• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája [felújítva, tatarozva]

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 82 / 300 • 1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 300

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.17. 20:25

Schinter: az nem strand, hanem uszoda, oda meg fõleg nem járok, csak a tavakat szeretem, ha nincs ott sok ember, mert idegesít, hogy 0-100 éves korig mindenki a mellemet és a hátsómat bámulja.

Quator: azt hiszem most inkább kihagyom és hajfestéket veszek:)

Castor: nem az anyja, a mamája, aki az anyjának az anyja. De nyugi, ebédidõben nem szoktak intim dolgok lenni, mi nem vagyunk olyanok, mint a macskák, meg a nyulak tavasszal.

Kalandba meg csak holnap válaszolok, mert leragad a szemem. Már egy hete nem bírok ébren maradni, asszem növelni kéne a magnézium adagomat, vagy kevesebbet járni iskolába.
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 20:28

Miért, azok csak ebédidõben csinálják? 8)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.04.17. 20:33

Bár tudom, hogy ez arészleg csak és kizárólag az RT játékosainak van fenntartva, mégis kénytelen vagyok megnyilvánulni. Ugyanis aszonták, hogy kérjek JK-státuszt ha játszani akarok, és mivel ezt a részleget elég sûrûn látogatják a fõfõfõfõk hát itt kérem! Jó ötlet, nem? Vagy írjak mindenkinek privátot? Szóval kéne JK-státusz, ha csak nem akarják az illetékesek, hogy szegény Saggaras kalandja még többet halogatódjon...
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.17. 20:40

Na jó mielött itt bárki felkapná a vizet szeretném elsimitani a gondokat félre értéseket.

-Nem csak az RT-sek használhatják, hanem az EP-sek (Elõre Pyarronét) is.:D

-biztos, hogy nem a legmegfelelõbb helyet választottad. (Áh csak poén)

-A kalandom már fut bibi...
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 20:47

Pirate írta:Bár tudom, hogy ez arészleg csak és kizárólag az RT játékosainak van fenntartva...Szóval kéne JK-státusz, ha csak nem akarják az illetékesek, hogy szegény Saggaras kalandja még többet halogatódjon...

Pirate!

Ezt a kapitális baromságot ki mondta hogy a tavarna az RT-játékosainak van fenntartva?
Komolyan érdekelne melyik tökfej terjeszti ezt a köcsögséget.... :evil:
Ahelyett hogy a füledbe sutyorogna, jönne inkább ide és b****a be a hsz-ét a Tavernába!!!
Ez olyan görénység, pusztán azért mert x társaság idejár marhulni akkor már "nekünk van fenntartva"!? Kedves Valaki! Csezd meg ha b***a a csõröd akkor nyisd ki és énekelj be a Tavernába!

Amúgy Pirate érdekes problémát vetett fel:
Mi van azzal az újdonsült fórumozóval, aki rögtön Zártba kapcsolódna be? Most alibibõl õ is csináljon egy nyílt karaktert, várjon arra hogy ki és hányszor óhajtja megszopatni, és talán fél év múlva engedélyt kap? Egyébiránt változatlanul fenntartom Nava, hogy ez a "felvételi rendszer" egy agyrém, dehát ez csak a magánvéleményem.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.17. 20:52

Oh Castor pont ezért irtam be elöbb egy reagot nyugi. Egyébként meg már azthittem, hogy kapunk egy zaftos kis reagot RT-be. Dee ha nem akkor megyek makrót tanulni.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 20:53

Most nem írok, mert fáradt vagyok. 8) :D
Az agyam kivan.
Egyébiránt nekem is tanulnom kell SZIT-et, mert pénteken vizsgázom belõle.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.17. 20:56

Mi az felcsaptál Jedi lovagnak vagy mi fene?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.04.17. 21:07

Saggaras: Igen fut, de nélkülem, úgy meg minek? :P Ja, de kösz az engedélyt hogy írhatok ide... 8)

Castor: Nem kellett nekem segítség, magamtól is feltûnt, mert ez az egyetlen téma (a kalandokon kívül) ahol állandóan van valami, de állandóan ugyanarról. Irónia! Bár ez elég érdekes, emrt én zártban indulok (talán majd egyszer ha), a nyílt karakteremmel meg leakadtam és azóta is szenvedek (sosem használtam még UT-t, aki meg ért hozzá nem ér rá, szóval nem egyszerû az életem) de dolgozok rajta és egyszer biztosan kész lesz. (Amúgy én vagyok akkor a "valaki", de mit énekeljek? Kedvcsinálónak elárulom hogy nekem még általános iskolai zeneórán sem kellett énekelni, de ha nagyon akarod... :twisted: )
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 21:15

Saggaras!

