• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 113 / 167 • 1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.28. 18:58

Résztvevõk: Mindenki

/A fogadó nem emeletes, hanem földszintes/

A virgoncság eredménye az átvérzett kötés és sajgó váll lett, ami most már minden apró mozdulatra követelte a nyugalmat. Már fürdés közben kijött ez, a férfi fél kezére utaltatott. A donna már a szobában votl, mézes teát kortyolgatott és azt a pergament nézegette, amin a kapu rajza volt. A lap szélén átlesve figyelte Castor ügyködését.

A kislány még kinn maradt, bár elõtte majdnem összepisilte magát a nevetéstõl, ahogy a két felnõtt úgy hempergett a hóba, mint a bolondok. Méga fogadós is kinézett az ajtón megütközve. A kis Andrea kíváncsi lett az íjra, s beszédes maradt:

-Azt mondta, hogy felhõre fog ülni, és úgy suhan majd el, mint a gondolat! Hogy megy a rokonait meglátogatni messzire. Adott nekem egy rezet!-*bizonygatta*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.28. 20:48

//Off: A KM új hsz-ához alkalmazkodva módosítottam az elõzõ reagomat.//
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.29. 8:07

(Somuris)

Mint egy torreádor, széles mozdulattal a kalapjával fogja fel a hógolyót. A harc elültével újra a kislányhoz fordul:

- Na és milyen rezet adott? Szépet csillogót vagy kopottat, fakót? Megvan még? Ha nekem adod, tíz csillogót adok cserébe. Érdekel?
És miket mesélt még? Jó embernek tûnt vagy rossznak? Itt szállt meg õ is? Anyukád is ismeri? - igyekszik nem túlságosan zúdítani a kérdéseket, ha a kislány válaszol, abba nem vág bele.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 8:57

Résztvevõk: Somuris, Hanas, Vincent, Tiarren

A kislány beszél, nem kell noszogatni, Tia is fültanúja a dolognak, bár mivel shadoniul beszél, csak a lovag és a dalnok érti egyelõre.
-Eldugtam azt a rezet a kincseim közé, rajta volt a nagytemplom! És összerágtam kicsit-*vallotta be vigyorogva*-, hogy tudjam, iogazi-e. Láttam, úgy nézik meg, jó-e a pénz, nem? Muti meg nekem, hogy van-e sok kis érméd, mert az enyém szeretem! És igen, jó volt, csak kicsit büdös, ebédelni volt itt, evett egy nagy csülköt és én hozzákötöttem a köpenye csücskét a szék lábához. Nem haragudott. Nem sokat beszélt, eloldoztam, akkor adta a kis rezem. Megtetszett a gyûrûje, elmesélte, hogy réges réges, mikor nagy kígyók is másztak a világban, az egyik megevett egy egész tulipánosrétet, mert nem tetszett neki, de a rét minden reggelre ugyan úgy virított.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.29. 9:12

(Somuris)

Az erszényébõl kiborítja a rezeket.
- A tíz legfényesebb a tied, azért az egyért, amit õ adott. Nem emlékszel, pontosan mit mondott, hol vannak a rokonai, akit meglátogat? A barátaim nagyon szeretnének beszélni vele, de nem tudjuk, hová mehetett.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.29. 10:00

Figyelmesen, bár nem feltûnõen hallgatja a beszédet. Eddig nem foglalkozott a kérdéssel, ám a kislány mondandója kezdi felkelteni az érdeklõdését, Somuris ötlete, mi szerint a rézpénzt vissza kívánja szerezni, elnyerte az elismerését. Elhatározta, hogy most már kifaggatja valamelyiküket, mi után kutatnak pontosan.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 10:32

/Shadoniul Tia nem tud, a faggatás olyan nyelven zajlik, honnan érti a lány, hogy épp érmeelkérés van folyamatban? :roll: /

-Nem, ilyesmirõl nem beszélt-*vonogatta a kislány a vállát, elnézegette a rezeket, az jobban lekötötte.*-Jól van, te adsz annyi rezet, amennyi ujjam van, én pedig neked adom a rágottat!-*futott el, be a fogadóba. Visszajõve már markában volt egy shadoni réz tantum. Kicsit kopott volt a pénzérme. A kislány várta a maga jussát, és amint meglett neki, fülig érõ szájjal suhant is el vele vissza a fogadóba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.29. 10:49

