Az igen! Nekem az életben nem volt sose annyi kitartásom, hogy összehozzak egyet. Félbehagyott és eltépett/kitörölt vázlatok, azok igen, de aztán mindig feladtam. Nem tudok olyan mélyen elõre tervezni.
Gratulálok. Kiadót találtál már?
Kisregény nem igazi. Amúgy pedig a köv. pályázatra készült:
II. Novellapályázat: „Teremts világokat!”
„A XXI. századba lépve az emberiség hol önnön hibáival birkózva, hol kifelé tekintve a világegyetembe, újra és újra álmaiba menekül, vagy épp azokat követve lép elõre.”
(NASA honlap)
Napjainkban talán még inkább szükségünk van egy kis kikapcsolódásra, rohanó életünk hétköznapi problémáinak feladására, regényekre, szerepjáték világokra, hol igazán azok lehetünk, akik szeretnénk lenni. Sajnos a jelenleg elérhetõ, olvasható és térségein játékosokat fogadó sci-fi és fantasy világok már nem korunk alkotásai. Jórészt a 80-90-es évek mûvei, melyek nem jelenünk problémáit vagy épp álmait elfedõ, boncolgató mûvek. Épp ezért a TUAN Kiadó most lehetõséget kínál azon jó képzelettel és kifejezõkészséggel megáldott alkotók számára, akik saját, eredeti világuk álmaival és lehetõségeivel ajándékoznák meg az olvasó közönséget.
A pályázatra olyan novellákat, kisregényeket, esetleg elbeszéléseket várunk, melyek egy új fantasy, vagy science fiction világot mutatnak be egyéni, új hangvételû problémáival és lakóival egyetemben.
Díjazás:
Az I. helyezett, legjobbnak ítélt alkotás szerzõje egy három regény erejéig szóló lehetõséget kap a TUAN kiadótól, hogy az általa teremtett világot és lakóit bemutassa.
A szerzõ, vagy szerzõk honoráriumáról a kiadó az alkotókkal személyesen egyeztet.
A nem gyõztes, de ígéretes mûvek alkotói pedig a kiadó által megjelentetett regényekben kapnak lehetõséget tehetségük kibontakoztatására.
Szorítsatok duplán. Egyrészt azé hogy nyerjek, másrészt azé, hogy a modik ne rúgják szét a seggem amiért az újoncokhoz írtam ezt
Az RT.-ben most épp olyan rész van hogy mindenképpen meg kell várni Sebát, meg Erant, hogy a fõtérre érjenek. Ugyanis ott fogom végre összemesélni a csapat 90%-át. Elõre is elnézést kérek, ha ez idõ alatt, míg eljut oda a cselekmény ti kicsit kevesebb reagot fogtok kapni, mert a következõ lépés már az lenne, hogy a fõtéren összetelálkozotok. Csak még Seba, meg Eran éppen fegyverkeznek és meg kell várnotok, míg ezek az események kipörgik magukat. Remélhetõleg ez a holnapi nappal meg fog történni. Elvileg csak még Quator reagját várom, aztán mennek a fõtérre. Ha mégis lenne egy kis csúszás nem azért van mert rólatok elfelejtkeztem, csak, utol kell érjünk titeket.
Az a JK, aki olvasgatja a többiek reagjait, az tudja, hogy Seba, és Eran abbitacél cumókat kapott. Joggal tehetitek fel a kérdést, hogy mi lesz azokkal, akik az alapszitu folytán kimaradtak belõle. Nos, valamiképpen kompenzálni fogom õket is, csak még nem találtam ki hogy, de nem felejtkezek el róluk ígérem! Majd menet közben ti is kaptok valami kis "meglepit". ...és utána jöhet az a rész hogy miért is van ezekre szükség..."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.04.01. 18:18-kor.
CAstor no para sosem irigykedtem,hogy mások táposabb cuccokat kaptak,mert udtam,hogy ugyis én vagyok a legtáposabb Na jó viccet félretéve nem gond,nem irigykedünk/irigykedek,higy õk azért kapják,hogy elõre menjenek harcolni én meg nem kérek semmit cserében a biztonságos kocsmában mulatok
Tudod mit kapsz? Kristintõl gyereket!!! (bár ha eddig még nem szexelt a karid vele, akkor már nem is fog...Seba irányítása alatt nem lesz kupi a körletbõl!
Gyerek?ELgalább 1 ember tutira naon örülne neki bár lehet,hogy még kicsit korai lenne a dolog Amugy meg honna ntudod,hogy nem lez kupi?Nézd csak milyen fényes az a nagy...erõs...izmos...széles... ...
...
...
vállú papla,aki abbitvértben feszit
Pfffff....tyûûûû...összehoztam végre. Nagy kínkeservvel sikerült összeboronálnom, hogy a party-tagjai egy kivételével végre egy légtérben tartózkodjanak. Megmondom õsszintén a frász kerülgetett, mikor a karakterek elkezdtek nyavajogni, hogy mánpedig õk nem fognak menni vacsizni, hiszen itt szednétek végre össze Airest, de hál istennek csak sikerült az összemesélés. (Hatarasima majd csak a 2. epizódban fog hozzátok csapódni.) Megvallom álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a 21. weboldalon fog bekövetkezni, remélem senki nem fog fikázni miatta. Saggaras, végre mehetsz a többiekkel a darálóba, ha már úgy is ez volt a szíved vágya... Na jó, majd holnap találkozunk ismét.