• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hakea Ello (Kha Elis)

A megunt, elhagyott, elhunyt karakterek "otthona"...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
18 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Hakea Ello (Kha Elis)

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.10. 23:33

Adatlap

Név: Kha Elis
Szint: 1
Értékek:

Erõ: 13
Gyorsaság: 14
Ügyesség: 14
Állóképesség: 17
Egészség: 15
Szépség: 14
Intelligencia: 15
Akaraterõ: 18
Asztrál: 10
Érzékelés:12

147

Alap Ép:6
Max. Ép: 11
Alap Fp: 7
Max. Fp: 31
Fp/Szint: 9

46

ALAP
KÉ: 12
TÉ: 18
VÉ: 72
CÉ: 0

HM/Szint: 10

132

HMMEL+FEGYVER
KÉ: 20+3+2=25
TÉ: 29+4+7=40
VÉ: 80+3+14=97
CÉ: 4

AME:6
MME:14
DinAME:-
DinMME:-
Max. Yp:6
Max. Mp:6
Mp/szint: 6

Kp alap: 5
Kp/Szint: 8
%/Szint: -

21

Kp: 2

Képzettségek:

Fegyverhasználat 2 (tûzfújó-fáklya=furkósbot) (KP)

Írás/Olvasás 2 (KP)
Számtan 2 (KP)
Színészet 2 (KP)
Iparûzés: mutatványos 4
Tetoválásismeret 2
Kíntûrés 2
Élõ nyelv (pyar) 3
Élõ nyelv (köztoroni) 2 (KP)
Holt nyelv (godoni) 2
Kultúra (pyar) 3
Helyismeret (Pyarron) 3
Helyismeret (Pentád) 3 (KP)
Ásványtan 2
Alkímia 2
Mászás 29%
Esés 29%
Ugrás 29%
Egyensúlyérzék 29%
Irányérzék 27%
Veszélyérzék 27%

Pszi (pyarroni) 2 (KP)
Vulgármágia (ált. tûzmágia) 3
Vulgármágia (tûzmágia magasiskolája) 2
Vulgármágia (BOSZORKÁNY: természetes anyagmágia) 2
Szimbólummágia 2

25

ISMERT VARÁZSLATOK

Ismert varázslatok:

Alapvetõ tûzmágia

Lángteremtés
Idõzített lángteremtés
Tûzteremtés
Idõzített tûzteremtés
Intõ tûz
Tûztáncoltatás
Õstûz észlelése
Tûz észlelése
Tûzelemzés
Tûz teleportálása

Iskolaformák

Nyíl
Kard
Kitörés
Szõnyeg
Fal
Aura

Szabad elemi formák

Tûzgolyó
Tûzesõ
Tûzhenger
Tûzgyûrû
Tûzhullám

Közönséges tüzek befolyásolása

Tûzválasztás
Fekete tûz
Tûzcsapás
Füstmarás
Sogron szent tüze – Öröktûz

Tûzmágia magasiskolája

Pusztító tûz
Perzselõ tekintet
Tûzcsapda
Fémizzítás
Lávafolyam
Tûzesõ
Lángkitörés
Tûzkapu
Átformázás
Tûzszem
Tûznyelés
Lángfestés

Boszorkánymágia

Tûzgyújtás
Tûzgyûrû
Tûzgejzír
Lángoszlopok
Futótûz
Villámszórás (gyengített)
Tûzbogarak

Tulajdon

Ruházat (elõtöri)
Felszerelés (elõtöri)
Fegyver: tûzfújó-fáklya (2db, mindkét végére erõsíthetõ éghetõ rongy, furkósbotnak felel meg) KÉ: 2 TÉ: 7 VÉ: 14 Seb.: k6 Tám.:1

KÜLÖNLEGESSÉGEK

Bal kézfejére fekete, mágikus tetoválás van rajzolva, tulajdonságai:
Hatalom jele
Mp:24
Tárolt Mp:12

