• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 117 / 167 • 1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 167

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.05. 21:23

-Nyugalom Messala, még semmit nem tudunk, semmit nem láttunk.-karol ki Castor a két nõ közûl.
-Talán menjünk oda hozzájuk, kérdezd ki õket és ha az elbeszélésükbõl Trixire ismersz, akkor tényleg siessünk.-javasolta a dwoon.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.05. 21:52

Vincnet

-Mégis jó ember, meg tudná mondnai, hogy mégis mi történ itt ha lehet, ugy hogy meg is értsük.

*Egyáltalán nem sértõen kérdez, csak, a nagy érdeklõdéseel vegyes félelelm tükrözõdik, a hangján, vajon ki tehetett ilyet a nõvel? Lehet hogy õk voltak, és Trixi rájuk támadt? VAgy valaki más?*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.04.06. 8:24

(Somuris)

Lehajol Trixi mellé
- Hanas remélem nem csak a szüléshez értesz...
Amennyire telik tõle, megvizsgálja magánál van-e, mozdítható, vérzik-e súlyosan.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 8:42

Résztvevõk: Hanas, Somuris, Vincent

-Vágtuk a fát, mint rendesen...Õ errefelé sétált, szóba elegyedtünk vele-mutatott Trixi felé a favágó.
-Amilyen bús képppel jött ide, ahhoz képest sikerült felvidítanunk. Ám aztán jött két idegen, lovon. Õt keresték. De a szemük se állt jól. Mire észbe kaptunk, nekiestek a nõnek. Mi meg nem hagytuk annyiban. Mi is belekeveredtünk...Eh...Nagyon ellátták a baját, de sajnos azt kell mondjam, a vérét akarták venni, nem csak elagyabugyálni. Szívós nõ ez, de õ sem bírja végtelenségig...-sóhajtott a férfi. Végzett a kezével, húzott a butykosból, rácsavarta a tetejét, és elindult, hogy õ is megnézze, mi van Trixivel.
-Kiverték az állkapcsát-*morogta hanas, tapogatva a deformált arcot. Erre felnyílt Trixi egyik szeme. A másik úgy bedagadt hogy nem votl képes. Fáéjdalom fénylett benne.*
-Piszkosul fájhat-*folytatta Hanas. A favágó egy kukkot nem értett a közös nyelvbõl. A nomád megfogdosta akezét.*
-Nem az õ vére.
Trixi szólni akart, de rájött a köhögés, a szájából dõlt a vér. A nomád azonnal félrefordította a fejét, le ne nyelje.
-Láttam, kivágták a nyelvét neki...-*sóhajtott a favágó komoran. A szóra elfutotta a nõ szemét a könny.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.06. 9:24

Vincnet

-Ez szõrnyû. És látták, hogy utána merre menekültek?

*Látszik rajta hogy elborzasztja, ez az egész, hogy képesek, így bánni egy nõvel nem érti.*

-Hanas vissza kell vinünk. itt nem maradhat. ÉS hátha Tiarren tud segíteni valamit rajta.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 9:33

Résztvevõk: Hanas, Somuris, Vincent

-Reméljük, reméljük...Merre mentek el azok akik ezt tették? És hogy néztek ki?Megkérdezed a baltástól? lehet köze a lovagunkhoz, Vincent? Trixiannának és a donnának nincs ügye vele...
Hanas visszahajolt a nõhöz. Kevés hóval kitörölte a száját, akkor is, ha nyöszörgött, hogy fáj és a hóba vert ököllel. Megkérdezte, máshol sérült-e, Trixi az arcára mutatott, a kezére és a lábára, több helyre nem. Pedig a feje is vérzett, a haja össze volt tapadva. Felületi sérülés volt, Hanas nem szentelt neki sok figyelmet. A nadrág fel volt combnál hasadva, szúrásnyom éktelenkedett ott, ahogy kezén is. Ezután felállította, de a sérült lábára nem tudott állni.
-Én viszem a lovamon, ha nem gond.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.06. 9:36

Vincnet

-Oh igen, és megtudnám mondnai, hogy nézett ki az a két lovas. Hátha fontos lehet.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.04.06. 12:23

(Somuris)

- Kivágták a nyelvét? Tehát azt tehették volna vele, amit csak akarnak... Csak azért él, mert õk így akarták, ugye? Mondtak valamit? Helyiek lehettek vagy idegenek? Milyen fegyvereik voltak? - kapkodva kérdi, hiszen sietve nyugalomba kell Trixit helyezni.
Ha Trixi látja az embert és nem mutat rá feldúlva, akkor valószínûleg igazat mond.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.04.06. 16:19

