• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ranoran átka

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 9 / 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.25. 15:57

Ramirez

*Mivel kint van már vacsora óta jól felöltözve a fedélzeten amikor meglátja Erin, elõször próbálja figyelmen kivül hagyni ámn amikor elkezd zenélni.*

<Na már csak ez hiányzott nekem, ide jön ez a majom és elrontja a tengeri szél énekét, na elküldöm a jó fenébe.>

//Persze csak akkor hogy ha a kapitányt fedélzeten kívül tudja//

*Oda megy a muzsikushoz.*

-Na ide figyelj atya, ha jót akarsz magadnak, és egy darabban Yankarba akarsz érni, akkor jobban teszed, ha most eltünsz a környékemrõl, és ezt a kornyikálást abba hagyod. Világos voltam?

*Ha nem lát semmi reakciót akkor egyszerûen fogja és meglöki a bárdot aki Ramirez vérmérsékletét figyelembe véve valóüszoinûleg földre eséssle végzõdik.*

-Mivan nem figyelsz te rongyos muzsikus majom? Elmondja mégegyszer? Ne akard Inkább huzz el belül tágasabb.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.25. 16:12

Km esemény [Shirin Horha]
Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló fedélzete
Idõpont:késõ délután
Résztvevõk:Ramirez,Erin

-Khm...

halljátok mindketten a tiszteletet parancsoló hangot Ramirez háta mögül.
mikor hátranéztek,a kapitány alakja bontakozik ki a félhomályban.

-Azt hittem Ramirez világos számodra,hogy mért õrködsz két ember helyett!De ha tényleg ilyen hülye vagy,akkor váltztatunk:a két õrségváltás után felnyalod az egész fedélzetet,aztán a konyhát,és a raktárat,elmosogatsz,és ha napkeltéig van még idõ,akkor mehetsz aludni.Most pedig takarodj a dolgodra,és ne a romokban heverõ büszkeséged foltozgasd azzal,hogy próbálsz visszavágni annak,aki legyõzött!Nem is.Elõbb bocsánatot kértek egymástól,vagy a nyakamra mondom piszkosul rosszul jártok!!!

és szigorú képpel várja a dupla bocsánatkérést a kapitány...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.25. 16:17

Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló utastere
Résztvevõk:Archie,Lezian,Portius

az utastérben lassan elcsendesülnek az emberek,elõször a mutatványosok,és a nagydarab fekszenek le.lassan ti is elálmosodtok.hiába,elnyom benneteket a jó kis pálinka.

egy-kettõre mindenki elteszi magát holnapra,csak még Erin nincs a fedélközben...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.25. 16:25

Ramirez

<Hát ezt nem hiszem el. ennek mindig fel kell ott tünie ahol én is vagyok. Kár volt elvállalni ezt a melót inkább mentem volna egy toroni kalózhajóra. Akkor ott legalább ilyen trükkös ficsurok nem lettek volna.>

*Kinyujtja mosolyogva kezét, majd ha viszonozzák, akkor jo keményen megszoritja szerintem fáj Erinnek egy kicsit, és bájologva, mondja:

-Bocsás meg Erin elnézést kérek a viselkedésemért.

*Megvárja a választ, majd elõveszi rumos flaskáját és meghuzza.*

<Mi a francért hiszi azt az összes majom, hogy itt én vesztettem, amikor a fogadás arról szólt hogy elsõ vérig. Itt pedig senkinek nem folyt vére. De sejtem hogy Yankarban kinek fog.>

*MAjd a gondolat végén köp egyet a tengerbe.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.25. 21:55

Felszisszen a kézfogás közben,lehetõleg elég látványosan.

-Kapitány, követelem,hogy fegyelmezze az emberét,hacsak nem akar egy vak matrózt Yankarig,béketûrõ ember vagyok de ha a békejobbomat így használják ki,hát legyen.

