• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 69 / 338 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 338

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.25. 21:42

sry a késõi reagért,de most jöttem vissza a grill partyról :roll:

Amugy engem megharapni?vigyázz Nava elkapod tõlem a veszetséget xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.25. 22:00

Schinter!

Bocs, tényleg elküldted PM-ben! Csak annyira tele volt már a PM-ládám, hogy valahogy nem tûnt fel az üzid! De már takarítottam benne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.25. 22:03-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.25. 22:01

Hatarasima felolvas:
-Hülye aki olvassa és hulljon ki a haja!
Erre kihullana...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.25. 22:11

Mintha valaki kóstolgatna :roll: :rotfl:

Áááá csak egy toroni szerkezetet rejt a láda: Seba cifit-cafat konverter :twisted: szeretettel ajánlva minden kötöttségtõl irtózó Arel papnak :D
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.25. 22:49

Huha és hol lehet ilyet szerezni? Kéne a karimnak egy takaritónak xD de ha azt jól csinálja elõ lehet lépni masszõrnek is szóval a lehetõsségek határtalan és a befutható carrierrõl ne is beszéljünk :lol: 8)

castor:
semmi gont elõfordul...tõled elnézem :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 8:25

Hümm. Komoly következményei lesznek még ennek az ideiglenes szakaszkapitányságnak, Amalchorra nézve is. Aries meg jobb ha Seba közelébe se jön, mert ki lesz verve a foga aztán szépség -2 jön össze hamar. :evil:

Aki még nem látta tajtékzani Sebát, akkor majd fogja. De abban nem lesz köszönet.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.26. 8:38

Nézd Nava. Lehet hogy a fiktiv világban õ is csak egy a 31.-esek közûl, de azért Schinter is egy játékos. Úgy gondoltam egy kis mozgásteret kell neki adni, hogy megmutathassa mit tud. (Vagy nem tud. :D) Azt szerintem kevéssé élvezné, hogy ha egész idõ alatt más se lenne a feladata, mint hogy parancsokat kövessen, meg "-Igen, uram, -Értettem uram!"-ozzon Lehet hogy ez így lene reális, de ha nem adok neki játékteret, meg lehetõséget az önálló döntésekre, meg akciókra, akár NJK is lehetne.
Az meg nagyon élvezetes lehet a számára. Ti játszotok õ meg nézi, és néha megengeditek neki, hogy kitakarítsa a latrinát. Pazar játéklehetõségek nem?
Tudom hogy nem túl ésszerû de ez részemrõl most arról szólt, hogy Schimi is hagyni kell játszani, bocsánat ha ez a többieket zavarja, de nem lenne fair Schinterrel szemben, ha õrá csak a másodhegedûs szerepét osztanánk.
Játékban persze úgy ölitek egymást ahogy akarjátok, de hagyjuk szegény gyereket is érényesülni, aztán majd bevasalod rajta a bakikat.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 8:41

Én ezt teljesen értem. Nem zavar. Sötét élvezetet lelek benne, hogy mit kap majd ezért... :twisted:
Kiderült, hogy mihez nem ért :) De akkor majd a következményeit is szépen elviszi magán :) S nem csak õ...
S a latrinapucolás nem is tudom, valahogy egyenes útnak tûnik most ... :) Nem csak mindig meleget, hideget is kell kapnia mind Sebának, mint másnak. Na, most majd jön a hideg, a meleg megvolt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.26. 8:51

Lesz, még az is ne féj, csak egyszer pucoljátok ki Gottenborgot, és álljatok meg Viviennél egy kicsit pihenni... :twisted:
Nemcsak öldöklésrõl fog itt szólni minden, a város felszabadítása után lesz egy békésebb rész, ahol majd lehet sokat....oldódni...igyekszek majd megnõsíteni a többieket is, hogy kiszerepjátsza magát aki ezen a fronton akarja, te meg tovább ismerkedhtsz Zakkal testileg-lelkileg, Schinter teherbe ejtheti Sebát,..akarom mondani Krisztint... Quatornak lesz egy meglepije. És a többieknek is lesz pár nap pihi, míelõtt a Sárkánygerincre vonulnátok folytatni a háborút...de ez már majd a 3. fejezet és egy újabb szintlépés kezdete lesz..
Bár Victorral nem tudom mit kezdjek, nem az a csajozós fajta...

