• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Az oldallal kapcsolatok hibák és visszajelzések.

Várjuk véleményeiteket

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1081 hozzászólás • Oldal: 16 / 73 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 73

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.04. 11:01

Kapcsold ki a htlm-t a profilban, vagy az üzenetküldés elõtt, mert az zavar be.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.04.04. 11:10

Ayana írta:Na, nekem az a gondom van, hogy ha <> közé akarok írni valamit, akkor nem akarja az egészet megjeleníteni. Valaki tudja, miért van és hogy lehet ellene tenni?

Bepötyögöd a hszt, és van egy olyan a szöveg ablak alatt, hogy "Html kikapcsolása a hozzászólásban" na oda egy pipát :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.04.04. 11:34

Köszi:) Gondoltam, hogy én vagyok a hülye, mert másnál mûködni láttam a dolgot XD
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.04.04. 16:28

És az mitõl lehet, hogy ha be akarok lépni, akkor néha kétszer kell beírnom a nevem és jelszavam, mert elsõre nem enged be? És nem hibázom el a beírást. Direkt figyeltem rá. Ezt nem értem.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.04.04. 19:23

Jogos, velem is ez van és kicsit idegel hogy utána nem jelzi az új üzeneteket.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.04.04. 19:26

Santa gyanum táamd ezügybe,hogy ez is attól lehet,hogy kicsit lekorlátoztak a szerverünket,na persze lehet,hogy erre tényleg ráhibázok :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.04. 19:31

Ha ez a legnagyobb baj, hogy nem látni, ki hova írt új hozzászólást, akkor nem is akkora a baj, csak ki lettünk lökve a kényelmes fotelból. Az már rutin, hogy debug után szépen újként virít a sajátom :D

Hm, lehet, nem fogja az OM bírni a sok új embert sem? Bírná, ha ezt a figyelõsdi opciót végleg kitörölnénk a profilból, és akkor nem kell embereket megkérni arra, hogy állítsa nemre...Legyen az akár privirõl, akár hozzászólásról.

Egyébként nekem jelzi az új reagokat, nem dob ki hibás névbeírás miatt...De ha ez halmozódik, akkor itt nagyon-nagy BUG van.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.04.04. 19:37

Liannaként sosincs debugom... :roll:
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2007.04.04. 19:38

Liannaként sosincs debugom...A HM topicban!!! Ez topicérzékeny dolog? :roll:
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.05. 16:31

Annak ellenére, hogy szellõsen van üzim privipostaládámban (elküldött, érkezett, mentett és kimenõben egyaránt), ügyesen 63542 valamennyit írt ki :D Vicces volt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.06. 8:58

ma megint jelentkezett a dolog. 65535 privit jelzett, nem vagyok tele, és csak admin bácsitól kaptam 1 db üzit, nem anyit, amennyit a rendszer kiírt. :D Hívjam inkább Scullyt és Muldert?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.10. 20:45

Nem hibajelzésnek szánom, inkább visszajelzésnek, vagy észrevételnek, véleménynek:

Eme írás megalkotását az motiválta, hogy sajnálom Garmacort.
Mármint hogy szegénykém már mióta remeg a JK-státuszért és nem kapja meg.
Igazából minden új jelentkezõt sajnálok, aki most akar JK-lenni.
Nem értek azzal egyet, hogy minden(!) :shock: helyszínmoderátornak "ellen kell jegyezni", láttamozni kell szerencsétlen játékra jelentkezõ elõtörténetét.
Most erre tényleg szükség van, hogy minden egyes helyszínmoderától A-Z-ig, minden helyszínen ahol játszani lehet tövirõl hegyire átnyálazza, kritikai észrevételeivel elássa és "engedélyezem" felkiáltással nyugtázza!?

Több érvet is fel tudok hozni az ellen hogy ez így nem jó:

1. Megalkottatok az UT alapján valmi "egységes szabályrendszert", ha jól tudom. Ezt minden HM elfogadta, megismerte és alkalmazza. Ha ez a renszer valóban egységes és minden HM egyféleképpen értelmezi, akkor miért van arra szükség, hogy mindenki ellenõrizze a jelentkezõt? Teszem azt ha mondjuk én lennék a Dwyll Únió HM-e és bármelyik HM azt mondaná, itt van Garmacor, én már megnéztem és minden rendben van vele én simán elfogadnám az õ megítélését, hisz õ is az alapján az "egységes szabályrendszer" alapján ítél, mint bármelyik HM. Kérdés nélkül simán megbíznék abban, hogy a JK rendben van, különben nincs semmi értelme ennek a szabályosdinak amin itt vitatkoztok. Nekem nem kéne tizenhatféle "döntõbíró" véleménye, elég egy is ha tudom õ is az alapján a szabályrendszer alapján ítél mint én.

2. Ha tizenhatan néznek meg egy elõtörténetet tizenhatféle kifogásolni való lesz rajta. Olyan ember még nem született a Földön akit mindenki feltételek nélkül elfogad. Mindenki hozzá fogja fûzni -igaz jószándékú- észrevételeit, amivel tovább növeli a szerencsétlen jelentkezõ Játékos Státuszának megkapásának idejét. Javítás, megbeszélés, újabb javítás. Anyám borogas....ha engem ennyien elõszobáztattak volna mire nagy kegyesen megkapom a JK-státuszt, hát én ma nem verném a klaviatúrát köztetek, annyira elment volna a kedvem az egésztõl....idejön egy lelkes idegen, aki játszani szeretne, de nem tud, mert ezt egy csomó HM jóváhagyásán kell keresztülvernie magát. Még szerencse hogy én a nagy reformok elõtt érkeztem. Én nagyon sajnálom az újonnan jötteket. Olybá tûnhet nekik, mintha ez itt valami nagy kegy lenne, hogy itt játszhat, pedig hát örülünk mi minden embernek aki ide jár nem? Miért nem elég mondjuk csak az Admin vagy a Modik jóváhagyása? Én olyan hamar megkaptam a JK után a KM státuszt, hogy még mindig szívesen gondolok vissza rá:
Castor: -KM akarok lenni!
Con: - Az vagy.
:shock: :shock: :shock:
Castor: <Heeeee? :shock:> -Kkk..kkk..kösz.
Ez nagyjából így zajlott. És tudtomal senki nem bánta meg hogy nem vetettetek elõtte istenítéletnek alá. Egy sima JK-státuszért miért kell a csórikáimnak ennyit elõszobázni? Nem asztronauták akarnak lenni, csak játszani akarnak egy jót, míg még egyátalán van kedvük...

