• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 3 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 12:10

(Rahim)

<Hm...Szóval a fogadós jól ismeri a nõt...Megyek és rákérdezek!>

Mire a nõ eltûnik az inas kíséretében,addigra Rahim határozott,nyugodt léptekkel oda is ér a sankhoz.

-Jó napot.Még mielõtt bármit félreértene,bármi rosszra gondolna faggatózásom miatt,elõre bocsátom,hogy az imént kint beszéltem a hölggyel,aki az elõbb végzett ezzel az ember...maradékkal,és kíváncsivá tett.Mindössze szeretnék vele beszélni.Azt szeretném kérdezni öntõl,hogy itt szállt meg a fogadóban?Valamint nem tudja meddig szándékozik itt tartózkodni?

Abban reménykedve,hogy az elõzõ eset utáni viszonylag határozott fellépése eredményre vezet majd újabb kérdést fogalmazott meg.

-Miután túlesett a tisztálkodáson,szólna neki,hogy szeretnék vele nyugodt körülmények közt beszélni?
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 12:24

A fogadós felvonja bozontos szemöldökét a kérdésre, tekintetét azonban a korsónak szenteli amit éppen törölget.

-Hetvenhetes szoba, öt évre elõre bérelve ha tudni akarja. Hogy meddig tartózkodik itt, arról csak õ maga tudja felvilágosítani. Aztán mégis, mirõl szeretne vele beszélni? Mondjuk szép lány, az igaz, kár hogy udvarlói általában egy rövid csevej után is szíverõsítõt rendelnek...há-há, HÁ HÁ HÁ! :twisted:
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 12:34

(Rahim)

A nagy kacajon õ maga is elmosolyodik,de rövidesen visszaölti normális ábrázatát.

-Hát elsõsorban nem mint udvarló szeretnék vele beszélni,de ha nem haragszik meg,akkor megõrizném kettõnk titkának...Nem tudja hogy viszonyul a hivatlan látogatókhoz?Mellesleg-bizalmasabb hangnemet vesz fel-itt a sok finom étel és ital mellett nem árulnak információt?-kérdezi,miközben erszényébõl elõvesz egy ezüsttalért,és visszafogott koppanással a sankra helyezi,de rajta hagyja kezét...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 12:56

Az ezüstre rá sem néz, úgy válaszol.

-Nem tudom, mit ért hívatlan vendég alatt. Információt pedig árulok, de az árat csak akkor tudom felszámolni, ha elmondja mit is akar tudni.

A korsó már régóta tiszta volt de ez cseppet sem zavarta Torozont abban, hogy tovább sikálja.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 13:13

(Rahim)

A hívatlan vendég alatt magamat értem,ha most történetesen felmennék a 77-es szobába...Hogy mit akarok tudni?Amit csak lehet errõl a lányról!Elõször a nevét...Aztán a többit szépen sorban.Honnan jött?Milyen iskolában,klánban nevelkedett?Szóval azt szeretném tudni,hogy ki Õ?

Az ezüstpénzt a sank belsõ széléhez csúsztatja,majd leveszi róla a kezét.

-Akkor hát ha másnak nem,elõlegnek remélem megfelel!

Miközben várakozik,fürkészõ tekintetét Torozon szemébe mélyeszti.
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 13:29

A korsót végre leteszi az asztalra, majd sokatmondóan végigsimít göndör szakállán.

-Nos, kétlem, hogy sokáig idõzne szobájában. Én nem zavarnám meg helyében, azonban ha üzenetet küld neki, teszek róla hogy megkapja. Az információról. A kishölgyet jól ismerem. Mielõtt bármit is mondanék róla, jó lenne tudnom, kicsoda maga és kit képvisel. Nem akarom bajba keverni.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 13:32

(Rahim)

-A nevem Rahim.És azt hiszem...mondhatom hogy senkit sem képviselek! Kizárólag saját érdekbõl valamint kíváncsiságból érdeklõdöm iránta.Mellesleg ha a szobát említette,mennyibe lenne egy hétre egy szoba?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 13:39

-Heh heh...no lássuk csak. Tegnap felszabadult egy szobánk amikor Grakh Simicet, a Szigonyost eltették láb alól rosszakarói. Nem kedveltem a fickót, hajlamos volt a kakaskodásra, hát így járt...hol is tartottunk? A körülményekre tekintettel egy ezüst lesz a szokásos másfél helyett. Fürdõ kádban, a közfürdõ és az esetleges kiegészítõk természetesen felár fejében igénybe vehetõk. :)

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 13:53

(Rahim)

-Szóval napi fürdõvel,ebéddel és vacsorával mennyi lenne összesen egy hétre?

