• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 11 / 15 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.19. 13:50

(Nelnor)

Amikor Torzonhoz ér, megvárja míg az rápillant és csak ezután szól hozzá. (... jól megtermett ember az biztos...bár azt mondták elég segítõkész...).

-Üdvözlöm. Had mutatkozzam be, Nelnor Lumien vagyok. Az egyik pincér irányított önhöz. Ha nem veszi tolakodásnak, arról az íjról szeretnék megtudni néhány dolgot...

...Rámutat...

-Látható, hogy a népem készítette és azt szeretném megtudni, hogyan kerülhetett ide. Ráadásul látom rajta, hogy nem is "egyszerû" elf íj.
Nelnor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.19. 14:29

Nelnor:

*Egy kicsit várnod míg rádpillanat, majd körülbelül egy perccel késõbb feléd is veszi az irányt.*
- Üdvözlöm, mit adhatok? - végighallgat, és vékony mosoly jelenik meg az arcán. - Torozon... Hehe, jó szeme van. Valóban nem egy egyszerû elf íj, és a szívemhez is közel áll :) ... De mondja, itt szállt meg, Nelnor?
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.20. 13:44

(Nelnor)

-Egyelõre nem. A pincér azt mondta tele vannak, bár nem tudom miért... De ha esetleg hozna még egy pohár mézbort, szívesen hallanék arról az íjról kicsit többet...
Nelnor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.20. 14:25

Nelnor:

- Hmm... Utánézek hátha van egy hely, ugyanis hosszú történet, és csak késõbb érek rá... Mint látja, nyüzsögnek a vendégek... Tehát, ha nem lesz ekkora tolongás szívesen leülök magával, Nelnor beszélgetni egy jó pohár mézbor mellett...
*Ahogy befejezi, már a pult másik végérõl kiabálnak érte, mire õ férfiasan vállbaver és otthagy. Útközben elkapja egy felszolgáló "grabancát" és utasításokkal felküldi az emeletre. Amíg az el is tûnik a rengeteg ember közt, már egy másikkal beszél. A fiú bólint, és elfoglalja azt a helyet ahol az elõbb még Torozon állt, és tölt egy pohár mézbort neked.*
- Egészségére, uram!
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Valkay » 2007.04.20. 14:38

Igen ez igaz… de azt a részt majd jól elhallgatom… Mégsem szabad hagyni, hogy egy jó történetet elrontson egy ilyen apróság… Úgyse fog panaszkodni senki sem… hisz beleírom a többieket is…
*~ a közönyös tömeget… meg a szemforgató papot. ~ azért csak bíztatón mosolygok a lovagra, s még cinkos módjára rá is kacsintok, nehogy komolyan vegyen… Nem mintha nem gondolnám komolyan. ~Suffa Suffa te még ezért meglakolsz.~*
El ne felejtsek akkor hálálkodni az isteneknek… csak tudnám kik voltak olyan kegyesek az égiek közül, hogy megoltalmaztak egy szegény vándordalnokot…
Valkay

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.20. 18:01

Mara:

- Kételkedem benne, kisasszony, hogy apróság lenne... Nagyon kedves, de úgy érzem nem érdemeltem ki nagylelkûségét kegyednek...
*A bíztató mosolyodnak láthatóan örül, de magatartása megmarad az illem keretei között.*
- Krad kegyeltjei közé tartozom, de a Pantheon tagjai óvó szemmel tekintenek ránk, mindenkit óvnak aki megérdemli, úgy vélem, Mindnek hálás lehet, kegyed.

//Suffa az Tiranus atyja lenne?//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Valkay » 2007.04.20. 19:29

*Erre már nem tudok s nem is akarok mit mondani… Szerintem is csipkedhette volna magát hamarabb… de ez esetben is jobb késõbb mint soha. Szerencsére… Kicsit kételkedem hát szavaiban, ám a jóindulatú mosoly nem foszlik le ajkamról…*
Áldozok, majd ha eljön az ideje…

*Nyögöm ki meggyõzõdéses laikusként… végül is mi másképp lehet megköszönni az ilyesmit? *
Remélem, Tiranus lovag, ismerõs errefelé… mert én csak most járok elõször a városban…

//Az a lovag nem? Az idõs papja úgy remlik, annak ez a neve :) Aki visszatartotta mer nem az õ dolguk... :) //
Valkay

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.21. 8:54

(Nelnor)

Fejbólintással köszöni meg a beszélgetést és jelzi, hogy akkor vár. Nem siet...

