• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 85 / 167 • 1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 167

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.02.14. 14:25

Castor engedelmesen átadta magát az "öltöztetõnõ" zsarnoksága alá.
De a fogaira vonatkozó megjegyzésen megsértõdött.

-Pedig ápolom õket mióta itt vagyok, elhiheti. A seregben megkövetelik a személyes higéniát, mert a járványoknak elejét kell venni.
-Ha nem virágnak akkor minek örül az úrnõ? De a borbély jó ötlet mert nem tudom magam olyan tökéletesen simára borotválni, mintha ezt szakember tenné.
Egyezzünk meg valamiben. válassza ki nekem a legmegfelelõbb ruhát, aztán engedjen utamra, mert nagyon akarok már az úrnõvel beszélni, utána meg lemegyek fürdeni, és jöhet a borbély meg a többi kínzás. Rendben lesz így?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.02.14. 15:25

Castor fülét megütötte Marja megjegyzése.

-...a régi idõkbõl. Aha. Azt hiszem értem. Mondja csak Marja elképzelhetõ az, hogy ez a "gardrobszoba" Angela apjának, Messala egykori párjának a ruháját rejti??? Tudja az a bizonyos márki.
Ön szerint az én helyzetemben az a legjobb amit tehetek, hogy felveszem az õ hacukáját és használom azt az illatszert amit õ használt? Maga most kibékíteni akar minket vagy engem kidobatni innét? A halottgyalázás nem túl jó ajánlólevél. Imponálni szeretnék neki nem az idegein táncolni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 15:44

Résztvevõk: Castor de Vinter

-Ápolja õket? Mivel? A körmével?! Ismerem én a katonákat, a bátyám is az nem fürdenek azok, hetekig mocskos páncélban meg ruhában ülnek, alszanak, be is pálik a valaguk!!! Borbély lesz, virág helyett meg jobb szereti az egyedi holmikat. Jegygyûrût kapott-e már? Hm? Nem, ha jól sejtem. Estére kerítsen valami egyedit, és az ne fokos legyen faragott nyéllel. Téved, ezek a ruhák nem Angela apjáé, s nem valamelyik szeretõjéé. Történetesen...Mimié. Az úrnõ sosem látta egyiket sem, Mimi néha szokatlan mód férfigúnyában került elé éjjel, itt lerakta mind, és visszavedlett nõvé. Sosem firtatta mért jár úgy, a szolgálóknak pedig hallgass a neve. Mind tiszta. Akadt, amit a zsákjából halászott elõ, s sosem viselte azt senki. A szantálfa parfüm is tõle van. meg lehet nyugdni, nem nõi illat. Úgy érzem, Mimi egy idõben rossz társaságban mozgott, s vele szereztettek ilyen ruhákat. Szerencsére már nem lóg velük! Itt van ni!-*halászott elõ egy sötétszürke bársony kabátot, kékesszürke mellénnyel, halványkék inggel, s szintén bársony nadrágot.*
-Na, mi a véleménye? Szerintem jó. Úgy is menni akar, maradjon ennél és huss!
*Akár hogy dönt, mire Messalához ér, a nõ a lányával volt, felolvasott a lánynak egy vastag könyvbõl. Castor érkezésére neheztelõn félrenézett a donna, de a kislány érdeklõdve fordult felé.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 15:48

Résztvevõk: Somuris, Trixi (NJK)

*A hegedû hangja után Trixivel is bebizonyosodott: a terem akusztikája príma :D ...*
-Kár volt felöltöznöm és megfürödnöm...megint ott tartok, hogy kezdhetem elõlrõl...-*sóhajtott a nõ heverészve, közben a dalnok haját tekerészte.*-Moccanni sem bírok...neked kell felöltöztetni engem...meg is etethetsz...és közben elmesélheted, honnan a pokolból tudsz te ilyeneket?
*Ilyenek alatt nem a hegedûzésre gondolt... 8) *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.02.14. 16:03

