• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 35 / 70 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 70

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.21. 19:15

Victor Fredrick Faren

*Oda megy a falhoz megérinti azt. Erre a fal kinyílik.*

-Jó..estét. Mit parancsol?

*Elkéri a kis palapácsot, megnézi tüzetesebben, halott már ilyenrõl.*

-Mit tud róla, hogy került magához?-Utalva akalpácsra. De azért nem hagyja hogy figyelmét elkerülje a többi tárgy*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.21. 19:23

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár, ésa hegyi elf város
Idõpont: Adron második hava, nyár, este
Résztvevõk: Seba

Zak fáradtan dõlt hátra:

-Nem terhesen öltem meg. A mostohám halva szülte a gyermekét...haragja és csalódottsága az én csecsemõ húgom ellen fordult...

-Az abbitkirálynõ pedig egy hercegkapitány feleségének a ragadványneve volt, kit egykor szerelemmel szerettem és ki viszontszeretett. Mikor el akartam szökni Abasziszból, a nagykirály emberei elfogtak. Otlokiír fogságából õ váltott ki és neki köszönhetem, hogy nem adtak át a megölt mostohám toroni rokonainak. Már majdnem húsz éve nem láttam. De nem szándékozok visszatérni Abasziszba. A nevem pedig azért tartottam meg, mert csak így vagyok képes hozzáférni az erioni bankban tárolt vagyonomhoz...már ami maradt belõle, aranyban. Általában sz életemmel játszok mikor elmegyek Erionba, hogy kivegyek egy-egy összeget, mert még mindíg vérdíj van a fejemre tûzve. De a dwoonok földjén nyugton hagynak. Megaztán most nemigen van szükségem pénzre...

-Miért nem szóltam?-nevetett fel Zak- Ugyan mit mondtam volna? -Te Seba, azt hiszem tudnod kell róla, hogy abasziszi hercegkapitány fia vagyok? Hogy agyonvertem az apám gyilkosát és ezért menekülnöm kellett? Hogy öt évig naponta vittek el a dwoon titkosszolgálat emberei, mire leszálltak rólam? Arel hitére pedig az eltöltött évek alatt tértem át...mit szeretnél még tudni rólam?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.04.21. 19:35-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.21. 19:35

Aries den Morgan

Kissé ritmusosabban kezd el verni a szive,amikor külön beszélgetésre invitálja Krisztin.Ez sosem jelentett jót hisz az ispotályban is meglehetne beszélni mindent :roll:
Krisztin történetét hallva kissé elszomorkodik.

-Nincs mit rejtegetnem.Azért mentem el,hogy felejtsek és megkimélni magam attól a látványtól,hogy a szeretett nõm más karjaiban tölti az idejét s máházában mással tölti az éjszakát. :cry:

Tart egy ksi szünetet.

-Bár ennyi problémát igazán nem akartam okozni....Na de most akkor mi is lett azzal az esküvõvel?Hozzámentél?

A tûznyilakat látva ráveti amgát Krisztinre és bizva abban,hogy nem csapodik be melléjük egy katapult megvárják,hogy abbahagyják a nyilzáport.A szünetek közt kitekint a várfal kivülre és ha kell felerõsiti láttást,hogy szemügyre vegye a toroniak készülödését.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.21. 19:38

(Bethsebath Nan Sifro)

-Akkor most a családi vagyonod már a többi báró kezén forog és szétkapták az egészet...-sóhajtott Seba, lábait kinyújtoztatta-Semmi többet nem kérdezek...talán csak egyet, ha bírod még cérnával, s cserébe ha kell magam is mesélnék, magamról. Szereted még azt a nõt?
<Minek kérdezek ilyesmit? Indiszkrét.>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.21. 20:01

Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, a hegyi elf város
Résztvevõk: Seba

-Hát...sajnos igen. De azért...-mondja elgondolkodva- marad még annyi pénzem, hogy birtokot vehessek és vállalkozhassak.- behunyja a szemét és élvezi a vizet- ...-Ötvenezer abasziszi aranydukátból tán csak kijövök valahogy...