3. Ha én nyíltban akarnék játszani EGY országot és helyszínt választanék! Valószínûleg nem akarnám naponta változtatni a karim Ynevi elõfordulását, hogy hol-itt, hol-ott bukkanjak fel mint a búvópatak! Én ha játszanék csak egy országot, helyszínt szeretnék megismerni, nem egyszerre az összeset, amit felvállaltak a HM-ek! Eme logika mentén elindulva miért nem elég az, ha a Játékra jelentkezõ személy elõtörténetét csak az a HM nézi át akinél játszani fog? Miért kell mondjuk Alidax Úrnõjének jóváhagyása ha úgyse, soha a büdös életbe nem akarok oda menni, egyszerûen azért, mert engem az a rész nem érdekel? De ha mégis felvetõdne bennem a vágy, hogy hogy is tudtam eddig az alidaxi kupik kéjgõzös levegõje nékül élni, akkor elõtte, mielõtt átruccannék oda, elküldeném az elõtörit az ottani HM-nek, hogy elég szalonképes vagyok-e. De nem mindnek, csak annak az egynek, ahová menni akarok! Nagy különbség, hogy már játékban vagyok és úgy várok a következõ helyszínre való belépésre, és nem kívûlrõl csorgatom a nyálam, hogy mások milyen jól szórakoznak, és mire eljön a tavasz talán a tizenhatodik HM jóváhagyását is megkapom végre!

4. Meglehetõsen változatos, hogy melyik Hm mikor ér rá elõtöriket olvasgatni, mikor jut nethez, és mikor van szabadideje és kedve. Ezzel a csodás beléptetési rendszerrel az értétek el hogy a jelentkezõ számára elkeserítõen hosszúvá vált mire egyáltalán játéktérbe juthat. Olvastam valamelyik frissen belépett tag aláírásában: "Végre Yneven!" Ez elég lehúzó visszajelzés nem?

Szóval szerintem valamit változtassatok ezen a felvételi rendszeren, mert ha nekem most kéne belépjek, inkább meg se próbálnám. Kicsit (?) bürokratikussá vált ez az egész. Attól pedig menekülnek az emberek.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.04.10. 21:31

Azért túlzásokba ne essünk.

1. Több szem többet lát. Van, hogy valaki figyelmetlen, elsiklik valami felett és akövetkezõ vilûgított rá. Tudásunk Ynevrõl nem feltétlen egyforma, aki jobban ismeri, az tud rásegíteni, de nem feltétlen ez az a személy, aki állandóan ráér, hogy egyszemélyben karibíráló legyen. Továbbá van aki csak számol, van aki a novellahosszúságú elõtörténeteket át is olvassa rendesen, nem csak bele-bele olvas.

2. Nézted már meg hány Hm van? ... 5 bírál a 7bõl. Quator ráadásul nem is Hm és úgy bírál. Ez olyan sok? :)

3. Ezzel nem biztos, hogy a többséget fejezed ki. raddaq kari pl. vándorol. A kalandozó kalandozni szokott, van, aki adott államban, van aki többen is. Tény, hogy annak a Hm-nek a szava a dönbtõ, akihez megy a kari, de pl. ha jön valaki hozzám, de nem most kezdte a tekergést, nehezen veszem rá magam hogy elolvassam a kariját, ha a legelején nem tettem. Fõleg most fogom majd szívogatnia fogam, egyáltalán kik az újak, mert mivel nem vagyok bíráló, gõzöm sincs felõlök, de ez az én nyomorom :D

4. Tavaszi szünet volt, Castor. Attól hogy én fenn rohadtam az oldalon, a legtöbb Hm nem. Szünetidõ alatti elbírálás lassúságát ne az egészre bélyegezd már.

5. És ha sa Hm-ek idõben végeznek is mindennek, a moderátorok SEM tudnak JK rangot adni. És ha az adminok nincsenek 5 napig gép közelben, hiába felel meg minden, az a rang 5 napot fog várni. 2 admin van, nem 20...Csak az adminok intézik a rangosztást, nekik van hozzáférésük a dologhoz. :roll:

Néhány embernél kell a többszöri visszadobás. Ne tudd meg milyen rémes kariötletek merültek fel néha, amikor már majdnem visítottunk. Van, akivel muszáj totojázni. Akivel meg nem, mi is örülünk neki. Nem késõbb akarunk renováltatni, hanem az elején rendezni mindent. Sötétebbnek látod a dolgot, mint amilyen valójában.

Garmacor kikapta a tavaszi szünetet, ez a marha nagy igazság, vazze...:)

Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.17. 19:49

A porfilban a PHP-t (dátum formátum) hogy kell normálisan beállítani?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.04.17. 20:19

Nekem ez van beírva (kimásoltam, beillesztettem, hogy még véletlenül se gépeljem el):

Y m d, G:i

Az idõszámítás meg GMT + 2 óra
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező