Egyetértek Lesz bizony rosszabb Mondjuk spec nagyobb fenyitésre gondoltam...Bár a helyzet alapján a karimhoz a legkevésbbé sem jutott el ugyanis épp a rokákkal törödik
A Kapuvári-ütközetet egyórás blokkokban akarom elmesélni. Az öldöklés és a csata egész nap tart, elõször az elsõ óra eseményei jönnek. Kérek PM-ben minenkitõl 12 támadódobást,+harcértékmódosítót hozzáadva, hogy az elsõ óra veszett élethalálharcában milyen teljesítményt nyújt. A mágiahasználóktól azt is miféle varázslatokat fognak/akarnak bevetni és kire és mikor, milyen feltételek teljesülése estén. A csata elõreláthatólag minimum 6-8 órán biztosan eltart. Attól függõen hogy a hõsök mennyit fordítanak Kapuvár sorsán, írom meg a Toroniak reakcióját. Ennek ugyanúgy lehet bukás a vége, mint fényes és hõsies gyõzelem, úgyhogy mindent bele! Hatarasima te is generálj új számadatokat és add hozzá a harcértékmódosítóid, ha chi harcot használsz azt is írd a dobás eredménye mellé!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.08. 7:30-kor.
Ja és mégvalami! A két Gárdaparancsnoknak szól! Mikor parancsot adtok a Gárda egységeinek: Mikor az mondod hogy "közlöm a 8. szakasszal, hogy..." akkor egyszerûen adjatok nekik nevet, ahogy hívni akarjátok õket. Úgy vesszük már tudjátok a neveket, ezen most nem fogunk itt görcsölni. Szabadságot adok nektek az egyes szakaszok névadásában, hívjátok õket úgy ahogy akarjátok, csak késõbb már ne cserélgessétek a nevekhez tartozó számokat. Azért nevük is legyen, mert ha csak szám lenne, az olyan snassz. El ne küldjétek nekem a névlistát, csak azt akarom elérni, ne csak számokat írjatok, mikor hivatkozotok.
Akkor a mostani reagban a felállás és az elsõ óra tervezete is benne legyen gondolom? Itt az lenne a kérdésem, hogy mennyire kell leírni, hogy mit mond pontosan a karakter ennyi idõ alatt?
Egyébként meg látom kiegészítésre került az elõbbi reag, miután elküldtem a Gárda névlistáját.
EDIT: Közebn megírtam a felállást és az utánna következõ mozzanatokat. Ha ennél hosszabb távra kell leírás, akkor módosítok még.
Értettem. Quator, remélem nem találunk ki hasonló neveket, vagy pont ugyant azt, égõ lenne Nem dobsz meg azzal a listával, hogy véletlenül se azt találjam ki?
Rettegj Kapuvárt támadó toroni sereg, itt vannak a varázs kockáim amik 70 alatt nem nagyon dobnak.
Egyébként most akkor hogy ragoljunk, mert nem igazán tiszta még a dolog? REagoljunk, hogy most gyorsan mit tezsünk vagy az egész elkövetkezendõ egy órára?
Átnéztem az életerõ jelentéseket és nagyon csehül álltok. Nem akarom itt a két isteni gyógyerõvel bíró JK-t agitálni, de ha nem állnak neki a gyógyitásnak sürgõsen, minenféle látványos harci hókusz-pókusz helyett, a JK-k fele kifingik.
Faren! Meggodoltam magam! Fedezet alatt csak elõ tudod rángatni azt a gyógyitalos ládát!!!
Amit a karik is látnak a csatatéren:
Hatarasima félig hulla, Seba és Aires ronggyá verve, összeszarva magát, de büszkén! Ha valaki akar, akkor változtasson a HSZ-én!
Nem, folytatom a nyomulást elõre, legfeljebb majd elhúzzák a fügönyt és a legközelebbi tetem, ami majd a többiek felé megy, azenyém lesz! Nem célom meghalni, de most harcol a kari... Nem kullog egy mengeléhez, max ha viszik erõvel!
Az óra alatt, mikor mást gyógyítottok; hányszor használjátok a gyógyítást? Hány MP-ért? Faren ne légy smucig, adjál másnak is a lötyibõl! Aires, meg Hatarasima majd szétesik! Ne ülj már úgy azon a ládán mint a tyúkanyó a tojásán! Majd csinálsz újat! Végül is egy csapat vagytok vagy mi.