• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Rivini-Aréna

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
276 hozzászólás • Oldal: 10 / 19 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 19

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.28. 21:03

(Dánica)

*Megszorongatja Maunót nagy örömében. Amikor végre odaér hozzájuk a khál, a lány rekedten szól.*
-Dánica már elordít hangja elsõ kör, ez az én nem szerencsém. Csinál így tovább és istennõ ad olyan diadal, hogy sose felejt!-*mondja kipirulva, kicsit le is volt izzadva. Az ork nõ felé pedig nyelvet ölt.*
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.28. 21:15

(Mauno)

Végigizgulja a harcot, bár nem zajong úgy mint Dánica, de örömében osztozik vele, s fogadja az ölelést is. Mikor a khál odaér hozzá úgy magyaráz neki, minthacsak az õ tanítványa lenne, vagy az õ bajnoka
-Látod én megmondtam, hogy a gyõzelem szinte a kezedbe fug hullani! Ott van elõtted, látod a célt, csak ki kell nyúlni érte, megragadni és nem ereszteni el! Tarts ki, egyet legyõztél, de a többi még hátra, s lám a Helytartó közelebb int magához! Grokht, ez egy nagyszerû nap, hogy megmutasd mire vagy képes igazából, és olyan dicsõséget szerezz magadnak, de még a népednek is, amit egyhamar nem felejtenek el! A gyõzelem a véredben van, mindent tudsz, elõre! ELÕRE! JUHÉÉÉÉ! - kiáltja utána az utolsó szavakat, mikor távolodni kezd. Mikor már jó messze jár, arcán szétterül a baráti mosoly. Abba sem tudja hagyni már.
<Igen, Grokht. ez egy nagyszerû nap lesz, ha így folytatod gazdaggá teszel. Nem is tudod mennyit ér igazából a dicsõséged.>
Mivel alig kapott sebet, és remélhetõleg gyengébb ellenféllel kerül össze, vagy olyannal akin több seb van, Mauno reményei szerint a következõ menetre felteszi a most nyert három aranyat. Egyet visszatart, ha veszt is, az megmarad, és annyival távozik amennyivel tegnap beszállt a fogadásba.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.29. 8:33

(Dánica)

*Jól hátbaveri örömében a dzsadot, aztán ervül mondja:*
-Nem kéne megnézni, mennyit nyertünk és új téteket tenni, hm? Meg a nevezés, tudod! Ki volt az a gyík, aki kitalálta, minden kör elõtt újra kell tenni, komolyan nem tudom!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.30. 9:51

Grokht:

mikor odaérsz a porond kijáratához, Durat kezet rá veled:

-Te aztán jó hercoltá...Akarod vegyem fel a nyereményt én neked,és nevezzek be a második rundába,vagy inkább majd te?
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.30. 11:59

(Grokht)

*Büszkén fogadja a gratulációt.*

-Köszönöm! *egy percig gondolkodik, hogy mennyire bízhat meg Duratban, de mivel valószínûleg látja még a mai napon, ezért belegyezõen bólogat.* Rendben vedd fel a nyereményt és intézd el az újabb nevezést, kérlek. Én addig benézek a gyógyítóhoz, utána visszajövök ide, vagy az öltözõbe.

*Megkeresi a társait és velük is közli a terveit.*

-Megnézetem a sebeimet, és aztán visszajövök a palánk mellé. Figyelem kicsit a többieket. Ti hová készültök?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.30. 12:20

(Dánica)

-Ó, Groktma csinál hamar bizalom, nem jó, nem jó! Nálam van papír tét, anélkül az paraszt nem feltud venni te nyeremény, elfelejt, khál?-*mordult fel a lány és azonnal Durat keresésére indul, tanúja akar lenni, miként óhajtja teljesíteni a khál kérését, meg amúgy is, akkor felveszi amit kell.*
<Ah, naív néha ez a macska, de hát harc után az ember agya nincs a helyén, bármire igent mond.>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.30. 13:55

(Grokht)

*Elmélázva hallgatja Dánicat, majd egy legyintés kíséretében válaszol.*

-Ez csak pénz! De nem hiszem, hogy bárki meg merne lopni. Garantálom, a gyors bûnbánást.

*Mauno-ra néz és megkérdezi.*

-Velem tartasz, vagy mész inkább fogadni.

*Végig simít a hasán és megnézi mennyire vérzik a sebe. A fejét ingatva elindul a keresztes ajtó felé, odaérve bekopog.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.30. 21:39

(Mauno)

-Veled tartok! Fogadni ráérek késõbb is, biztos van még néhány páros addig, amíg megint te következel. S én nem akarok másra fogadni, mint rád. :D
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.31. 8:51

Dánica:

Durat-ot gyorsan beéred,és mikor megemlíted neki a fogadócédulát,a homlokára csap,és mondja:

-Óóó...de hülye vagyok!Majnem efelejtöttem!Együn magácska velem...Csak nehogy aszongyák hogy lenyútam valamit...?

Grokht, Mauno:

mikor odaértek az szobához,aminek az ajtaján egy !Mankó! (és nem kereszt,ezt javítottam) jelzi,hogy itt a felcser,beléptek, és 7 személyt láttok meg az öltözõdhoz viszonyítva elég nagy szobában.négy közülük valószínûleg orvos-féle lehet,de van ott egy pap,és az ágyakon épp két sebesült harcos kötözése zajlik.tehát két felcser és a pap egy asztalkánál ülnek,beszélgetnek,és teát isznak-ezt a szobában terjengõ teaszagból itélitek meg.

amint beléptek az egyik felcser felétek fordul,majd megszólal:

-Parancsoljanak!Miben lehetünk szolgálatukra?-mondja közös nyelven.
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.31. 10:13

(Dánica)

A férfival tart, forgatja a fejét, élvezi a tömeget, mert még nem préselik össze. Ám ha ez bekövetkezne, nyugtalanság és haraphatnék vesz rajta erõt, de egyelõre nem harap meg senkit :)
A pénzkiváltóhoz érve felmutatja papírkáját, megvárja míg leszámolják az összeget, aztán megteszi az újabb nevezést, s újabb pénzt rak a khálra.

-Én Groktma nagy harcos, tudja mind, megmutat minden, ügyes, nagyon ügyes! Ez õ nagy nap, Arel vele van!
Ha az üzleti részt rendezik, irány vissza a lelátóra a helyükre! Nem akarja elmulasztani a következõ kört.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.31. 11:59

(Grokht)

*Elõre engedi Maunot és macskaember is bepréseli magát a szemöldökfa alatt. Körül néz, keresi az orkot. A megszólításra a hasál lévõ sebére mutat.*

-Grokht Hrghtma vagyok. Túl vagyok az elsõ viadalon, de beszedtem néhány sebet. Hamarosan kezdõdik a második küzdelem, de nem akarom, hogy hátráltassanak a sérüléseim.

*Mauno felé fordulva megjegyzi neki.*

-Vajon hol lehet az ork? Remélem azért össze tudják foltozni.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.31. 22:41

(Mauno)

- Igen, azt én is... - válaszolja, de láthatólag nem tetszik neki a hely. Habár mit is várhatott volna egy ispotálytól? A vér látványát nem bírja közelrõl, a szenvedõk hangjai meg nagyon is zavarják a szépérzékét, Úgyhogy egy szúfolt csatatérnél rondábbat el se tudna képzelni, de egyenlõre nem rohan el. Ha viszont egy levágott végtagú illetõ jönne vele szembe, aki egyik kezében hozza a másikat, no akkor igencsak hamar sürgõs fogadhatnékjai támadnának és elhagyná "a mankós" szobát.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.04.01. 7:51

(Grokht)

*Észreveszi Mauno ábrázatára kiülõ viszolygást. Közelebb hajol hozzá figyeli egy darabig és megkérdezi.*

-Jól vagy? Úgy nézel ki, mint aki ápolásra szorul. Mi a gond?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.04.02. 20:30

(Mauno)

- Igen barátom. Csak az én gyomrom olyan mint a túl szooros zsák: ha valami megszorongatja, rögtön szét akar repedni. :) Látom azért nem vészesek a sebeid, sokkal szerencsésebb, és ügyesebb vagy, mint a többiek. Úgyhogy ha végeznek rajtad ezek a jóemberek, akár mehetnénk is.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.04.03. 14:01

Dánica:

A fogadóiroda asztala mögött ül egyik férfi magában szitkokat szórva(arca legalábbis errõl árulkodik) számolja le eléd a négy aranyat,aztán a 4 ezüstöt,majd újabb tétedre furcsát fintorog,és odadja a jegyet,amivel majdan kiválthatod a pénzt.Durat egy ajtó elé érve megszólal:

-Várjön itt,mögyök benevezni a Grokht-ot...

majd visszatér egy-két perc múlva,és újabb aranyakat csúsztat a kezedbe.Grokht nyereményét.

-Beneveztem.möhtünk vissza.-mondja erõsen pálinkaszagû,foghiányos vigyorral a képén.

//légyszi akkor korrigálj,mert ha jól gondolom,mindent rendben elkaptál...semmit sem sikkasztott el Durat...//
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cymar on-Creel 2007.04.05. 8:07-kor.
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése