• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 57 / 95 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 95

...

HozzászólásSzerző: Raddaq » 2007.03.20. 23:06

Csak érzéki csalódás ... Én úgy látom ahogy szeretnéd ... :P

}{

Rad
...

" La mayyitan ya qadrium, yatabaqa sarmadi … Fa itha yaji ash - shuthath, al - mautu qad yanatahi … "

" Meghalni nem halhat meg az, mi örökkön áll … Számlálhatatlan korok során, enyészik a Halál … "

Abd al-Azrad
Raddaq
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 346
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.03.21. 0:03

Én is nagyon szeretem ezt a képet. Sok ideig volt az avatarom. Amúgy meg egy full drogos wier élvhajhász, önzõ szarházi bárdcsajt takart. :rotfl:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.21. 9:55

:off: Kéretik szépen a nosztalgiázást a megfelelõ helyen -Taverna- folytatni, ez a topic az Újoncoké! :wink:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pirate » 2007.03.22. 23:17

Mondták, hogy írjak bemutatkozást 8) . Íme: 24 éves elfoglalt munkásember vagyok, a szerepjátékkal sacc/kb. 9 éve ismerkedtem meg, azóta több-kevesebb rendszerességgel ûzöm, sajnos az utóbbi idõben inkább kevesebbel. Ám mivel nem én vagyok az egyetlen kis csapatunkból akinek ez nem tetszik (bizony-bizony, ex-KM-em is itt van, sõt az oldalat is õ ajánlotta :P ) így itt próbálom majd kiélni magam szerepjátszás terén. Mi mákosoztunk, a Nagy Zõd rendszere alapján, de van UT is a háznál, és valamennyire ismerem még a Káosz, az Ars Magica és a Cyberpunk 2020 játékokat is. Remélem ennyi elég lesz. 8)
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom,
Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
Pirate
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Catti Brie » 2007.03.23. 12:17

Tudjátok, nekem mint egyszerûen csak olvasgatni idejáró kóbor szellemnek nagyon furcsa ám újra látni olyan avatarokat, amiket valaki más hónapokon át használt.
Néha komoly gondot okoz elvonatkoztatni a régi dolgoktól és az elõzõ játékostól :wink:
Amolyan tudathasadáshoz közeli állapot.
Meg ne halljam,hogy valaki kinevet! :P
Catti Brie
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 333
Vissza a tetejére

karakterlap averzió

HozzászólásSzerző: Tryss Ragweld » 2007.03.23. 16:22

Sziasztok,
Gondolkodtam rajta melyik topicba írjam ezt a dolgot, de mivel nem sikerült egyértelmûen eldöntenem, úgy hiszem – mivel újonc vagyok - ez lesz a megfelelõ. Elõre bocsátom, senkit sem akarok sem megsérteni, sem leszólni, úgyhogy ha valaki bántónak érzi soraimat annak elõzetesen is szíves elnézését kérem.

Ebben a fórumos játékban ha minden igaz nincsen igazi szerepe a statisztikáknak. Nem nagyon fordulnak elõ kockadobások, ez a játék – hála az égnek – ellentétben a sokak által játszott megközelítésû asztali verziótól viszonylag messze áll a táblás taktikai játékoktól.
Én valaha elég sokat játszottam MAGUS-t, és mint sokan mások a saját partimmal brutálisan átformáltuk a rendszert. „Öreg” koromra azonban eljutottam oda, hogy a legminimálisabb mértékben sem érdekelnek a számok, se idõm, se kedvem arra, hogy megtanuljak egy számomra teljesen értelmetlennek tûnõ 4 matematikai alapmûveletet felhasználó valóságszimulációs modellt, viszont nagyon szívesen játszanék. SZEREPjátékot.
Feltétlen muszáj komplett karakterlapot kreálni ahol szõrszálhasogató adminok az utolsó gubicsig kiszámolják, hogy mennyi KAP lett hová költve (megjegyzem, a õsMAGUSban bármikor 5 perc alatt összerakhatnék egy komplett karakter hiba nélkül, de ezt az új rendszert se nem ismeresem, se nem érdekel, mint ahogy mostanság a régi sem)? El tudom fogadni, hogy az összehasnolíthatóság/tápvisszafogás/objektívheroskálánelhelyezhetõség stb. kedvéért szerettek számokat látni, de nem lehetne ezt úgy csinálni, hogy egy a számok bûvöletében élõ bíra mellégyártja nekem? Hisz úgyis átszámolná??? Szépen, alaposan, ügyesen megírnám az elõsztorit, aztán statisztikailag valaki kivégezné aki szabadidejében úgyis tucatszámra szüli a karakterlapokat (gimnazista koromban egy átlagos órán ha nem volt kedvem kalandon dolgozni én is megcsináltam vagy ötöt).
Nos? Sokat kérek?

