• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Ellana-szentély (a Kyr színháznál)

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
26 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Szórakozónegyed - Ellana-szentély (a Kyr színháznál)

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.21. 21:02

Ellana – Szentély a Kyr színháznál

A hatalmas katedrális mellett, Erion második legjobban látogatott Ellana szentélye. Ezt fõleg annak köszönheti, hogy egyes családos férfiak, akiknél az asszony hordja a nadrágot, ellenben szívesen látogatják a szépséges papnõket, a Kyr színház mögött álló szentélybe könnyedén bejuthatnak, a kis sikátorra nyíló fõkapun való belépés feleségük semelyik környékbéli „kémének” nem szúr szemet. A szentély a környék kisebb szentélyei közé tartozik, az itt szolgáló papnõk száma 10-15 közt mozog…Emellett a Lótuszleányokra vigyázó õrség száma is jelentõsen kisebb a katedráliséhoz képest. Itt mindössze 6 fejvadász, és a néha-néha megpihenni vágyó pyarronita lovagok állnak õrséget a gazdag áldozatok, és gyönyörû papnõk felett. Felépítésében mindenben hasonlít a katedrálishoz, mindössze méretei elenyészõk hozzá képest. A fõbejáraton belépve lefegyverezik az áldozót, majd az egyik fejvadász útbaigazítja a fürdõ felé, ahol már várják az épp mise nélkül lévõ lányok. Ott választ, majd következik az a jelenet, melyet az áldozás fedõnév takar. Az elõtérbõl az egyik ajtó, amelyik a fürdõbe vezet, egy rövid folyósóra nyílik. Itt helyezkednek el az öltözõ kabinok. A „felhasználó” itt átöltözik, és irány a folyosó másik kijárata, a fürdõ. Ez egy kisebb helyiség, nem is igazán férne bele a medencébe 20-30-nál több személy. A nemes lelkû áldozók megtisztulása után a papnõk elvezetik õket a kéjszobák felé, és kezdetét veszi a minden pyarronita férfi által annyira kedvelt rítus. Az áldozat elvégeztével a férfi kilépve a kéjszobából, a folyosó másik ajtaján keresztül egyenesen az elõtérbe lyukad ki, így mit egy kört megtéve már hagyhatja is el a szentélyt, mivel ruhái mindig kikészítve várnak rá az elõtérben. Az épület pontosan a Kyr színház mögött található, egy utcával kelet felé, egy kis sikátorra nyíló kapuval. A szentély olyan kicsi, hogy még az itt kötelességüket végzõ Lótuszleányoknak is máshol kell megszállniuk – no azért nem kell olyan messzire menniük, a szemben álló emeletes ház ad nekik otthont, újabb négy fejvadásszal megerõsítve.
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.23. 23:58

(Dánica)

*A lány szemhéját kicsit lejjebb eresztette, nem akarta a kelleténél jobban kifejezni örömét.*
-Összekadtam egy nagy betyárral? Nem bánom! Elfordulok, elfordulok-*ám amikor megkapta, egy széles vigyort nem tudott elfolytani. Megszaporázta lépteit, torkában dobogó szívvel indult meg a szentély irányába. Nem gyengén izgult. Végül is rizikó is volt a tréfában.*
<Mert nincs humorérzékük. Két istennõ civakodása után sértõdötten õrizgetnek magukon emlékeztetõ jegyeket egy rég feledett lövésrõl! Eh! Na majd most...! Csak nehogy egy nyálkás dutyiban kössek ki, mert azal nem járnék jól!>
*Biztonság kedvéért mély levegõt vett, hogy megnyugodjon valamennyire, majd cikázó szemekkel megkereste a bejáratot. Igaz félig még azt is alig merte elhinni, hogy egy vadidegen egy teljes aranyat adott neki ehhez a csínyhez, de azt is, hogy ilyen eszement dolog pattan ti a fejébõl.*
<Öregen majd megmaradok a fenekemen, nem most!>
*Betoppanva a bejáraton angyali mosolyt varázsolt arcára, lezserre vette mozdulatait. Majd lesütötte szemeit. fegyverét habozás nélkül átadja, ha kérik, s ha papnõ kerül elõ, belekezd:*
-Üdvözletem. Bár tudom, hogy csak nõ akkor jön ide, ha bajban van, mert megesett, vagy tanácsot kér szerelmi praktikákhoz, én mégis másért léptem át a küszöböt...-*elõvette aranyát és megvillantva az érmét a nõnek a perselybe kívánja dobni hamar. Mint aki attól megnyugszik, hogyha az már benne van, akkor talán csak nem penderítik ki. Homlokkendõje alatt sütni érezte szent jelképét, de ezt csak képzelõdte.*
-Szeretném megismerni a nõi szerelmet is...Úgy és olyanoktól, akik elõtt semmi sem tabu és mégis megbízhatóak...
<...és mindez az én számból jött? Dánica, ha túléled, sz*rrá fogod magad röhögni egy kupa sör mellett a fogadóban, ahova a kreol bõrû hívott!>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.24. 0:11

