• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 52 / 95 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 95

HozzászólásSzerző: Caluldor » 2007.02.14. 16:13

Sziasztok!
Tegnap találtam rá erre az oldalra aztan megtetszett ez a fórumban való szerepjátékozás! Eleinte olvasgatás céljából szeretném itt az idõmet eltölteni, ebbõl következõleg túl sok hozzászólásom nemlesz, remélem azert a regem nemfogjátok törölni :D aztán majd ha kicsit több idõm lesz akkor remélhetõleg nemcsak olvasgatással fogom itt tölteni az idõm nagy részét :P Amugy szerintem jó ötlet volt ezt a fórumot megcsinalni, gz ;)
Caluldor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Metatron » 2007.02.19. 18:48

Nemrég regisztráltam az oldalon, nem sok idõm van mostanában, ezért nem igazán tudok írni a fórumba.
Egy ideig csak olvasni szeretnék, remélem a regisztrációm nem törlitek.
Metatron

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.19. 18:50

Örülünk, hogy tetszik a fórumrendszer :) reméljük sok szépet olvastok majd itt. Ajánlom figyelmetekbe a szabályrendszert, azon belül elolvashatjátok, hogy mûködik a szabad játék. Ahhoz nem kell olyan nagy aktivitás, hamarosan beindul az a részleg is. A visszaszámlálás nemsokára 0-ra ér :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Metatron » 2007.02.20. 19:42

Bocsi nem igazán vagyok még képbe sok mindennel.
Légyszi mond el ezt a visszaszámlálás dolgot, mert nem tudom mi ér nullára.
Metatron

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.20. 19:44

Visszaszámlálás: közeledik az a nap, amikor indul a szabad játék. Az lesz a nulladik nap... Most tiszta? :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Metatron » 2007.02.20. 20:15

Igen, :D köszönöm a felvilágosítást
Metatron

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sontash Sonol » 2007.02.22. 11:51

Sziasztok.Ma találtam rá az oldalra én nagyon megtetszett.Eleinte még olvasgatni fogok de sztem késõbb karit is csinálok(de elõtte ismerkedem az UT rendszerével)
Grat az oldal szerkesztõinek és sok sikert!
EDIT: Elég tiszteletlen voltam nem mutatkoztam be :oops:
21 éves vagyok kb 8 éve ismerkedtem meg az rpg-vel és természetesen ez a MAGUS volt, bár kipróbáltam már a Star Wars-t és a Vampire-t is de azért csak a MAGUS-hoz huz a szíves.Szerencsére sok könyvünk van haverommal és még a ritkaságba vett Summarium is fellelhetõ tárházunkban(mit megszenvedtünk azért is hogy megleljünk 1et)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sontash Sonol 2007.02.23. 16:31-kor.
Sontash Sonol

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.22. 11:58

Légy üdvözölve!

Olvasgass bátran, bármi kérdésed felmerül közben, a Csevegõ topic Torozon Tavernájában is felteheted, ha általános. Ha az UTvel kapcsolatos, akkor az Új tekercsek témában állnak rendelkezésedre a tudorok :wink: Ide a karaktergenerálástól kezdve a kutya füléig minden mehet, ami UT.

Ha a zárt-nyílt kaland dolog nem teljesen világos, akkor az Online játék topicban lapozgathatod a kiírást.

Navaratna
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

"Újonc" jelentkezik

HozzászólásSzerző: Harnyn Re Hokmet karBelag » 2007.02.22. 13:30

A Kitaszított kerülje el lépteiteket.

Rengeteg éve sodor az ár, s most eme parton térek magamhoz, hátha valahol, valaki élete megváltozik majd általam.

//Magamról: 30. évem felé, bõ 15 éves szerepjátékosi múltal a MÁGUSsal vagyok annak születésétõl. //

Mihelyst emlékezni kezdek ki is voltam, ki is vagyok, talán nem csak ellenségeim kapnak észhez - és ha rajtam múlik a szívükhöz - hanem talán (kaland)Mestert is találok mihamarább.
Harnyn Re Hokmet karBelag

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.22. 13:39

Üdvözletem.

