• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 40 / 63 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.02.27. 21:54

(Rouhn)

Sajnálja ugyan a beteg embert, mégis könnyedén otthagyja, egyrészt mert úgysem segíthet rajta, másfelõl megkönnyebbül, hogy túvolabb került a fertõzéstõl. Még nagyban a megkönnyebbülés hullámai csapnak át a feje felett, mikor az idegenek közelednek, ezért nem is hallja meg õket, csak amikor mér Króner csendre inti, akkor szentel figyelmet a közeledõknek
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.02.27. 23:59

(Fila)

- Drága Jenna, ugye nem gondoltad komolyan, hogy minden bökkenõ nélkül felkapjuk a könyveidet és fütyörészve visszasétálunk?
- Ha Grevor barátunknak nincs több meglepetése, akkor szerintem nincs okunk az eddigieken fennakadni, de ha tud még valamit, kérjük meg, hogy most ossza meg velünk, egyébiránt még meg találunk bántódni a bizalmatlanságán, nem gondoljátok?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.28. 14:34

(Kalmon)

-Egyetertek Filaval...Szerintem is valamit titkolsz Grevor!Mondd el mi az!Mellesleg pedig szerintem induljunk tovabb,ha senkinek nem jelent akadalyt,akkor azonnal!Gozben pedig meselhetsz Grevor ha akarsz!

mondja teljesen nyigodt hangnemben,mikozben meg mindig a pixiket,vagy miket lesi a lombok kozt...

//bocsi a kesesert...nethianyban szenvedtem... :oops: //
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.28. 18:11

Résztvevõk: Fila, Kalmon, Joey

Grevor, kinek már nincs mit takargatnia, hisz ha nem beszél, majd megteszi helyette a lovag, inkább úgy dönt elmondja mi is történt vele Pardában:
- Egy orkszolga mûvel valamit az állatokkal. A fene a gusztusába, hogy minek kellenek neki...tél végén találkoztam vele elõször, az erdõben. Akkor barátságosan közelített, adott néhány garast, én meg meséltem neki a környékrõl, és eladtam neki egy pár takarót. Ekkor jött elõször a falu közelébe, de nem jött be. Aztán, hetekkel késõbb megkeresett, betört a házamba, én meg dühbe jöttem, de jó üzletet mondott. Azt akarta szerezzek állatokat, akkor, mikor a vörös hold kerek, és vigyem az edrõszélre. Sokat fizet mondta, gondoltam egy két állat, megveszi drágán, mit veszíthetek...mikor rájöttem hogy nem ette meg õket, elszörnyedtem. Abba akartam hagyni, de nem fizetett ki. Mindegy volt már nekem akkor, mondtam neki: elég! De nem volt elég. Megfenyegetett, hogy elkap az erdõben, és úgy járok mint a birkák, meg kecskék...nem a póni volt az elsõ...az volt a hatodik.

Mióta a "szárnyas pixik?" megtráfáltak titeket figyelmetek nem lankad, észre is veszitek, hogy nem sokkal elõttetek, talán negyven lábnyira áll valaki, talán nem is egy fõ. Mintha épp egy másik ösvény futna keresztbe ott.

Fila éles érzékei kiszúrják, hogy ketten vannak, egyikük a nemesített udvari orkok közé tartozik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2007.02.28. 18:15-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.28. 18:14

Résztvevõk: Króner, Rouhn

Arzo morgása jelzi, s Króner orra is azt érzi, hogy a közeledõk többen vannak. Még lószag is keveredik a levegõbe, ez már Rouhnnak is feltûnik. Az eb tanácskérõen néz gazdájára, hátán a ször izgatottan borzolódik.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.28. 18:25

Résztvevõk: Ardo

Mikor egy kicsit elgondolkozol, az úr válasza már nem is lep meg nagyon, legalábbis ami a helyszínt illeti: célotok az Északi Szél fogadó lesz, hisz onnan jött a küldönc az ott szokásos "egyenben". Az viszont, hogy ki hívta vacsorára vonTrottát már meglephet:
- Adena Raysaran kisasszony küldte, õ a fogadó tulajdonosa.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.28. 21:31