A tetoválás tenyérnyi, fekete, koncentrikus minta Kha jobb kézfején. Megérintve 1 kör alatt ki tudja nyerni a benne tárolt mágikus energiákat, így hatásában szinte teljesen megegyezik a hatalom amulettel; azzal a különbséggel, hogy csupán 12 manát tud tárolni. Vonalai megsértésekor (pl. vágás) a jelbõl felszabadulnak a mágikus energiák, ami robbanást idéz elõ, kitörés formájában: 4k6 Fp(mágikus tûz)

Csatlósok(NJK-k): -
Ajándékok, jutalmak: -
Utolsó módosítás dátuma: 2007.03.10
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2007.03.11. 22:59-kor.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.11. 2:35

//BÕVÍTÉS ALATT//

- Név : Kha Elis
- Kor : 25 év
- Nem : nõ
- Faj : ember
- Kaszt : tûzvarázsló
- Elõtörténet :

Psz. 3675 nyara: Kha Elis megszületik Pyarron városának kikötõjében, gazdag kereskedõcsalád lányaként.
Psz. 3681: Polgári iskolába iratják. Magas intellektusa ellenére szeszélyes magatartása miatt többször figyelmeztetésben részesül.
Psz. 3688: Tûrhetetlen viselkedés miatt eltanácsolják.
Psz. 3688-90: Magánoktatók segítségével befejezi elemi tanulmányait.
Psz. 3690: Tûzvész az Elis kúrián. A hatóságok céltalan gyúlytogatásra gyanakodnak, a tettes ismeretlen. Harminc ember meghal, a család képes kimenekülni, a vagyon nagyrészének megsemmisülése okán a lány aszisz nagybátyjához kerül.
Psz. 3691: Mivel nem kedveli nagybátyját, jól kitervelt menekülést hajt végre, megfosztva a kereskedõt 21 aszisz aranydénártól.
Psz. 3693: Két év bújdosás után rálel az Ashaoni Lángmesterek Szövetségére. Törtetõ jelleme és kiváló képességei miatt felvételt nyer.
Psz. 3694: Nagybátyja felhagy a hajtóvadászattal.
Psz. 3697: Alapvetõ tanulmányait rövid idõ alatt befejezi, fedõidentitás létrehozása céljából a Vörös Maszkabál mutatványos-társulathoz csatlakozik.
Psz. 3699: A társulat a vezetõ alvilági kapcsolatai okán feloszlatásra kerül.
Psz. 3700: Lágmester-akolitus, jobb kezére mágikus tetoválást készítenek.
Psz. 3700 õsze: A merannini tûzvész okozójaként a Sinemos Liga hatóságai felelõsségre vonják.