-Követelem hogy rendszabályozza meg ezt az alakot,ugyanis eleve õ követelte ki magának a "játékot" ebben természetesen nekem is részem volt,de a veresége után még a bocsánatkérést sem úri módon fogadja akkor ez már tényleg mindennek a felsõ határa.-ehhez teljesen sértett arcot vág és karbatett ámde fájó kézzel várja a kapitány válaszát.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.25. 22:49

Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló fedélzete
Résztvevõk:Ramirez,Erin

Ramirez ahogy megszorította Erin kezét egy amolyan figyelmeztetõ fejbevágást érzékelt a kapitány felõl,Erin pedig aki a kapitányhoz beszélt,láthatta,ahogy a terebélyes,enyhén sörhasas alak arca paprikavörös színt vesz fel.mikor a zenész befejezte monológját,a kaptány szólalt meg.

-Maga csak ne követelõzzön,semmivel sem jobb ennél a matróznál!Ha nem utas lenne,asszem magát is úgy megfenyíteném,hogy...Úgy látom makacsabbak mint az öszvérek.Maga-fordul Erinhez-azonnal takarodjon a kabinjába,te-fordítja Ramirezre a tekintetét-pedig pucolj a kormány mögé!!!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.26. 10:20

Ramirez

*Elégedett arcal nyugtázta a kapitány reakcióját.*
-Máris uram!- mondta szinte mosolyogva.

*Majd nagy ívben hátat fordított és egy rumosflaska hajtás után komotosan elindult az õr posztjára.*

<Na te piponya alak látom, még hencegsz is nem bírod méltósággal viselni a fájdalmat remek, én Yankarig tûrtõsztetem magam, na de amint készhez kaptam a pénzem megkereslek és disznóvágást rendezek. Azthiszem a kagylók száma Yankarban szaporodni fog egy ujjabb különösebb szép darabbal.>

*ÉS ezzel benyúl a másik zsebébe elõvesz egy erszény kivesz belõle egy különösen szép hegyes kagylót meg egy picike kis vésõt és elkezdi preparálni a kagylót, hogy fellehessen fûzni láncára.

//Bocsi srácok, hogy idáig fajult a dolog, de az ilyen foku becsület sértést ez a kari nem igazán tûri.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.02.26. 14:55

Erin

Amennyiben be tudta fejezni az Összhangzatot és ez az incidens az után történt meg akkor természetesen hallgat a kapitányra és szép csendben egy bólintással elindul a kabinja felé.

<Alig várom,hogy kikerüljek ebbõl az úszó börtönbõl,de mostmár biztos, hogy egy kicsit a hajón kell hagyni a klán ajándékából,hogy aludhasson ez a nagy medve egy darabig,pont ilyenekre méretezte a jó öreg Mosel.Jól ismert engem és a vérmérsékletem tudta,hogy úgysem fogom kibírni.>

Bemegy a hálóhelységbe ahol már mindenki alszik,ezért csendesre fogja a figurát.A táskáját a feje alá helyezi és úgy alszik egészen reggelig.

//én is sajnálom srácok viszont én is csak a karimat játszom,nah jó lehet egy kicsit túl is :)//

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.28. 16:00

Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló
Idõpont:második nap, reggel
Résztvevõk:mindenki

a kapitány egy darabig még a fedélzeten tartózkodik,míg a szembenálló felek elhagyják a helyszínt,majd ahogy megérkeznek az égre a csillagok és a hold,õ is visszavonul,hogy eltegye magát holnapra.

másnap reggel:

csípõs,hûvösen szeles idõre ébredtek a Vizisikló utasai és személyzete.vannak,akik csak a reggelit jelzõ harangszóra ébredtek,vannak,akik már jóval azelõtt talpon voltak...

//várom az ébredõs reagokat! ;) //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.28. 23:43

Ramirez

*Meg tette az össze srábízott dolgot és a rummal tartotta ébren magát, meg hála a kora esti alvásnak. Éppen a raktár pakolást fejezte be. majd megtisztitotta temnyerét, ugyhogy összedörzsölte, amikor a nap felkelt, ezután a mocskos edénykenke állt neki fütyörészgetve. ugy mint aki megjátsza, hogy boldog, hogy dolgozhat.*

<Egy patkány miatt szenvedek itt ezekell a mocskos edényekkel. Ezt még leverem a kis kákabelü muzsikus nyomorékon.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.01. 21:12

(Archie)

Lassan kinyújtózik, kényelmesen felül, majd roppant néhányat a nyakán. A reggeli tisztálkodás után reggelizni megy, végre rendesen visszatért az étvágya, jól teletömi a hasát. Evés közben a többieket figyeli, fõleg azt, hogy ki mit eszik, és mennyit
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2007.03.01. 22:50