- És nulla pénzbõl honnan a nyavajából varázsoljak magának jegygyûrût ha? Vacsoráig vagyok elengedve, nem beszélem a nyelvet és pénzem sincs. Azt hiszem a jeggyûrû estig nem fog összejönni, rajtam kívûlálló okokból. A másik meg, nem valami szimpla karikagyûrûvel akarom kiszúrni a szemét. Amire gondoltam kicsit drágább de itt és most lehetetlen megvalósítani.
Természetesen lesz eljegyzés, van is rá tervem, és nagyon is különleges, de egyelõre én azzal is beérném, ha kihúznám a szívébõl a tüskét. Akkor most megyek, beszélek Messalával, utána fürdés, borbély és puccba vágom magam. Megbízom az ízlésében, azt hiszem tényleg jó lesz.-kimegy de a küszöbön megáll és félig visszafordul:- ...és Marja....köszönöm. -hajtja meg magát a nõ felé.

Messalánál:
Castor mindkettõjüknek köszön, a kislány kedvéért még elgagyog egy shadoni nyelvû, napszaknak megfelelõ köszönést is.

Utána messalához lép és azt mondja:

//beillesztem még egyszer, a másikból meg töröld ki. .D//

Remegõ kézzel fogja meg a kezét és beleteszi a kupát.
-Nem sör van benne, hanem gyógyszer. Ez itt egy gyógynövény esszenciája. Anyám öröksége, és tudása. Angelának csináltam. Kend be vele a kislányt a nyakától a talpáig. Semmit se hagyj ki. Ne mosd le, igya be a bõre. A legrosszabb ami a lányoddal történhet, hogy hidegrázás fogja gyötörni. Anyám szó szerint azt írta a növényrõl, hogy ha túl sokat használnak belõle, hidege csontig hatol, mint a sarki szél. De ennél rosszabb mellékhatása nincs. Hogy valami jó is történhet-e vele? Ez meglehetõsen ritka növény, hogy honnét szereztem, tán el se hinnéd. Legyen elég az, hogy rajtam segített, de én keveréket használtam nem koncentrátumot. Kicsit...nyûgös volt összehozzam, a családom is alaposan kivette belõle a részét, hogy ez itt legyen, úgyhogy kérlek ne dobd ki rögtön az ablakon. Legalább tégy egy próbát vele jó? A délelõtti kirohanásomat meg majd négyszemközt szeretném veled megbeszélni. Angela most fontosabb.

//nem kell már kitöröltem én.//
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.02.14. 19:51-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.02.14. 16:06

(Somuris)

- Ó, ezt nem a pokolban tanítják... az emberre ragad ez meg az, ha társasági életet él.
Rendben segítek felöltözni, sõt ha akarod, enni is, de az ing begombolását nem vállalom. Lehetetlen feladatnak látszik :)
- Az esti társasági program elõtt van még valami dolgunk?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 20:24

Résztvevõk: Somuris, Trixi (NJK)

-Társasági élet...milyen finoman mondtad...de nem érdekel...-*halva az ing összefûzésére adott megadást, mosolyogva ráhúzott a férfira.*
-Remélem vacsora után végre tisztességes ágyba bújunk, nem raktárakban és tánctermekben találkozunk.És nincs semmi dolgunk. Zenélj! Elhallgatom. Aztán tõlem táncba is vihetsz. Majd vacsorára lemegyünk de tógában egy kislány elõtt nem illik, kilátszódik még olyan részed a végén, aminek nem illenék...
*Így kényelmesen ehettek, a dalnok hegedülhetett is, de egy visszavonhatatlanul ott volt Trixi szemében: megszerette a dalnokot.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.14. 21:24

Vincent

//mennyibe fájt ez a kis délután nekem anyagilag?//

*Leszáll a lováról és ovatosan a lány közelébe kerül nem akarja megijeszteni finoman a vállára teszi a kezét másikban a kantárt fogja.*

-Lola üdvözlöm, mi lelte kegyedet, hogy ilyen szomorú ebben a szép napsütéses idõpben?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 23:28

Résztvevõk: Vincent ves Montariny, Lola (NJK)

-Kicsaptak a helyemrõl. Elkövettem egy baklövést és már megbántam. Ó, én olyan szomorú vagyok most!-*bújt a férfihoz meglepõ közvetlenséggel. A motyója, egy összekötözött tömött kendõ volt nála.Szolgálólányhoz képest friss illata volt, s a haja is tiszta fürtökben nõtt fején.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.02.14. 23:36

Vincent

-Dehát mégis miért csapták ki kedves?

<Remélem, hogy nem az én nyakamba akarja varni, hogy kirakták.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 23:41

Résztvevõk: Vincent ves Montariny, Lola (NJK)

-Mert nem bírtam magammal...ellógtam a munkát...a piac helyett mentem nézelõdni a kikötõbe...késtem...lebuktam...elküldtek...megérdemlem...Ó, vigasztaljonmeg, lovag uram! Én egy akkora tökfej vagyok! Volt egy jó helyem, erre én...!-*sóhajtott, de nem kezdett el pityeregni.*

//Az ebéded 7 rézpénzbe került.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.15. 0:34

(Hanas)

Nomádunk dohány után jár, kel a városban. Sokat nem tehet, valami piactér, vagy bazársor után néz, forgolódik. Ha találna egy alkalmas boltot, akkor mutogatással, és érmékkel megalkudna adohányon, persze elõször meg kell szagolni, az fontos.
<A végén még eltévedek...inkább sokat veszek egyszerre, hogy kitatrson, hét ezüst az nem kevés pénz! :D >
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.02.15. 9:50

(Somuris)

Elõadja a dalt, amit frissen szerzett.
- No és milyen táncokat járnak nálatok? Szívesen megtanulnám tõled.

//ezt hallottátok már? Az egyik kedvencem http://www.edvinmarton.hu/music/beats/Art_on_ice.mp3 //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jomadar 2007.02.15. 12:02-kor.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.15. 9:51

(Tia)

//Nincs kert? De udvar van nem? Ha nem akkor a vonatkozó részt ne vedd figyelembe.//

Hosszú csend következett amikor a donna visszakérdezett, választ hiába várt. Látszott Tián, hogy valami nagyon bántja, és az is, hogy ez nem a donna hibája, hanem valami réges régi dolog...Castorral kapcsolatosan azonban készségesebb.

-Ahogy kívánja. A helyszín számomra nem fontos, akár az udvar vagy a lakosztályom is megfelel erre a célra. És ne féljen, nem áll szándékomban elvágni öntõl a boldogságához vezetõ utat, donna Messala.

Az utolsó mondatánál mélyen a nõ szemébe néz, hogy amaz bizonyosságot szerezhessen szavának igazáról, és a két tündöklõ ékszer minden szónál ékesebben beszél. Illedelmességbõl csipeget egy kicsit az ételbõl, de étvágya nem éppen hatalmas. Messalát nem tartja föl, azonban még kiáll Pamacs ártatlansága mellett, és kifejti, hogy megjegyzését csupán tréfának szánta, semmiképpen nem akarja számonkérni a ház úrnõjén a kártérítést, hisz' csupán egy egyszerû harisnyáról van szó...a zsák megfoltozásához pedig nem kér egyebet, mint egy vastag tût és egy vékony bõrszalagot.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.15. 17:01

Résztvevõk: Hanas Degrom

*Bazársor kiérve a lakónegyedbõl akad, de az idegen nyelvû karattyolás nem sok jót ígér. Ám szerencséje és istenei vele voltak, dohánybolt került elébe, minden féle és fajta pipábavalókat kínált az árus, hol ilyen, hol olyan árért, kinek mire tellett. Alig tehette ki a lábát szerzeményével a boltból, egy feje tetején megkopaszodott férfit sodort elé az utca: messzire révedõ szemei voltak, szeme alatt táskák, ruhája puritán, akár mint egy önmagát sanyargató remete. Valamit szónokolt is az utca népének, majd amikor meglátta Hanast, nyelvet váltott: pyart:*
-Te ki arc oly mint fû kinn fõd, lássad isten órszág, jövel és lássad isten órszág, hajol fõ néki, s monda köszt hogy ada neked lélek és test, borul le s imád õtet! Követ õ út, halni meg õ ima ajak, követ, követ!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 85 / 167 • 1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...