(Kalmon)

figyelemmel halgatja vezetõjük "vallomását" végighallgatva a két feltûnõ alak láttán megszólal:

-Ez az erdõ elég forgalmas ahogy látom...Az elõbb pixik,most egy-két ismeretlen alak.Megnézzük õket?

teljesen nyugodt arccal várja a többiek válaszát...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.28. 23:26

Króner

*Meghuzodik egy bokor takaásában iját megfeszíti és ha az orkot látja el enged egy nyilat eddig öszpontosított a lövésre. Arzot pedig nyugalomra inti.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.03.01. 6:48

(Joey)

//OFF: gyanítom azért 40 lábnyira én/mi is ellátunk :wink: , ettõl függetlenül nem tudom, hogy a karakterem találkozott-e már a két személyel...//

*Zászlós lándzsáját kihúzza a nyerge melletti tartójából így a lovagrand zászlaja jól látható, valamint egy esetleges roham esetén is jó a megfékezésre v. távoltartásra. Mozdulatai nem kapkodóak, majd ezt követõen a kis csapat élére áll, másikkezében pajzsát tartva. Egy támadás esetén lesz idejük a többieknek reagálni. Nyugodt léptekkel folytatja útját, lova leszegett fejjel, hátrasunyított fülekkel lesi minden mozdulatát és mögötte léptet*

- Üdvözlet utazó, békés "erdõjárók" vagyunk nincs mitõl tartanod, te v. ti kik vagytok és mi dolgotok erre?
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.01. 15:43

//Ez az off poszt majd lehet törlésre kerül:
Joey: természetesen ti is látjátok, hogy ott van két alak, de azt hogy az egyik udvari ork, csak Fila ismeri fel ilyen távolságról.

Szerintem a helyzet adott, ezért szeretném, ha a két társaság találkozását, és a megbeszélénivalókat, ha vannan, esetleges kérdezõsködést önállóan lejátszanátok, ergo ha Joey társai csatlakoznak Joeyhez a menetben, eldöntik végre mi lesz, akkor Rúnék reagálhatnak rá, hisz nem lenne értelme még egyszer leírnom a mindkét oldal felé, hogy mit lát...szóval most van egy kis önállóságotok, hogy rendezzétek a szituációt, csak nyugodtan, nehogy valaki kimaradjon.

Holnaptól vasárnap estig nem leszek. Hozzatok ki mindent a szituból, ahogy lehet :wink: //
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.03.01. 17:36

(Ardo)

-Jólvan. Ha indulunk szóljon.

*Ezzel elintézetnek ítélem magam részérõl és ha nincs mondanivalója a nemesnek sem, akkor visszatérek a heverészéshez és a többiek figyeléséhez.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.01. 21:09

(Rouhn)

Megpróbálja felmérni, hogy hányan vannak az idegenek, esetleg tüzetesebben szemrevételezni õket, lassan elõhúzza kardjait, ha rosszra fordulnának a dolgok, kéznél legyenek
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.04. 15:28

(Fila)

Üdvözlõen meglóbálja jókora darutollas kalapját rapírja tokjában pihen:
- Békesség jó vándorok! Miért zavarnánk meg fémcsörgéssel az erdõ nyugodt harmóniáját? Széles ez az ösvény, és ha nem férnének el, én bármikor kész vagyok félreállni anélkül, hogy buzogánnyal kellene odébb taszajtani. - széles mozdulattal jelzi, hogy ha az idegenek ellentétes irányban haladnak, hát csak menjenek nyugodtan.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.04. 17:45

Króner

*fegyvereit kissé lejjebb engedve elkezd közelíteni a férfiak irányába, Arzót nyugalomra inti, MAjd mikor felismeri az idegeneket, tegnapi kocsmai tartozkodásból akkor kissé felderül, de bizalmatlan marad és készarra, hogy fegyverét bármikor ujra szegezze.*

-Merre visza z urak, és a hölgy utja?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.04. 18:42

(Rouhn)

Vonási megenyhülnek, kardjait elteszi hüvelyükbe:

-Szép jó napot, csak most ismertelek fel benneteket, ti mi járatban, mire jutottatok eddig?

Krónernek is int, hogy nem lesz gond, elteheti fegyvereit.
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 40 / 63 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...