Szerintem csak nagyon kevés embernek adatik meg – bár kérdés, hogy áldás vagy átok - hogy a hivatása teljes egészében kitöltse az életét és az önmegtartóztatást nem frusztrációként élje meg. Ugyanakkor a ló másik oldala Elég gáz lehet, ha valaki olyan szexfüggõ mint egy frankó heroinista, remeg a cuccért és mindenre képes, akár lemegy kutyába is, hogy megkapja. Ez elég kiszolgáltatottá teheti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Garcia da'Ramol 2007.04.21. 10:39-kor.
Igazad van. Olyan kevés ember éli meg így a fogadalmát, hogy az olyan, mint a fehér holló. Az önfeláldozó mártírság gyakoribb, meg az, hogy valakiben ott munkálnak az ösztönök, de fogcsikorgatva elnyomja, mert tartja az esküje, ezért naponta többször fenyíti magát, imákol naponta többször (mint a templomosok fénykorukban), hidegvizes fürdõt vesz, s már sanyargató, napi rendszerességet követelõ tevékenységet végez, csak hogy elterelje magát a testiségrõl. Ez nevetséges, nem becsülendõ.
A másik véglet, na, az nagyon szánalmas. És saját magát alázza meg vele az illetõ. Azt kezelni kell...
...ez kész... Mi itt békésen beszélgetünk, erre Castor KM obszcén utalást tesz... De szerencsére ez Sebára nem vonatkozik, mert neki nincs töke, Ariesnek meg van Krisztine. Hajrá srácok. Olyan karizmotok lesz, hogy... Fuj, gusztustalan voltam. Papa, üss a számra, hogy megint nem az Én pici pónimmal foglalkozom!
Ha már itt tartunk kedves Nava kérlek oszd meg velüknk annak a titkát, hogy Seba hogy bírta ki három évig anélkül hogy magához nyúljon?
Mert így fair a dolog.
Ranil Töke. Íme a kaland új neve...Már ha továbbra is ilyen élvonalban lesz az ivarzás
ÁÁÁ hova kerültem, ráadásul a közepén forgolódom! Hol vannak már a balladai homályos szûzi idõk!!! Amikor egy kézfogástól elaléltak! Ehelyett csattog a "fityula"...
Hidd el, hogy eddig Victornak nem igazán volt izgalom mentes unalmas napja, valahogy sohasem tudott a seggén maradni. így mindig a legnagyobb kulimászba gázolt bele, ezek után nõkön nem is járt az agya minek, inkább megköszönte az isteni gondviselést. Egyébként azt nem állítanám, hogy nem becsüli a nõket, sõt becsüli csak éppen nem ugy néz rájuk mint Shini karija.
Ugyan, ugyan semmi ilyesmit nem írtunk.
Egyébiránt még egyik kari se követte el ezt az "alávalóságot", bár Schinter akaraterejében Krisztin mellett is bizonytalan vagyok....
Íme egy lovagias férfi, aki magasztosítja a nõket! Semmi "testi mocsok", csak az áhitat! Amúgy ha valóban olyan mozgalmas élete volt, megvolt az adalék, mivel töltöte ki azt az idõt, amit más nõvel szokott.
Aries libidója necces dolog...Vigyázz vele Km...A "Schinter" sose alszik
Na jó, megyek és megnézem Menta karácsonyát, apu, mert a kislányoknak az való, nem a CSF.
Értem én Saggaras nyugi. Hidd el nem készültelek bevetni egy Ellana-szentélybe, ha te nem akarod.
Sebánál most ez azért jött fel, mert éppen most hozom be neki a szerelmi szálat, amit megígértem mindenkinek, akinek igénye van rá. Már akinek van rá.
Te már ismertetted az álláspontod a szerelmi vonulattal kapcsolatban. Ok, számomra tiszta.
Schinternek ott van Krisztin,
Eran...hát igen, Eran, az Eran ezredes.
És most jön Seba...csak mivel love-t ígértem, nálam a szerelem, mint olyan az elválaszthatatlan a szexualitástól, így amennyiben Seba nem szereli le, Zak rajta lesz az ügyön, hogy az is megtörténhessen. Még tart a tavasz Nava!!
Hatarasimán még gondolkodom. Elég nekem egyszerre egy JK-t pároztatni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.21. 11:54-kor.