//Elnézést, akkor abból derítem ki amit mûvelnek :P Ha lehetséges :P//
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.29. 12:04

(Somuris)

Természetesen, amint a kislány elrobogott, fordítottam mindent. Gondolom ezt minimum kíváncsi tekintetek el is várták.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.29. 14:21

Vincnet

*Csator alatomos hógolyó támadására, egy kisebbb hógolyó párbajjal válaszolt, majd a kislányal együtt nevetett, fõleg Castoron aki olyan volt mint egy nagy gyerek, afaggatást nagy érdeklõdéssel figyelte, de nem szólt közbe mert a bárd jó mederbe terelte a beszélgetést.*

-És mesélt neked azokról a felhõkrõl amin utazni fog?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.29. 20:27

-Nem, nem mondta!-*vont vállat a kislány,a késõbbiek pedig úgy zajlottak le, ahogy megestek. A dalnok fordított Tiának és Hanasnak is, s ez már részben kielégíthette az elf lány kíváncsiságát, de nem teljes mértékben.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.31. 10:04

Résztvevõk: mindenki

Délutánra, egy kellemes ebéd elfogyazstása után egyéb hírek is elértek a fogadósnõ szája nyomán a társasághoz: a kikötõben két holttestet találtak, akire nagyjából illik az a leírás, akik a 3 körözött lovag közé tartoznak. Egyszerûen átvágták az egyik torkát, a másodiknak pedig a hátába állítottak egy tõrt.
-...és nem viseltek ám páncélt! Elõször azt hitték, két szerencsétlen utazót küldtek Domvik ítélõszéke elé, de nem! -*magyarázta halkan a fogadósnak a nõ. Vincent vagy Somuris, ha gondolja, megoszthatja a hallottakat a shadoniul nem tudóknak.*
Castor az ebédet a szobába kapta, ott evett a donna is, õk ezekrõl a hírekrõl semmit nem hallottak. Ám Trixirõl sem. A nõ ebédre sem került elõ, így ebéd közben Messala meg meg állt afalatozásban, kinézett az abalkon, várta vissza, de mivel hiába nézett ki, gondterhelten fordult vissza ételéhez.
-Nem szokása felfújva így elmaradni. Többnyire jár egy kört, hogy lehiggadjon, átgondolja az esetet és vissza is jön. Remélem nem lett baja, én nem tudom az utat a Felföldön! Fáj még a karod?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.31. 11:19

Vincnet

*Természetesen lefordítja, a hallotakat, mé Soumorius elött a többieknek. És közben jól belakmározik, kell is az étel ezutána fárasztó délelõtt után.*

<Érdekes, hogy végzett a társaival is, és egyedül ment tovább, lehet, hogy jól ismeri a felföldet.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.31. 11:47

- Á, nem vészes. Egy felkutató expedíció simán belefér itt a környéken, ha ez a terved. Én is aggódom érte, ha nekem sikerült ennyi idõ alatt lehiggadnom, akkor neki is. Jó lenne tudni mi van vele, csak a családhoz tartozik.
-Egyébként sajnálom ezt a térkapus dolgot....természetesen követlek bárhová is mész.-mondta Castor, és belebújt a nadrágjába, inget vett fel; meghúzta a derékszíját, és nekiállt felcsatolni a vértjét.
- Velünk jössz te is ugye? Én nem gondolnék rögtön a legrosszabbra, lehet csak régi ismerõssel, baráttal futott össze a városban, akivel elment valahová, és nem volt ideje beszólni neked. Célszerû lenne tenni egy karikát itt a környéken és megkérdezni az árusokat, esetleg az õrjáratot. Trixi elég feltûnõ jelenség, nem az a fajta, aki besimul a tömegbe. De én nem tudok shadoniul, a karom erejével támogatlak téged, többet nem tehetek az ügyért.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.31. 22:36

(Hanas)

-Azt hiszem a legjobb, ha körülnézek egy kicsit. Nem értem a nyelvet, kérdezni nem tudok, de a szemem még jó, talán találkozom Trixivel. Nem lehet , hogy annyira megsértõdött hogy maga indult a tovább? - kérdi a jelenlevõktõl. Ha elkezdõdik a keresés, akkor feltett szándéka hogy lóval járja körül a környéket, de még sötétedés elõtt...
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 113 / 167 • 1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...