Ebbõl a fejezetbõl már csak a tiadlani erõsítés, Kapuvár felmentése...vagy bukása(?)...és Gottenborg megtisztítása van hátra. Utána pár nap pihi, "szabad szerepjáték" (úgy csinálom majd hogy muszáj lesz Gottemborgban maradjatok még Quatornak is akit ismerve nem pihenne, hanem azon véresen rohanna a Sárkánygerincre...:() Szintet léptek és mehet a 3. fejezet. Eddig ez a menetrend. Mondjuk arra tényleg kiváncsi vagyok, hogy 6000 toroni mögött ti mit ítéltek a legésszerûbb lépésnek ebben a helyzetben. Nekem a helyetekben van pár ötletem, de jól nem mondom meg, ti is dolgoztassátok az agyatok, az izmaitok, meg a mágiátok. Tessék itt egy problémahelyzet, lehet rajta agyalogni, hogy oldjátok meg..ha nagyon nem megy és semmi épkézláb tervet nem fogtok tudni kiizzadni, üsse kõ, muszáj leszek besegíteni, de kíváncsi vagyok, hogyan agyaltok és mit terveztek....

Kis segítség: az utánpótlást, a sebesülteket, meg a szállítójármûveket nekik is tartsani kell valahol. A maradék ostromgépeket sem hatogathatták össze. Egész napos csatára számítanak, mindenki nem fér be Kapuvárba. A lovasoktól nem kell tartani, mert azok mentek be elsõnek. Valahol a tartaléknak is mereszteni kell a seggét, míg az arcvonal kibukik és a helyükre állnak. És ott vannak a falakon a titeket segítõ hegyi elf íjászok, ha nagyon megszorulnátok...Ha kicsit majd közelebb mentek, majd pontosabb helyzetképet adok, ne offban meséljek már...:( ....na ennyit arról hogy nem segítek...:( ... Túl lágy szívû vagyok én hozzátok...

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 9:11

Szeretem az ilyen off infókat. Gondolkodtam a toroni tábor lerontására, élelemkészlet elpuszítására...

Hm, hm, Seba kapitány készül valamire, ha majd feljebbvalói elé állhat végre. Készülj viszonylag váratlan dologra is, Castor. (bár lehet, nem is lesz váratlan, de na)

Tulajdon képpen hamarosan egy szakasz nélküli kapitány lesz a karim :( A Vihargárdával meg befürödtem. Nem szép kilátások.

Hm, még nem tudom, hogy egy Arel pap hogy a túróba lenne hajlandó "járni valakivel" , nem éppen hûségükrõl híresek...A gyerek, házasság szó nekik meg olyan, mint a tüzesvasas billogozás elõtérbe helyezése. No meg Vivien Ranil hitû...Zamorak meg nagyon nem az, a karim határeset...Tyû, nem lesz ez olyan könnyû.
Quator meglepije: visszajön a nõ:-Gyereket várok! Tõled! A szent napsugár segített!
Viktor fogadalma szerintem egyértelmûen kizár minden ilyen lehetõséget részére. Õ ezt választotta. Vagy belecsömörlik, vagy felrúgja, vagy tartja magát hozzá vidáman. Ez van.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 10:07

Ha megjön quator nõje és gottenbergbe vagy hol marad sztem Quator sem fog tovább állni fõleg ha le is kötik kissé :lol:

Nem tom feltünt de eddig sem a tartom a parancsot és mindere csak igent tud mondani kari volt Aries,de most hogy kapott egy szakaszt egye fene nagy hahotázás közepete azért elvállalja xD
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 12:05

A karid egy címeres ökör volt, amikor vigyorogva bár, de elfogadta a pozíciót. Ideiglenes rang, de az alatt az idõ alatt hatalmas baklövéseket lehet elkövetni... :?

Naná hogy egy szakaszt elvállal, de a felmosórongyot nem fogadta volna ilyen vidáman.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.26. 14:39

mi van gyerekek, ti most tényleg puffogtok egymásra...
miért :?: :?: :?:
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.26. 15:26

Nincs semmi gond :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.26. 15:47

Hát Nava,aki olyna bolond,hogy inkább fogságba esik és utána saját érzelmi éltével foglalkozik a szakasza és a kapúvár helyett asszem ezek után nincs mirõl beszélni :roll: :lol: :lol: :lol: 8) Ennél még egy vigyorgó cimeres ökör is jobb :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 69 / 338 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 338

Vissza: Csevegõ