• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Enrawell csillaga

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
521 hozzászólás • Oldal: 3 / 35 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.27. 0:00

(Grokht)

*A jó adag hús láttán elfelejt minden zavaró tényezõt. Vet ugyan egy hosszabb pillantást Dánica formás combjára, de egyenlõre az éhe elverése köti le leginkább.*

<Mégis van ebben a lányban valami. Ahogy elnézem ezt más is észre vette> *néz Mauno-ra miközben az éppen a lányról beszél. kiválaszt egy nagyobb húsdarabot, kiereszti karmait és azokat használja villa helyett. Úgy ahogy van a hatalmasra tátott pofájába tömi az egészet és látható élvezettel ropogtatni kezdi. Miután végzett. Dánica-hoz fordul.*

-Együtt mentek valahová, Mauno mégsem tudja merre visz az utatok? Csak nem valami küldetés félében vagy?

*Folytatja az elõbbi mûveletet, amíg a lavornyi tál ki nem ürül. A végén a korábban rendelt vödör méretû edénybõl egy hajtásra kiissza a sörét, megtörli a képét és ha valaki erõsen figyel, akkor észreveszi, hogy a vicsor amivel hol az egyik, hol amásik társát nézegeti valójában egy vigyor.*

-A számlát majd én rendezem. Nem hagyhatom, hogy amíg ti leveskékkel bajlódtok, addig az én adagomat is ti fizessétek.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.27. 0:39

(Dánica)

*A lány tátott szájjal nézte amikor a karmok elõjöttek, amikor pedig a húsba fúródtak, mint óriási villahegyek, majdnem az orrán jött ki a ragu. Teli szájjal nem tudott nevetni. Eredeti megoldás volt. A fogait látva azért óvatos lett, eszébejutott, a természet egyik gyermeke ül vele egy asztalnál, nem egy ölbenmacska. A ropogtatás aláfestésében eszegetik õ is. A kérdés elõtt nyel, majd felel.*
-Hm, tulajdon kép most, itt ül Dánica és hív én Mauno, hogy jöjjön Dánica, de nincs jobb dolog, szó ha nem akar unatkoz, vagy valami nem némber adni csókocska, akkor velem jön. Ugye? Nem titok hova megy, valami város, messze kelet. Alidax, ha Dánica jól tud. De ott...Áh...-*ervre váltott-*-Ott szerintem nem lennél biztonságban...-*nézett a khálra. Kicsit szomorkás lett erre a következtetésre jutva. Mikor feltûnt a khál arcán a vicsorgás, egy pillanatra megdermedt. Próbált vadászélményekre támaszkodni, ez most mifene? Majd lassan elengedte magát és visszamosolygott, csak fogak nélkül.*
-Sokba fog ez Groktma pénz jut, ha fizet minden. Ne te ne.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.27. 10:52

(Mauno)

- Hát rendben, de az italt azt én állom, mert az én ötletem volt. Viszont ha már a szerencsédet nem akarod próbára tenni, mi a helyzet az erõddel Grokht? - nem akar úgy fogalmazni, hogy "keressünk egy kis pénzt hentelésbõl", inkább tapintatosabb - Ha lenne kedved összemérni a tudásod a sokféle tájról ide sereglett kardforgatóval, tudok néhány helyet, hol megteheted. Estig még van idõnk, legalább mindenki megismerné erényeidet.
Noss? :D
<Mennyit is tudok feltenni rá? Lehet csak egy játszát vállal, kockáztatnom kell de ez az esély megér legalább egy aranyat!>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.27. 12:09

(Dánica)

-Azt akar Mauno, hogy frissen érkez khál hullaszekéren tolva el valami tetemkereskedõ ritka szervei miatt? Mauno! Baja eshet! Az pedig nem hagy Dánica!-*nézett féltõn a dzsadra, de kedve jó volt, elgondolkozott a dolgon. Mindeközben székét közelebb húzta a khálhoz és sörényébe túrt védelmezõn.*
<Pénzt kereshetnénk vele, igen, jó harcosnak tûnik. Megvan hozzá az ereje, alkata s a morranásokból ítélve a vérmérséklete is. Csak a kedv hiányzik... De valóban baja eshet...>
-Még fürdõbe is szeret menni...Ugye, Groktma?
*Eszébe jutott, úgy volt, nem piszkálja, sóhajtva elhúzta kezét és inkább ráült tenyereire...*
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Navaratna 2007.02.27. 14:14-kor.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.27. 13:45

(Mauno)

