Schinter, Garcia; érdeklõdve várom az írásmûveiteket.
Már csak rátok várok, a többiekkel a részletek finomítása folyamatban, jó lenne a hosszú hétvége alatt elkezdeni.
hm...sajnos gép terembe vok és nem tom megnézni....ennyire azért nem vopk sötét
pontositom nincs telepitve alapértelemzett levelezõ progi és ne mnyitja meg és mivel nem vok rendszergazfda igy nem tok tenni mondhatni semmit.sztem egyszeerübb ha kimásolod
Mondjuk én sok rossz tapasztalat után jobb szeretem a számos-dobálóst, mert mint már annyi helyen elmondtam a szabályok arra is szolgálnak, hogy a km-i túlkapásoktól védjék szegény, kiszolgáltatott JK-kat.
Ettõl függetlenül érdeklõdve várom, hogyan is fog elsülni ez a regényes stílus. Az biztos, hogy ezzel a km azt is a nyakába veszi, hogy minden egyes kis képzettségfoszlányra neki kell figyelnie.
Végül Yvett jön vagy sem? Illetve a hosszú hétvégei kezdés lehet már tudni mit takar? Nem percre, de mondjuk már csütörtökön arra ébredek, vagy vasárnap lefekvés elõtt veszem észre az elsõ reagokat?
Azért én is megvárnám azt a hosszúhétvégét a kezdésysel, mert általában olyankor szokott az újdonság varázsa lecsapni és oda pihent búra kell! Csupán tapogatózom, hogy akkor pontosan hogy-mint lészen.
Szerintem most errõl ne nyissunk vitát, mert harminc oldalt is meglehetne tölteni érvekkel-ellenérvekkel.
Induljunk ki abból, hogy mindenki azért van itt hogy jól szórakozzon. Én is ezt fogom szem elõtt tartani. Ha meg valami nagyon nem tetszik csak szólj bátran, megbeszéjük.
Ami a kalandkezdést illeti elõször is jó alaposan át fogom olvani az elõtörténeteket, hogy mindenkinek személyre szabott élménye legyen. Már ha az elõtörténetével erre adott lehetõséget, amit felhasználhatok.
Mivel Navaratna röpke 13 oldalas (!) elõsztorit tolt az orcámba, ennek feldolgozása és megemésztése még folyamatban. A többieké úgyszintén. Garciáról meg semmit nem tudok.
Megaztán Quator tudod az OM-en kívûl nekem még van olyan hogy, feleség, munka, takarítás, bevásárlás, továbbkébzés, edzés, és egyéb ehhez hasonló "banális" apróságok, amik együtt változó fontossággal összesen az életemet képezik. Ha elnézed nekem ezt a kalandot is "tolom" hogy ne bannoljanak. Szóval csak türelem, remélem a hét folyamán be tudunk indulni.
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást. A kezdés után pont azért érdeklõdöm serényen, hogy megpróbáljak akkorra szabadidõt teremteni magamnak az egyéb "apróságok" közzé, amik az életet képezik. Szóval én türelmes vagyok, max hirtelen egy jókis szabadságbejelentéssel kell induljak a kalandban, ha addigra pont leszervezõdik valami más.
Csinálhatjátok is. A magam résézérõl tudok várni még pár napot.
A hosszú hétvégét azért jelöltem be kezdési idõnek mert az négy nap, nagy valószínûséggel addigra én is összeszedem a gondolataim, attól függõen hogy alakul az idõbesosztásom.
Schinter, Garcia egy kicsit a társas kapcsolatokra gyúrjatok már rá jobban.
Schinter!
Egy bárdnak a tizedik szintre már illenék keresztbe-kasba csavarogni fél Ynevet és mindenütt szart kavarni. Bontogasd már ki a zsivány oldaladat. A bárd aztán igazán szociális karakter!!! Sok embert ismer, és sokan ismerik, gyûlölik, vagy szeretik.
Meglehetõsen "hírhedt" figura bizonyos körökben. Nem látom a kariban a világlátottságot, ami ezt a kasztot jellemzi.
Garcia!
Azért neked sincs megtiltva hogy kidugd az orrod a kolostorból, és kapcsolatokat szerezz, új országokat ismerj meg. Elvégre rádtette a sors a Kalandozók Jegyét vagy mi a fene. Ez a karakter úgy belesimul a papírba, hogy nem találok fogást rajta, tökéletes szamuráj. Történhetne az életében valami rendkívûli, ami kizökkenti a lótuszülésbõl és megmoccana, hogy élõvé váljon.
Mindenki megkapja az a varázstárgyat amit kért.
Aki a Hatalom Amulettjét választotta az homályosítson már fel, hogy ebbe most mennyi mana is fér? Mennyit lehet benne tárolni? Azt tudom, hogy a mana tárolására szolgál, de mennyit lehet belenyomni?
Vincent most meg fogsz kövezni de nálam a szakrális mágia úgy mûködik, hogy ezek tulajdonképpen nem varázslatok, inkább isteni csodának nevezném. Ha hiszel és kérsz, kapni is fogsz. Függetlenül attól, hogy már elfogyott a manád. Ha szorongatott helyzetben vagy és fohászkodsz, és tényleg nagy a szar, bízhatsz istened jóindulatában. ha úgy alakul az életed, hogy erre egy nap tízszer lesz szükséged, akkor tíszer kapod. A pap hatalmának alapja a feltétlen hite mindenek felett, és ennek te vagy a fókuszpontja. (Meg ha kellõ szerpjátékkal alátámasztod.) Nem hinném hogy az isteni erõk beavatkozását amulettekbe lehetne zárni. (A szent szimbólum kivétel.) Válassz mást.
Navaratna kérlek te is nyilatkozz már varázstárgy-ügyben, hogy mi a szíved vágya.