Ajánlom neked is figyelmedbe Navaratna néni jótanácsait, ugyanis igen bölcs vala. ;)
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amelon Dailcor » 2007.02.26. 18:17

Üdvözlet!

Már 16 éve tüdõzöm eme szennyezett földi levegõt, és hálát adok a fentieknek, még egészséges vagyok. Ahogyan minden gyermek, én is babákkal kezdtem a szerepjátékot, nem tagadom, ám idõvel az írás, saját világ kitalálása, és a költészet kezdett érdekelni. A más lényekkel teli világ iránti kíváncsiságom azonban belehúzott a szerepjátékok birodalmába, és máig fejet hajtok elõtte, hogy mily sokoldalú, és kiismerhetetlen.
Kezdetben olvasóként bukkanok majd fel, hogy hozzászokhassak az itt uralkodó szabályokhoz és feltételekhez, majd remélhetõleg megalkotom majd a karakteremet, és útjára indítom az élet hosszú, poros útján.

Nos, a fent írtak csak úgy jöttek, legtöbbször nem így szoktam kifejezni magam, de már nagyon bennem volt :)
A M.A.G.U.S. fõ karaktereit már régebbrõl ismerem, és nem egy szerepjátékban próbáltam már ki magamat a bõrükbe bújva. Jó, bevallom, az orkokhoz még nem volt szerencsém. :D

Tetszik a forum, és gratulálok az alkotóknak. Sok szerencsét kalandban levõ forumtársak! :)
Amelon Dailcor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.26. 18:45

Üdv! :) Böngészd át az Online Játékról szekciót, aztán gyere játszani a Nyílt Ynevi részekre :P Az Elõtörténetek topicban találsz segédletet, hogyan is kell kinéznie egy karakterlapnak, azon belül link jelzi a segédletet a karaktergeneráláshoz. Sok szerenét!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Brianna Galbraith » 2007.02.26. 19:58

Üdv mindenkinek!

15 évemmel úgy veszem észre én vagyok itt a legkisebb. (Sajnos a legnagyobb évszám az 1991. volt a profilnál) 2-3 éve kezdtem el szerepjátékozni, fanfiction-öket írogatni és azóta is a bûvöletükben élek.
Alsós korom óta bármerre mentem a lakásban mindenhol a bátyám nagy vastag és zöld könyvébe botlottam, amit sosem nyitottam ki, néhány héttel ezelõttig. Bizony, az Elsõ Törvénykönyv volt az. Most én örököltem meg és döntöttem úgy, hogy megismerkedem ezzel az egész világgal.

Egyelõre csak olvasgatom a fórumot és megfigyelem a játékot. Aztán majd, ha már biztosnak érzem magam reményeim szerint csatlakozom egy karakterrel a kalandorokhoz. De az még egy kicsit odébb van:)
Brianna Galbraith

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.26. 20:04

Hello.

Döntésed helyességéhez kétség sem fûzõdhet. Egyébként nagyon örülök, hogy korod ellenére példát statuálsz és ide írtál bemutatkozót, így nyugodtan olvasgathatsz, nem fogunk törölni. Sajnos (?) nagyon sok felhasználótól vagyunk kénytelenek ennek híján búcsúzkodni.

Jó szórakozást, ha készen állsz, olvasd el a szabályzatot és annak alapján indulhat a játék ;)
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dark Lord » 2007.02.27. 19:53

Hi mindenkinek!

28 éves vagyok. És réges-rég elsõnek a MAGUS-al találkoztam a szerepjátékok közül. Azóta sok más rendszerrel megismerkedtem, de sajna elsõnek a haza szolgálata 9 hónapra(akkor még 9 hónap volt), majd a mindennapi lélektelen robot elválasztott a szerepjátékok csodálatos világától. Mostanában kezdek újra kacérkodni a gondolattal hogy a neten keresztül újra elkezdek játszani. Sajna a fejlesztett MAGUS-sal még nem volt dolgom csak a régivel. Nem lehetne a régi szabályok szerinti játékot is játszani? Sajna az újhoz nincsenek meg a könyveim.

Na csá!
Dark Lord

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 52 / 95 • 1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 95

Vissza: Csevegõ