- Ugyanmár! Egy jó harcosnak kell, hogy karbantartsa magát, és az is egy módja hogy szétnézhessen, és világotlásson az, hogy megtapasztalja milyen harcosok futkosnak még a világon rajta kívül. Ráadásul, már elnézést, de szerintem ha nem mozog eleget elmacskásodik! :D -<Meglátjuk milyen a humorérzéke Grokhtnak, de türelme van, egyenlõre nem tépte meg Dánicát...elõbb tépi meg a lány õt. :D>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.27. 14:13

(Dánica)

-Most azt akar barna, hogy menni khál viadal? S mért is? Pénz? Nem rossz ötlet, de ha õ nem akar, nem viadal...
<Pénzforrás! Oh, nem is olyan buta ez a Mauno. Nem az, hisz átvert. Hóha, ezt még számon kell rajta kérni!>
*Felcsillant a szeme, de visszafogta magát. POedig olyan szivesen a macskára zúdítotat volna, milyen jó ötlet amit a másik kitalált. Elõször megvárja, az mit morog rá :D *
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.02.27. 16:22

(-)

*Már megint a ködös villózás és utánna a színes forgatag. Normális ember csak szitkozódna ennyi hirtelen kavarodástól, de ki tudja mi a normális?! :? No mindegy, ha már itt áll egy ezüstcégéres ház elõtt, ahova emberek mennek befelé, hát enged a vonzásnak és belép az üvegezett ajtón. A küszöbön megtorpanva azért elmélázik az üvegezés és az esetleges faragások mintázatán, ezzel akarva-akaratlanul feltartva kissé az esetleg épp befelé igyekvõket.*

<Érdekes. Mikor is láttam utoljára metszett üveget? Tegnap vagy a múltévben? :? Kicsit mintha megint összefolynának a dolgok. Talán itt az ideje, hogy ismét megpihenjek és összerakjam a kaleidoszkóp színes cserepeit egésszé.>

*Ezzel elillan a pillanat varázsa és zsórakozottan belépve elindul valamerre az asztalok között helyet keresni magának.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.27. 20:47

(Grokht)

*Igyekszik a lehetõ legtöbbet megérteni a lány mondandójából, de az egyik rész valahogy kimaradt. Nem akarja megszakítani a beszélgetést, ezért hol a lányra hol a férfira nézve. Amikor Dácina közelebb húzódik és aggodalmaskodó arccal a sörényébe túr, egy pillanatra ismét elgondolkodik azon, hogy rámorduljon, de mivel elég kellemesnek érzi a lány érintését, mégsem tiltakozik. Már majdnem sajnálja, hogy elveszi a kezét, de nem akarja biztatni sem. A tenyerén ülõ lány egy rövid kuncogásszerû vinnyogást vált ki belõle. A hallottakon elgondolkodva agyal egy kicsit, és kimérten belekezd a válaszba.*

-Tudjátok, az én népemnek a harc a lételeme. Mi szinte Ghonnal a kezünkben születünk, és életünk során sok küzdelmet megvívunk. Mi a vitás ügyeinket is harccal intézzük el. De tisztán és becsülettel, ezen felül a vesztesnek nem kell meghalni. Elég, ha az egyik fél gyõzelmet arat, a másik elfogadja azt, amit legyõzõje állít, vagy képvisel. A csalás, vagy a szószegés azonnali becsületvesztéssel jár, és becstelen Khál nem részesülhet abban a kegyben, hogy a Khagban öregedjen meg. Az egész családjával együtt számûzetik. Az én családom is itt kellett új otthont találni, tehát gondolom, sejtitek mi történt velünk. Ezért a családom minden tagja különös gondot fordít a család becsületére. Jól tudom, hogy ezt a világot a pénz mozgatja, de pénz önmagában csak hasztalan fém. Engem nem érdekel egy olyan küzdelem, ami pusztán csak errõl szól. *Mondja komor arccal.* Sajnálom, ha csalódást okoztam nektek, de én csak a becsületemért, a dicsõségért, vagy mások védelmében harcolok… vagy mert fogadalom köt valamihez. *Mély hangja, az elnyújtott morgásszerû magánhangzók, és a beszéde ritmusa, nyugtatólag hatnak. Most látszik csak igazán, hogy jóval több egy vérengzõ vadállatnál.l*

*A mondandóját befejezve figyeli a többiek reakcióját, és babrálni kezd az asztalon található edényekkel. Majd eszébe jut, hogy rákérdezzen arra, amit nem értett.*

-Mit is mondtál arról a helyrõl, ahová készülsz? Nem értettem pontosan.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.27. 21:09

(Dánica)

