• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranil Tüze

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 9 / 70 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 70

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 10:34

Victor Fredrick Faren

-Õ Lordsága*hajool meg*-Nos megvallom õszíntén nem személyes hanem szövetségi ügybenb járok itt, de azért vetek egy pillantást a tervekre. Nos uram õszintén megvalva a terek jónak tûnek,de valóban szüksége van nekünk Estednek erre az erõsítésre?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.18. 10:38

Aries den Morgan

<Elvámolni való?nem vagyok én kereskedõ...>

-Üdv urak.Nincs elvámolni valóm.Egyszerû dalnok vagyok ki átszeretne kelni a kapun 8)

Elõvesz néhány ezüst talért a szütyõjébõl,melyeket nem túl látványosan megforgat az ujjai közül.Elég ha csak a vám tiszt lássa az érméket.

-Tudja uram sietõs a dolgom.Csak az ön jóidulatában számithatok,hogy meg tudjuk gyorsitani az átkelésemet :roll:

off:
sry a pontatlanságért a kapu felé mentem és hamar át szeretnék kelni rajt :roll:
on
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.18. 11:57

(Eran dha Sado)

-Igen. Jól.

*Sajnos most csak ennyire futja. Lehajtja fejét, mintegy bocsánatkérõn a túlságosan szûkszavú feleletért. A rendkívüli gyûlésre felkapja a fejét. Régnemlátott mértékû a szikrázó harag, mely apja halálának víziója láttán tört ismét felszínre ilyen intenzitással. Némán, komoran bólint. A Nagymester elhaladtával, ha vége a ceremóniának, feláll és elmegy visszaöltözni, hogy a találkozón ismét a Rend lovagjához illõ ezüst-acél második bõrrel testén jelenhessen meg. Mire a terembe ér már ismét az elszánt és nyugodt viselkedés tér vissza. Belépve köszönti az egybegyûlteket és várja, hogy az esetleg késõbb érkezõk után megkezdõdjön a gyûlés.*

-Üdvözletem az egybegyûlteknek! Ranil adjon erõt és bölcsességet mindannyiunknak!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 13:25

KM: Castor de Vinter
Helyszín: Dwyll Únió, Davalon, Palota negyed, Ranil-tanácsterem
Idõpont: Adron második hava, nyár, reggel (Kalandban eltelt idõ:1. nap)
Résztvevõk: Eran dha Sado

A tanácstermet egy hatalmas fehér márványasztal uralta, melybe belesüllyesztve és aranyól -magától érthetõdõen- egy napkorong volt látható. Szintén aranyberakásos betûk érrték körbe:

"Az áldozat lészen diadalmunk"