(Mauno)

<Milyen jó segge van ennek a lánynak :D >
Nézei egy darabig a tréfacsináló cinkostársát, aztán maga is utána indul.
<Egyszer az életben Mauno, csak egyszer légy bõkezû...oh Ellana, csak légy hozzám annyira kegyes mint eddig, és bájaidat oszd nekem nyilt tenyérrel! Végülis te mindent látsz, én bizony adtam neki egy ezüstöt, ami aranynak nézett ki de nem én mondtam neki, hogy tegye vele amit tesz...talán csak tényleg kedvességre vágyik a lányaidtól :) ..No jólvan, én nem leszek olyan, végülis amit kapok az megéri az árat!>
Talán elõször életében nem alkuszik, csak elõkészít egy másik aranyat, ezútal egy eredetit, hogy azzal nyerjen bebocsátást.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.24. 12:49

Dánica:

a szentélybe lépve két fegyveres õrt pillantasz meg.az egyik elébbed lép,udvariasan üdvözöl,majd fegyvereid átadására kér fel.miután átnyujtottad neki harci eszközeid,meghúz egy zsinórt,és pillanatokon belül egy papnõ lép eléd az egyik ajtóból.alakja egyszerûen tökéletes,csak egy enyhén áttetszõ fehér köntös takarja meztelen testét.bal vállán a ruha pántja mellett csinos kis tetoválást pillantasz meg,ami rögtön eszedbe juttatja,hogy miért is jöttél ide,és hogy milyen viszony dúl kettõtök választott istennõje közt.ez halvány mosolyt csal az arcodra. a papnõ csak a fürdõbe vezetõ úton kérdezi meg látogatásod okát,ekkor mondod azt el neki.halvány,kacér mosoly jelenik meg az arcán szavaid hallatán,majd csak sokat sejtetõen bólint egyet,és mielõtt a fürdõbe léptek,megállít,és ezt mondja:

-Elõször a medencében megtisztítalak bûneidtõl,felkészítelek az áldozatra.Aztán elvonulunk,és megbocsátattnak bûneid,s áldás kerül a fejedre.-majd egy csókot nyom a szádra.

Mauno:

Mire belépsz a szentélybe,az imént megismert csinos kis csajszi már eltûnt.az õrök téged is felszólítanak fegyvereid lerakására,majd ha ez megtörtént,az egyik õr nálad is meghúzza a kis zsineget.néhány szegmensbe tellik csupán,míg egy papnõ lép be az ajtón.ahogy megpillantod akaratlanul is tetõtõl talpig jó alaposan végigméred a bájos teremtést,aki üdvözöl,és felszólít hogy kövesd,majd kézen ragad,és finoman húzni kezd maga után.mielõtt beléptek a fürdõbe,neked is elmondja azt,amit amit minden vendégnek (lásd Navaratnanal),majd rákérdez:

-Rendben?
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.24. 13:17

(Dánica)

*Nemcsak mosoly került a lány arcára de kicsit el is pirult.*
<Én egy akkora lókötõ vagyok...>
*Szemügyre veszi a nõ haja, szeme, bõre színét, igencsak kíváncsi, vajon mit tudnak vele kezdeni. Õ maga nem egy nagy "só" az ágyban, nem mûvelték ki, de Ellana papnõje majd megoldja :D
Mikor szóba kerül a fürdõ, eszébe jut, hogy kissé koszos, s talán most egy hétre letudja a fürdés rituáléját...
A csókot szoknia kell. Nõvel még sosem váltott ilyet.*
-Tehát te leszel az, ki majd megáld engem?-*s most már korát is sacolni próbálta. A teste pompás, nem vitás, csak reménykedett abban, ha innen kikerül, le fog tudni ülni még székre... :lol: *
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.24. 13:42