-Ah, a férfiak és a hímek egy kaptafa lenni. Büszkeség, becsület, sok kis kék felhõ minden ez van, de ti szeret eztet. Élet ennél van egyszerû, de ti nem hisz. pedig Dánica megmond: fontos életnek van három dolog: szabadság, függetlenség, szex.-*A szex szónál elégedetten elmosolyodot. Õ nagyon biztos volt ezekben az elvekben.*
-De igaz, nem ér meg pénzes harc, ha vége temetõ. Ám jó harc hoz dicsõség! Nagy és neves dicsõség, ami dagad tõle büszkeség. Én nem tud ilyen harc, mert Dánica bikfitty.
*Mikor a khál visszakérdez korábbi félmondatára, rágódik, fordítsa-e majd igennel dönt:*
-Dánica mondta: Alidax hely neked veszélyes. Ott sok ember, nincs khál. Te erõs, de fél, kicsi lány nem tud megvéd nagy hím. Pedig kicsi lány gondol, nem lesz mese ottlevés, s egy nagy õr jó.
*A belépõ öreg ipsét látva elvigyorodott. Nem nézett ki túl magabiztosnak, mintha nem tudná, jó helyen jár-e.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.27. 21:22

(Mauno)

Mivel megérti hogy a khál mennyire fontos a becsület és jól látja hogy biztos gyorsabban fut mint õ s nem kéne vele ujjat húzni, gyorsan végiggondolja a szóba jöhetõ arénákat, ahol nem használnak mérget és varázslatot.
-Az emberek is nagyon szeretik a dicsõ küzdelmeket. Nézik, szurkolnak és a kedvenceikre fogadnak is. Van akinek ez csak üzlet, de a legtöbbnek nemes viadal s rajongásig tisztelik a bátor gyõzteseket. Legalább engedd, hogy megmutassam és majd eldöntöd. Bevallom, szívesen fogadnék rád, egyrészt még nem láttam senkit ilyen jó adottságokkal s szívesen látnám hogy harcolsz, biztosan gyönyörû látvány a maga nemében.
<Pedig ki nem álhatom a vérontást, se a kaszabolást, a testek csatáját is csak az ágyban bírom :D Úgy látszik, Dánica is így van vele.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.02.27. 22:02

(Grokht)

*Mind Dánica, mind Mauno szavai felkeltik az érdeklõdését, de most csak A férfinak ad érdemi választ.*

-Igen a tisztelet nagyon fontos, és a mi azt illeti nagyon is megnéznék egy itteni viadalt. Mindenbõl lehet tanulni valamit.

<A nõsténnyel majd késõbb beszélek. Elég érdekesnek igérkezik a kalandja. De még nem ismerem elég jól, és a szándékai se tiszták.>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.27. 22:09

(Dánica)

<Fürdõ törölve. Jön a galadiátor-gyilok. Férfiak...A cicim is kitehetem se állnak el tõle...>
-Akkor én lát, ti megy el nézni verekedés aréna? Dánica lesz nagyon egyedül...-*sóhajtott a lány és megvakarta a jobb cicijét. Nem ruhán keresztül. Alányúlt és úgy.*
-De jó, ha akar én menni férfiak oda, mert ha kap kedv khál hím csinál harc azt én látni akar ám!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.28. 14:28

(Mauno)

Dánica vakarászós jelenete azért még így, Ellana lánya után is megmozgatja a fantáziáját.
<Nyugodtan vedd le azt a ruhaféle takarót, ha viszket hát viszket...mosni kell! Ha a szentélyben nem mosták meg, Mauno megmossa neked ha kéred!>
-Pompás :D, akkor ha készen állunk induljunk! Jobb most megizzadni, utána a fürdõ még el is lazít!- felhörpinti a bor maradékát, kifizeti az italokat, és elvezeti a két idegent a negyed nevezetessége, a Rivini aréna elé.

//Hm-et kérdezzük a költségekrõl, a játékot innen az arénában folytatjuk...//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.28. 15:29

Grokht,Dánica,Mauno:

a pincér látva,hogy távozni készültök,hozzátok lép,és így szól:

-Ki rendezi a számlát?Összeszámolom:a két leves 7-7 rézbe kerül,az úr tripla húsadagja pedig 22-be.az extra adag sör további 4 réz,a bor 2 réz lesz a pálinka pedig 1.tehát összesen 43 rézpénz.

miután fizettetek a pincér egy "örülök,hogy betértek"-kel búcsúzik

//KIEG:az étel összesen 36 réz,az ital pedig 7.rendezzétek egymás közt,hogy ki mit fizet! ;) //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cymar on-Creel 2007.02.28. 16:32-kor.
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.28. 15:31

Della nevenincs papja :) :

látod,amint egy pincérnek feltûnik,hogy az ajtóban ácsorogsz,ezért gyorsan odalép hozzád:

-Üdvözlöm uram!Segíthetek valamiben?Fáradjon beljebb,és üljön le!
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése