Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, igazán jólestek. Mindenki vegye úgy, hogy elektronikusan küldök egy-egy szelet földiepres joghurttortát
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Lenne egy kérdésem: ha a Tuan elõrukkol az új Alapkönyvvel, igazodunk hozzájuk, vagy minden marad a régi kiadványok szerint? Már ami a kari generálást, egyebeket érint, gondolom óhatatlanul lesznek változások.
Most akkor mi (mármint itt az OM-ban) tulajdonképpen mit is fogadunk el? Mert mi van akkor ha ellentmondások lesznek az új Alapkönyv meg a régebbi kiadványok között? Melyik lesz a mérvadó?
Az új kiadásoktól függetlenül jogunkban áll az UT-vel játszani, mivel az hivatalos szabálykönyv, és attól, hogy lesz tõle újabb, még nem veszti érvényét.
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Eldwyr: Elektronikusan neked is küldök egy szeletet, és mindenki másnak is
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
úgybizony!úgyhogy várok minden szórakozni-vágyót Erionba,a Szórakozónegyedbe!tudom ajánlani az Enrawell csillaga fogadót,mely személyesen az én igazgatóságom alatt áll,valamint a Rivini arénát,ahol nemsokára gladiátorviadal kerül megrendezésre!!!
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
szerintem egy kétméteres nagymacskának elég nagy a...hogy is mondjam...izéje...ha ez nem akadály...amúgy ha a papnõdnek sem és a macseknak sincs ellenvetése a dolog ellen,akkor max Mauno az,akinek nem tetszhet a dolog...szerintem!
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Na ehhez a macskás dologhoz: lehet hogy két méteres a Khál, de a macskafélék nem a nagy méreteikrõl híresek, mint ahogy a mondás is tartja "akkora mint a macska p*cse", szerintem nincs ilyen téren akadály. Más lenne, ha szamarakból lettek volna a Khálok
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"