• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 56 / 95 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 95

HozzászólásSzerző: Quer con Woren » 2007.03.19. 13:06

Halihó, sziasztok Ynev lakói! (:

Ayana `ráhatásának` köszönhetem, hogy én is itt teszem tiszteletemet legelébb - leszámítva azt az aprócska hozzászólásomat a M.A.G.U.S. könyvek topikban.

A szerepjátékosi életpályám valamelyest hasonlít Ayanáéhoz, annyi különbséggel, hogy én mind live, mind online csak egyetlen fajtát próbáltam ki. Elõbbi természetesen a M.A.G.U.S. volt, míg utóbbi a Thrillion Kincsei. A figyelmemet is egy ex-TK-s hölgy hívta fel erre a fórumra, és mivel ez a szerepjáték azóta nagyon közel áll hozzám, hogy elõször vettem részt egy, az Ynev világában játszódó kalandban, gondoltam én magam is regisztrálok az oldalra. Akadnak még homályos részek, de azt hiszem kellõ mennyiségû adat és információ áll rendelkezésemre, hogy eltûnjenek azok a vakfoltok is. Csak gyõzzem szusszal az olvasást. ^^

Egy dolog viszont lenne itt, amit mindenképp meg szeretnék kérdezni, mégpedig a következõ; a regisztrációm ugyebár nem jelent egyet azzal, hogy részt is vehetek a játékban, ahhoz admini jóváhagyás kell - így tájékoztattak legalábbis. Az elõtörténetemet pedig utána kellene közzétennem, a kidolgozott karakterlappal egyetemben. Kérdésem, hogy segédanyagot hol találok (itt szabálykönyvekre gondolok), merthogy én a régi rendszert ismertem meg anno, és a mai napig abban játszunk, így nekem az Új Törvénykönyv kimaradt az `életembõl`. (:

Oh igen, és lenne itt még valami, a kiválaszható karakterképekkel kapcsolatban. Rájöttem már (a brillírozott elme csodája ^^), hogy van lehetõség képek feltöltésére is, viszont azt a képet, amit én kiválasztottam magamnak, és aminek a címét én belinkeltem, valamiért nem hajlandó elfogadni az oldal. Ha tudnátok ebben segíteni, nagyon hálás lennék, sõt, már akkor az leszek, ha végigrágjátok magatokat ennyi felesleges soron. (:

Köszöntem a lehetõséget, maradok továbbra is tisztelettel

Quer usere

U.i.: Az a bátor próbálkozó, aki venné a fáradtságot, hogy kisegítsen, az msn címemet megtalálja a profilomban. ^^
Quer con Woren

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.03.19. 13:38

Quer con Woren írta:Egy dolog viszont lenne itt, amit mindenképp meg szeretnék kérdezni, mégpedig a következõ; a regisztrációm ugyebár nem jelent egyet azzal, hogy részt is vehetek a játékban, ahhoz admini jóváhagyás kell - így tájékoztattak legalábbis. Az elõtörténetemet pedig utána kellene közzétennem, a kidolgozott karakterlappal egyetemben. Kérdésem, hogy segédanyagot hol találok (itt szabálykönyvekre gondolok), merthogy én a régi rendszert ismertem meg anno, és a mai napig abban játszunk, így nekem az Új Törvénykönyv kimaradt az `életembõl`. :)

Kétféleképpen szerezheted meg a Játékosi rangot, és az ezzel járó jogokat:

1. Elkészítesz egy karaktert az UT-nek megfeleõen. A karakter Elõtörténetét és karakterlapját a többiekhez hasonlóan elhelyezed az elõtörténetek topicban, s ha átmegy a rostán már játszhatsz is.

2. Piszok nagy mázlid van, és beférsz egy zárt kalandba, külön mesélõvel rendelkezel. Ha minden fixálva van, és indul a kaland, szintén megkaphatod a JK rangot.

Minimális segédanyagot itt találhatsz. Elektronikus módon sajnos nem tudunk UT-t adni, hiszen az sérteni a szerzõi jogokat.

Quer con Woren írta:Oh igen, és lenne itt még valami, a kiválaszható karakterképekkel kapcsolatban. Rájöttem már (a brillírozott elme csodája ^^), hogy van lehetõség képek feltöltésére is, viszont azt a képet, amit én kiválasztottam magamnak, és aminek a címét én belinkeltem, valamiért nem hajlandó elfogadni az oldal.
A linket ebben a formában kell megadni: http://www.izeke.hu/izeke.jpg
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.19. 14:11

Üdv!

Avatar kép betételénél méretkorlát is van! Ha annál nagyobb, mert bazi, akkor élbõl nem engedi, ha meg csak kicsivel nagyobb, de szélességben kitolja a keretet, akkor a moderátorok fognak szólni, hogy szabd kisebbre.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Maya Kedi Anamur » 2007.03.20. 0:46

Sziasztok! :)

Én lennék Ayana nagynénije, aki olyan ügyesen hatott rá. :) Korban csak alig-alig vagyok nála idõsebb, s csak annyiban különbözünk, hogy õ tényleg nem csak okos és kedves és szép, de szerény is! :)
Szerepjátékot én eddig csak online játszottam, a Thrillion Kincseit egészen pontosan, s ahogy elnézem, vannak még onnan is ismerõs nevek ... ;)
*integet a haveroknak*
MAGUS-ban icipicit vagyok csak otthon, de Raddaq a megmondhatója, hogy igyekszem, s hamarosan remélem már elõtörténetet is tárhatok a széles nyilvánosság elé ...
Az X-aktákat és Stephen Kinget én is szeretem, ahogyan még a Született feleségeket is, meg a Dûnét, meg a Szárnyas fejvadászt, de sajnos a munkás hétköznapok - meg a gyermeknevelés - mellett észrevettem, hogy sajnos nem könnyû megtalálni az optimális egyensúlyt ... de!
De azért nem adom fel, s kitartóan hirdetem: mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát! :)
Hát ... kezdetnek ennyit, a többi meg ... úgyis jön magától! :)
Maya Kedi Anamur

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alysha » 2007.03.20. 1:03

Sziasztok :)

Nagy lendülettel vetem bele magam a játékba, csak egy a bibi:) nem tudom milyen karaktert indítsak :D

Ide irányítottak, hogy kérdezzem meg, csak felmérés szinten, vajh tõrtáncosnõ karakter lehetek-e. A másik variáció a boszorkány, bár nem tudom mennyi szaladgál belõlük ezen a fórumon :)

Elõre is köszönöm a választ/válaszokat . :)
Alysha

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.20. 1:13

Üdv.

Alysha: Mindkettõ jöhet.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

...

HozzászólásSzerző: Raddaq » 2007.03.20. 1:51

Erõtlenül emelkedik a kar, s a ráncok szabdalta kéz ... Maya felé int ...

~ Az égiek akaratából ...

Gonosz mosolyban tündököltek vértelen ajkai, míg a lemenõ nap fénye ... Nehéz homályt ígért ...
...

" La mayyitan ya qadrium, yatabaqa sarmadi … Fa itha yaji ash - shuthath, al - mautu qad yanatahi … "

" Meghalni nem halhat meg az, mi örökkön áll … Számlálhatatlan korok során, enyészik a Halál … "

Abd al-Azrad
Raddaq
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 346
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.20. 6:35

Alysha:
elõször döntsd el,hogy zárt kalandba vagy nyilt kalandba akarsz kalandozni...zárt kalandra várnod kell mig vki meghirdet egy kalandot mig a nyiltba bármikor indulhatsz a megfellelõ topickban ;)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.20. 9:14

Úgy, úgy, ahogy Haeka és Schinter mondja! Ám boszorkányból valljuk be, több van, népszerû kaszt. :wink:

Üdv az egész családnak, Kelly Family ehhez képest lassan bikfitty lesz! :D Mindenki hozzon magával még egy embert, vagy apád anyád idejöjjön!!! :lol:

Komolyra fordítva a aszót a baromkodásos 2 sor után, legalább még családiasabb lesz a hangulat!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alysha » 2007.03.20. 10:52

Ohh, köszönöm a sok-sok választ:)

A kalandokat tekintve majd jelentkezem zártra, ha lesz hely, meg meglesz a karim:D

Valószínûsítem, hogy tõrtáncost indítok. Már csak össze kell szednem róla a tudnivalókat:))) Bár gondoltam rá, hogy két elõtörit írok a két kasztra, és amelyik jobb, az lesz a karim:D
Alysha

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.20. 12:11

A választás a te kezedben van (ez olyan reklámszlogenes lett...) :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.03.20. 19:54

Üdv minden újoncnak. Bár tényleg kezd sok lenni a boszka, ez nem biztos, hogy baj. :P Lassan alapíthatunk saját szektát. :rotfl:

Amúgy Alysha, jó az avatarod :piszka: :D :wink:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.20. 19:57

ismerös inkább nem :D ejnye benye Limi :lol:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2007.03.20. 20:05

:D Ja valahogy ismerõs. Jó újra viszontlátni. Mondjuk én jobban ráközelítettem :rotfl:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alysha » 2007.03.20. 22:43

Köszönöm:)

Szeretem ezt a képet:) Ráadásul illik a boszihoz, és a tõrtáncosnõhöz is, mégha nem is fekete a haja:D
Alysha

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 56 / 95 • 1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 95

Vissza: Csevegõ