• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Egy megsárgult kódex lapjain...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
189 hozzászólás • Oldal: 6 / 13 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.03.13. 7:10

(Sazu)

*A megbeszélésen csendben halgatja a többieket, majd miután mindenki felszólalt, õ is közbeszól.*

-A kémeket bizzátok rám! :) *Körbe néz az arcokon és folytatja.*
-Ne aggódjatok, nem ölöm meg õket egyenlõre, és én toroni származású vagyok. Felismerem a fajtájukat és a nyelvet is jól ismerem.Talán nekem nagyobb sikerem lesz felfednem õket.
A matrózok sértetlenségét szerintem nem lehet egy ilyen helyzetben garantálni.Amikor kezdõdik a csata, mindenkit a vízbe utasítunk és reménykedünk hogy el tudnak úszni a partig, vagy felveszi egy másik közelben járó hajó õket.
A hajón való munkákba remélhetõleg gyorsan beletanulok, mivel nem ez az elsõ mesterség amit gyorsan kell megtanulnom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nekromat 2007.03.13. 12:53-kor.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.03.13. 8:31

(Azaghal)

<Az orkra bízzuk a kémek felfedését??? :shock: ... akkor már egyszerûbb ha magam vágom el a saját torkom... idióta...
Jól mondták apáim... a mágiával tenyésztett fajtája is csak "homokzsáknak" jó, mert agyilag a vad fajtársaikhoz hasonlítanak.....>
*Az arcán kis izomrángás kíséri Sazu fantasztikus javaslatát.

Kissé megköszörüli a torkát... krákogás miegymás*

- Mint mondottam a kémek felfedését bízzátok rám. A toroniak elméjét biztosan erõs pajzsok védik, s ezek kiszûrését meg tudom oldani, ellenben ha még sem lenne pajzsuk, akkor saját akaratukból fognak egész a Tûtoronyig úszni... :D

A matrózok megmentésével kapcsolatban még mindig fennáll a kérdés, miszerint mennyi idõnk van az akcióig, ennek a fényében tudok megoldással szolgálni.
Látom Sazu nem tiszteled az ártatlanok életét, de Veled ellentétben az ártatlanokat sem én, és szerintem Meterrion sem fogja felesleges kockázatoknak kitenni.

<Ó de szívesen küldenélek vissza orwella poklába...>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2007.03.13. 16:07-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.03.13. 13:02

(Sazu)

*Végig hallgatja a groteszk kis törp okoskodását.*

-Ha gondolja nyugottan nézzen csak maga a kémek után, kíváncsi vagyok hogy mire akad. Az emberekkel kapcsolatban pedig, de igenis törõdök az emberekkel, viszont pat helyzetben vagyunk. Én is reménykedtem benne hogy Alyr és társai, ha már ilyen tökéletes tervet találtak ki, akkor a saját embereikre is gondolnak és megtervezik menekülési útjukat, de mégsem így történt. Akkor most ki nem törõdik az ártatlanokkal? :x Kíváncsian várom az ötleteket hogy hogyan fogja megóvni õket a "felesleges kockázattól"!

*Sazunak nem megy a tegezés a gonosz kis törpel.Nagyon ellenszenvesnek és okoskodónak tûnik neki!*
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.03.13. 16:36

(Lamar)

<Mit tépik egymást ezek? Azt hittem, hogy az elõttünk álló veszély inkább összekovácsol minket és elmossa a zsigeri gyûlöletet. Persze nem vagyok se törp, se ork, hogy tudjam mit éreznek...>

- Amúgy nem tud az a bárka egyenesen menni egy kicsit magától, kapitány? Mert ha igen, akkor már jóelõre átmenthetjük a legénységet az üldözõ hajóra, mi pedig feltûnõen rohangálunk egy sort a fedélzetem és közvetlenül az elsüllyesztés elõtt, majd a hajó takarásában a vízbe ugrunk. Csak jók legyenek a számítások a hajítógépez, nehogy minket találjon el.

- Ha már a legénységnél tartunk és annyira fontos a látszat. Az nem fog feltûnni senkinek, hogy roncsok, meg a küldetés kudarcát bizonyító ládák lesznek mindenfelé, de hullák, vagy sérültek egy szál se?

*Azaghalra néz*
- Esetleg nem lehet elintézni, hogy a Tûtoronyig úszás helyett, valahogy inkább a hajó irányításával kívánjanak foglalkozni jó feltûnõen. Persze csak amíg nem küldjük Õket a víz alá. Ezzel a hulla probléma is megoldódna...*gyilkos mosolyra húzódik a szája széle*
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.13. 18:47

Helyszín: Beriqweli Szél n. hajó - a kapitány kabinja
Idõpont: Ébredés hónapjának 15. nap - kora délelõtt
Résztvevõk: Azaghal, Meterrion, Lamar, Sazu, Helliodor(NJK)

* Spipio kapitány és Helliodor egyszerre húzza farkasvigyorra a száját. Kicsit ijesztõ a két eredendõen õsi rivális a gorviki kalóz és a "pyaronita látszólag harcos" ösztönös reakciója :twisted: Majd Helliodor beszélni kezd*

