• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 41 / 338 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 338

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.11. 20:01

2-t :P
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.11. 20:02

13-ról volt szó nem?és én meg egy 14-be történöre tippeltem az nálam 1 különbség :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.11. 20:02

Arra kérném a népségeket, köztük magamat is, hogy ne váltsunk támadóba, mert annak csúf vége szokott lenni. Písz forévör! :angyi:

Egyébként egyetértek azzal, hogy a km azért km, hogy megszabhassa ezeket a dolgokat. Ezért van az, hogy a kaland kiírásában így lett megadva. innentõl kezdve vitának helye nincs, mert úgyis ennek megfelelõen kell karikat összehozni, ha ebben a kalandban Castor terelgetése alatt játszunk.

Egyébként szegény Navát ne ugorjátok át, mert õ azért állhatatosan próbál számára fontos, még nem közölt infókat megtudni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Quator ar Zaraquer 2007.03.11. 20:26-kor.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 20:04

Bocs ezt tényleg nem hagsúlyoztam ki. Egyébként lesz benne harc rendesen, de nem lehet a szabályokat onlineban így egy az egyben átvenni. A harcrendszerrõl azt olvastam, hogy a KM fogja szépen lemesélni, nagyon is fontosak az értékek meg a statisztikák, de csak NEKEM. Bocs ha kicsit zabos voltam , tényleg mélyen kussoltam ezekrõl az "apróságokról".
Most megyek privizek Navarnak.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.11. 20:22

amugy szabály rugalamsan kezelhetõ,no de nem akarok senkit sem buzditani a szabályok kihágásával,de hát ha vannak szbályok,akkor az emberi elme olykor arra meg,yhogy kikerülhesse azokat :D

Amugy akkor most az érzékelést is bele kell számolni a fõértékek közé igaz?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.11. 20:22

No és mi van Rosáliával? :P
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 20:24

Igen, úgy kalkuláltam.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 20:26

A KORKATEGÓRIÁT NE VEGYÉTEK FIGYELEMBE!!!

A karakterek induló életkora harminc év.
Nincsen korkategóriás módosító, se minusz, se plusz, felejtsétek el. Ok?
A kornak pusztán és kizárólag itt és most az a jelentõsége, hogy bizonyos társadalmi pozíció megszerzése korhoz kötött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.11. 20:28-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.11. 20:27

Na erre azért már én is azt mondom, hogy ilyesmiket azért jó elõre tudni. 8) Mert így az ember honnan tudhatná, hogyan számoljon szabályosan?! :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 20:29

Tudom, jó hogy feljött a téma, most mondom.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.11. 21:29

Mivel tapasztalatlan vagyok on-line mesélésben kérdésem azokhoz szól, akik már túl vannak egy kaland lemesélésén:

Yvett szeretne csatlakozni hozzátok 6.-nak. Én hajlok rá, mert jöjjön aki játszani szeretne, nagyon örükök, hogy ilyen nagy az érdeklõdés, de szerintetek nem fogja nagyon lelassítani a játékmenetet ennyi ember?
Kezelhetõ ez még?
Én még soha nem meséltem OM-ban azért kérdem, mert nem tudom.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.03.11. 21:37

4 jelentkezõt olvastam eddig :oops: , ha tudtam volna, hogy betelt a létszám nem jelentkeztem volna.

Hatodiknak nem szeretnék befurakodni. Már sok egy fórum alapú játéknál - tapasztalat :roll:

Ezennel visszalépek :wink:, majd legközelebb gyorsabb próbálok lenni :)

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.12. 6:41

Sztem az online játékban azok az interakciók naon lassúak,ahol a karik egymás közt beszélgetnek és ismerkednek...No de ezt megoldható gyorsabbik uton is és ha tartható a napi 1 vagy több hasz mindenki részérõl és nem kell várni senkire( egyes esetket kivéve,amikor vkinek vmi dolga akad),úgy nem gond.De azért érdemes felkészülni,hogy 1-2 hét alatt nem elhet lemesélni 1 kalandot onlinon :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.12. 7:50

Üdv!

Azt, hogy hány játékossal bír a km maga tudhatja csupán. :P Viszont abban egyetértek Schinterrel, hogy ha mindenki tartja a napi 1 reagot, akkor nincs gond a 6 játékossal sem. A valaki miatt állás az ami problémásabb. Ilyen szempontból természetesen minél több a játékos annál több embernek lehet épp más dolga, baja.

KM dönt!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.12. 14:20

Csatlósok:

-Teljesen jogos az igény, hogy ezen a szinten már lehet a karinak hû követõje, kísérõje, aki mentorként tekint rá.

