nem ugy van hogy aki mf fokon ismeri az az általa eddig még nem ismert hadrendekhez tud alkalmazkodni k6 kör alatt. bár lehewt, hogy én értettem félre.
hát emlékeim szerint úgy van,aho leirtam és sztem logikus is...hisz k6 kör azért kell egy harcban,hogy egy vad idegennel össze lehessen szokni és megbizhasson benne,hogy az adott támadást nem õ háritja hanem a társa pl...Mig azé egy vad idegen hadrendet emgtanulni k6 kör alatt...hááát azé sztem az nem túl chansos....
A hardrend képzettség a HArcososk, Gladiátorok, Barbárok, illetve ennek második MTK-val összevont kiadásában a Titkos Fóliánsban jött ki. Af-Mf rendszerbe az etk-ra, illetve már az etk elõtt is megvolt. Most megint nem értem miért van az, hogy valaki megragadja az UT-t, meg az etk-t és onnantól megszûnt a világ.
Hát Nava sztem nézd meg az új kaland topicot és abban Castor irta,hogy minden eddig megjelent hivatalos szabálykönyv...kivéve d20... Sztem ez most naon félreléptél,ööö akarom mondani félrenézted
Saggaras: Tudom hogy én vagyok a hülye, de eddig mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy mi szerint számoljuk a Sebzést? Írtunk egymásnak kismillió privátot, de ez mindig kimaradt. ETK, HBG (vagy MTK?), vagy mi? Csak a különbözõ módosítók miatt kérdezem (nem mindegy hogy +4, +2, vagy semmi). Ja, és nálad mi a könnyûlovas kopja sebzése? (Vagy bárkinél). Két forrásom van, egy ETK ahol k6 ami elírás is lehet, meg egy UT amiben 2k6, de ott volt pár változtatás etéren szóval nemtom. Kérlek írj egy hatalmi szózatot errõl.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Nava felhívta a figyelmem egy kis idõzavarra, ami engem nem zavar. Boreast három napja nem látták,-írja a nagymester- de egy napja vagytok Kapuvárban. Nos röviden: ezt a kis logikai bakit most mindenki szarja le. Jó magasról. Qator kérlek járj elöl jó példával. Kösz. Ez egy ilyen mese. Én ilyen KM vagyok. Szétszórt. Ilyen apróságokon most nem akadunk fenn, hogy minden tárgynapont történt a kalanadban. Mindenki vegye úgy hogy eltelt három nap. Kész. Probléma megoldva. Átmentetek az idõalagúton. "Bár csak egy napja érkeztete, de úgy tûnik, mintha három lenne..." Most azzal nem kell foglalkozni, hogy ez nem logikus, mert hülye a KM. Egy Boreas van, illetve volt. Nincs semmilyen kavarás, csak nem tartom fejben a kalandidõ múlását, mert most nincs jelentõsége. Ne foglalkozzatok ezekkel az idõparadoxonokkal; én sem teszem.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.18. 22:41-kor.
ja, az erõbónuszra, de a lovaskopjával meg az a gond, hogy nem tudom hogy a k6 pontos vagy elírás. Nekem régebbrõl is rémlik a k6, de a közönséges kopja k10, a nehézlovas meg 2k10. Majd megnézem a (világi) KM könyvében ha eljutok egyszer odáig.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
RT-sek! Elértük hát Abból a IV. osztályú leharcolt késdobálóból ami köznevén Torozon Tavernájának tituláltatik, átköltöztettek végre egy faja, I. o.-jú csúcsmodell vendéglátóipari egységbe! Ezt csak mi értük el!!! Végre egy topic amit rommá offolhatunk!
Egyébként itt mi számít offnak? Na erre varjatok gombot! Ha nem a kalandomról beszélek? Okés, a tegnapi RT-hsz-ek nagyon faják voltak, a felmentõ sereg meg mingyá jön... Miután így letudtam az offtopic táblamentesítést folytatom tovább:
Oké, akkor felcsavarni a szõnyeget és mehet az "Ereszd el a hajam buli?"
A visszafogottaknak egy kis "Bújj, búj zöld ág...":