- Minden kellékünk megvan ahhoz, hogy halotnak higyenek majd bennünket. Mint taktikai tanácsadó azt javaslom, hogy a kémek azonosítása után a többieket váltsuk mi le így az ártatlanok kérdése egybõl megoldódik :wink: . Mivel az ellenségnek, nemcsak szárazföldi, vizi, de még légi felderítése is van így a vízszint alól kell, majd indulnunk. Kedves Azagghar attól tartok ezt másképpen nem "úszhatjuk" meg, csak a víz alatt úszva. a parton aztán gyorsan el kell rejtõzzünk - a kavicsos, sziklás part miatt a nyomainkkal nem kell foglalkozni - és a partra sodrodó holttesteinket így nyugodtan azonosíthatják :twisted: . És a tiadlani bárka robbanásával egyszerre megszabadúlhatunk a kémtõl/kémektõl, ha addig nem fognak gyanút és így utolsó üzeneteiket sem tudják elküldeni. :twisted:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.03.14. 8:44

(Meterrion)

-No ez a megoldás már sokkal jobban tetszik - sóhajt fel, és igyekszi nem szúrós szemmel nézni társaira. - No, ami a többit illeti... Ugyan ilyen ruhát még soha nem vettem fel, de kitûnõ úszó vagyok, szóval nemhiszem hogy gond lenne vele. Az ostromgépekhez nem nagyon értek, bár sokszor láttam hogyan mûködnek, szóval hamar beletanulok, az irányzék beállításánál viszont egészen biztosan sokat segíthetek! (Itt most megjegyezné, ha látott valami hibát a kihajózásnál, majd felajánlja, az útra hajóorvosi és egyéb szolgálatait. Ha nem volt hiba, akkor csak a szolgálatokat ajánlja fel.)
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.03.17. 17:54

(Sazu)

*Helyeslõen tekint Helliodorra és a kapitányra.*

-Igen! Talán ez lesz a legjobb ötlet. Akkor csak annyi a teendõnk hogy megkeressük a kémeket, ami törp barátunknak állítólag nem fog problémát okozni.*Gúnyosan néz Azaghalra.* És utánna szépen csendben likvidáljuk õket. Az úszás részével a tervnek nekem is lesznek problémák, mivel nem vagyok egy jó úszó, de valahogy kievickélek a partra.
-Na, kezdjünk munkához! Nincs vesztegetni való idõnk!

*Majd körbenéz, meghallgatja esetleg ha van még valakinek mondanivalója, majd mikor befejezõdött a megbeszélés, fel is megy a fedélzetre és az elsõ matrózhoz odamegy hogy megkérdezze mit segíthet. Elvégez mindent amit mondanak neki és amit nem tud, azt megkérdezi!*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.03.19. 9:35

(Azaghal)

*Rábólint.*
- Ám legyen...

-Nem Sazu, nem fog problémát okozni, s az sem okozna, hogy alsónadrágoddal a fejeden táncolj végig a fedélzeten. *vigyorog*

Vár még keveset, s visszavonul kabinjába, hogy megejtse a szükséges elõkészületeket

//PM megy//
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.03.19. 15:56

(Lamar)

*Látván, hogy oszlik a társaság, feláll és közelebb lép a kapitányhoz és Helliodorhoz.*

- Kapitány úr, mit gondol, hol kezdjük az okulást? Az úszásleckével, a hajózás alapjaival, netán a hajítógép kezelésével kezdjünk? Mivel úgy tûnik, hogy a legénységre és a kémekre már összeállt valami terv.

<Remélem nem rám számítanak a célszámításoknál...többre mennek, ha engem raknak a hajítógépbe...>
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.19. 21:15

Helyszín: Beriqweli Szél n. hajó - a kapitány kabinja
Idõpont: Ébredés hónapjának 15. nap - kora délelõtt
Résztvevõk: Azaghal, Meterrion, Lamar, Sazu, Helliodor(NJK)

*Helliodor Azaghal felé fordulva, mosolyogva mondja...*

- Valóban nem esne nehezedre, de asszem egy ellenséges mágiás is kis energia befektetéssel is rátudná venni Sazu barátunkat arra, hogy rajtunk próbálja ki a csatabárdja élét. Talán ezt nem kéne hagyni...

*Majd mindenkihez szól.*

- Hogy konkrétumokkal is foglakozzunk. Ugyan senki sem nevezett ki csapatvezésnek, de talán elfogadjátok a javaslataimat... Azaghal és Merterrion urak átmennek a bárkára az elõbbi a kémel/kémekkel foglakozik, az utóbbi a hajóval ismerkedik és fedezi a társát. Jut eszembe Fejszés barátom, ha én toroni kémfõnök lennék nem építenék erõdrendszert a beépülõ ügynökeim elméje köré, mert feltünõ lenne egy védett elme a matrózok között... viszont nem is hagynám védtelenül 8) Addig mi a többiek magunkra húzzuk a bálnabõr irhákat és szokjuk a hideg vizet és gyakkoroljuk a nádon keresztüli lélegzést. Ezt követõen, úgy... két óra múlva napközépkor itt találkozunk.