A Nagymester fõhelye mögött az egész falat betöltötte Davalon selyembõl, arnyból szõtt zászlaja.
Huszonegy Ranil lovag ülhetett itt, ennyi volt a Tanács tagjainak száma. Természetesen köztetek is volt rangsor; hét hadseregtábornok (ebbõl egy úgy tudod Kapuvárban van és most nem tud ott lenni veletek), hét másik lovag, akik a hadsereg különbözõ fegyvernemeinek és elit alakulatának vezetõi voltak; és az hét tábornok helyettesei, és végül ti hét ezredesi rangban lévõ lovag. //Tehát te a fõrendek harmadik vonalába tartozol.//
Az ezredesek voltak korban a legfiatalabbak, és õk voltak azok is akik a tanács döntéseit végrehajtották.
Lovagtársaid fogadják köszönésed, a feljebbvalóidnak tisztelegsz, a veled egy rangúak "Szervuszt!" köszönnek neked és kezet fognak veled.
Odamész a neked fenntartott helyhez. Sok-sok ív papiros vár ott rád, a te nevedre címezve. A megfigyelõk és a kapitányok biztonsági jelentései a városban történ rendbontásokról, alvilági tevékenységekrõl, bûnesetekrõl. Mivel most tobzódnak a városban az idegenek, megugrottak ezek az esetek szép számmal. Nemigen van idõd olvasgatni, mert felnyílik az ajtó, és a Vörös hadúr lép be rajta. ötvenes éveiben járó erõteljes, magas férfi, haj õszbe vegyül már, de gleccserkék szeme belsõ tûztõl izzik. Sietve öltözött, még igazgatja magán a mellvért csatjait. Egy emberként álltok fel, hogy megadjátok a kötelezõ tisztelgést. A hadúr visszatiszteleg; majd a fõhelyhez megy és int hogy üljetek le.
- Elõször is Ranil áldjon benneteket az ünnepi hét kezdetén! Örülök hogy mindenkinek jó egészséget és tetterõt adott az úr, mert szükség lesz rá!
Egy papirost tart a kezében.
-Két napja megkaptam a hírszerzés jelentését a déli határainkat és a Sárkánygerincet fenyegetõ veszélyekrõl. Akiket beosztásuk oda szólít azok már tudják, de most én is bejelentem, hogy minden tanácstag tudjon róla.
Két napja tizenöt toroni légió vonult fel a déli határra. Nem lépték át, a saját határukat, de az egyértelmû háborús fenyegetettség miatt mától a legmagasdabb fokú készültséget rendelem el a hadseregben. Hivatalosan MÉG nincs hadiállapot. És nem is akarom csak akkor kihírdetni, ha az már elkerülhetetlen. Nyílvánvaló testvéreim, hogy a Boszorkányúr serege nem gombászni ment ki a határra. Azonban eddig még semmit nem csináltak, csak ott állomásoznak. Egy árva próbálkozás, roham, semmi nem volt még az erõdrendszer védõi ellen. Nem hinném, hogy kizárólag azért jöttek, hogy az ünnepet megzavarják azzal, hogy készültségben tartják a katonáinkat. Fekete Hadurat még nem láttak az ellenséges seregben, csak tábornokokat. Nem tudom, hogy Sulhur patkányai mit forralnak, mindenesetre, én bekérettem a tartalékosokat és a déli végekre irányítottam õket. Akkor most elmondom kinek mi lesz a feladata ezzel az üggyel kapcsolatban...-ral da ranga pontról pontra végigmegy a Tanács tagjain és mindenkinek név szerint kiosztja az ukászt.
...- Eran, a maga feladata egyenlõre változatlan. Maga a saját portánkon fogja fenntartani a rendet. Tele van a város idegennel. A maga parancsnoksága alá osztom Davaloni városi titkosszolgálatot, a maga dolga lesz, hogy felderítsék és semlegesítsék a város ellen irányuló esetleges szabotázsakciókat. Látom már megkapta a napi jelentéseket. A titkosszolgálaté is köztük van, azért ilyen sok...és Eran, kérem különösen figyeljen oda a víztározók, a ciszternák, és a közkutak védelmére. Ez az én...személyes kérésem. Ha valamiképp megmérgezik a vízkészleteinket...egyszer már sikerült nekik, nem akarok még egy tragédiát, jó?
-Most elmehetnek, az ûlést berekesztem.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 13:37

Helyszín: Kelet-Tiadlan, Bujdosó-erdõ
Idõpont: Adron második hava, nyár, délután (Kalandban eltelt idõ:1. nap)
Résztvevõk: Hatarasima

Mondhattál ezeknek a pindúroknak bármit! Mintha dacos gyereket kérnél rá nagy szépen, okosan, hogy ne játsszon a tûzzel, mert megégeti magát!
Az erdõpille-gyerekek elúnták a hajhúzásodat, és épp a hegyes füled tekergetésével vannak elfoglalva.
-Nézzétek már ez úgy néz ki mint egy ember, de olyan a füle mint a miénk!-cincogják
-Biztos igazi?-így egy másik
-Hát megnézem!-így egy harmadik pille-lány aki a füled hegyébe harap. *Aúúú* Mintha piciny rózsatövissel szúrták volna meg a füled hegyét.
-Ez igazi!-
-Én is megnézem! így egy másik vöröshajú kislány.
Fellelkesülnek, jobbról-balról hat-hét kis erdei tündér repül rád, és szó szerint a füledet rágcsálják! Nem fáj, csak kellemetlen.
Csivitelnek, visítanak, nyüzsiznek, a fülcipádba kapaszkodnak és azon hintáznak. Nem érzel belõlük gonosz indulatot. Egyszerûen pont úgy viselkednek, mint a négy-ötéves gyermekek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 13:51

