LEgyen csak smucig...ha kiderül legközelebb xarba hagyjuk mi is Amugy meg az õ döntése...ha karija úgy itéli meg,hogy nem érdemli meg Aries meg Hatarasima a hp italát,akko tartsa emg magának...nc
hp=health point vagy vmi has magyarán mennyi életed van még...van néhány játék/rendszer,ahol az fp/ép helyett a hp-t használják és jelen esetben össze lehet vonni az fpt az ép vel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2007.04.09. 19:56-kor.
Ide is beteszem tessenek rá reagolni, mert nem tudom különben a mesét folytatni.
Quator!
Én is megnéztem és visszacsapok a Nagy Zölddel: 25 láb a Villámcsapás hatótávolsága ez nagyjából 8 méter. Ennél mindenképpen távolabb van a Vérkörben álló Tharr-pap. Varázslatod hatástalan lenne. Vita lezárva. A másik meg: a csata idõtartama alatt rajtad permanens Áldás van TE gyógyíthatsz áldás elõkészítése nélkül. Felszentelt személyedd a bizotsíték, hogy a gyógyítás létrejön. Ez most különleges eset. A Napisten most mindenkit szeret, aki õérte hullatja vérét...
Schinter!
Az abszolút látás egy titkos pszi diszciplina! Idézet az UT. 303. oldaláról: "Vannak olyan diszciplinák, melyek soha nem kerültek még a pszit használók legtöbbjének szeme elé...Titkos társaságok tagjai, õsi hagyományok ápolói azok, akik õrzik az elrejtett tudást."...(Te melyik csoportba tartozol? A Nagy Borlovagok Rendjébe, vagy az Együtt Sörözõ Kurvapecérek Társaságába?) Idézet a 283. oldalról: "Megközelíthetetlen erõdökben, elrejtett fóliánsokon, mindenki más számára láthatatlan labirintusok mélyén õrzik az ún. Titkos pszi diszciplináit, s csakis a kiválasztottak számára vált lehetõvé ezeknek a fogásoknak az alkalmazása. Még a legképzetebb mesterek mindegyike sem ismeri ezeket a tanokat... (A legnagyobb labirintus amiben eddig voltál az az emír háreme, és a jófajta borospincék katakombái...) A titkos pszi tanait fel kell kutatni sõt a diszciplínák õrzõit rá kell arra venni, hogy megtanítsák a karaktereknek ezeket a módszereket...(Az elõtörténeted alapján, bár te õrülten kerested a diszciplinákat a nõi szoknyák és a pohár feneke alatt, valahogy egyet sem sikerült talájál...)
hát CAstor tudtommal nem Ut alapján játszunk hanem a nagy zöld és a második tövénykönyv alapján...De ha tévednék,akko szólj rám és akko változtatok a tervemen
Ez igaz Shintér, de egy kicsit már továbbléptünk azon a reagon, amirõl szó van, így jó lenne, ha te is belefojnál. Meg van nálad egyébként még egy üveg ha jól tévedek sõt Garcia is kapott tõlem kettõt.
Faren, Eran! Mivel úgyis meg fogjátok kérdezni, elébe megyek: MP-ból annyi van amennyit az isteneitek adnak a korábban megbeszélt PM-üzenet szerint. Hacsak nem ültök neki egy komoly imának... Bár a Tharr-papok sem lehetnek éppen top-on, ennyi vérmágia, meg halál-varázslat után....
Nem akarok beleszólni ebbe a mértékegységes dolgokba, de ajánlom figyelmetekbe az ETK 344 oldal lapalján írott szösszenetet:
"A mágiarendszerben és a varázslatok, Pszi-diszciplínák leírásában az ynevi láb leírás szerepel - e mértékegység természetesen a földi méter megfelelõje, és 100 centiméternek felel meg. A fentiek folyományaként 1 ynevi mérföld alatt 1 földi kilométer, 1 ynevi font alatt 1 földi kilogramm értendõ."