-Ha itt nem vehetek birtokot, megyek tovább egy szomszédos államba; Erenbe, Gianangba, Haonwellbe, vagy Erigowba, ennyire nem gondolkodok elõre.-mondja Zak és megmossa az arcát.
Átkotozza az üvegcséket.
Egy üveggel odaevickél melléd.
-Arel kegyes volt hozzád, de akkor lennék nyugodt, ha kicsit átmasszírozhatnám az új inakat és izmokat.-mondja komolyan.
-Kérlek fodulj meg...-Zak finom masszázsolajat folyat a válladra...már ha nem rühelled szívbõl a gyógymasszázst. - Zak pajkosan elmosolyodik..-egy kiöregedett Ellana papnõtõl tanultam, aki egy erioni közfürdõben dolgozott, aki a hatvanadik életévében megérezvén a változás szelét gyógyításba fogott... máshoz már nem értett, de EZT mesterien csinálta és tanította. Még néhány csontkovács technikát is tanultam tõle -somolygott a férfi, aki már a nyakizmaidat dözsölte, határozottan, de jólesõen-...ami a néhai szerelmeket illeti...minden szívnek megvan a maga gyászideje Seba. Az enyém már rég végetért.-mondja Zak és elkezdi a csulyás izmaidat és a frissen gyógyított válladat masszírozni. Úgy érzed babakorodban a drága jó szülõanyádtól sem esett volna jobban az érintés, mint ahogy Zak csinálta....az a "munkában megfáradt" kurtizán-tanító tudott valamit...kíváncsi lennél vajon ki lehetett a "szemléltetõ eszköz" és a felcser kin gyakorolhatta ki ilyen átkozottul jól...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.21. 22:08

(Hatarasima)

Az idegen eleddig ismeretlen néphez tartozó figura éppen elalvás elõtt „kopogtatott be” szállásukra, így kissé gyûrötten, kibontott hajjal és szûkült szemekkel botorkált Victor mellé az ajtónyílásba. Az ágytól az ajtóig tartó pár lépést arra használta, hogy egyensúlyt próbáló szökkenésekkel felhúzza nadrágját. A felsõruházattal nem vacakol a kellemes idõjárás miatt testének számos színes tetoválása már önmagában is öltözteti. Victor válla mellet kikukkant a gnóm kereskedõre, majd eszébe ötlik Degrel francos vértje, valamint, hogy nincs semmije, amivel kijavíthatná kardjának sérülését.

- A nevem Hatarasima és a kereskedõk istene küldte ön a hozzánk. Mindenképpen szükségem lenne egy-két jó minõségû fenõkõre, és némi fegyverolajra. De a különlegesebb darabjai is érdekelnének. Leginkább az öreg kódex és medál, na meg a kesztyû J. Talán sikerül megegyeznünk… - igyekszik minél többet megtudni a tárgyakról. A kódexbe beleolvas, a kesztyût és a medált felpróbálja érdeklõdik hatásukról és alkalmazásukról. Majd a hallott információk birtokában igyekszik pénztárcájához mérten a lehetõ legjobb üzletet kötni.* Minekután pár közönséges és esetleg ritkább tárgyal gazdagodik, visszatér a szálásukra és nagy mûgonddal nekilát kardja élezésének.

//* Nem spórol a pénzzel, de nem is akar többet fizetni a tárgyakért mint amit azok valóban érhetnek. Mivel nem képzett az Értékbecslésben így csupán intelligenciájára támaszkodhat. //
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.21. 22:59

(Bethsebath Nan Sifro)

Mit tehet egy felcser ellen? Ha ez a javaslata...!
-Gyászidõ?-*mormogta masszírozás közben*-Mondasz valamit. Nekem egy évig tartott kihevernem a szakításom...-elhallgatott. Most nem fog belekezdeni Emeryk és az õ valamikori kapcsolatának ecsetelésébe. Inkább átadta magát a feloldódó izmok kellemes érzésének. A feszültség lassan eltûnt belõlük, mindig onnan, ahol Zamorak keze járt.
<...szerintem többre is oktatta az a papnõ...mondják, egy 60 éves Ellana papnõ néha egy 30 éves asszonynál is szebb...>
Fejét kicsit elõre hajtotta és sóhajtott egyet.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.22. 7:23

Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár, ésa hegyi elf város
Résztvevõk: mindenki

//Eran, Aires//

A nyílzápor nem marad abba. Egy percen belül mostnár négyszer ismétlõdik. Amalchor parancsot ad saját embereinek, hogy a várfal tövébe húzódjanak, illetve, akik a falon vannak, azok húzzák be a fejüket.
A gyújtónyilaktól lángra kap jónéhány éplület teteteje, a katapultlövedékek beszakítját, de nem döntik össze õket.
A toroniak kísérletet tesznek a fal összemorzsolására, hogy teljes szurodok hosszábban rohanhasanak le titeket. Tudják ugyan, hogy a kapu meggyöngült, de most egyenlõre ott azért nem törnek be újra, mert okultak az elõzõ ostromhullámok katasztrófális veszteségeiból.
Az állandó gyújtónyíl-záportól Amalchor nem tudja megszervezni az oltást, ezért az épületek teteje, illetve az azt tartó faszerkezetek teljesen kiégnek, sûrû füst kaparja hamarosan a várvédõk torkát.
Azonban a gyújtónyilak emberéletben nem tettek jelentõs kárt. Kapuvár túl sok és erõs fedezékel bíró épülettel bír, annak ellenére, hogy a tetejük most kiégett Egy-két dwoon, aki nem tudott a tûznyilak elõl fedezékbe húzódni ugyan az ispotályban kezelnek, de nem a nyilak hordozzák mosst itt az igazi veszélyt –legalábbis ha figyelnek rájuk- hanem a katapult lövedékek! Azok az épületek megroggyant tetején át átszakítják a födémet és jónéhány ember halálát okozzák. A fõ erõket a fal meggyengítésére fordítják: óránként 120 legalább féltonnás szikladarab csapódik Kapuvár falaiba. A toroni sereg felfejlõdik, közelebb jön egy rohamhoz –pajzsfedezék alatt- de nem támad. Farkasszemet néztek, de nem moccannak, hagyják, a ballisták csak végezzék a dolgukat. Öt óra telik el. Ekkora megterhelés már kikezdi a törpe mesterek által épített falakat: berepednek, itt-ott megroggyann és egyenetlenné válik a gárda lába alatt a fal! A meggyengült, toldozott-foldozott kapu; maga legalább tíz-húsz találatot kap. Teljesen beszakad és pozdorjává zúzódik. Ezt a rást már maximum épület gerendákkal lehet egy kicsit elbarikádozni, de a kapu elesett. Eljön a hajnal. A toroniak kifogytak a lövöldözni valóból, jó nagy munka lehetett nekik a ballisták számár a összehotdani a környék összes nagy méretû szikladarabját; igaz sziklából itt nincs hiány. Azonban a céljukat nem érték el! Kicsit megroggyant ugyan Kapuvár fala, de korántsem fenyegeti az összeomlás! A toroniak rádöbbennek: muszáj lesz a kapun támadt résen elfoglalni a várat. Mintha tudnák, hogy nem várhatnak már tovább: megszólalnak a rohamra hívó dudák és harci dobok.

//Victor//

-Ó, a kalapács? Egy kalandozóval cseréltem még régen. Valami szertartáskellék vagy ilyesmi. Amennyire tudom igazábó semmilyen különleges képessége nincs, csak pusztán egy szép régi darab. Szereti az antik tárgyakat uram? Ez a kis bírói kalapács négyszáz éves! Tudom, mert a századik szülinapomon cseréltem! //Érzed, hogy a gnóm igazat beszél.// Öt aranyért a magáé lehet….mi hogy sok? De uram ez itt már-már egy ereklye, maga az élõ történelem! Ez csak megér magának rongyos öt aranyat nem? //A kis gnóm hajthatatlannak tûnik, –vagy azért mert tán már maga is megszerette a kis kalapácsot, vagy azért mert látja rajtad, hogy érdekel a dolog.//

//Hatarasima//
-Oh, persze uram, fenõkõ és fegyverolaj. Kiváló árum van a Császárváros fegyvermûveseitõl szereztem be: - átad neked két oválisan faragott vadonatúj fenõkövet, amibe a Dorcha fegyermestereinek a jelét vésték, és egy parafadugóval lezárt ökölnyi méretû üvegcsét, amiben tiszta olaj lötyög. Három ezüst lesz uram. //Te mintha olyan 50%-kal kevesbbért vetted volna az otthoni piacon, de hát most a fickónak nincs konkurenciája….//

//Victor, Hatarasima és Seba: Kérlek, azért olvasd el, te is mert miután a gnóm kereskedõ kiüzltelte meg kialkudta magát velük téged is fel fog keresni, és ami érdekel és még nem vették meg a többiek, azt megveheted! Ez hosszú ideig eltart, mert a gnóm aztán tud pofáznmi és imád alkudni…úgyhogy Zakkal nyugodtan mehetnek az események…//

A kis gnóm beszélni kezd a többi tárgyról is //Off :most nem úgy írom le, ahogy a gnóm kereskedõ mondja, mert õ dicshimnuszokat zengedez és erõsen túloz, amibõl neketek ki kell hámozni a lényeget, hanem amilyen a játéktechnikai hatása, mert így a játékosok meg tudják becsülni kell-e az adott különlegesség a karakternek. A hazugságérzékelõ Victor rá a biztosíték hogy az itt leírt dolgok igazak, és a gnóm kereskedõ nem hazudik.//

Elf vívókesztyû: Finom kékes-szürkés bõrbõl készült kesztyû, amiben arany hímzés fut levélforma lakban: +5 KÉ a csata ideje alatt. Ára: 10 aranny

Hegyikristály medálí: szépen és tisztán csiszolt medál, lapos, nyakba akasztható. A betegségekkel szembeni ellenállást növeli. //Mikor mentõt dobsz betegség ellen, akkor +3-at ad az egészség tíz feletti részéhez.// Ára: 10 arany

Ónix kõgyûrû: A hegyi elfek munkája. Regeneráló gyûrû. Törékeny kis alkalmatosság, de hasznos: csökkenti a testet ért fizikai fájdalom és sérülés mértékét. Minden kidobott és elvesztett Fp mennyiségbõl le kell vonni kettõt. //A kõben 200 Fp visszaregenerálására van energia, ezt külön vezetni kell, ha már elhasználódótt, a gyûrû szétporlad// Ára: 20 arany

Törpe fegyveröv: Kiváló és erõs bivalybõr egy jó széles tokkal, amibe buzogányt, vagy csatabárdot lehet csúsztatni. Testre szíjazható, rácsatolható, könnyebbé válik a fegyver elõrántása, és elrakása: ha nem volt kézben a fegyver és a karaktert hirtelen támadás éri, azonnal és könnyedén elõveheti a fegyverét, mintha lenne fegyverrántás képzettsége. Ára: 10 arany

Megsárgult kódex: //Off: Igen, Garcia kinyomtatott kalandmodulját árulja…:D Na jó ez csak poén volt.// A kódex az „Észak népeinek legeindái” címet viseli. Sokok-sok mese, történet, mítosz és ballada van benne leírva. Ez is antik darab úgy kétszáz éves. Ára 10 arany.
,
//Itt hívom fel a figyelmet, hogy az árak csak irányárak, és alku tárgyát képezik. Egy gnóm kereskedõvel szemben az hülye, aki nem próbál meg alkudni!//