(Mauno)

<A kislánynak sikerült, én pedig megtisztulok a bûûneimtõl! :lol: Attól is amit épp elkövettem...hát ez remek. 8) >
Bizony a mustra nem volt akaratlan, nem is kendõzi az érdeklõdést. Az iteni lányok már bizonyára hozzászoktak hogy a hívõ lelkek szeme majd kiesik, talán még tetszik is nekik. Haja, szeme színé, és alkata érdekli, férfi szemmel kétségtelenül hibátlan, de mûvészként vajon jó képtéma lenne a belõle? Biztosan!
- Mondcsak Szépségem, mit tegyek hogy Ellana istennõ továbbra is kegyében tartson? Elégedett velem a Szerelem Nagyasszonya? Sosem bántottam a nõket, szelíd életet élek, és midnig kedves vagyok velük. Áldását mégis örömmel fogadom, s talán egy kis szerencsét még, mibõl sosem elég nekem. Épp elutazni készülök, de jó hír, hogy ezek után már csak jól dönthetek uticélom felõl, de ha egyszer visszatérek, biztosan megköszönöm majd a támogatást. :D
Mauno se most látott elõször nõt életében, s kicsit latolgata vajon neki, vagy partnerének volt már többször dolga a másik nemmel. Valószínõ hogy partnerének, ígyhát figyelt, tanult, és természetesen élvezte. Az ihlet nem hagyta nyugodni,eszébe jutott milyen jó lenne ha közösen fürdenének, a medencénél a lány válláról is lesegítette a ruhát, és mélyen beszívta illatát, belecsókolt a szépívû nyakba. Nem is öltözik fel útban a kabinjuk felé sem, bár az sincs elenére ha a lány belemegy a játékba, és a medencében adja istennõje áldását...A szertartás igazán felemelõ, nincs is jobb ennél, legalábbis Mauno nagyon tudja élvezni az ájtatosságot ebben a szentélyben. A jókedve nagyot nõtt az elmúlt napok kicsit egyhangú unalma óta, ha mást nem, márcsak azért is elkiséri még egy darabon a fejkendõs lányt, hogy vele is összemelegedjen, legalább egyszer. Békésen szunnyad el, s álmaiban elképzeli mit is mûvelhete együtt az iménti partnere, az almás csajszi, meg õ hármasban...Mindigis szerette az álmokat, elmélye pihenve szállhat, röpke fél óra után újra övé az ihlet, hogy megfesse a szürke világot színekkel...

//Az aktus után álomba merül, és feltölti elmélyét manával, ehhez fél órát alszik minimum.//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.24. 13:44

Dánica:

a papnõnek hátközépig érõ gesztenyebarna, göndör haja van.szemei is barnák,akárcsak fürtjei.arcvonásai erv származásra utalnak.kora ránézésre nem lehet több 25 évnél,de egy Ellana papnõnél sosem lehet tudni.tökéletes alakjához hozzásimul fehér köntöse,kiemelvõ festõi alakját.

-Igen,én foglak megáldani-egy huncut mosolynyi szünet után-ha persze neked is megfelel.akkor mehetünk a bûneidõl megtiusztító,szent vízbe?-és újabb kacér mosollyal zárja le a mondatot,miközben a kilincs felé nyúl.
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.24. 13:59

Mauno:

a gyönyörû nõ kacér pillantásától is alig tudod kordában tartani ösztöneid.akárhány nõvel is volt dolgod,ehhez egyik sem volt mérhetõ.

