• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Rivini-Aréna

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
276 hozzászólás • Oldal: 7 / 19 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.06. 10:36

(Dánica)

*Felkuncogott. Az érdes nyalás és a bajszok csiklandozása dörgölõzés közben aranyos volt. Azért a khál szuszogásából nem volt nehéz kitalálni, nem egyszerû kedveskedésrõl van szó, hanem ha tovább kelleti magát, mint a nõstény házimacska, akkor itt komolyabb következményei is lehetnek, függetlenül attól, hanyan vannak körülöttük.
A dorombolás nagyon tetszik neki. Mély, reszelõs hangú, akaratlanul beletúr a hím sörényébe, közelebb préseli magát hozzá.*
<Ó, istennõm, köszönöm neked, hogy egyik ritka fiad elém vezetted! Megkísérlem magamhoz ölelni, s mesélni neki rólad...>
-Groktma...jer, menni kell Mauno...fürdõ...evés...Csillapod hév, tetszik, de én fél, sok ember itt elsápad, ha mi most csinál szex utca, s hív buta páncél õr s mi megy sitt! :D
<Teszek az emberekre is, meg az ostoba vaskabátokra is, de most õ nemrég harcolt, nem hsizem, hogy jó ötlet ráereszteni az õrségre és egy dohos cellában kuksolni! Meg kell ennek a násznak adni a módját!>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.06. 15:24

(Mauno)

A nevezést elintézi, így Grokht két ezüstje végül elér a céljához. Maga részérõl egy egész aranyat tesz groktra a holnapi elsõ meccsen, s aztán az így nyert aranyakat teszi fel, az alaptétet mindig viszaveszi, és csak a nyereményt kockáztaja tovább...így a tét elsõ küzdelemkor egy arany, másodikra már három, harmadjára kilenc arany...és így tovább...
Azt nem tudja Dánica mit óhajt majd kezdeni a további nyereményekkel, de egy ezüstöt egyenlõre feltesz a khál elsõ meccsére, ahogy a lány kérte. A váltókat gondosan elteszi.

Ha mindezzel kész van, akkor szétnéz, hová is mentek barátai. Egyhamar nem találja meg õket, de amit lát az nem hagy kétséget benne, hogy azok ketten igen jól érzik magukat...

<Még ilyet! Egy ilyen szõrösképû vadállatot választani éjjeli partnernek...helyettem! Hát jó, nem zavartatom magam, mintha mi sem történet volna...>
Odamegy hozzájuk, és bosszússágát másra tereli, hogy mégha meg is látszik a mérge az okot ne deríthesség ki.Azért megvárja, amíg kibontakoznak egymás ölelésébõl:
- Eszem megáll! Ennyi nép még nem ált elõttem sorban, hogy fogadni akar, faggatott is néhány, hogy mire a nagy bátorságom, mikor nem keveset rád tettem Grokht, de nem árultam el nekik, csak azt, hogy jöjjenek, mert olyat látnak amilyet még sosem. :wink: Akkor mehetünk a fürdõbe? Én inkább a fogadónegyedet ajánlom, mert ott kevesebb a kétes alak. És lakik arra néhány cimborám, akiket még meglátogatok, mietlõtt lelépek Erionból, úgyhogy ha elintéztük a szállást, és eltelt a nap, s már nincs szükségetek útmutatásra, magatokra hagylak titeket egy estére, lehet éjjelre is. A cimboráim sokszor szóval tartanak, és lehetetlen õket lerázni, mielõtt le nem játszottál velük legalább egy kört. :D De a nagy meccseidet ki nem hagynám, úgyhogy reggelre mindenképp találkozunk, hogyan, s mikor majd még megbeszéljük...
El is indulnak a fogadónegyed felé, közben ervre váltva tesz azért egy megjegyzést a lánynak, jól tudva hogy az érti.
(erv)-Végülis ellesztek, a három már legtöbbször tömeg, ha érted. 8)
Majd újra megszólal ismét a közös nyelven:
- Tényleg, Dánica itt a váltód! - s átnyujtja neki a kis papírost.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.06. 20:43

(Grokht)

*Már a lány szavaira próbálja összeszedni magát, de igazából csak Mauno érkezése rakja helyre. Vonakodva bár, de leteszi a Dánica-t. Még egyszer beleszagol a hajába.*