Szemelvények Kha Elis 3700-ban, Hesterdanban történt kihallgatásáról

-Vádlott. Neve Kha Elis, született Pyarron városában, a 3675. esztendõ nyarának végén. Apja gorviki származású kereskedõ, anyja pyarroni születésû nõ.
-Igen.
-Foglalkozásáról nincs tudomásunk, felvilágosítana minket?
-Tûzzsonglõr vagyok, mégpedig a jobbik fajtából.
-Szabadúszó avagy valamely társaságnak a tagja?
-A Vörös Maszkabál társulat tagja vagyok három éve.
*A perelõ fél ingerülten felszólal.*
-A társulat jó egy éve nem tevékenykedik, ugyanis vezetõjét alvilági kapcsolatai miatt elítélték! Ne próbáljon takarózni más emberekkel!
-Csendet. Igaz ez, kisasszony?
-Nem számít, hogy most nem játszunk, a társaság attól még létezik. Térhetnénk végre a lényegre?
-Kérem mellõzze ezt a hangnemet a jövõben. Lássuk a vádat. Merannin, Hesterdan városának fennhatósága alá tartozó község bírója, nevezetes Riog da Siaz úr azzal vádolja önt, hogy tûzvészt szított az említett helység Három Peták nevezetû fogadójában, mely tûzvész nem sokkal késõbb tovább terjedt a falu több épületére, négy polgár életét kioltva. Riog da Siaz úr elõzetes vizsgálatai alapján úgy véli, mivel képtelen a kártérítésre szükséges száz és ötven aranypénz kifizetésére, és ezenkívül szándékos emberölést követett el, egyetlen megfelelõ büntetés a bitó. Mit szól ehhez?
-Na persze, könnyen beszél a felfújt hólyag, nem tört még rá három holtrészeg õr az éjnek közepén.
-Kikérem magamnak ezt a hangnemet!
-Csendet! Kérem, meséljen többet az esetrõl, lehetõleg vulgáris kifejezések használata nélkül.
-Jól van. Átutazóban voltam, Hesterdan felé tartottam, de aztán korán beesteledett, így abban a faluban ragadtam. A fogadóban kifizettem egy szobát, de már az ivóban megbámult a drágalátos õrség néhány tagja. Persze hogy nem vágytam a kanos gavallérok szagára, hát felmentem a szobámba. Pakolás közben hallom, hogy azok a parasztok elkezdik döngetni az ajtót, amit óvatosságból kulcsra zártam. Ennyi kellett nekik, fél perc alatt bedöntötték az ajtót, és ha nem velem hozza õket össze a sors, akkor egy jó kis dugásnak néznek elébe. Hát ráfáztak.
-Pontosan mit tett a támadás elhárításának érdekében?
-Kis bemutatót tartottam a mûvészetbõl amit ûzök.
-Pontosítson.
-Hát befûtöttem nekik. Naftával. Mégis mit tettem volna?
-Képtelenség! Ilyen rövid idõ alatt nem kotorhatta elõ a tûzszerszámot!
-Csak hozzák be a csomagom, megmutatom én, hogy mûködik…
-CSENDET! Nem kértem sem kommentárt, sem fenyegetõzést, ezentúl az ilyen megnyilvánulásokért pénzbírságot kötelesek fizetni. Szóval azt állítja, gyúlékony anyagot öntött a padlóra, és…
-Ácsi. Tüzet fújtam, egyenest a pofájukba.
-Mivel indokolja tettét?
-Talán azzal, hogy betörték a szobám ajtaját, fegyver nélkül, kilógó nyelvvel akartak rám mászni?!
-Nyugodjon meg. Ha a férfiakra fújta, akkor elvben nem gyulladhatott volna meg a berendezés.
-Dehogynem! Vagyis persze nem akartam, de elejtettem a naftásüveget, aztán az pukkant egy aprócskát. Vicces volt.
-Szóval szándékosan felrobbantotta az említett tárgyat?
-Elejtettem és felrobbant.
-Furcsamódon az ön testén nem tudtak megállapítani semmiféle sérülést…
-Még szerencse. A ruha amit elvettek tõlem, pont az ilyen balesetek ellen véd.
-Hm…folytassa.
-Na. Amikor elkezdtek lobogni a kanok, én megfogtam a cókmókom és az ablakon keresztül távoztam. Sokáig nem jutottam, mert elfogattak. Megjegyzem, jó sok paraszt szolgál Hesterdan zászlaja alatt…
*A bíró lemondóan sóhajt.*
-Ahelyett hogy távozott volna, a támadók ártalmatlanná tétele után a tûz eloltására is fordíthatott volna idõt.
-Aha, majd paplannal oltom az öt láb magas lángokat. Na persze.
-Térjünk át kissé más témára. A jobb kezén található tetoválás mit jelképez?
-Semmit.
-Azt hiszem, válasza kissé egyszerûre sikeredett. Figyelmeztetném, hogy a hatóságok félrevezetéséért súlyos retorzióban részesülhet.
-Egy absztrakt, semmi más.
-Kisasszony, az elõzetes vizsgálatok azt eredményezték, hogy ön jártas a pszionikus tudományokban. Ennek fényében további vizsgálatokat fogok kezdeményezni, ugyanis gyanítom, hogy tetoválása nem csupán dekoratív célokat szolgál. A tárgyalást felfüggesztem.