//Seba//

Zak minden apró izomgörcsöt, ami a nyakadat, válladat, vállövedet kínozta egyenként és nagyon finoman kimasszíroz. Utána a karodat veszi kezelésbe, a keze akár a bársoly.
- És te? –kezdi –miközben mögéd lép- a karjával átkulcsol, és finoman rézsútosan, hátrafeszíti a vállad, mire az egyett roppan, egy pillanatra felsajog, de utána sokkal könnyebbnek érzed a karod. - Neked van családod Seba? Mit tervezel a háború után?- figyelmesen hallagat:
-Kérlek feküdj hasra az ágyon, még nem végeztünk, nagyon merev a hátad…így nem maradhat, mert még a végén meszesedni fog…
Zak elfordul, míg hasonfekszel az ágyon, és elétakarod a feneked egy vászonlepedõvel. Zak a gyógymasszázst annál a csigolyádnál kezdi, ahol az a koponyához csatlakozik és fokozatosan halad lefelé. A válladdal csinált „berántást” a fejeddel is megismétli, a fejed ahogy elfordul, nagyot roppan -úgy érzed leszakad a fejed- de utána sokkal jobb. Bemerevedett csigolyákat, hát menti izmokat lazít el. Olyan kis izomrostokat talál meg és nyomkod ki a görcsbõl, amikrõl nem is tudtál, hogy neked vannak olyanok. A fejberántási mûvelettõl eltekintve az egész procedúra olyan ellazitó és nyugtató. Olyannyira ellazulsz, hogy miközben mesélsz magadról a beszédtempód egyre halkul és közel állsz hozzá, hogy elaludjál a simogató ujjak alatt….//A gyógymasszás következményeként izmaid mozgékonyabbakká, ruganyosabbakká, váltak az elkövetkezõ egy hétben a KÉ- harcértéked ideiglenesen K6+5-tel javul. A gyógyvíztól minden Ép és Fp sebed begyógyult.//
Zak a masszázst nem hagyja abba…milyen masszázs? Ez már cirógatás, lágy simogatás, mi több kényeztetés…régen volt már hogy efféle kellemes érzést váltott ki belõled egy férfi keze…nagyon rég…Zak megmarad a maga állította határokon belül, nem érinti meg a feneked, csak a hátad és a vállad…de nagyon kezd hasonlítani egy lágy és érzéki elõjátákra az amit mûvel…ez a férfi vonzódik hozzád, ez nyilvánvaló…Zak nagyon türelmes, megvárja, hogy kapjon egy bátorító szót, egy gesztust, amiben reménykedik is….
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.22. 8:18

Aries den Morgan

-Ajjjajjj...

Amint elmarad a szikla zápor Krisztinhez szól.

-Gyere vissza kell mennünk az ispotályban a fegyverekért.

Elindul kúszva a nyilaktól védve az ispotály felé.Hátra-hátra pillant,hogy Krisztin is jön vele és nem találta el egy kóbor nyilveszõ.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.04.22. 10:03

(Eran dha Sado)

*Komor elégtételt jelent, hogy a toroniak 5 órás folyamatos tüzérségi támadása sem volt képes KApuvárat lerontani. A falak ugyan megrepedeztek itt-ott és nincs kapu, de a védmûvek állnak és készek a katonák is. Tegnap úgy arattak gyõzelmet, hogy éppen a csatába, csatára estek Boreas kapujából. MA viszont alakzatba fejlõdve találja majd az ellen a Gárdát és a várvédõket!*

-Alakzatba fejlõdj! Ranil Urunk ránkpillant égi trónusáról. Hadd lássa népe diadalát!

*Az ezderes ismét beáll a bajtársak közzé, mint egy közülök és várja, hogy kezdetét vegye a mai és egyben utolsó csata Kapuvárért.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.04.22. 10:07

(Hatarasima)

- Jól van Murro, a fenõkövekért és az olajért itt a 3 ezüst. Azaz öregecske könyv és a medál érdekelne 14 aranyat fizetek értük…- kezdi az alkudozást és maximum 18-ig hajlandó elmenni.

Majd ha más nem adódik akkor visszavonul a szálására. Ha ne adj isten Seba és a Felcser is kidugja fejét portékanézõbe, akkor távoztával halvány mosoly kíséretében jó éjt kíván nekik – a mosoly halvány, de a szeme kacag - és lenge öltözetében visszaballag a kõkunyhóba. Ott nekilát a kard élezésének és ha nem nyomná még el az álom akkor olvasgat egy kicsit a könyvbõl. Ez élete elsõ saját tulajdonú kötete így nagy becsben fogja tartani.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.22. 10:10

(Bethsebath Nan Sifro)

//Hm, ez jó, míg más ejtõzik, a többiek szívnak :D //

A roppanásra felszisszen.
-Te szét akarsz szedni engem? ... Van egy nõvérem. Õ már férjnél van, s az õ birtokán él a két fiával. Én rendelkezem családom, a Nan Sifro birtokkal Erigowban-családja nevét büszkén említi-Férjem nincs, gyerekem nem lehet...Azaz már lehet, de ez egy másik történet...-jött zavarba. Eszébe jutott Vivien és amiket mondott.
-Ha vége a háborúnak és én még akkor élnék, meglátogatom az Urak Vigaszát, az a dwoon birtokocskám, s haza is ellovagolok. Már jó egy éve nem láttam a testvérem és a hazai tájat. A levelek pedig nem adják vissza annak a hangulatát, amikor jó ital mellett, puha karosszékben, tûz mellett számol be az ember arról, min ment keresztül.
Mikor ki kell szállnia, le is törli magáról a vizet, s dereka köré teker valamit. Elfekszik, nyög is egyet.
-Ágy...!A tábori ennél jóval keményebb. Hol tartottam? M, a családom. Nos, elképzelhetõ, hogy koromnál fogva talán férjhez megyek...Nem mintha az a feleség-alkat lennék, de ha igaz, hogy lehet már gyerekem, talán nem kéne elherdálnom az adományt. Igen, annak ellenére hogy kapitány vagyok s ritkán, viccek alkalmával látják meg bennem a nõt, két gyerek talán még beleférne a büszkeségembe...-mormogja elpilledés közben-Nem vagyok százas, ilyenekkel traktállak. De most már mindegy...
<Egy fiú és egy lány...És akkor többet nem forgolódnék éjjel azon, hogy a Nan Sifro név kihalt.>
Lassan azt hiszi elalszik, de akkor elfinomodik a masszírozás és a fáradtságát elfújták. Szeme marad lehunyva, mint eddig, de másféle érzések kúsznak belé. Lomha vére kicsit megszalad. Gerince mentén kellemes érzés fut végig s nem állja meg hogy fel ne sóhajtson. A meleg már jó táptalajt adott a késõbbieknek, fellazította. A mostani kényeztetés pedig...
<Lássuk kivel van dolgunk>
-Szeretnék a hátamra fordulni-mondja s úgy is tesz. Karját maga mellé fekteti, így nem takarja el kebleit, de a lepedõ a derekán marad. Csillogó szemmel jobban megnézi magának Zamorakot. Most már mint férfit, nem mint a szakasz felcserét.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.22. 21:23

Helyszín: Dwyll Únió, Marakesh-szurdok, Kapuvár, és a hegyi elf város
Résztvevõk: mindenki

//Eran, Aires//
Az ütközet napfelkelte után megindul. Toroni nehézlovasság vágtat elöl, hogy a kapurésen át bevágtatva benyomják az arcvonalat, hogy az utánuk jövõ gyaloghadnak legyen ideje a felfejlõdésre. Ez a taktika sikeresnek bizonyult: nagy teret szakítanak ki maguknak az udvarból, ahová a többi gyalogos benyomul. Jó ötlet volt a falakra is vezényelni védõket, ugynis ostromlétrák csapódnak a fal kõfokai közé és megindul rajta felfele a katonák ember-kígyója.
Már mindenki harcban áll. Hiába a vitéz hõsiesség, a túlerõ elnyomni látszik a dwoon védõket, egyre-hátrébb és hátrébb szorultok a Dwyll Únió felöli kapu elé.
A vár ciszternájánál különösen heves harcok dúlnak, a 31.-esekk részvételével Almachor parancsnoksága alatt.
A gárdistáid feje fölött összecsap az áradat. Vagdalkoznak, három ember helyett harcol mindegyikük, véres állóharcba borul a Kapu elõtti rész, ahol te is küzdesz. A falról leszorítottak benneteket, mostmár a várból való kiszorulás vagy a bukás a tét. A toroni hadvezetés mindenkit, de tényleg mindenkit bevetett, egy katona sem maradt a tartalékos táborban. Hamarosan felsercennek az elsõ boszorkánymesteri villámok és megmozdulnak az elsõ csoport mozgásra bírt élõhalott, a friss elesettek közûl…boszorkánymesterek és Tharr papjai jelennek meg, akik az arcvonal mögött gyógyítják a saját sebesültjeiket. Mostmár gondot viselnek a sebesültek mielõbbi csatába küldésére, mert tudják a Gárda elleni harc mindent, vagy semmit alapon mûködik csak. A fal fölött egy fekete-vörösbe öltözött kyr nõ lebeg, kékló energia-aura öleli körbe, hangját messzire erõsíti ki a mágia:
- Kassia Vallain vagyok! A toroni haddtest paranxcsnoka! Adjátok fel a várat dwoonok és szabad elvonulást kaptok! Ha nem, mind itt fogtok megdögleni. Nem gyõzhettek le minket!- szavait megerõsítendõ, kezeibõl villámok csapnak ki a szélrózsa minden irányába a védõk közé. –szavai legalább annyira a saját katonái bátorítására szólnak, mint a ti elrettentésetekre.
A dwoonok mostmár teljesen a Dwyll Únió felõli kapuhoz szorulnak.
//Fp veszteségek:
Eran: 3K10 minusz az SFÉ 2-szer
Aires: 3K10 minusz SFÉ 2-szer//