Mielõtt Hatarasimához hasonlóan mindenki elküldené nekem PM-ben a személyes "RIP"-elbocsátó szép üzenetét, sietve közlöm: még senki nem halt meg! Ne temessétek már el a karaktert, mert szorongatva vagytok! Szerintetek tényleg az a célom, hogy kinyírjam a fél party-t? Ennek a fogsásbaesésnek a történet szempontjából jelentõsége van/lesz. Nehogy itt bánatotokba kiszálljatok már nekem, mert most rátok tenyerelt a Sors keze, jelen estben én és most pár olyan reag jön aminek tétlen, vagy csak korlátozott cselekvõképességû szereplõi vagytok! Most ha egyszer valaki hadifogoly, azt nyilván nem jókedvébõl teszi, hanem mert kényszerítve van rá! Most ezt szerintetek hogy lehet úgy lemesélni, hogy az érintett JK-k boldogok és vigyorogjanak hozzá? Ha van rá ötlet, várom! Mégis mit vártatok? Hogy a toroniak hagyni fognak kihasználatlan egy ekkora magas labdát? Elhiszem hogy frusztráló a JK-ként megélni, hogy tehetetlenek vagytok. Igen, pont ezt érzik a karik is. Kemény idõk jönnek az igaz, de most azért ki akartok szállni, mert kudarc ért benneteket?! Könyörgöm a HÕS életútjába nem fér bele a kudarc, bukás, nehézség, amin keresztûl érlelõdik? Érdekes az a személyiségfejlõdés, amely soha nem találja szemben magát olyan helyzettel, ami meghaladja a képességeit. Hatarasima! Kérlek ne kezdjél még új karakter generálásába!!! Komolyan mondom dobtam egy hátast, mikor olvastam. Most ennyire elvettem mindenki kedvét, pusztán azért, mert nem azt írtam, hogy a "toroni sereg ezerfelé szalad, és mindenkit levertetek"? Oké, a toroni sereg szétszaladt, léptetek tíz, szintet és virágsziromba öltözve vonultok be Davalonba! A kaland itt véget ért. Most akkor így jobb? Így már hajlandóak vagytok játszani? Gyáva kukuc banda! Majd akkor görbüljön a szátok, ha azt írom, hogy X, vagy Z "megpillantod Darton fekete alakját az alvilág Kapujában. ...Tudtommal ilyet még senkinek se írtam az érintettek közûl! Akkor meg "ember küzdj és bízva-bízzál!" Igaz most küzdeni nem tudtok, de legalább becsülettel sz**jatok be! Oké, hogy ezt a tervet én sugalltam egy olyan JK-n keresztûl akire direkt felhívtam Nava figyelmét, hogy fingja nincs a hadviselésrõl! Persze hogy a terve egy baromság, ökörséggel körítve! Nava, rögtön ajánlkoztál, hogy mész és ott döglesz ha kell...Hatarasima te voltál az elsõ, aki megunván a többiek szarrágását és befarkasügetsz szemben 6000 toronival...Faren meg személyes sértésenk érezte a támadást, és torolni akar, épp hogy egy húscafatot lepöckölt a buzogányáról....oké, gyerekek, hajrá! Ezt mind ti fõztétek magatoknak! Egyétek! Ezt akartátok nem? Tán én hisztiztem ki? Mostmár így nem kell a leves? Kimentetek nyílt terepre hatan! Levágtatok egy elit különítményt, amely a legdurvább képzést kapta, de olyan gyorsan mint a szél! Még jó hogy "harc az ellenfél elfogásáért"! Kik ezek a fickók? Dehogy akarnak azok megölni! (Legalábbis egyenlõre!) A 250-es tömeg azért kell, hogy esélyetek se legyen az ellenállásra. Mít számít ha huszat, harmincat le is vágtok! Ha én toroni hadvezér lennék máris dörzsölném a tenyerem, mert ilyen ász túszok tálcán mégegyszer nem jönnek ki a várból!!! Ezeket akkor is el kell kapni, ha a fél könnyûlovasság oda vész, és minden második lónak kitörik a lába!
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.14. 19:37-kor.
Muszály vagyok erre reagálni, mert Castor elõbbi sorait olvasva mindenki elõtt megjelenhet Garcia, Hatarasima játékosa amint kisírt szemmel a gyermekkora óta õrízgetett kispárnába temeti arcát, majd ezt követõen megpróbálja villanyborotvával elvágni ereit ... Mindenkit megnyugtatók - netán elszomorítok - egyáltalán nincs errõl szó! Hogy õszinte legyek jelen helyzettõl függetlenül is godolkoztam a karakterváltáson, és kicsit nehezen elképzelhetõ volt számomra, hogy túlélték a 250 fõ lovas rohamát. De ha a KM így gondolja akkor ez lesz, majd kiderül mi sül ki belõle...