Üdv,
BLAcK
Tryss Ragweld

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.23. 17:36

Na megérkezett a Homo Antikockadobálonc :D . Álmaim valóra váltak. Köszönöm. Üdvözöllek.

Hogy ez a dolog mennyire kivitelezhetõ arról fogalmam sincs, eredetileg én el akartam kerülni a matematikázást de leszavaztak, így szükség van rá. Így csak annyit tudok mondani hogy megvitatjuk a gárdával.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.23. 18:48

Én viszont ha leírod,hogy milyen jártasságokat akarsz,milyen kasztot...stb,akkor ha gondolod összeállítom a karidat,de ehhez hossz-hosszú egyeztetések kellenek msn-en.Nem garantálom,hogy secc-perc alatt kész lesz,de ahogy idõm engedi,megcsinálom neked...ha te is akarod... ;)
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.23. 19:44

Tryss Regwald

hát sztem a számok hozzá tartoznak az rpghez,de ez nem jelenti azt,hogy mindenre kockát kell csörgetni...Ugyanis az egyes szavaknak mindenkinek mást jelent.Tfh ha azt mondjuk egy karira,hogy erõs az pl vkinek jeletnheti azt,hogy képes felemelni 80kg-t és az már erõs,de pl egy 190 magas 150kg-s izom koloszusnak lehet,hogy csak 120kg felemelése jelenti azt,hogy erõs....1 szó mint száz sztem meg kell találni az egyensulyt,de ez szvsz :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alysha » 2007.03.24. 13:22

Sziasztok

Nos...eljutottam addig, hogy megvan az elõtörténetem, a jellemem meg a kinézetem. Nem, ne keressétek, még nem tettem be :)
A kérdésem annyi: nekem így a nagy semmibõl, játék nélkül nincs erõs alapjellemem a karakterhez, mert nem igazán érzem... sorry, nálam általában játék közben alakul ki a valós jelleme, énje, mert akkor érzem meg, akkor kel életre bennem.

Kérdés: ha esetleg a leírtakhoz képest játék közben változik, azt át lehet írni, vagy ha már egyszer leírtam, akkor kötelezõen tartanom kell hozzá magam?
Alysha

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Valkay » 2007.03.25. 15:52

Hiho.

Kicsit késõn talán, de én is beköszönnék itt. Vannak akiknek már módjukban állt találkozni felettébb bosszantó természetemmel.
A játékra Raddaq révén találtam rá, s szóltam pár ismerõsömnek, mert egyedül nem mertem bekukkantani. :)
Tks kivándorló vok énis, és játszottam már pár játékkal ezelõtt.
Általában nem követem a konvenciókat s ezzel sokszor "felesleges" munkára késztetem a környezetem. Emellett lusta vok türelmetlen és sértõdékeny.
Valkay

Vissza a tetejére

...

HozzászólásSzerző: Raddaq » 2007.03.25. 15:54

Üdv Kedvesem ...
...

" La mayyitan ya qadrium, yatabaqa sarmadi … Fa itha yaji ash - shuthath, al - mautu qad yanatahi … "

" Meghalni nem halhat meg az, mi örökkön áll … Számlálhatatlan korok során, enyészik a Halál … "

Abd al-Azrad
Raddaq
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 346
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.25. 15:55

Üdv az oldalon!

Látom, elõtörténeted hamarább felkerült :D Remélem, annak ellenére nem akasztod össze a bajszodat senkivel, ha az mind igaz rád, amit írtál magadról.

Amúgy TK oldalról hogyhogy ilyen sokan átvándorolnak ide? Nem ismerem azt az oldalt.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Valkay » 2007.03.25. 16:05

Nos, csak magam nevében szólhatok.
Én elfáradtam odaát.
Valkay

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Valkay » 2007.03.25. 16:06

Nos, szerintem az elõtöri alkotásakor sikerült bemutatkoznom. :)
Valkay

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 57 / 95 • 1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 95

Vissza: Csevegõ