A következõ gyûlés alig egy hónap múlva került megrendezésre. Kha Elisrõl kiderült, hogy az Ashaoni Lángmesterek Szövetségének tagja, azaz tûzvarázslói mágia használatában járatos. Mivel az önvédelem szükségessége erõsen kétségessé vált, a vádlottat a következõ vádpontok alapján ideiglenes börtönbüntetésre ítélték az ítélet végrehajtásának idõpontjáig.
-Négy ember életének kioltása.
-Száz és ötven aranypénz értékû anyagi kár okozása.
-Hatóság félrevezetése.
-Menekülés a tett helyszínérõl.

Kha Elis fogsága alig három napig tartott, ugyanis képes volt nagyszabású börtönlázadást szítania, és a forgatagban elmenekülnie. A Sinemos Liga területén a mai napig vérdíj van kitûzve fejére, bár azóta félig meddig sikerült felszívódnia.

Idézetek:

„Nem játszom a tûzzel. Magam vagyok a tûz.”

„Kemény legény vagy? Megmondom mi a kemény. Reggelire tûzgombóc, némi hagymával, nyersen.”

„Nap? Pfeh. Itt vagyok én.”

„Úgy vélem, „pirítós” a helyes kifejezés a delikvens állapotára.”

- Kinézet : Száz és hetven-öt centiméter magas, fiatal pyarroni nõ. Teste karcsú, alkata atlétikus, formás bájai a legtöbb férfiben könnyedén felébresztik a vágyat. Mozgása oly energiával telített, mint a megfeszített íjhúr. Fekete, hullámos haja háta közepéig ér, örökké enyhe füstszagot árasztva magából. Szikrát szóró szemei barnák, már-már borostyánba hajlanak, ívelt, keskeny szemöldökei és mélyvörös ajkai pimasz jellemrõl tanúskodnak. Kiállása kihívó, jócskán rájátszik nõiességére, amiben színészi képességei mellett testhez álló, mattfekete, több helyen foltozott bõrruhája is segítségére van. A ruha nyaki részére igen bõ, vékony bõrbõl készült csuklyát erõsítettek, melynek elejét ha kívánja, könnyedén szája elé vonhatja. Térdközépig érõ, fekete utazócsizmát hord melynek szárát gyakorta hajtja vissza. Különös ruhájának kiegészítéseképp magánál tart egy szíjas, otromba fém védõszemüveget, mely szemét megvédi a hõtõl és az erõs fényhatásoktól. Ruházatának egésze vékony kenõccsel kezelt, mely magas víztartalma miatt plusz ellenállást biztosít a hõhatásokkal szemben; bár illatosnak nemigen mondható.

- Jellemrajz : Hivatása teljes mértékben meghatározza jellemét. Heves, mint a futótûz és veszedelmes mint a szunnyadó tûzhányó. Gyakran hallgat ösztöneire, hebehurgya, felelõtlen cselekedetei rendszerint meghazudtolják kifinomult intelligenciáját. Csapongó természetû, egészen elképesztõ hangulatváltozásai a legtöbb embert elriasztották mellõle, ám ez úgy tûnik, nem volt elég arra, hogy megváltozzon. Csökönyösebb az öszvérnél is, olykor a leglogikusabb érvekkel is lehetetlen belátásra bírni. Erõszakos mind elméletben, mind gyakorlatban, törtetõ, senkire nincs tekintettel. Kaotikus jellemének talán a legmeghatározóbb vonása a tenyérbemászó beképzeltsége. Semmilyen feladatot sem tart túl nehéznek, idõvel úgyis bármire képes lesz. Ha van valaki, akirõl elmondható, hogy tükörképébe szerelmes, akkor Kha minden bizonnyal az; ez süt le mozgásából, mimikájából és finomkodónak nem éppen nevezhetõ beszédébõl. Ultimatív célja a hatalom, megszerzésének érdekében bármin és bárkin hajlandó átgázolni, bár pusztító igéit fõleg ellenfelei számára tartogatja.