//A csata játétktechnikai végigjátszása:
Esély a gyõzelemre: Dwyll Únió vs. Toron = 20:80
Ha a ti részetekrõl 20 alá mentek akkor vége, a toroniak felmorzsolnak. A kapott reagoktól függõen minden csata-óra végén kaptok egy ilyes „esély jelentést.” Hogy tervezni tudjátok a cselekedeteiket írok egy listát hogy bizonyos események hogyan módosítják ezt a katasztrófális vereség határán álló állapotot. Vegyétek figyelembe a kockázatot is, pl aki boszimestert akar hirigelni az az óra végén több Fp veszteséget kap. Például:
- egy boszorkánymester vagy egy Tharr-pap eliminálása: +1 esély
- harci alakzatban elkövetett sikeres hadmozdulat (pl: páros harcba rendezõdött egységek egyesített támadása) szászalékdobástól és a hadvezetés fokától függõen függõen: +1-10 esély
- stratégiai jelentõségû harcászati álláspont visszaszerzése (5 db van, ebbõl most egyet sem birtokoltok: raktár, parancsnoki épület, ciszterna, Ispotály, és a kantin épülettöbje és a Fal) +7 esély
- minden megölt ellenséges szakasz (50 ember): +1 esély (természetesen visszafele is mûködik)
- ellenséges tiszt, vagy tiszthelyettes eliminálása: +3 esély
- Eran ezredes vagy Amalchor várparancsnok halála: -20 esély
- ha mindkét dwoon parancsnok elesik: - 50 esély

A hsz-t elbírálom és eldöntöm, hogy az általatok kivitelezett akció mennyire volt sikeres és mennyit javított a lepkefingnyi esélyeiteken….//

//Hatarasima//

- Ki akarsz fosztani? Hát nem látod hogy a szívemet is odaadom? Na jó üsse kõ 16 aranéyrt a tied lehet. A kimonó biztos nem kell? Egy nemesi selyemszövõ mesternél vettem nyolc arany az ára. Vagy azt nálatok csak a nõk hordják? Vakarja meg a fejét a gnóm

//Seba//
Zak veled egykorú aszisz férfi. Halántékán itt-ott már õsszbe vegyülõ tincsek vannak. //Off: Az arcáról már linkeltem képet.// Atlétikus, testalkata van, az átlag férfinál kissé alacsonyabb, de tõled magsabb. Testfelépítése arányos, bár cobja és vádlija szálkásabb mint a felsõteste, pocakja nincs, hasfala kemény. Egy sportos, harmonkus testkultúrával és izomtónussal rendelkezõ férfit látsz, nem jellemzõ rá a gladiátorok, és a lovagok vastag izomkötegei, de amilye van, amiatt nem kell szégyenkeznie, izmai szíjasak, szálkásak nem a nagy erõkifejtésrõl, hanem a hosszú tartós fizikai igénybevételtõl fejlõdtek ruganyossá. Hozzád hasonlóan Zaknak is az állóképességében és ügyességében áll az igazi ereje. Bõre nem olyan fakófehér mint az északiaké, inkább a haja és a testszõrzete sötét.

Zak nem szól csak ujjait a tiédbe kulcsolja, közel hajol, majd pár centire az ajkaidtól megáll és a szemedet figyeli, ujjaival a barna hajfürtjeidbe túr, lehellete megcsiklandozza az ajkaid bõrét, de még mindig nem ér hozzá. Egy kicsit nézi-nézi a nõ szemtükrében pattogó vágyat, majd mikor már úgy érzi, megkapta a várt jelet, ajkait a tiédre tapasztja. Csókja, forró és éhes mint a fuldoklóé, ki az életbe kapaszkodik. Kezei az oldaladon lecsúsznak és a fenekeden állapodnak meg. <Régi vágya lehetett a fickónak kézbe kapni, ha ez az elsõ testrészed amit megközelít ebben az intim helyzetben…:D>
-Seba…-mondja két szenvedélyes ajakcsók és egy állharapás között…én már…három éve…-kezdi, de nem fejezi be, mert a nyelve õrült táncot jár a tiéddel, kemény mellkasa a melleidhez szorul, cobja a tiédhez simul és éhesen issza be melegét. <…nem szeretkeztem…>-érzed meg csalhatatlanul a ki nem mondott félmondatot; Zak testének néma jelbeszédét. Zak megmarkolja a feneked és lovaglóûlésbe magára ránt, de még nem válik eggyé veled, mert nem tud betelni a csókjaiddal…
//folyt.köv…//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.22. 22:26

//Elnézést az elmaradásért//

Victor Fredrick Faren

-Tudod mit a kalapács neked ugy se kell, mondtad, hogy 400 éve nem tudsz tõle megszabadulni én megveszem tõled két aranyért.

*Az arca teljesen érdektelen marad miközbe alkudozik a tárgyakról, és csak nagy ióunszolásra hajlandó 3 aranyat adni a kalapácsért. Ezenkívül még a vívó kesztyûre és a gyûrûre alkudik amiért az alkudozásr 13 aranyról kezdi, és legfeljebb 17 aranyat ad a holmikért. kemény alkudozó, mert az arcán nem mutatkozik az igény a holmik iránt.*

-Oh és végül, még csapjunk hozzá még egy üveg fegyver olajat rendben? Adok érte egy ezüstöt.

*Miután az üzletet megkötötték kezet ráz a gnómmal, és megköszöni. Majd aludni tér. Jó éjt kíván és aludni tér.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.22. 22:30

(Bethsebath Nan Sifro)

Mikor a férfi olyan közel hajol, kipirul, pupillája kitágul. A haján végigfutó ujjaktól megremeg, ölébe forróság költözik, lélegzete veszít a szabályos, nyugodt ütembõl. Érzi, lassan verejték lepi el. A józanság kifutni látszik fejébõl, majdnem megcsókolta, de visszakapta fejét és csak rövid idõre orra a férfi orrához ért. Ám ha õ vissza is táncolt, a másik nem. Szeme lezárult és hasonló hévvel csókolt vissza, mint ahogy a másik kezdte. Átnyúlt Zamorak hóna alatt és úgy ölelte meg, úgy húzta magához közelebb. Izgatott remegés lesz úrrá rajta, hallotta magát, hogy zihál, érzi, hogy ujjai a férfi bõrébe vájnak. Hallja amit mondd, de mit felelhetne?
<Hogy én se 3 éve?...Hogy nem tudom mi lesz holnap? Hogy...>
Kicsit kapkod. Õ már csak ilyen. Mindig kapkod. Mindig attól tart, nincs elég ideje az ilyesmire. Mert vagy mindjárt riadó lesz, vagy jön valaki. Míg ha józanabbik fele nagyon is tisztában van azzal, hogy itt nem lesz riadó, itt nem jön senki. Most nem. Vagy mert a másik fél rájön, õ nem is olyan csinos és lágy. Ezért hát kapkod. Talán emiatt volt, hogy võlegényével sosem tudta meg, milyen a gyönyör. Talán ez volt az oka, hogy Emerykkel is ritka, de megbecsült vendég volt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 35 / 70 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...