-Köszönöm. -mondja a pincérnek.

Elveszi a poharat és az asztala felé indul, ahová a zsákját támasztotta. Leül és maga elé helyezi a poharat. Elõveszi a hangszerét, majd játszani kezd a maga szórakoztatására. Erdei énekesmadarak hangját bûvöli maga köré, hogy kellemesebbé tegye a fogadó nyüzsgõ, egy elf számára igencsak kellemetlen légkörét. Legalább az õ aztalánál enyhüljön a ricsaj. Így tölti az idejét, néha bele-bele kortyolva a poharába, amíg Torzonra vár...

//Hangteremtés 2MP//
Nelnor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.21. 16:59

Mara:

- Mondjuk úgy kiigazodok a város sûrûjében, kisasszony... :) És mondja, milyen ruhát szeretne, kegyed? - mondja mosolyogva és kissé megnyugodva, hogy másra terelõdött a téma, ami már egyáltalán nem olyan kellemetlen mint az elõzõ.

//Jaaa, Saffára gondolsz, ok! :D Amúgy nem gáz, csak zavarba jöttem egy kicsit, de végülis mindegy :) //

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.21. 17:08

Nelnor:

*Egy fejbólintással reagál a pincér a köszönetnyilvánításodra, és indul is a többi dolgára. Valóban sikerül egy kicsit enyhíteni a ricsajon a hangszereddel, kellemes perceket varázsolva magadnak. A melleted lévõ asztaloknál felfigyelnek a zenédre, de nem sok jelentõséget tulajdonítassz nekik. Néhányan elismerõen bólogatnak, néhányan kézlegyintve visszafordulnak az italjaikhoz. Zenélés közben észreveszed, hogy a fiú aki felsietett az emeletre idõközben visszatért, ámbár baljós arckifejezéssel. Torozon arca is komorrá válik, majd utasításokat ad a fiúnak, aki visszasiet a szobákhoz. Torozon motyog valamit, majd megkeres a tekintetével téged, és magához int. Mindez körülbelül tizenöt perccel azután történik, hogy otthagytad a sankot.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.22. 12:04

(Nelnor)

A muzsika jóval kellemesebbé tette a kedélyállapotát, szinte meg is feledkezett a külvilágról. Azonban egyszer csak a pult felé pillant. Észreveszi Torzont. Még eljátsza az utolsó akkordokat, majd egy szempillantással késõbb feláll és elrakja a hangszerét. Néhány szegmens alatt a Fogadóshoz ér és kérdõn ránéz.
Nelnor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.22. 12:39

Nelnor:

- Érdekli még a szoba? Úgy néz ki, akadt egy szabad hely... Felszámítom naponta egy ezüstért, azonabn ha étkezni is akar akkor kettõért. Na mit mond, kell vagy adjam másnak? - kérdezi elég komoly hangnemet megütve.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.22. 16:13

(Nelnor)

Mintha egy pillanatra meglepõdést lehetene látni az arcán, ám észrevehetetlenül gyorsan halvány mosoly váltja fel. (...tényleg elég borsos ez a hely...hmm hát igen, a hírnévnek ára van...mindegy, úgysem szándékozom hónapokig itt senyvedni...végül is szerencsém van...).

-Köszönöm elfogadom és azt is, hogy személyesen járt közben. Nem vagyok igazán nagyétkû, úgyhogy az étkezést majd külön megoldom a pincérekkel.
Nelnor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.22. 19:02

Nelnor:

- Remek. Amint kitakarítják a szobát, adom is a kulcsot hozzá. Addigis, üdvözlüm itt nálunk! - ránéz a poharadra, amibõl már jócskán fogasztottál, ezért hozzáteszi: - Esetleg egy újabb kör, hm?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nelnor » 2007.04.23. 9:32

(Nelnor)

-Rendben jöhet még egy. Akkor visszaülök és várok amíg ráér egy kis csevelyre...
Nelnor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 11 / 15 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Vissza: Fogadónegyed