Helyszín: Erigow, Kapuk Tere
Résztvevõk: Aries den Morgan

-Nézze, uram, nekem meg ez a dolgom. -az ezüstöket meglátva elkomorul-
-Mivel hazámban ma kezdõdik az ünnepi hét, úgy veszem nem megvesztegetni akar éppen, hanem a kapuhasználat díját kotorja elõ, igaz???
-Mindettõl függetlenül kérem nyissa ki a zsákját.
Átvizsgálja a tartalmát.
*Csinálhatná gyorsabban is, az emír éppen most ér be a térre!!!*
-Rendben, azonban még valamirõl tájékoztatnom kell. A mai nappal a Dwyll Únió háborús fenyegetettség miatt megszigorította a térkapuhasználatot a bemenõ foralmat illetõen. Csak fegyver, ellátmány, szövetséges csapatok, hadifelszerelés mehet át de az ingyen. A személyforgalom csak egy és kizárólag egy esetben mehet át: ha az illetõ személy csatlakozni kíván a Dwoon Hadsereg Szabadcsapataihoz!
Itt a szerzõdés, három évre szól, ha elõbb jön el minthogy leszerelnék, vagy háborúból szökik el, akkor dezertálásért a szövetségi törvények értelmében kivégzik.
-Nos hogy dönt? - a vámtisz egy ív elõre megírt, hivatalos, ezüst vízjellel ellátott papirost vesz elõ.- Csak a nevére és az aláíráírására van szükségem.
Mögötted a téren felharsan az emír diadalmas felkiálltása:
-Ott van! Kapjátok el, mert megszökik!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 14:11

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Ezüst-dombok, a Lorn folyó menti országút,
Gottenborg felé, Lorn csárda
Idõpont: Adron második hava, nyár, éjközép után (Kalandban eltelt idõ:2. nap)
Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro

Mikor a dwoonok meghallják szavaid negyven veterán egyszerre áll fel és tépi le az ingérõl a Vittadóra Postakocsiszolgálat címerét.
- A hazáért...Kapuvárba megyünk-fegyvert fognak és rendezett sorokban kisétálnak az országútra és elindulnak.
Az öreg kereskedõk õrjöngenek:
-Leshetik hogy az ehavi zsoldjukat kifizessük!!! Arcátlanok!
Nem maradt már ott senki, csak a kormányzó, a lánya és testõrségük.
Uriel boldog és elégedett mosollyal fordul feléd:
-Mit is mondott mi a neve? Nos hitelt érdemlõen bizonyította szavait. Az pedig, hogy én és lányom miért jöttünk el Gottenborgból...nem hiszem hogy magyarázattal tartoznék...de köszönöm, hogy hírt adott Kapuvár sorsáról. Természetesen nem tartóztatom, ha mennie kell menjen, de mivel úgyis Gottenborg felé visz az útja, jöjjön velünk. Vissza a révátkelõhöz gondolom már nem megy. Az egyetlen hely ahol át tud kelni a folyón, az a gottenborgi nagy híd. Onnan még három-négy nap lóháton és Davalonba ér. Mivel mi már úgyis végeztünk itt, már megtudtam amit akartam, mi is rögtön indulunk vissza a városba. Tarson velünk, mert feletébb érdekel, hogy mi az úristen folyik Kapuvárban, úgyis küldök oda embereket a szekerekért, addig átgondolom mit tehetnék a vár védelméért.
-Nos Edwárd, nem fizet jól az árulás igaz? Utoljára váltottam szót veled!

Kimentek az udvarra, a húsz testõrség utánatok.

-Uram a lova.
-Hagyja Igor, most a lányommal utazok a hintóban, mert beszélni szeretnék a kapuvári futárral.
Hatlovas hintó perdül elétek, popmás, kiváló utazóló valamennyi.
-Igor!
-Parancs uram?
-Vigye a teljes testõrséget Kapuvárba és csatlakozzanak a védõkhöz!
-Tessék?
-Jól hallotta.
-De uram a lánya...
- Ne károgjon itt nekem Igor, képes vagyok védelmezni a családom egy csapat briganti ellen, ha összefutnánk velük! A futárt sem most esett ki az anyja fenekén, úgyhogy csak nyugalom! Nem hallotta hányan állnak a keleti határon? Induljanak már a szentségit neki!
-Értettem.
*Sikerült elérned, hogy rövid idõn belül hatvan elit harcos érkezzen a várba. Talán Almachor kapott még egy napot a nagy bummig.*
-Velünk tart Seba kapitány?-mondja Uriel és besegíti a lányát a fekete hintóba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.18. 14:16

(Eran dha Sado)

*Figyelmesen hallgatja a Nagymestert. Az elhangzottak alapján szinte már a zsigereiben érzi, hogy ebbõl háború lesz. Már csak idõ kérdése. Hogy az Ünnepet sikerül-e viszonylag zavartalanul lebonyolítani vagy már hadiállapotban éri õket az év leghosszabb napja az még kétséges. A sok papírt látva nem örül túlságosan, de tudja, hogy szükség van ezekre is, hogy összességében lehessen szemlélni az eseményeket. Az ülés végeztével összeszedi a papírokat és elköszön az egybegyûltektõl, majd elindul, hogy elolvassa a bõséges jelentéstermést. A városparancsnokságra érve a megfelelõ tiszteknek kiadja a parancsot, hogy a nevezett helyeken kettõzzék meg az õrséget és minden egyes õrcsapathoz csatlakozzék pluszban egy Ranil-lovag is az esetleges mágikus praktikák ellen. Ezek után visszavonul és nekilát a papírok alapos áttanulmányozásának.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 14:18

Helyszín: Eren, Sub-Fer Ested megye, ested, Városháza
Résztvevõk: Victor Fredrick Faren

-Mondja atyám miben lehetek a segítségére-érdeklõdik a lord.
Mikor elmondod mi járatban vagy a lord mgvakarja kopaszodó fejét.
-Nézze Faren atya, annyit megtehetek, hogy írok egy engedélyt, hogy a szabadságos katonáinkból verbuválhat zsoldoscsapatot, de minden szükségessel önnek kell õket ellátni.
Tudja Ested nem tart fenn nagylétszámú sereget, amink van az önvédelemre, és a martalócok távoltartására, a közbiztonság fenntartására elég.
Remélem ennyivel is beééri atyám..mondja és megírja neked az engedélyt.
Mikor végzett a kezedbe nyomja.
-Tehetek még valamit önért?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.18. 14:37

Victor Fredrick Faren

-Köszönöm, méltoságos uram, így is sokkal járult hozzá a szövetség érdekeihez. kyel kísérje útját, és döntsön böltsen Ested érdekében.

*Átveszi a papírt, meghajol, majd az ajtót szinte feltépve sietõsen távozik, vissza a kaszárnyába.*

-Nos Logan mit sikerült intéznie, mert nekem a szabadságoltak zsoldossregebe való sorozásához van engedéjem, már csak az õ beleegyezésük kell. Nos?

