Majd megállunk a váróterem közepén és a fejünk fel tartjuk a márványmintás pentagrammával ékített "Nagy Zõdet". Csak siessetek mert, ha lesznek térítõs házalók lehet nem fogják megvárni amíg elmondjuk mi a különbség a sátánizmus és a magus között.
Jaj Nava milyen bátorság?
Már késõ! PM-ben lezsíroztuk Quatorral, hogy eladunk egy sejknek az Arab-Emirátusokba 100 tevéért... és egy abbitacél zokinért . (azon is osztozkodunk Quatorral)
-Úgyhogy számítunk rád, remélem megjött a bátorságod.
De hogy még jobban megjöjjön, esetleg elküldöm neked az 1. osztályos "Olvasni tanulok"-kompozíciójú képemet.
Én nem a térítõs házalóktól félek hanem az Óbudai Pszichiátria rohammentõjétõl!
De majd rád fogom, hogy ne foglalkozzanak veled, mert te az anyatejjel szívtad magadba a "Nagy Zöld" csecsét, amire azóta is rá vagy cuppanva. Amennyiben leválasztanak róla én nem vállalok felelõsséget a tetteidért....és a Pesti városrész totális pusztulásáért; mikor majd vérben forgó szemekkel keresed a Nagy Zöldet; a "drágaszágot". Erre biztos befarcolnának...
Ja, hogy Victort írtam, most mit kell ilyen kis apróságokon úgy szõrözni? Eran akar az lenni, csak vedd lentébb a felbontást....
Quator megnéztem és nem értem a gondod. Hol írtam Victort a te karid neve helyett?
Megint átolvastam, de teljesen hülyén maradtam, mert még mindig nem tudtam összerakni, hogy most akkor hol nyomott el egy villámot Victor a gnómos alku közepén??? Quator ezt magyarázd el, készíts egy folyamatábrát , mert én nem tudom mirõl beszélsz...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.24. 18:12-kor.