Azonban nem engedélyezem a csatlósok játékba hozását. Egyszerû oka van: ha mindenki hozza a sleppjét, már tizen fogtok nyüzsizni, és a öt NJK-t nekem kéne irányítani. Gyerekek én ezt nem fogom felvállalni. Ez a játék rólatok szól. Ok, lehet EGY hû barát, öreg szolga, testõr, belefér, de azok most otthon maradnak. Óriási bukás lesz a vége, ha itt mindenki behozza a csatlósait. Bocs de azok ilyen-olyan okoból most inaktívak. (ezt majd a játékban mindenkinek személyre szabottan.)

Privát üzenetek:

Elnézést ha késve válaszolgatok nektek, de egyszerre öt emberrel egyeztetni, az elõtörténeteket átrostálni, a varázstárgyak hogynjáról, mikéntjérõl üziket váltani idõigényes dolog. Ráadásul egymáshoz is kell viszonyítsam az erejüket, hogy senki ne erõsödjön meg túlságosan.
Eddig két elõtörténetet kaptam. Várom a többiekét.
Abbit cucc sztornó, majd lesz a játékban lehetõség vásárlásra, aki ilyen cumókat akar.
Legyen elég egy közepes és egy gyengébb varázstárgy. Szerintem egyáltalán nem voltam ezzel szûkmarkú. Hogy ha most mindent megkaptok amit szeretnétek akkor mi fogja motiválni a karaktert?

A kalad:

Megnyitottam ugyan a topicot, de csak egy prológust írtam bele kedvcsináló gyanánt. (AJK-kra vonatkozó részleteket majd kijavítom.)
Úgy tervezem a hosszú hétvége alatt lassan-lassan beindulhatunk.
Az elején eléggé szét lesztek szórva, mindenkinek egyéni mesélés lesz, lehet az idõsíkok is kicsit szét lesznek csúszva, de elõbb-utóbb összeérnek majd a szálak.

Statisztikák:
-megkérném a szabálykönyvet betéve tudó játékostársakat hogy ne verjéktek le rajtam, hogy sok dolgot én nem úgy mûködtetek mint ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Ha varázsfegyver birtokolsz nem azt fogom leírni, hogy itt van egy +15 KÉ/+18VÉ-s bökõ, hanem úgy érzed, mintha ezzel a fegyverrel fürgébben, sebesebben támadnál. Ne kérjetek tõlem statisztikát, mert úgysem fogok adni. Számoljátok úgy mintha normál fegyver lenne az extrák, meg majd úgyis a mesébõl fognak kiderülni.
A harcnál nem kockákat dobálgatok, hanem összevetem a statisztikát, a felszerelést és a tapasztalati szintet az ellenfélével és egy részletes leírást kaptok, hogy az ütközet milyen eredménnyel zárult. Be ne írjátok nekem, hogy ti otthon a monitor elõtt 56-ot dobtatok!!! Azt viszont igen, milyen stílusban harcoltok! Pl: megpróbálom kisöpörni a lábát, eltörni a pengét, a cobjára célzok, stb. Minden erõdet bedobod a harcba, vagy takarékoskodsz a végére??? Célzottan támadsz, vagy ott ütöd ahol éred? Hányszor akarod megtámadni egy körben? Agresszív vagy defenzív stílust veszel fel? Nekem ezek fontosak. Nem a számok. Az nekem csak kiindulási alap és nem fõbíró.
Nem vagytok sérthetetlenek. Ha ütközetbe keveredtek akkor sebesülni is fogtok. Ki jobban-ki kevésbé. A leírásból mindenki pontosan tisztában lesz vele milyen fizikai kondícióban van, nem fogok Fp-ket, meg Ép-éket vonogatni., és beírni mennyi maradt, mert az nevetséges és nem illik ide. Az nekem azért kell, hogy lássam ki meddig állja a sarat, mekkora sérülést visz ki talpon. Mindíg csak viszonyítok és átültetem a mese nyelvére. Szokjátok ezt a regény-stílust mert csak így fogtok infókat kapni a karakterrõl, nem a számok nyelvén.

Lenne még egy kérdésem hozzátok vannak olyan játékosok akiknek karakterei régebbrõl ismerni szeretnék egymást?
Mert ha igen a találkozás hogynját, mikéntjét írjátok meg.

Kapcsolatok:
Ne lepõdjetek meg, ha egy-két epizód erejéig az elõtörténetben leírt alakok fognak felbukkani a mesében. Nem szórakozásból kértem, vagy hogy titeket dolgoztassalak, hanem mert komolyan építeni szeretnék a karik kapcsolataira, hogy személyesebbé tegyem a mesét. Ennek gyakorisága attól függ, ki milyen messzi földrajzi távolságra szerezte a kapcsolatait és mennyire volt barátkozós fajta. Egy régi shadoni harcostárs itt most biztos nem fog feltûnni, de a kamaszkori udvarló Ilanorból már könnyen elképzelhetõ.
Úgyhogy aki még módosítani akar a kapcsolati hálón az most tegye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.12. 17:51-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 41 / 338 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 338

Vissza: Csevegõ