*Mondja ezt mind, majd utána lováról leszáll.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.18. 14:46

(Bethsebath Nan Sifro)

*Elégedetten látta, ha nem is dwoon s nem is mindig találja el a szavakat a helyiek szája íze szerint, valamire azért jó volt a hadi helyzet kifejtése. Pontosan ez volt a szándéka vele.*
-Bethsebath Nan Sifro, uram. Elragadtattam magam, bocsásson meg, semmi közöm ahhoz, ön hogyan intézi ügyeit s fõképp miért. A híd felé igyekszem, s szívesen elfogadnám, hogy önökkel tartok, ám hogy kocsiba üljek ahelyett hogy vágtázzam...Uram, ha 4 napon belül nem érkezik meg a segítség, Kapuvár ura levegõbe röpíti az egészet, toronistul, dwoonostul.
*Szeme lovai felé cikázott. Egy kocsi lassan megy. Neki meg sietnie kell! Ám a kormányzó nagy úr, nem lenne illõ visszautasítani, s lerázni, mint egy koloncot, mikor nem az. Érdekelte, vajon mit tehet a férfi Kapuvárért, az övéiért, akiket ott hagyott. Ám a lányát nem tudta hova tenni. Keveset tudott Ranil egyházszolgáiról, elég volt tudnia azt, a dwoonok istene a Napisten, és kész. Erre egy szolgáló épp itt van elõtte, csak éppen nõ. Úgy tudta, Ranil papsága férfiakból áll szigorúan...*
-Viszont az ön lovai, ha bírják a sebesebb tempót velünk együtt, úgy nem kéretem magam s a lelkem is nyugodt marad, hogy nem lazsálok párnás ülõkével a farom alatt-*vallotta meg õszintén. ha az úr biztosítja õt arról, bírják a nagyobb iramot is a kocsi elé fogott lovak, akkor holmijával fegyvereivel egyetemben hajlandó beszállni melléjük.*
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.18. 15:58

Aries den Morgan

Hirtelne majdnem kifakad belõle a gondolat,mikor elõször meghallja.

<3 ééééév :?: :!: >
Ám az emir felkiáltása mégis arra ösztönözze,hogy elolvasás nélkül alá irja a papirost,hiába tudja,hogy az ilyen dolgoknak sosincs jó vége,de egyelõre a láttótávon van sokkal rosszabb is.Gyorsan odafirkantja a nevét majd átnyujtja a tisztnek.

-Igy is fizetni kell a kapuért,mert ha nem eltenném a pénzt még a végén vki szemet vettne rá :roll:
<hm...ezek a dwoonok milyen becsületesek...nem elhet megvesztegetni õket...lehet,hogy a lelépés nehezebb lesz mint gondoltam ha arra kerülne a sor... :? >
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 16:28

Helyszín: Eren, Sub-Fer Ested megye, ested, Városi Kaszárnya
Résztvevõk: Victor Fredrick Faren

- Gondoltam, hogy a lord meg fogja adni, atyám. Hát...írtam egy listát. Húsz név van rajta. Igazából negyven szabadságosunk van jelenleg, de ebbõl hét most nem is tartózodik az országban, csak négy nap múlva jönnek vissza, illetve van olyan akinek szül az asszonya, azért ment el, vagy saját vállalkozást, fogadót akar nyitni és annak az ügyeit intézi, vagy beteg hozzátartozót ápol, szóval akik nincsenek a listán azért nincsenek, mert személyesen is ismerem õket és biztosan tudom, hogy csengõ aranyért sem hagyná most el Ested városát.
Aki viszont rajta van; tudtommal semmi különösebb indoka nincs a távolmaradásra, pusztán rendes évi szabadságukat vették ki és kapták meg. Odaírtam a lakcímüket, de ha rám hallgat inkább a helyi kocsmákat és bordélyokat járja végig. Imerem már annyira õket, hogy tudom mivel múlatjá az idõt....-vigyorogja el magát Logan.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 16:44

Helyszín: Erigow, Kapuk Tere
Résztvevõk: Aries den Morgan

-Ez a beszéd fiam! Aires; a miénk vagy!!! -vigyorogja el magát a tiszt.
Nagy hosszúpecsétet vesz elõ, és még ráírja az egység számát, ahol jelentkezned kell:
31. DWOON SZABADCSAPAT
Majd keményen rácsapja a stamplit a lapodra és a kezedbe nyomja a másolatot.
Két vértes nyúl a hónod alá, és szószerint be löknek a Kapun, kezedben az okmánnyal amire nagy lilatintás vastagbetûkkel ezt nyomták:
BESOROZVA

Megérkezik az emír.
Még hallod ahogy a vámtiszt nekiszegezi a kérdést:
-Üdvözlöm uram. Van elvámolnivalója? Nagy értékû ékszer, drágakõ, tiltott afrodiziákum, fûszer, illóolaj, három vég selyem, textil, esetleg egyéb kereskedelmi mennyiséget meghaladó árucikk?

Egy lépés, sok-sok ezer mérföld. Enyhe hányingerrel küszködve esel át a kapu Davaloni oldalára, ahol rekkenõ hõség, és egy szakasz katona fogad.

-ÁÁÁ, új hús a darálóba. Oké, fiúk lefogni. -mielõtt egyet szólhatnál, markos férfikezek ragadnak meg és rörzítik a fejed, hogy mozdulni sem tudsz.
-Ne izgulj, nem a fejedet akarjuk levágni. csak egy pecsétet akarunk a nyakadra tenni, amit Dorani barátainktól kaptunk. A dezertálások megakadályozására szolgál, csak három év alatt kopik, le vagy ha arra alkalmas személy bontja meg a rúnákat. Semmi egyebet nem mûvel, csak a viselõje nem lesz képes térkapun keresztül utazni...és persze méterre pontosan bemérhetõ lesz a helyed az arra kiképzett szemek számára. Olyan mint egy tetoválás, nem fogod tudni lemosni, de magától el fog tûnni, ha letelik a három év. Minden zsoldos kap ilyet, aki a Szabadcsapatnál szolgál.
Rád nyomják a billogot. (a bélyeg egy pajzsot mintáz, amin ökölbe szorított és egymást keresztezõ férfikezek láthatók. A bélyegeden felirat: 31, Dwoon Szabadcsapat)
-Lássuk csak a 31.-esekhez küldtek. Aha, ez Nan Sirfo szakasza lesz. Mákod van öcsém, az egész szakaszod keleten van. Az most ritka békés környék, ott nem történik soha semmi. De látom sebesült vagy. Eriggy az ispotályba a dwoon állam ingyen ellátja a szövetségi haderõ katonáit. utána jelentkezz az ezredirodán a további eligazításért.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.18. 16:53

Helyszín: Kelet- Dwyll Únió, Ezüst-dombok, a Lorn folyó menti országút,
Gottenborg felé, Lorn csárda
Idõpont: Adron második hava, nyár, éjközép után (Kalandban eltelt idõ:2. nap)
Résztvevõk: Bethsebath Nan Sifro

-Ne aggódjék kapitány. Csak kapaszkodjon, hogy le ne forduljon a székrõl!
-Hajts kocsis! És ne sajnáld a lovakat!
A kocsis odacsördít az ostorával és a hat ló megugrik, mint a paracsolat. A vágtasebességgel nem lesz gond, a kocsi csak úgy repül a sok hepehupa, és az út göröngyei felett, viharban hánykolódó hajóvá varázsolva ezzel a hintó belsejét. Eddig nem tudtad, hogy lélek kirázható az emberbõl, de most hajlamos vagy elhinni.
Kezd újra hányingerd lenni.
-Szóval kapitány kérem mesélje el hogy mi ez az egész, és hogy kezdõdött ott Kapuvárnál!-mondja Uriel.

A Napleány rád emeli tiszta tekintetét, de nem szól csak figyelmesen hallgatja beszámolódat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1049 hozzászólás • Oldal: 9 / 70 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 70

Vissza: Régi Kalandok...