagyarázásnak érzed a dolgot. Oké, elmondat a frankót, ha ennyire szar, viszlát, szépen kérlek szálj ki az RT-bõl. És ez nem önhergelés, kicsit képzeld magad az én helyembe, kíváncsi vagyok Nava, vagy Garcia, vagy Saggaras KM mit csinálnának, he ezeket nekik nyögted volna be vélemény gyanánt. Szabad a véleménynyílvánítás, de akkor vállald be azt a reakciót is amit kiváltasz vele. Bennem még most is csak keserûség van, hogy ha ilyen szar vagyok, és bárgyúan átlátszó, akkor mi a fenének kínozod magad a közös játékkal, mert ez mostmár nekem az lenne veled. Quator, nekem veled nem megy a mesélés. És egyébként én igenis igyekeztem türelmesnek lenni, mert a játék alatt PM-ben is voltak beszólásaid, amit elnéztem de most már elteltem veled. Ilyen volt az mikor egyik üzenetedben, kifejtetted, hogy mekkora baromság is az, hogy 6000 toroni betódul a várkapun, el se férnek, de hogy te ezen már túlléptél. Most álljak neki veled vitatkozni pro és kontra, érvekkel és ellenérvekkel, hogy csináljunk egy számodra elfogadható magyarázatot? A másik meg az volt, mikor a Nyílt Kalandban indított karakteremnél -szintén PM-ben- a fejemre koppintottál, hogy mekkora bunkó is vagyok én, hogy nem tudom hogy Pyarron városának fõinkvizítora milyen vallású, mert segény Selmo megérdemelt volna annyit, hogy utánanézzek, és ezután odabiggyesztetted: Kellemes napot. Folytattad azzal, hogy folyamatosan beszólogattál a Torozonba, hogy "mán megin" azok a hülye RT-sek, akik szétofolják a topicot, majd örömtáncban kifejted, a Csillgaban, hogy milyen faja, hogy mostmár van ételme menned a Torozonba. Most meg a jólesõ kritikád. Kész; X-re tettél. Elég volt. Emberbõl vagyok én is. Quator! Nekem mostmár sok belõled. Én veled nem játszok szívesen. Nincs kedvem a meséléshez de egyenlõre még a játékhoz sem. Nekem ez csak úgy megy, hogy vagy mindenki jól érzi magát, és ha akárcsak egy embernek keserû a szájíze, akkor hagyjuk az egészet a francba, mert az már nem játék. A játékban mindenki felszabadult. Mostmár én nem érzem jól magam ebben a játékban. Tényleg lepadlóztam tõled. Sajnálom, mert a négy másik olyan lelkes, hogy soha rosszabbat, asztaliban éreztem magam utoljára ilyen jól mint velük, de elfáradtam attól amit velem csinálsz. Képzeld én is melózom, és is kapom rendesen a stresszt. Nincs szükségem rá, hogy még azon is görcsöljek, hogy a te mércédet is megüssem. Egy kicsit pihenek, míg Quatoron túlteszem magam, meg mindenki kinyalogatta a sebeit, azután folytatom a másik négynek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.27. 12:47-kor.