<Örjítõ illata van.>

*Már nem mutatkozik rajta semmi zavartságra utaló jel. Mauno szavaira egyre inkább visszazökken a valóságba.*

-Megtisztelsz a bizalmaddal. Igyekszem megszolgálni. Megteszek mindent holnap, és nyerni fogok minden csatában. Persze, jó lesz úgy ahogy mondtad. Te ismered a helyi viszonyokat. .. Azért remélem a vacsorát velünk költöd el.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.06. 21:00

(Dánica)

-Én kell tenni pénz még fogadás. Ím, egy szép arany, kell tenni Groktma harc. Visszamegy és csinál, jó?-*vigyorgott, s csak eközben felelt a dzsadnak, mivel vele megy, õ ért az ilyesmihez:*
-Csak nem megsértõdtél? Nincs mire, szabad vagyok, mint a madár, kérem szépen.
*Ha megvan a fogadás a khál aranyával Grokht-ra, akkor irány a fogadónegyed...*

//Miután elintéztük a fogadást, átmenés fogadónegyedbe...//
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.06. 23:03

(Grokht)

*A kút mellett várja be a többieket. Elõkotorja a hátizsákjából a fenkövét és kihasználja az idõt. Megfeni a Ghonját. Miután visszértek a fogadásból, megkérdezi, hogy minden rendben ment-e.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.19. 22:42

//Az örömnegyedbõl jövet...//

(Dánica)

-A neve Alidax. De már nem menni oda. Aki akar engem megy oda, üzen nekem, már menni máshova. Hol van az a Tiajjan? Tidalan...izé. Az a messzi hely? Ahol laksznak kicsi sárga ember fekete haj és ugrál mint a kecskeszar a deszkán ha harcolnak?-*közben megkereste a váltót, amit a khál aranya révén kapott. Bár nem tudta elolvasni, remélte, lesz nyereménye rá.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.20. 19:49

(Mauno)

-Azt úgy mondják, hogy Taidlan, vagy Enosúke. - próbálkozik Mauno is a hely nevével. - Szerintem a kettõ hasonló, vagy ugyanaz? Ha vége a viadalnak elsétálunk a Kapuk terére, és megkérdezzük, hogyan lehet oda menni. Amúgy, én már láttam olyan embert, aki onnan jött! Egy kicsit alacsony, meg furcsán áll a szeme. - utánozza viccesen a sárgákat. :D
- De a kultúrájuk úgy tudom kiválló, és értékelik a szép dologkat. Nekem tetszik az ötlet hogy odalátogassunk!
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.20. 20:15

Mauno,Dánica...és Grokht:

Grokht egyre izgatottabnak,egyre gondolataiba mélyültebbnek tûnt...Már szinte csak az arénán járt az esze.Nem is kellett hozzá sok idõ,hogy feltûnjön elõttetek az aréna hatalmas alakja...rövidesen meg is érkeztek az Arénába.A bejáratnál ismerõs arcot véltek felfedezni.A hivatalnok,aki a válogatást rendezte.Mikor megnézitek a legszélsõ sort(ami gyakorlatilag teljesen üres),Mauno a következõ sort véli felfedezni a sor felett:

"Csak meghívottak és gladiátorok!"

Grokht kissé zavarban van a nagy tömeg miatt,és nem is igazán érti mit kéne most csinálni...
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.20. 20:54

(Dánica)

*A ferde szem imitálásán kuncog kicsit, majd élénken figyel az arénához érve.*
-Megjöttünk! Kell mutatni valami hogy mi megy be és ül le? Kap mi ebéd, vagy csak harc után? -*zúdítja kérdéseit a hivatalnokra.*-Groktma ma van jó forma, ne csesz ki azért vele nagy marha emberhad ellene! Én megkeres te hol lak és lesz baj te fej!-*ígérte.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.21. 11:59

(Grokht)

*Hagyja szétáradni a tagjaiban az izgalmat, de azért kordában tartja. Nem szeretné idõ elõtt feltüzelni magát. Eljut hozzá az információ az uticél változásról, de most nem foglalkozik a dologgal. Gondolatait igyekszik megtisztítani a zavaró eseményektõl, és csak a gyõzelemre koncentrál. A lány fenyegetõzésén vidul kicsit, majd Õ is intéz néhány szót a hivatalnokhoz.*