- Felszerelés: Fentebb leírt ruházatán kívül egy barna bõr hátitáskával rendelkezik, mely ugyanazzal a kenõccsel van kezelve mint a ruhája. Tartalmára tekintettel ez igen elõnyös, ugyanis számos igen gyúlékony anyag található benne.

-Fém kulacs, literes. Tartalom: Etyl alkohol (tûzfújásra)
-2 db. poi (tûzzsonglõr-pörgettyû; erõs, vékony kötél végén golyóval)
-2 db. pálca (fegyver, mindkét vége meggyúlytható, támadni csak eggyel tud)
-vastag bõrkesztyûk
-1 tégely tûzálló kenõcs (5 dl)
-vastag tû+10m bõrmadzag
-2 négyzetláb rongy
-4 kisebb üveg, bennük alkohol (5dl)
-szappan, kis törülközõ
-testhez illõ, vékony kezeslábas
-sebvíz
-vasszelence (övre csatolt, ebben tárolja pénzét)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2007.03.20. 0:55-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.11. 10:06

Üdv!

Ezek után nagyon kíváncsi vagyok rá, mivel elõsztorival magyarázod majd meg ezeket a képzettségeket és a többit. Elõljáróban felfedeztem 3 kisebb-nagyobb furcsaságot.
-szerintem a 8-as ép alap rettenetesen sok, egy benga orknak lehetne ekkora ép alapja a te karid egy karcsú csinos nõcike és még a 15-ös egészség sem indokolja a magas ép alapot.
-ugyan csak két varázslat de nincs BM mágiája. Láttam, hogy minden áron sok tüzes varázslatot akartad összegyûjteni. Szerintem akkor is kellene hozzá vulgármágia 2 BM-i, vagy az átfedések miatt legalább 1. Többiek, mit gondoltok errõl?
-no, ami a legtápabb, az a tetoválás. Egy hatalom amulett sem tárol több pontot mint a maximális mp, tehát az én olvasatomban csak úgy mûködhetne, ha elsõ szinten 6 manát tudna benne tárolni. vagy lecsökkentjük a kapacitását 6-ra vagy elsõ szinten max 6 mana 2-on már max 12 mana lenne és további szinteken is max 12. Elsõ szinten ki sem tudna nyerni és fel sem tudna tölteni ekkora erõsségû jelet.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.11. 10:37

Az Ép alap tényleg kicsit sok, bár összességében a 13-at nem találom soknak.

A bm-mágia egy elírás, abból már nem akartam venni, csak bent maradt az eredeti tervezetbõl. Javítva.

A tetoválás pedig úgy mûködik mint ahogyan azt a 3. módon írtad le, egy valódi hatalom-tetoválás ezen a szinten nem lenne fair.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.11. 20:46

a 13 ÉP szerintem egy átlagos harcos sajátja,nem pedig egy tûzvarié...az ÉP alap szerintem is sok...ezen túl nem látok kivetni valót benne...
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Az Álmok Õrzõje » 2007.03.11. 23:01

Elolvastam megvizsgáltam...

Ép alap - látom módolva lett; szerintem így már elfogadható.

A társulathoz való csatlakozása elõtti életérõl nem esik szó. Én ezt hiányolom. Ezt leszámítva rendben találtam.
Álmodban
bármit megtehetsz… Hagyd hátra szürke életed!
Ott repülhetsz most, hol mindent lehet.
Ne álmodj jövõt… csak szárnyaló jelent!
/ Sosy - Álomország /
Az Álmok Õrzõje
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 357
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.11. 23:04

A társulathoz történt csatlakozása elõtti életérõl azért nem írok semmi bõvebbet, mivel nem meghatározó, és a kari megítéléséhez nincs szükség rá. Másrészt pedig elrontaná az elõtöri jó hangulatát ^^

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Abdul Al Sahred » 2007.03.12. 2:51

Az eddigi változtatások fényében szerintem mehet a kari
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Abdul Al Sahred
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 310
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.03.12. 3:08

