Ayana: Rólad szól, tiszteletbeli RT-snek érezheted magad... De szerintem a lila hajad az oka. Én meg ezzel nem versenyezhetek mert 1. Zöld, de azt is csak övön alul festhetem, az meg olyan feltûnõ (legalábbis kívülrõl), 2. A magamé amúgy sem érdekes.
Castor: Ha jancsikázás helyett eléneklem a "Valami bizarr dolog" kezdetû slágert az is jó lesz indulónak? (És a szövegbõl kielemezheted hogy nem szerettek kiskoromban meg ami még kell!)
Nava: Hálás vagyok. Még egy kicsinyítés és nyüszítve rohanok világgá. Ma elejtettem egy üveg kólát (moshattam), egy tányér borsót (törölhettem), és különben is olyan szerencsétlen vagyok, hogy saját szánalmasságom tudatától depresszió vett erõt rajtam amit csak tovább növel a világ gonoszságának látványa, sõt a tévében épp ma beszéltek az emo-ról, én meg ma láttam a 805-ös South Parkot amiben szintén szó van róla, szóval ezek után biztos sírva fakadok... vagyishogy inkább
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate: ez a "...és különben is olyan szerencsétlen vagyok, hogy saját szánalmasságom tudatától depresszió vett erõt rajtam amit csak tovább növel a világ gonoszságának látványa..." beírásodról Marvin jutott eszembe a Galaxis Útikalauzból
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Megkérnék Mindenkit, hogy Torozon tavrnáját tartsuk meg általános csevejre, aki a kalandjával kapcsolatban szeretne egyeztetni, élménybeszámolót tartani, stb... az fáradjon át az Erigow Csillagába... Az mostantól ilyen célokat szolgál.