(Tia)

Egyre inkább úgy tûnik számára, hogy bekövetkezett, amitõl tartottak; Trixivel valami szerencsétlenség történt. Castor javaslatára helyeslõen bólogat, lépteit megszaporázva indul meg társai oldalán.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 16:40

Résztvevõk: Mindenki

-Én...én nem tudom jól láttam-e. Két férfi volt...Olyan...olyan átlagos arcúak...nem vagyok én ebben olyan jó..-vakargatta keservvel a fejét.
-de sose láttam õket, nema városból lehetnek...idegenek...nyugati tájszólással beszéltek...
Trixi bólogata férfi szavaira és nem kezdett el rá mutogatni. Szájára szorította kezét s hagyta hogy Hanas a lováig témogassa és felsegítse. Szédelgett. Mögé kellett ülni, félõ volt, leszédül onnan. Beérve a városba páran megbámulták õket, aztán eljött a találkozó: a donnáék iparkodtak feléjük.

A donna elindult legyezgetve magát, de félúton megmerevedett. Maga elé nézett a levegõbe, aztán mégjobban megszaporázta lépteit, arcára a kétségbeesettség ült ki. A távolban Souris délceg alakja tûnt fel s még két lovas, Vincent és Hanas...S egy véres arcú nõ.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.06. 17:47

<Kegyelmes Ranil! Mit mûveltek ezzel a szerencsétlen nõvel? Hogy rohadna el a kezük! Ezek nem emberek, ezeket egy dögkút böfögte ki!>-gondolta megindulva a dwoon, mikor Trixiék odaértek.

- Ki tette ezt, mit tudtatok meg?- tudakolta a dwoon, igyekszik minél több információt megtudni arról mi történt és kik voltak.
Trixit végigméri, arcán õszinte sajnálat tükrözõdik:
- Elkapjuk õket Trixi...elkapjuk...-mondta komoran

//Hanas//
-Javasolnék valamit: Hanas te értesz a nyomolvasáshoz? Most még elkaphatnánk õket, ha máris indulunk! Friss hóban gond lesz megtalálnod a nyomaikat?
//Mindenkinek mondja//
Én azt javaslom Trixi, Somuris, Tia és Messala térjen vissza a fogadóba, hogy Trixi sebesüléseit elláthassák, és gondolom a városi hatóságokat is le kell szerelni valakinek.
Én, Vincent, és Hanas meg annak a két állatnak -szándékosan használta ezt a szót- a nyomába eredünk!
Ha valaki kerít nekem egy lovat, akor fogom tudni tartani veletek az iramot!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.06. 17:55

Vincnet

-Két férfi volt nem ide valósiak, de nyomos okuk lehetett szerintem, hogy ezt tették Trixianaval. Tia te nem tudnád valahogy kideriteni többet, hátha a mágiád vagy mid a segítségünkre lehet. De csak itt csináljuk biztonságban. Nehogy a hatóságok ránk akaszkodjanak.

*Zihál és látszik rajta, hogy nyugtalan, Castor tervére bólogat. De egyáltalán nem látszik nyugotnak.*

<Ugyan ki az aki ilyet képes tenni egy nõvel, kivágni a nyelvét, biztos, hogy ismerték Trixit, de hogy tehették akkor is szõrnyû.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.04.06. 18:12

Résztvevõk: Mindenki

A donna elkezdte a halántékát dörzsölni.
-Azok, akik a hajón is...?
Trixi bólintott.
-A büdös életbe, ezek mindenhol ott vannak! Már itt is! Tiarren, azoknak az emberei támadtak rá, akik ránk is a hajón...Várj, Castor, várjon, lovag uram. Volt már nekünk egy cifra esetünk a hajón, csak nem velem, hanem Trixiannáékkal esett. A maga ügyében jár, de arra más is feni a fogát. Azt hiszem, azoknak az emberei lesznek... Úgy, ahogy magának is van egy ügye, amiben jár, Trixiannának, és nekem is.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.04.07. 7:35

*Castor kivárja hogy Messala mit szeretne, mit akar, mit javasol.*
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.04.07. 9:00

Vincnet

-Éretm, pontosabban, még nem egészen értem, de akkor most mit tegyünk?

<nekik is megvan a maguk baja, meg nekem, is és Hanas meg belekeveredett mindkettõbe. NA most mi lezs? Remélem, nem egyedül kell a kigyó lovag után mennem.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 117 / 167 • 1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...