*Kérdõ tekintettel várja a csapat jóváhagyását vagy ellenkezését*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.03.20. 13:07

(Sazu)

\\Az új információk ismeretében mégsem megy fel a megbeszélést követõen segítkezni a fedélzeten.\\

*A törpe gúnyolódásain csak grimaszol és fúj egyet, de az sem tetszik neki hogy Helliodor is rajta példálózik, ha esetleg ellenséges varázslóféle lenne a kémek között. Ezzel úgy érzi mintha az inteligenciáját, vagy az akaratát gúnyolnák ki azzal hogy könnyedén a társai ellen fordíthatnák. Ez kb. úgy érintette mintha gyengének neveznék. Igaz lehet hogy nem olyan mûvelt és okos mint a varázsló vagy más a csapatban, de mindig meg volt a magához való esze, ami fajtájában igen kiemelkedõnek mondható és õ erre mindig is büszke volt. Erre most ezt gúnyolják!
Sótlanul követi a csapat hajón maradt tagjait, hogy elkezdhessék a búvár leckéket, mivel két óra nem sok idõ ezen ismeret elsajátításához.*
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.03.20. 13:39

(Meterrion)

-Khmm... Talán mostmár tényleg ittlenne az ideje felülkerekedni a kicsinyes súrlódásokon... Õszintén azt hittem hogy nagyobb önuralom szorult a társaság egyes tagjaiba... :roll: Úgy látszik tévedtem... Mindenesetre a terv rendben van... Szerintem nem lessz gond megismerni a hajót, a fedezést pedig majd megoldjuk ahogy tudjuk. Remélem ezután minden rendben fog menni...

*Ezt végig kicsit lemondóan mondta. Tényleg kezdi bosszantani a törpe folyamatos piszkálódása az ork felé, pláne hugy az utóbbit pont az elõbbi pályatársai tenyésztették ki... Arról nem is beszélve, hogy ezzel mindenkit bajba sodorhatnak. Ha valakinek, hát az elfek népének tényleg sokat ártottak az yrch-ek, de ezeken az elõítéleteken idõvel túl kell tenni magát mindenkinek, pláne ha azóta egy teljesen elkülönült csoportról van szó...*
Mubayashi Yokomoto - A Kigasi gyermeke

Kép
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.03.20. 17:50

(Lamar)

- Részemrõl készen állok, csobbanhatunk. Ja igen, még valami. *vigyorog* Kapitány úr! Ha kérhetem szóljon a matrózoknak, hogy csak halkan röhögjenek a bemutató alatt.

- Azaghal, Meterrion, sok sikert Nektek is!

*Követi a kapitányt és megpróbál nem hülyét csinálni magából.*
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.20. 20:47

Helyszín: Beriqweli Szél n. hajó - a fedélzeten
Idõpont: Ébredés hónapjának 15. nap - délelõtt
Résztvevõk: Lamar, Sazu, Helliodor(NJK)

*Shipio kapitány nem tudja titkolni jókedvét, és már elõre jókedvûen röhög a markában :D *

- Nos uraim *és bemutatja nektek a bálnabõr irhákat és a nádszálakat, valamint a három "naplopó aszisz parasztot" akik tagdaszakadt termetükkel ellensúlyozzák majd a súlyotokat* a kötél végén.* mivel a hajó dél-nyugati részén ereszkedtek majd a vízbe, így a tiadlani bárka kémei nem láthatnak benneteket és nem lehet fogalmuk mivel foglalatoskodtok. Lehet átöltözni. Ki lesz az elsõ...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.21. 6:39

Helyszín: Beriqweli Szél n. hajó - a fedélzeten, majd a tengeren
Idõpont: Ébredés hónapjának 15. napja - délelõtt
Résztvevõk: Azaghar, Meterrion

A kapitány még mielõtt eltûnt volna a többiekkel a fedélzeti felépítmény átellenes oldalán magához intette a fedélzetmestert és e-szavakat intézte hozzá:

- A nagy szakállú és a hegyes-fülû uraságok át eveznek a bárkára, ereszetek le nekik egy csónakot.

A Beriqwelli Szél és a tiadlani bárka közötti távolság néhány száz méter lehet csupán, a tenger enyhén hullámzik, semmi különösebb veszéllyel nem jár az átevezés, viszont kiadósan megdolgoztatja a karizmotokat. Most van lehetõségetek beszélgetni, mit, hogyan kívántok elintézni a hajón.

//Bocs az utóbbi minimális reagokért, de mint minidig, most is túl vállaltam magam. Így a terjedelmes leírások hiányában a fantáziátoknak nagyobb szerep jut. Ha a lehetõségem lesz rá, igyekszem kimerítõbben fogalmazni.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
189 hozzászólás • Oldal: 6 / 13 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13

Vissza: Régi Kalandok...