-Ellana kegyeiért esedezel?Ezt csak úgy nyerheted el,ha elõbb egyik papnõje kegyét is elnyered!-mondja vérlázítón mosolyogva a papnõ

miután levetetted ruháidat,és felöltötted a törölközõt a derekad köré,beléptek a fürdõbe,és leültet a nõ a térdelve nyakig érõ vizû medence szélén létrehozott patkára,majd az öledbe ül.miután megmosta tested minden porcikáját,kivezet a fürdõbõl,és egy kis szobába léptek.elõször felkér,hogy Ellananak szánt áldozatodat ajánld fel az Istennõnek,közben pedig édes illatú bort tölt egy arany kupába.az ágyra ültet,és ismét az öledben foglal helyet.csókok csattanak el,miközben a bort fogyasszátok.ahogy kortyolog az édes nedüt,úgy érzed,hogy hatalmas energia áramlik az eleddig tapasztalatlan finomságú bortól.mielõtt kiinád a kupa tartalmát,Kita-merthogy így hívják a hölgyet-kiveszi a kezedbõl,és a szobában álló oltárszerûségre önti az utolsó két kortyot.eztán újra helyet foglal az öledben,és ágynak dönt...

//a többit pedig a fantáziádra bízom ;)
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.24. 14:02

(Dánica)

-Kifogás? Egy szál sem. Remélem, ebben a vízben se pisi, se más egyéb nem vegyült el...-*motyogta somolyogva a medencéhez érve. A fejkendõjéhez ragaszkodik, azt esze ágában sincs levetni, de minden mást szivesen, nem szégyellõs.
Mindenre nyitott, ami nem túl extrém, s kivételsen türelmes is, kíváncsisága legyõzi elõbbi tulajdonságát. S a huncutság csak most kezdõdik!!!
A hosszú sötét göndör hajról ikernõvére jutott eszébe, de elhessegette, csak nem fog egy muri közepette rokonokra gondolni!*
<Jöjjön hát, aminek jönnie kell :D >
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.24. 14:31

Dánica:

a medencében furcsálló pillantásokat érzel magadon,amit egy két férfiszempár okoz,de semmi egyéb jelenséget nem észlelsz,ami a környezeted furcsállását jelezné.a papnõ-Nilin-a mdencében melléd ül,és gyengéden simogatni kezdi tested,mintegy jelképesen lemosva rólad a bûnt.pár méterrel odébb az imént megismert fiatalember,Mauno is hasonló kegyben részesül éppen mint te.miután õk elhagyják a fürdõhelyiséget,nemsokrá rá a te rendelkezésedre álló Lótuszleány az egyik kéjszobába vezet,és a rituálét hasonlóképpen kezdi,mint az összes többi vendégnél(lásd Maunonál),elõször ledobja köntösét,majd megkér,hogy áldozatodat add át Ellananak,és a kis oltárra mutat,amin egy Lótusz-virág és egy persely nyugszik,valamint némi bor.
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.24. 14:34

(Mauno)

//Mauno egy aranyat ajánlott az istennõnek.//

Mikor az álomból felébred partnernõje már nincs ott, de ruhái ellenben összehajtogatva várják. Öltözködés közben gondolkodik magában.
<Hát ez nem volt semmi! Tudom már hogy nem hiába ilyen a természetem, imábom a nõket, és kész. Olyan vidékre kell mennem, ahol ismerkedhetek velük bátran, és a férjeiknek van elég pénzük, hogy fizessenek a képeimért. Vagy...miért is ne? Fizessenek a nõk a képeimért! Olyan helyre megyek, ahol bálványozhatnak a nõk, és megveszik még a legrosszabb képemet is...talán még esélyem lehet egy két jó aktra is, ha lesz jelentkezõ rá.>
Elégedeten távozik a szentélybõl, s mivel megígérte a lánynak ellátogat a Csillagba, hogy megigya az álomást is.

//Folytatás az Enravell Csillagában//
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.24. 19:27

(Dánica)