SZIT=szenzoros integrációs terápiák

Végül is határeset. :D

Pirate!

Ragaszkodom, hozzá, mostmár feltüzelted bennem a kiváncsigágot!
Úgyhogy egy "Hej, Jancsiát.."-ha kérhetném... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.17. 21:19-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.17. 21:17

Igen miután kifejtetted a dolgot én is úgy érzem. Eddig azthittem, hogy gyógy pedagógus vagy, de ez más,...

ez valami több.
Bár nem én tanulom nem értek hozzá.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 21:22

Szakmába vág ez is.
Ez már újabb agytágítás. Tömören és durván korai mozgásfejlesztésrõl van szó, ahol a csóri gyerek idegrendszerét vesztibuláris meg taktilis ingerekkel kell stimulálni.

(Afene, a végén tényleg rámsütik, hogy emberekkel kísérletezem.... :D )
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.17. 21:26

Az indulatokat (legyen az bármilyen) le lehet vezetni bokszzsákon vagy az asszonyon, ne itt, jó?

Akinek valami nem tetszik, hogy mirõl megy itt a téma, szól, mert néma gyereknek anyja se érti a szavát! Ha más nem néz be ide és nem ír ide be, mi a tökkel foglalkozzunk, hm? Dobjatok fel témát, és ha tudok hozzá szólni, akkor máris abba a mederbe terelõdik a duma, nem az RT-re! Nem célozgatni kell, ironizálni mint a királyi udvarban, meg vicceskedni, hanem ha komolyan zavar valakit az, hogy egysíkú a beszédtéma itt, annyira zavarja, hogy már morfinnal higgasztja magát, vagy már beverte az ablaküveget, ír a moderátoroknak, hogy ez meg az van és kész! És akkor szólva lesz! De csak ha maga nem tud a végére járni a dolgának, nem kell az elsõ taslira óvónénihez futni, ha egy másik taslival le lehet rendezni magától is.

Castor, te faguriga vagy. Az adminok adják a JK jogot, csak õk, mert kész, MI (azaz moderátor, fõmoderátor, helyszínmoderátor, kalandmester, VIP, fejlesztõ, anyámtyúkja) nem tudunk adni, mert nincs hozzáférésünk!Ahhoz fel kéne törni az oldalt hacker mód és talán úgy menne, vazze!!!!
És a zárt kalandba csak az adminok foglalkoznak a Jk dologgal, a HM-ek nem ezt legalább ne keverd már, mert nem egy füst alá tartoznak. A nyílt és zárd kaland el van zárva egymástól bírálás szinten, a zártba egy kutya HM se dughatja az orrát oda JK felvételkor, az csak a KM dolga. A Km is szól az adminnak, hogy hé, XYZ nálam kari lesz, adjatok neki jogot, vagy maga a jövendõbeli JK megy szólni, hogy ennél vagy annál a KM-nél õ játszani fog, kell a jog és kész. Castor, te is így kaptál jogot, ember! Ha bajod van a lassúsággal, rúgd faron Siont és Cont mert õk felelnek ezért de a biztonság kedvéért azt az öt HM-et is rázd ki a gatyájából, akik név szerint tötyörésznek ezzel! Engem hála az égnek ez nem érint, ki milyen gyorsan bírál el karit, áldom érte az eget, hogy nem vállaltam el és nem az én hátamat vesszõzik vélt vagy valós sérelmekért!

Pirate, ha nehezen megy az UT használata, kérj segítséget, mert a csoda és a megvilágosodás nem száll rá az emberre, mint Gandhira vagy Mohamedre! Ott van Quator, õ a számtömködõ a bírálók közül, biztos kafául el tudja magyarázni, hogy kell összeállítani az adatlapot. Én fenék vagyok hozzá, ezért sem vagyok bíráló HM.

Komolyan mondom, tavasz van, mindenki olyan ingerült! Nap nem telik el, hogy ne lenne dühöngõ valamelyik topicból.

Castor: nem hiszek én már neked. Ott írod a reagot, hogy éjjel benyomhasd.
8)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.04.17. 21:46-kor.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.17. 21:26

Pláne, hogy kis gyerekekkel kezded, de mindegy.

Srácok castro otthon azt tanulja, hogy kellm gyerekebe áramot vezetni:D
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 21:32

Hát ennél azért humánusabb vagyok, de eddig egyik se panaszkodott, aki elhagyta a terápiás szobát... 8)

Saggaras!

Ha neked lesz szükséged terápiára, ígérem NEKED, meg fogom találni a fázist... :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4494 hozzászólás • Oldal: 82 / 300 • 1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok