• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 106 / 167 • 1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 21:44

Résztvevõk: Mindenki

Castor szavait hallva, aki épp most leplezte le a lovag elõtt elszólásával szegény Tia származását, Messala lehunyta szemeit, homlokához támasztotta kezét és inkább összeszorította ajkait, nehogy leharapja a férfi orrát. Majd halántékát kezdte el masszírozni és úgy nézett a dwoonra, ami egyenes felszólítás volt a "Hallgass el!"-re.
-Lovag uram, nem tudom, mely hajó és mikor futott ki, talán a kikötõmester erre tud felelni. Ám ha be van fagyva a tenger, mert a Cápa még nem törte fel, nem hiszem, hogy bármi el tudta volna hagyni a kikötõt. A tekercset a hugom, Mimi, azaz Mimnose hozta, s nem kevés pénzembe került, s bóvlira nem adom az aranyaim! Nem tudom, hogyan mûködnek az ilyen kapuk. Azt sem, nekünk kell-e megnyitni, mint egy kaput, ha ismerjük a zárját, vagy állandóan nyitva van s csak átsétálunk, vagy esetleg van, aki majd megnyitja nekünk...Ah, miket beszélek itt össze...! Mimi szerint Tera Tyrotól 6 mérföldre van a hely, ahol a kapu áll s él ott valaki, aki fizetség fejében megnyitja nekünk. Az információ bizalmas, nem közkézen forgó.
Letette kezeit, úgy folytatta:
-Lóra nem fogok ülni, arról egyikük se álmodjon! Igen terhes vagyok, ha már így szétkürtölték a magánéletem!-bosszankodott a nõ, de látszott rajta, nem ez bántja, hanem Tia fajának felfedése-Pont ezért nem ülök lóra, legyen bár állapotom friss! S nem értek kutyaszánhoz, amirõl azt se tudom, micsoda, de elsõre nagy bolondságnak hallatszik, hogy ebeket hámba fogva szekereznek! Köszönöm, hogy mindenki rémképekkel riogatja a másikat testrészek vándorásáról, de talán maradjunk a valóság talaján!
-Tehát kapu elvetve? Elég valótlan utazási mód, legyen bár más országban jó híre!-húzogatta ajkait Trixi
-Nem, én ragaszkodom a kapuhoz, csak szeretném, ha mindenki barátkozna a gondolattal! Vagyok olyan elszánt és merész, hogy használjam s alávessem magam!-villogott a donna szeme harciasan.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.18. 22:13

-Mondja Vincent az önök törvényei szerint büntethetõ -e az aki térkapu menyitásával kísérletezik, ahhoz valami tekercset szerez és nyíltan beszámol errõl egy lovagnak? Sõt buzdítja a lovagot annak használatára?
-És én vagyok a meggondolatlan Messala? Mert elkotyogtam hogy Tia elf származású? Vigyázzak a számra Tia származásával kapcsolatban, mert a lovag itt a shadoni törvényt képviseli? Oké! Igazad van! És mit szól ahhoz a shadoni törvény fenntartója és védelmezõje, hogy te nyíltan térkapukat akarsz nyitogatni? Tényleg máglyára akarod magad vitetni!? Nem is tudom kettõnk közûl ki az ostobább!
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 22:28

*Vincentet megelõzte Trixi:*
-De még mekkora máglya járna! Akkora, hogy annál a fél szegénynegyed megmelegedhetne! Nem csodálkoznék, ha Vincent lovag most fogná magát, megkeresné a város papját és szépen beszámolna mindenrõl, milyen sátáni praktikával fertõzöd az elménket!
*Messala arca kivörösödött, összetekerte a tekercset, megmarkolta aztán kivonult a szobából és bevágta maga mögött az ajtót.*
-S még neki áll feljebb!-*hõbörgött Trixi, s elégedetlen pillantásokat meresztett az ajtó irányába, amin kivágtatott a testvére. Vállat rántott:*
-Kicsit meggondolatlan, finoman szólva. Én jobb szeretnék lóháton menni, ha már a hajó vesztegel...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 22:41

Vincnet

<Oh Domvik, hová keveredtem, igazából máglyára kéne küldetnem, mindkét nõt, de hát nem akartak semmi rosszat...>

*A mondat végét már hangosan fejezi be.*

CSak azt nem tudom, hogy Mirt kéne nekünk Hanassal átmenni azon a kapun, nem nomád barátom, arról szólt a fáma, hogy mi ezután a gyilokos után kutatunk. És nyugodj meg Castor egy terhes anyát nem küldenék máglyára.

<Hiheteleen, összefekszik a testõrével. Ilynekere nem készítenek fel még egy shadleki lovagot sem, pedig az sem egy leányálom. O Domvik, mond mitévõ legyek.>

*Tiával látszólag nem is foglalkozik, majd egyszer csak rá néz és így szól.*

-Hátha, meszirõl jött barátunk nem buktatja, le az istennek se jöttem volna rá. De nyugalom, nem vagyok én se a törvény buzogánya se szent inkvizició, amíg sem ön-mutat Tiára,- sem pedig Donna Messala, nem követ el bûnt addig nincs okom lázongani, és ha van okunk felétételezni, hogy az általunk keresett gyilkosok arra mentek amerre a térkapu, vagy mi fene nyilik, és õk lovon, mnetek akkor eléjük kerülhetnénk és letudhatnánk végre ezt az egész nyomozosdit, és elhúzhatnék végre errõl a fagyos helyrõl.

*Miközben hangosan gondolkodik és beszél, ellentmondást nem tûrõen látszik rajta, hogy egyre idegesebb. és mintha kétségbeesne.*

H<A ezt odahaz megtudják, hogy egy elfet és egy idegen mágiát mûvbelõ nõt, rejtegettem, nem adtam a hatóságok kezére, nekem is végem lesz, de hát nem tettek semmi rosszat, te jó ég ha ennek vége, nem maradhatok itt tovább, távoznom, kell szeretett hazámból, így lesz a legjobb mindanyiuknak. Ohgh Giovanni mért kevertél, ekkora mocsokbva, engem, ahelyett, hogy most egy lovagi tornán bizonyítanám tehetségemet.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.18. 22:47

-Vincent nagyon kérlek amit itt hallottál maradjon meg -e szoba falai között.
Messala legalább olyan makacs teremtés mint én. Bármire hajlandó a családjáért, hogy Trixin és az édesanyján segítsen. Ráadásul terhes, a közös gyermekünket várja. Nagyon is Isetenfélõ ember és a családja irántt érzett eltökéltség mozgatja, hogy megoldja a probmlémákat. Ilyenkor könnyen ingoványos talajra visz az igyekezet, hisz az ember családjáért semmi sem lehet drága. Ugye megérted ezt? Ráadásul, ha ennek vége, szándékomban áll feleségül venni õt, amire itt ragadom meg az alkalmat, hogy az összes tisztelt jelenlévõt meghívjak, hazámba a Dwyll Únióba, mert ott fogunk letelepedni. Messala lányát már örökbe is fogadtam és otthon a véreim vigyáznak rá.
Ne csinájatok programot a nyárra, mert a birtokom vendégei lesztek. Ugyanis rangom szerint én gróf vagyok otthon.
Egy, maximum másfél év, és Messala dwoon állampolgár lesz, mint Angela. Miután az esküvõnk csak akkor lesz hiteles, ha áttér a hitünkre, remélem így már nem értékeled égbekiáltó istenkáromlásnak amire kérni akart. Kérlek ne tedd tönkre a boldogságunkat egy feljelentéssel, bármennyire is ezt követeli tõled a Rend.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 22:52

-Hát ez nagyon jó! Az elõbb még máglyahalál képe lebeg az asztal felett, most meg kiderül, lesz frigy, vallásváltás, minden! Komolyan mondom, úgy felrúglak, hogy azt nem teszed zsebre!-*vörösödött el most Trixi. Indulattal markolta meg kardját*-Elcsábítottad a hugom Domviktól, hogy aztán most egy idegen isten kebelére taszítsd?! Nem volt elég hálni vele s megejtened? Még ha grófi címed is van, micsoda dolog özvegyekre vadászni?!
*Tiának nem kellett semmilyen tudományt bevetni, hogy lássa: pár pillanat és elszabadul a pokol a felföldi nõ részérõl.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.18. 23:09

-Nem levadásztam, feleségül akarom! Angelát is merõ önzásbõl vettem magamhoz ugye?- kiabál vissza a dwoon.
- És most mit szeretnél Trixi? Megölni? Attól jobb lesz? Mert asszonyomul akarom a hugod?-a dwonn is elvörösödik. Kezdi elönteni az agyát a vér. Odaugrik a nõhöz, megragadja a kardhüvelyt lerántja, megmarkolja a nõ meztelen pengéjét, -nem érdekli mennyire sebzi fel a kezét- és a hegyét a saját kulcsontja fölé támaszja, ahol a nyaka és a mellkasa találkozik.
- Hát rajta! Tûnted el a problémát!!! Vagy te is csak a pofádat tudod jártatni, mint az összes felföldi szuka? -kicsit rádõl a penge hegyére- Na mi lesz?! Mentsd meg a hugod lelkét! vagy csak egy gyáva szar vagy aki a pofáját jártatja? Szúrj! Na mi lesz?-üvölt a képébe. Csináld! Vagy csak arra vagy képes hogy a picsád kúrasd szét a dalnokkal?! Rajta! Hirigelj ki! Ha özvegy marad a húgod megnyugszol? Csináld már, mert te szánalmas fos, mert itt röhöglek körbe!-a dwonn úgy üvölt a nõvel, hogy a nyála Trixi arcára freccsen.-kezdi elapni egy (önpusztító) "harci láz".
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 23:24

Vincnet

*Feláll, és mikro látja, hogy Castor mire ragattaja, el magát, elhatározza, hogy közbe lép.*

-*Állj-kiállt fel-Ezzel nem mentek semmire, Trixiana azt akakrod, hogy a hugod ujra özvegy legyen, és te pedig a gyilkos képében akarsz tetezselegni, elég legyen- és Castort , megpróbálja elválasztani a kardtólelny- Vagy inkább azt szeretnéd, hogy a gyermeked apa nélkül nõjön fel, nem egy szép dolog tudom. nekem elhiheted.

*És közben avégig a makacs dwoon szemébe néz*

-Legyen már itt végre rend és nyugalom, senki nem hány kaldélre senkit, világos. Nyugodjatok meg. Trixi a tesvéred feklnött ember, akárhogy is van, bármennyire félted, õ a saját döntéseit hozza, és ez ellen még te sem tehetsuz semmit.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.18. 23:30

Már késõ a dwoon lázban ég.

-Vincent ha nem takarodsz innen lefejellek! //meg is teszi, ha a lovag el akarja rángatni.//
Vissza fordul a nõhöz.
Nem ereszti el a kardot! Tenyerébõl vér szivárog a pengére, nyaka felsbzõdik.
- Na mi lesz Trixi! Megteszed végrre?! Vagy hagyod hogy az apád pörögjön a sírjában!?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 23:32

Vincnet

*Megpróbálhatja, megfejelni, de nem veszi félvárról a dwoon fenyegetését ezért, ha ész érvekkel nem megy megpróbálja fellökni a robosztus férfit.*

//Na ezt hogy játszuk le?//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.18. 23:34

//Sss..., hagyjuk érvényesülni a többi JK-t is! Attól hogy nincsenek itt most írni, még lehet, hogy óhajtanak tenni valamit!//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.18. 23:35

//OFF: Trixi kardjával a nyakamon? Kiváló esélyeid vannak rá, hogy kinyírj, Saggaras!

Ilyen dolgokat priviben kérem megbeszélni, jó? :)
Navaratna (és csak nyugi...:D )
//
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 23:36

//Nyugi hátra felé löklek, inkább a fejeléstõl kéne félned nem attól, hogy kardba húzlak.//
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.19. 0:41

(Tia)

Még korábban, Castor kifakadására:

-Nem állt szándékomban senkit sem bátorítani olyasmire, aminek veszélyeirõl mit sem tud. Felelõtlenség lett volna hallgatni és a jószerencsére bízni épségünket.

A kibontakozó vita közben talán õ az egyetlen, aki meg bírja õrizni nyugalmát. Bár Castor felfedte származását, nem tartott tõle, hogy Vincent lovag vádat emel ellene, ezért egyenlõre nem foglalkozik többet a problémával. A vitába nem szól bele; fölösleges még egy negyedik hang, ám amint elfajul a dolog, cselekvésre szánja magát. Hátrébb húzódik, hogy kikerüljön a felek látószögébõl, közben halk igéket suttogva.

//Légiesség II.: kard, 2Mp (ha több mint 3 kiló akkor 4 Mp), 2 szegmens, 1 percig//

-Senki nem jogosult arra, hogy vélt vagy valós sérelmek miatt a másik életét vegye.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.19. 11:31

(Somuris)

//Hakae, az tényleg mûködik kézben tartott kardra is??? Vagy valami spéci trükköt tudsz?//

Trixihez lép
- Valóban sokkal könnyebb lesz a helyzet, ha jól leszúrod ezt a nagy darab barmot, mindent beborít a vér, és szépen üldözõbe vesz a helyi igazságszolgáltatás is. Derék lovagunk ezúttal köteles lesz téged rácsok mögé juttatni, mellesleg jogosan. A testvéred többé nem áll veled szóba és a küldetésed önnön zabolátlan véred miatt esik kútba. Ügyes...
- Engedd el ezt a kardot, amíg teheted, õ már úgyis kézben tartja.

Finoman Trixi kezére teszi a kezét és egész lágyan igyekszik lefejteni a kardmarkolatról. Hogy a dwoon kezét ne vágja át az elengedett kard (ha esetleg elengedi), maga fogja meg bal kézzel.

Ha közben a dwoon hátralép, megakadályozza Trixit, hogy kövesse.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 106 / 167 • 1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...