De te legalább lelkesen és szívbõl játszol, és nem állsz neki fikázni, hogy má megin az RT a téma.... Én kifejezetten örülök neki, hogy ilyen lelkes kis társaságot fogtam ki. Tetszett, hogy úgy lereagáltátok Sagarassal a sátorba való beragadást.
Nem hinném hogy szerencsés dolog sértegetni, pusztán azért, mert neked személy szerint nem tetszik a játékstílusa. Az elején -bevallom- én is beleesetem ebbe a hibába Quatorral kapcsolatban.
Azonban Quatornak szíve joga úgy alakítani a karakterét, ahogy õ szeretné, én is nehezen tudom követni a mozgatórugóit, de elfogadom, ahogy játszik. Eddig semmi olyat nem tett, ami a karakter identitásával ellentétes lenne. Ez egy ilyen fantaikus. Ha õ ezt szeretné, hát ezt szeretné. Eddig tökéletes rend jellemû figurát alakít.
Csak azt nem értem miért fejezte ki afölött érzett örömét ismét a mai napon, hogy milyen jó hogy át lettünk ide paterolva, mert neki érdemes lesz ismét járnia a Torozonba. Fõleg azért nem értem mert mint ahogy kifejti beszélgetni õ is szeret. Csak a hülyeséget nem, amibõl mi négy-ötoldalt hozunk össze. De azért átjön ide kicsit szaporítani õ is a hülyeséget. Sõt könyvjelzõket rak be, hogy tudja hol jár. Kíváncsi leszek a Torozon forgalmára. Ha ott punnyadás lesz, úgyis átjön ide "bûnözni"!!!
Hát igazából a a jakuzziba terveztem a vallomást, de kihátráltál belõle...csak azt hittem, miután az Ispotályban is lazán levetkõzõtt Seba, nem szégyenlõs, lelkizõs fajtának tûnt a katonanõ, hanem a "durr bele"-stílusúnak.
Én itt gürizek ,hogy összekinlódjak Sebának egy fergeteges randit 3 év után, (kristályok, habos fürdõ, intim helység) erre a csaj elszökik a latin szeretõ elõl! Pedig még a zsánere is! Jaj... Ezt a Sebát nehezebb megbúgatni, mint azt egyszerû agyacskám elõszõr gondolta. Na jó, egyenlõre ejtem a témát...
Hm, nehéz nap után marha nehéz elõállni ilyenekkel. És sebesültként nem szégyellõs. Nem sebesültként nem pucérkodik férfiak elõtt ha nem muszáj. Amúgy meg tudtommal menstruál!!! Ezt elfelejtetted? Véres öllel flangáljon a hapek elõtt??? Castor! (vagy elfelejteted a havi vérzését, vagy azt hitted ez nem akadály...) Hû, de hamar csigaházazol! Szerinted felöltözve, fürdés után tisztán és patyolatmód már semmit nem lehet megbeszélni, bevallani csak tökpucéran? Akkor is lesz fény, puhaság és a fürdés utáni illat...
Amúgy ha egy nap alatt gondoltad a vallomást és a szexet, igen könnyen kapható nõnek fogod fel a karim. Nem egy várszûz, de nem is a 10 év jegyesség hõsnõje...
(kitalált cím, ne keres ilyen filmet, de regényt se)
Ó, bakker; Nava, hidd el én nem ragaszkodom ennyire ahhoz hogy ilyen apró részleteséggel nyílvántartsuk -szinte karakterisztikaszerûen- mondjuk Seba menstuációs ciklusát. Oké, persze ez majd fontos lesz a késõbbi gyerek project -miatt, de azért nem zaklatom Quatort, vagy Saggarast sem, hogy a karakternek milyen a bélmûködése, mennyít ürít, és milyen alakút. Illetve ki szokták-e verni és ha igen mennyire és ha nem miért...és mikor akarják.
Egyébként a menses dolgot el is felejtettem....de különben is úgy vettük, hogy eltelt három nap nem? Mondjuk a méhed még nem érte el a fordulatszámot, ezért te három nap alatt lezavarod az ovulációt okés?
Tessék probléma elhárítva. Jöhet a szex...?
ÁÁ, ne úgy tényleg elég könnyen megkaphatónak tûnik. Javaslom várjuk meg a háború végéig még hátralévõ két-három évet, és ha túléitek majd beszélünk az ügyrõl....már ha addig Sebának nem nõnek össze az...ajkai.
Háborúban, ez nem a könnyen kaphatóságról szól, hanem hogy a mai nap talán az utolsó...de rád bízom, nem akarok belõle egy ribit csinálni, ha úgy éreznéd....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.20. 22:42-kor.