Az álmok õrzõjének kérésével egyetértek. Vicces kis komédia a bírósági tárgyalás, és jól bemutatja a karakter jellemrajzát, de semmi köze az elõtörténethez, amire szükség van a karakter elbírálásához. Majd ezt pótold.
Nem igazán vagyok tisztában az ashaoni lángmesterek hatalmával. Viszont ha ez egy kisebb szövetség (szekta), akkor a hatalma nagyon nagy. A varázslatok száma inkább ordanitûzvarázslót sejtet, aki rendkívüli hatalom birtokosa. Nem tiltakoznék, ha csinálnál egy részletesebb leírást a rendedrõl.
Az egészséggel nem vitatkozom. Az nem kasztfüggõ. Lehet egy varázshasználó is nagyon egészséges. Ez nem csak neveltetés és szakma függvénye.
A hatalomtetoválás tõlem lehet olyan, mint a hatalom amulett. A szintenkénti manát beletöltheted.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.12. 13:34

Búbolást megelõzednõ, itt vagyok :)

Való igaz, kicsit konkrétabban is kifejtheted az elõéletét. Az ashaoni lángmesterekrõl semmit nem tudok. Róluk bõvebben tennél fel leírást?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.20. 1:09

Elõtöri kiegészítve, a formátum ugyan kissé szokatlan, de a stílus kedvéért így alkottam meg. Remélem jót szórakoztok rajta, és minden infót tartalmaz ami szükséges :)

Az ashaoni lángmesterekrõl készült kieg, de az infó ami benne található az édeskevés. Komoly leírást egyenlõre nem készítek, a karim is csak arra támaszkodik amit ott olvastam. Nevezetesen:

-Az Ashaoni Lángmesterek szervezete (vitás hogy szekta-e vagy rend) Ordan után a tûzmágia legnagyobb pólusa. Hatalom terén ugyan nyomukba sem érnek, ez viszont fõleg abból a ténybõl származik, hogy kizárólag tûzvarázslókat képez, tagjait széles körben üldözik a Quiron déli partján, valamint nem áll mögöttük semmiféle államgazdaság, csupán Ashaon városa támogatja õket.
-Vérmérsékletük hevesebb az átlagos tûzvarázslóknál.
-A Pusztító Tûz Útját járják a renegátokhoz hasonlóan, manapontjaik, manavisszanyerésük és varázslataik is ennek megfelelõek.
-Kísérletezõ hajlamuk lévén tûzmágikus tetoválások széles tárházát fejlesztették ki.

ÉN ÍRTAM HOZZÁ:

-Mivel egy iskoláról van szó, ahol több tucat mester tudása száll tovább a tanítványokra, erõsebbnek kell lenniük az egyszerû renegátoknál. Mivel mágiájuk és felfogásuk sok pontban egyezik a boszmesteri mágiával és hatékonyság érdekében szükségük van gyors manavisszatöltõ módszerre, ezért bevezettem a Hatalom Italát (-4 Egs)
-Ezenkívül, mivel kísérletezõ, gátlástalan hajlamuk révén valószínûleg kitaláltak saját tûzmágiákat és adaptáltak más kasztok mágiájából, lehetõvé tettem nekik a kül. kasztok tûzmágiájának tanulását (bosz, bomes).

Kérem elbírálni.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2007.03.20. 2:35

Nincs ellenvetésem. Végülis nem vitted túlzásba. Tõlem mehet játékba.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.20. 3:47

Na szuper, már Yvettet is kikérdeztem, remélem minél hamarabb írtok.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.20. 9:19

Ezt a hatalom itala dolgot nem értem, mi köze egy varázslóhoz még mindig... :oops:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.03.20. 9:28

Az ashaoni lángmesterek nem tudják úgy visszanyerni a manájukat mint az ordani tûzvarázslók, csakis a godoni transz segítségével, ami viszont nem illik hozzájuk mert CSIGA. Mivel nem akartam táp manaregeneráló tetkókat csinálni, ezért így oldottam meg.

EDIT: Sion most üzent hogy a karim el van fogadva.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése