• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 70 / 338 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 338

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.26. 16:30

Schinter!

Épp azt írtam, a legutóbbi reagomban, hogy NEM JÖNNEK ZAVARBA ATTÓL HOGY NEM LÁTNAK TÉGED, MIKOR TÁMADSZ!!!!!

Magyarázd már el nekem, hogy ez a te gondolatmenetedben -a hsz-ed alapján- hogy sikerült arra a következtetésre jussál, hogy; idézem: "úgy tûnik, hogy a vakon harcoláshoz nem értenek?"
:?: :?: :?:

Attól mert te hibás következtetést vonsz le egy nyvílánvaló ténybõl, ne rám kaffogjál, ha a kicsi szád széjjel lesz szakítva... :D
Még módosíthatsz valamit, ha akarsz...
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 16:48

abból,hogy azt irtad,hogy nem érzékelik a pontos helyemet...az hogy nem jönnek zavarba még lehet,hogy attól van,hogy veteránok és nem félnek hanem redezetten védekeznek,de ettõl ez még nem jelenti azt,hogy van vakharc képzettség,de akkor ezekszerint van,akko módositom...

thx,hogy sózltál módositottam
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.26. 17:47

Szigorúan vicc, kéretik nem megsértõdni :!:

Rengeteg "régi" zenét hallgattam ma és egy röpke átirat erejéig Aries jutott eszembe.. :D

Épp csíkszemû voltam amikor elment
Kaphatott volna többet de neki csak ennyi kellett
Az út amin járt még ma is a Kapuvárba tart
Remélem egyszer megérted mit akart

Soha sincs elég bébi a kalandból
Lovaskocsi-hátsó ülés kalandor
Egy problémás srác egy tetovált bárd & kókler
Ha ott van Õ is a Lindigasz nem lehet olyan rossz hely HEJ!!!

Épp csíkszemû voltam amikor elment
Kaphatott volna többet de neki csak ennyi kellett
Az országút még ma is a pokolba tart
Tharr kérlek keverj neki még egy italt

/Eredeti TCs: Bon/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garcia da'Ramol 2007.04.26. 17:59-kor.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 17:50

Kvittek vagyunk, Schinter, a te karid is plénum plán tette magáévá élete nagy szerelmét... :roll:

Amúgy mért is hergeljük egymást?

Jó ez a "versike" :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.26. 17:57

Üdv!

Akkor néhány rakció a napközbenikre:

Elõsször is sztem ez a "na akkor Aries szabadon barmolhassa szét Seba szakaszát" dolog meg pont a többiekkel nem volt fair. 8)

Eran meglepije meg annyi, hogy a km által már az eleje óta tukmált kötelezõ szerelmi szál miatt tényleg beesik Lorin, akit jól elküldtek amúgy a világ másik végére, de most csodás mód mégis feltûnik. 8)

Azt meg már elõre látom, hogy milyen viták lesznek mikor a km ráerõszakolja akaratát a csapatra. Ha egyszer az a parancs, hogy a Sárkánygerincre vonuljon a sereg késlekedés nélkül, akkor nem fognak megállni "pihizni" meg párzani pár napig. :roll: Már az is kis megalkuvás volt, mikor az esetleges "bónusz"-események kedvéért be lett vállalva a Gottenborgi kitérõ. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 18:03

Nagy zõdeket kézbe venni. Jön Quator. Mert lehet, csak te fogsz vitázni, mint szokásod :P

Én is csak a nem fair helyzet miatt pummogok itt. De majd pummog Seba...! Hajaj! :D
Késõbbieket passzolom, mi hogyan lesz...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 18:05

Quatro quator...ejnye...ez sima ügy...szól a km,hogy ral de ranga küld egy üzit,hogy egyelõre jól állnak ezért menjetek a pestis ellen,mert úgy értesült az gázosabb ennyi :lol: dont be noob :roll:

Fair nem fair igy is ugyis megteszi a karim amit kell...megmenti a kapuvárat a thar papok ellen :lol:

amugy nagy szerelemedre ua mint az elsõ része a reagomnak...km kitalál vmit ami miatt vissza kellet jönnie vagy erre kapot parancsot mind1 a lényegen nem változtat 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 18:17

Na, most már kéne egy KM :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.26. 18:21