-Vigyázz vele! Veszélyesebb ellenfél, mint én vagyok. *Viccelõdik* Rengetegen vannak. *Tekint körbe* Remélem van számunkra valami nyugodtabb hely, ahol felkészülhetünk a küzdelemre.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.21. 12:08

(Dánica)

*A lányban is fokozódott az izgalom, csillogó szemekkel itta magába a tömeget, kereste, hol lesz majd a küzdelem.*
-Mindenki fog nézni Groktma, ha majd kezdõdik a harc! Fegyver csattan, khál mordul, vér fröccsen, kacag a nap, vihar hajba kap!-*rikkantotta s összecsapta tenyereit, borzasan nézett fel az égre.*
-Te leszel gyõztes, én érez én tag! lehet, nem minden viadal nyer meg, de sokat biztos! Légy ügyes, s istennõnk nevet rád s ad jutalom!
<Fingom nincs mit, de biztos bátorság és szerencse formájában!...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.21. 14:48

Grokht, Mauno, Dánica:

A hivatalnok már messzirõl kiszúrt titeket,és a kérdésekre választ is ad:

-Nem szúrok én ki senkivel!Persze hogy van...Durat!

A "Durat"-ra,egy köpcös,koszos férfi sietett a hivatalnok mellé (akit mellesleg Arionak hínak),és eléggé gyenge kiejtéssel szólal meg pyarroniul.

-Tessík parancsolni!-szólt az alacsony emberke.
-Vezesd ezt a férfit,a nõt,meg a khált az öltözõkhöz.A négyes az övéké...Igyekezz,mert õ lesz a második ma!Magyarázz el nekik minden,amit kérdeznek,légy a szolgálatukra!
-Öhöm...Gyüjjönek utánom!

És már szedte is a férfi rövid meztelen lábait befelé az aréna felé.

A porond helyett az ülõhelyek alá vezetett benneteket,majd egy ajtóra mutatott.

-Ehun van a! Ez vóna a maga õtözõje!Van valami amit nem ért?De tuggyamit,készûjjön ee gyorsan,oszt utána majd emondok mindönt!Na...iparkoggyanak,me mingyá kezdõdi ka elsõ vijadal,oszt maga a második!!!
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.21. 15:33

(Grokht)

*Elszántan követi a Durak nevû alakot. Dánica lelkes buzdítására és a közeledõ küzdelem hatására egyre inkább érzi a magában a harci kedvet. Az öltözõbe lépve körülnéz ugyan, de nem igazán foglalkozik a berendezéssel. Elõveszi a hátizsákjából a páncélját, és ahogy azt az elõzõ nap láthaták, rituális fogásokkal magára ölti.*

-Készen állok! *néz a többiekre, és csak titkon reméli, hogy a lány folytatja az elõbbi lelkes búzdítást.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.21. 16:31

Grokht,Dánica,Mauno:

Az öltözõ nélkülöz bármiféle felesleges kényelmet.körül-belül négy láb széles,és ugyanilyen hosszú is.A közepén két egymással szemben álló pad van,az egyik sarokba apró asztalka van téve.A bal oldali falhoz egy láda van tolva fölötte 6 szög helyettesíti a fogasokat.

Alig húzod fel a vérted,az ajtón dörömbölés hallatszik...Pár pillanat múlva ismerõs poros arc jelenik meg az erõs nyikorgásban kitáruló ajtórésben.Durat az.

-Elnézést...Sijetni kõne,mee még ösmertötni kéne a szabályokat is,meg az ilyesmit is...az elsõ runda má elkezdõdött!Az ellenfíl má kész is van...
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.21. 17:57

(Dánica)

*Forgatja fejét, õ is mezítláb van.*
-Hogyhogy második? Az mit jelent? Mauno, kérdez meg, hogy van itt harcmenés? Mért nem Groktma elsõ? Szégyen hogy õ nem elsõ! Nézni rá! Hatalmas, erõs, igazi khállovag! Õ nem támad hátul mint olcsó féreg!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
276 hozzászólás • Oldal: 7 / 19 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19

Vissza: Szórakozónegyed