Az összeg elhangzása után folytatni akarja az elõzõ témát...

-És a másik árú,azaz az említett információ pedig mennyibe kerülne?Akkor el is mondhatná...Akár...
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 14:17

Úgy tûnik, mintha nem nagyon lelné kedvét a számolgatásban, ezért gyorsan rávágja a választ, száját elbiggyesztve.

-Egy aranyért egy hétig élvezheti Torozon Tavernájának világhírû vendégszeretetét. Nagy szerencséje van azt remélem tudja, a legtöbb szobánk évekkel elõre ki van bérelve. Ami az információt illeti...a hölgyet mindenki a Fekete Pierrotnak hívja. Tiadlani születésû de jó ideje Eriont választotta lakhelyéül. Nem tagja klánnak, azt hiszem nem mondok nagyot, ha azt mondom, az Ikerskorpió stílus nagymesterének csak terhére lenne az ilyesmi.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 14:24

(Rahim)

-De a kiképzését tekintve milyen klán vagy iskola tanította?Nem tudja miért akaszkodott össze azokkal a férfiakkal?És ez az arcfestés mit jelképez?Mert gondolom nem vicces kedvében rajzolta tele az arcát...

Leül a sank elõtt álló egyik székre,úgy hallgatja tovább Torozont,kezével a sankra támaszkodva.

-Amúgy hozna nekem valamit,ami gyorsan elkészül,és alkoholmentes?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 14:36

Torozon elneveti magát amikor meghallja a gyors és alkoholmentes kifejezést, a pult alá nyúl és rögvest kirak rá egy palackot, benne narancsszín nedûvel.

-No remélem a gyümölcslé nem túl alkoholos számára, hehe.

Egy pohárért lép a háta mögötti pulthoz, közben folytatva a társalgást.

-Jó kérdéseket tesz föl, hallja-e. Nem vagyok én az anyja neki. Hogy azokkal a férfiakkal miért akaszkodott össze ahhoz nekem semmi közöm, de mindegy, a vége ugyanaz, mint általában. Sok vér és sok takarítás.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 14:47

(Rahim)

-Szóval gyakoriak itt a hasonló esetek?Ugye mindig itt szokott lejönni?-bök Rahim állával a lépcsõ felé...-Mindenesetre ha nem találkoznék vele most,akkor adja át neki az üzenetem,miszerint:"Szeretnék vele találkozni,volna néhány kérdésem.Ha volna szíves egy kis idõt szakítani rám..Megköszönném..."

Erszényébe nyúl,és egy aranytallért csúsztat az ezüst pénz mellé (helyére).

-Akkor itt a szoba ára elõre...Tudna még esetleg valami érdekeset Fekete Pierrotról?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2007.03.24. 14:57

A pénzt különösebb hercehurca nélkül elveszi, majd miután tüzetesen megvizsgálta az érméket, közönyösen válaszol. Különös alak.

-Ahol kalandozók vannak ott mindig balhé van. Ez a nagy, örök érvényû törvények egyike. És nincs a világon még egy hely, ahol ennyi kalandozó lenne egyszerre. Hogy meséljek róla? Nem szándékozom a hét további részét regéléssel tölteni, ha érti mire gondolok. :)

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.24. 15:11

(Rahim)

-Nem kértem,hogy mesét meséljen róla,csak némi tárgyilagos információt.

megfogja poharát,és lehajtja egy hajtásra,majd egy nagy "ahhhhh"-hal nyilványítja ki tetszését az ital iránt.

-Azt hiszem én megnézném a szobámat.Merre is találhatom?

Mikor elkapja a kulcsot,letesz még 3 rezet az asztalra,és elindul a szobája felé.

-Ha a lány kérdezi,adja meg neki a szobaszámom,és mondja meg,hogy jöjjön fel nyugodtan...Bár erre nem hiszem hogy sor fog kerülni...A minél hamarabbi viszont látásra!ja,csak még valami,a fürdõt hol lelem?Vagy a szobámban van dézsa?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
220 hozzászólás • Oldal: 3 / 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15

Vissza: Fogadónegyed