Pont ezt mondom. Az egésznek már most megvan a mesterkélt, mûíze. 8) Mert ahogy te is mondtad Schinter ebbõl az lesz, hogy "nini itt egy levél meg egy Lorin". :roll: Arról ne is beszéljünk, hogy a szédült, szabályok nélküli játékban sem lenne szerencsés, ha Ral Da Ranga ilyen oltárinagy baromságokat üzizne a háború közepén. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 18:23

Figyelt, Quator: ha nem tetszik, bármikor ki lehet szállni. De egy idõ után a fikázás fárasztó. Az a bajod hogy nem te vagy a Km vagy hogy úgy szétvet az ész, hogy mindig mindent elõre látsz? Ilyen kedvetlen embernek biz sose lehet elég jól mesélni...Megint ösze akarsz Castoral kapni? Erre játszol rá?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.26. 18:38

Bocs én azt hittem, most csak azt latolgatjuk hogyan folytatódik a történet. De ezek szerint tévedtem és épp Castorral való összekapsra játszok. :?

A kedvetlenséget illetõen én nem tudom annyira félválról venni a belemagyarázást. Nemhogy még örüljek is neki, hogy "milyen jó hogy azt írhatom, amit a km meg a többiek szájíze elvár". 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 19:10

Nézd quator nem értem mi nem logikus...
Egy háborúhoz 3 dolog kell...pénz pénz és pénz-Montecuccoli

Nos mivel a dwoon gazdasság a gottenbergi pestis miatt igen csak nagy veszélyben van és mint tudjuk egy állam gazdasság nélkül nem igazán hosszúéletû,de ha mégis átvészeli,akko pár évtizedig fizetheti a drága kölcsönöket,amik sztem Yneven is vannak és a többi északi szövetség országai sztem nem restellik ezt vmennyire kihasználni...És tegyük hozzá,hogy Sárkány gerincen jól állnak és begyakjuk itten a toroni sereget,akko egyszerübb ha dorcha megy ral da rangának helpni mi meg megmentjük a dwoon gazdaságot és ezzel egy állam alapjait nem?És ha ezt épp Lorinnal üzenik meg akko mi van?-tfh õ ott vam ral da rangánál ha nem akko ne mszóltam...-Ird már le,hogy szted melyik része nem logikus...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.26. 19:21

Elvileg, ahogy eddig be van tervezve kalandban: lezárjuk a keleti frontot->elvonulunk és felszabadítjuk Gottenborgot és hagyunk helyõrséget a megmaradt védõi mellé->a Gárda és vele együtt a sereg továbbvonul a Sárkánygerincre.

Ez a logikus. Gottenborg felszabadítása szükséges a gazdaság miatt. De utánna nem a 3 nap pihi, meg szaporodás a logikus. Egyébként meg, ha annyira jól megy a Sárkánygerincen, ahogy ezt lefestitek, akkor nincs is Zászlóháború. Egy egyszerû toroni határvillongásról lenne szó? Eddig nem ezt lehetett kivenni a dolgokból. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 19:29

hát nézd a tervezet azért van,mert meg lehet változtatni...Ami a 3 napos pihit illetve sztemúgy értette quator,hogy amig rendezõdnek a viszonyok gottenbergbe,ami sztem a kapuvári állpothoz képest egy eléggé pihis állapot...
Nos a jól megy csak egy példa volt...elvielg ral da rangának nem kötelezõ az orrodra kötni,hogy mi a helyzet még akkor sem ha rosszul állnak,de a gazdassághoz képest jó a helyzet,mert ugye anélkül hiába nyeritek meg hosszú távon dwoonok nem birják a csatát pénz nélkül...még õk sem...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.26. 19:35

Miután Kapuvárat 2 nap alatt megtisztítottuk úgy 9000 toronitól igencsak meglepõ lesz mikor több napig gyûrkõzünk majd egy viszonylag elsuigetelt városkában. Fõleg mivel addigra elvileg már a tiadlani, viszonylag pihent sereggel együtt vonulunk.

Mind1. Majd azért kíváncsi leszek Castor mit mond ki mennyire értette félre az ezek szerint ködös kinyilatkoztatását.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 70 / 338 • 1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 338

Vissza: Csevegõ