Reggel kiegyensúlyozottan ébred,viszont azzal a fura érzéssel,hogy hideg van(vagyis nics mellette nõ).Ez a realizáció csak tovább szomorítja amúgy sem túl rózsás reggeli kedvét.Átnézi a holmiját.Halkan köszönti az ébredõket.
Ha a zsákjában mindent rendben talál akkor eszik a saját elemózsiájából és meg kezdi a tõreit tisztítani,ha valaki megszólítja (Ramirezt kivéve) azt kedélyesen köszönti,és mindenben a segítségére van(legyen az kártyaparti,dalolás)

Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Portius » 2007.03.01. 23:04

(Portius)

Már hosszú ideje fekszik az ágyban, s néz felfelé merev tekintettel.
Csak a halk sóhajai árulják el, hogy nem alszik.

<Bizalom...
Nem szolgált rá senki e földön...
Ez a világ éhes más tulajdonára, irígy más létére, s a világ dühöng a maga szánalmasságán...
Bizalmat vetni valakibe, az olyan merész cselekedet, mint leugrani egy vízesés tetjérõl, bízva, hogy nem kendõdik senki szét egy sziklán...
A bizalom a vak hit, a hinni akarás szánalmassága. Egy fátyol a szemen, mi megnyugtat és elbutít...
Hogy miért hiszek mégis az emberekben? Talán...
Talán mert ez az egyetlen reményem...>

Lassan felkel az ágyról, kínos odfigyeléssel elrendezi a fekhelyét, majd felcsatolva magára mindent, elindul a fedélzetre.
Amint felért, szív egy mélyet a sós tengeri levegõbõl. Ez kissé felrázza.
Mivel a többség épp az étkezõben tartózkodik, leballag õ is oda.
Benyitva az ajtón, kissé megtorpan a sok nyüzsgõ, társalgó ember láttán.
Felkap az asztalról egy kis kenyeret és egy kancsó vizet és az ajtó melletti falnak dõlve elfogyasztja szerény reggeliét.
Éles szemmel figyeli és nyitott füllel hallgatja a jelenlévõket. Tudja, hogy sokan neheztelnek rá és van aki hálás neki, az esti cselekedetéért.

<Ébernek kell lennem...>
Portius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2007.03.02. 17:53

Lezian

*A többiek csörtögésére ébredek.Látszik rajtam,hogy birtam volna még aludni,de azért gyorsan összekapom magam.Kiadós mosdás után belenézek a holmimba,majd mindent magamra öltök és reggelizni indulok.Ha tudok,akkor Archie mellé ülök és elõveszem a hátizsákomból az utolsó adag sózott szalonnámat és az utolsó két almámat,majd keritek melléjük némi kenyeret és falatozgatni kezdek.Közben váltok pár szót Archie-val az estérõl.Majd ha velem tart,akkor felmegyünk a fedélzetre tovább beszélgetni (ha nem,akkor egyedül megyek fel).*
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.03. 9:38

Helyszín:Quirron-tenger, a Vizisikló
Idõpont:második nap, reggel
Résztvevõk:utasok

a reggeli (túró,hagyma,sajt,kenyér,paprika) eseménytelenül tellik,majd utána a kapitány benéz az utasok szobájába,és az ott tartózkodóknak elmondja:

-Ismét jó reggelt kívánok uraim.Csak azért zargatom önoket,mert az egyik tengerészem szerint-és szerintem is vihar közeleg.Ha szerencsénk van,akkor elkerül bennünket,ha nem,akkor végülis nem nagy viharnak látszik,de okozhat némi kellemetlenséget.Mindenesetre csak szólni akartam,hogy ne érjen váratlanul...Ha nem kerüljük el,akkor valószínûleg holnapra érünk bele..Ennyit akartam!Viszlát!

és már megy is a dolgára.

az idõ még szép,a reggeli hûvös szelet lágy napsütés teszi kellemessé,néha-néha egy-két eltévedt sirály is feltûnik még a hajó körül,némelyik le is száll,de nem sokáig...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
200 hozzászólás • Oldal: 9 / 14 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14

Vissza: Régi Kalandok...