Na Quatort is értesítettem PM-ben arról, hogy inkább mégis úgy döntöttem, hogy a Napleányoknak nem kell szüzességi fogadalmat tenni.
Hadd lássam már mire képes Eran ezredes egy nõért...már ha van ezirányú ambíciója...mindenesetre a lehetõséget nem szabad eleve lezárnom, ezért változtattam...
De lehet, Eran ezredes nem alkalmas párkapcsolat kialakítására. Neki elsõ Ranil, második a sereg, harmadik a nõk. S túl tiszta mellé Vivien, szerintem meg sem fog fordulni az ezredes fejébben, hogy ismerkedjen, mikor a szükség idejét éli mindenki. ...bár vigasztalásnak egy kis khm sosem árt... "...és vala akkor, hirtelen Ranil kinyilatkoztatta akaratát, s a szent templomok falai közé nyögések költöztek, hisz a 60 éves napasszony IS hirtelen felfedezte magában a vágyat ... S Ranil papjai mind mennek vala a napleányok szobáiba, honnan ama lányok mint lányok sosem jöttek ki vala..."
Oh, nem félek én attól, hogy Zak izzítja magában a duracellt. csak nem mindegy, hogy az egyik fél szerelmes, vagy mindkettõ...meg kell bizonyosodnia, mi?
UI: Quator majd az orrod alá nyomja a szabálykönyvek valamelyikét, hogy már pedig azok tiszták és érintetlenek!
Én nem azt mondtam, hogy feltétlen rá fog. Csak azt, hogy Zak szerelmes és minden normális libidóju férfi ilyenkor ostromolja, elhódítja választottja szívét, aminek a jutalma egy fergeteges....khm.
Nem az a lényeg most hogy ez összejön-e neki, hanem hogy egy fiúnak kötelessége az udvarlás, a lánynak meg futnia kell két kört, hogy érezze a másik, kapható zsákmány vagyok én, csak igyekezzél még egy kicsit... De ne játssz vele túl soká, ha beleadott apait-anyait, az illik valahogy honorálni, valamilyen formában, egy csók, egy éjszaka ígérete -amennyiben fogadó félre talál- azért csak jár szerencsétlennek nem?