*A lány a vízben kihívóan néz a furcsálkodó férfinépre és nagyon elégedetten adja át magát a "bûn lemosásának"*
<Igen, nézzetek csak. Ha majd a nejetek is itt lesz, meg a lányotok is, akkor rögtön nyeltek kettõt! haha! Végre én is látom belülrõl, mivel ejtõznek itt a férfiak, nem csak hallom az áradozásokat!> *S mindezek tetejébe az õt fürdetõ papnõnek ad egy csókot a szájára.
A gubanc a perselynél kezdõdött: veszi elõ nagy elégedett arccal az érmét, abban a hitben, hogy minden rendben, nincs itt hiba, mert van egy aranya, amit annak rendje és módja szerint berakja, ám nem aranyos félnnyel csillant, hanem szürkén...ezüstszürkén. Úgy megnyúlt a pofázmánya, hogy csak na...*
<Aztajóbüdöskurvaéletbehogyénmekkoraegybalfaszvagyokmertátvertek
mintakutya!>
*Egészen sírósra görbült a szája.*
<...jó, akkor bõgjünk...Nincs jobb ötletem...Szerintem ezt itt és most bebuktam...Arel, ezt most nem kösz!>
*S a sumák bedogás helyett, amiben felfedné, vaj van a füle mögött riadtan nézett a papnõre:*
-...ez nem lehet igaz...engem átvertek...mikor bejöttem, ez még arany volt! Ó, Szépség és szerelem tiszta papnõje, higgy nekem!Mért akarnék kárt okozni nektek? Ó, most kiteszik innen a szûröm, mint a bolhás macskának, mert ez nem fénylik úgy, mint aranyos kincs? Szánj meg engem, engem ki a nõkre vetette szemét és nem volt képes elfordítani róla!-*hajtotta tenyerébe arcát s leroskadt.*
<Ez a nagyon ciki...Ez, nem a fehér szoknyában fosás...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.25. 13:59

Dánica,

a papnõ már levetkõzött,és most meztelenül odalép hozzád,és leguggol veled szembe.mutatóujjával megérinti az állad,és így szól:

-Semmi baj!Ez minden pénzed?Ennyire szeretnéd magadon tudni Ellana áldását?-kérdezi tõled,s közben mélyen a szemedbe néz...
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.25. 15:19

(Dánica)

<...lehet most nézi, hazudok-e? Óh, vazz...>
-...van még egy kis kevés pénzem emellett...de a holmim között...-*nézett a papnõre. Ha kell, elõszed onnan még egy ezüstöt és a kamu arany mellé teszi, így már van 2 ezüst. Búsan teszi az áldozati helyre. Búsan, mert nem arany volt, amit kapott, s búsan, mert ez saját pénzébe is fog fájni most...Aztán bizakodón néz a nõre.*
-Köszönöm, hogy így is rám szállhat az áldás. Hosszú út elõt állok, nagyon nagy szükségem van rá...-*s szorosan átölelte a papnõt.
Ha ezek után nem vágják ki a hátsó ajtón, akkor elengedi magát, azaz hadd jöjjön a nõi szerelem!
Ha részesül Ellana ölelésében, fülig érõ szájjal készül a kijárat felé s a ruháihoz. valószínûleg ha nem is férfi, megkapja "a magáét", s fûti a gondolat, hogy õ a végére olyat tartogat, ha már a kijáratnál áll és a papnõ még ott van!
Mert amikor elbúcsúzik tõle a papnõ, egy elégedett sóhaj kíséretében kihúzná fejkendõje alól sólyomholdját és nyakába akasztaná:*
-Nilin papnõ, nem is tudod, mennyire nagy és jó szolgálatot tettél egy kollegádnak...
*Ezután ha kell, fülig érõ szájjal elfut...Nem lopott pénzt-csak egy csókot-, nem szentségtelenítette meg a helyet-nem a gonoszt szolgálja...Futásának célja, az a ki tudja hol lévõ fogadó. Van nagy szája, megkérdezi :) *
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.02.25. 15:28

Dánica,

a papnõ ölelésedbõl kibújva az oltárhoz lép,majd kiveszi belõle a két ezüstpénzt,és a kezedbe nyomja.aztán elõveszi az asztalon lévõ apró bõr erszényt,és kivesz belõle egy aranyat,amit a te két ezüstöd helyére tesz.eztán az ágyra fekszik,és mutatóújjával magafelé hív.

//a 18 éven aluliaknak nem ajánlott rész után//

egy búcsúcsókot ad,majd mielõtt még felöltöznél,magárahúzza köntösét,nyakába akasztja a kis erszényt,amibõl az aranypénz elõkerült,és elindul kifelé.a ruháid az asztal mellett lévõ széken vannak(már mikor beértél,akkor is itt voltak)...
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése