• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 37 / 338 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 338

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.11. 21:21

:off: -leszek én most.

Nagyon úgy néz ki ebben az olvasatban -azaz Con még nem járt fenn, nem látta, mik alakultak távolmaradásában-, akár még le nem futott téma lehet az, ami a fejlesztõiben tegnap volt és mára rendezõdni látszott.
Meg merem kockáztatni, hogy ki is jelentheti, hogy a zárt kalandok védelmében a két rendszer átjárhatóságára tett erõfeszítéseket semmissé mondja... Nem?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.11. 21:40

Majd õ megmondja mit gondol. Most én vagyok indulatos, és nem akarok mással példálózni, ezért elnézést az elõzõ reagomért. Majd holnap nyugodtabb leszek. Szóval bocs a kirohanásomért...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.11. 22:03

Garcia da'Ramol írta:Kedves Hakea!
Egyszerûen arról van szó, hogy nem tudok elfogadni semmilyen kontroll egy privát SZÓRAKOZÁSBAN. És mert egy szórakozásról van szó semmi nem kényszeríthet arra, hogy olyat vagy úgy csináljak ami nekem nem tetszik.

Ilyenre hangsúlyozottan nem fog sor kerülni, a kezdeményezés el van vetve. Néha igen jó egy fél órácska a friss levegõn, jót tesz, ha az ember a dolgok mélyére akar látni. Nem lehet senki se hibátlan, remélem elnézitek.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.11. 22:13

Lefordítom. A HM- nek addig nincs beleszólása a zárt karakterek életébe, amíg az a zárt területen játszik. Amint át akar térni a nyitott játékra, onnantól a HM joga elbírálni a karaktert. Õ dönti el hogy a karakter alkalmas e a nyílt játékra és ha nem, akkor milyen változtatásokat kell eszközölni rajta.

Tehát mégegyszer: A ZÁRT JÁTÉKOKBAN A HM-NEK NINCS JOGKÖRE A KALANDMESTER FELÜLBÍRÁLÁSÁRA!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.02.12. 9:42

Hmmm.... ezt most végig olvastam.... és az a piszkos nagy mázli, hogy aludtam rá egyet. Anno megmondtam amit megmondtam, ehhez szeretném, ha mindenki tartaná magát, mert különben vér fog folyni (és nem az enyém).

Azért köszönöm mindenkinek a szíves közremûködést... játszani szerettem volna... ez most úgy néz ki nem jött össze. Engem nem érdekel a nyílt játék, biztos hogy egy karit sem fogok oda vinni.

Ja, és NEM KELL válaszolni.... :evil:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.02.12. 15:03

Huhh, látom történt pár dolog, mióta itt jártam.

Garcia: Akkor a kalandnak annyi, ha jól látom. Félre ne értsd, szó sincs róla, hogy emiatt egy pillanatig is neheztelnék. Nekem nem szórakozás az, ha a másik valamit nem önként csinál és nem érzi jól magát.

Nem akarom tovább feszíteni itt a dolgokat, de úgy látom, hogy az oldal meghatározó személyei között sincs egyetértés. Alapvetõen nem biztos, hogy jó ötlet teljesen lekorlátozni a játéklehetõséget. Pont a változatosságra kéne törekedni, hogy egyre többen találják meg ráérõ kevés idejükben itt a szórakozási lehetõséget. Nekem pl. pont tetszett, hogy az OM-on van egyáltalán zárt kaland, mivel a fórumos alapú játékot az asztali játék pótlékának tekintem. Ahhoz meg talán a zárt kalandhoz áll közelebb.

Nem értem ezt a tápfóbiát sem, miért nem lehet a KM-re és a JK-ra bízni, hogy mit csinálnak zárt térben. Szerintem az ember el tudja dönteni a KM feltételei és többi JK ismeretében, hogy bevállal-e valamit, vagy sem. Ha valaki a 16. szintû boszmes lábtörlõje akar lenni, hát tegye. Elhibázott gondolat az, hogy megmondjuk a másiknak, hogy mi fog tetszeni neki, vagy ne adja az ég, minek kell tetszenie.

Jó ötlet amúgy az 1. TSZ indulás és utána a szabad mozgás a nyílt és zárt rendszer között. De ettõl miért ne játszhatna valaki halásistent a fórum egy eldugott zugában, ha ehhez van kedve? Tegye meg más oldalon?

Szóval jó lenne, ha kompromisszumra jutnátok egymással Vezéreink, hogy mielõbb egyértelmû feltételek között kezdhessünk játszani, mert pölö most a tegnap karialkotásra fordított idõmet lehúzhatom a wc-n. Márpedig szabadidõbõl nekem nem sok van. Kedvem azért töretlen, még...

Sion: Ha gondolod, sorolj vissza nyugodtan Fórumozó státuszba és menjen minden a szabályok szerint (ami azért nem volt teljesen egyértelmû sztem). Amúgy is terveztem nyílt rendszerû karakter indítását a zárt kaland után, hát majd felcserélem a sorrendet.

Õszinte hívetek:
Gregorius
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.02.12. 15:14

Most látom csak, hogy UT lett a hivatalos szabályrendszer. Na elõ kell keresnem valahonnan a könyvet. Hová is tettem a portörlõmet? :) Bár ki tudja, lehet, hogy magamat kéne leporolnom, nemde? :D
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.12. 15:14

Vezéreink :D Ez tetszik....

Egyébként: Folyik a dolog vitája... hamarosan megállapodás születik. :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.12. 15:48

Egyébként a megállapodás úgy néz ki megszületett és zártban úgy néz ki mindenki úgy játszik ahogy akar, rendszertõl és szinttõl függetlenül, legfeljebb nem tudja átkonvertálni a nyíltra, de ez már egyéni szoc. problem kategória...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.12. 16:34

Sion írta:Egyébként a megállapodás úgy néz ki megszületett és zártban úgy néz ki mindenki úgy játszik ahogy akar, rendszertõl és szinttõl függetlenül, legfeljebb nem tudja átkonvertálni a nyíltra, de ez már egyéni szoc. problem kategória...

Sion

Sziasztok!

A fenti sorok számomra már megfelelõ hátteret teremtenek - a megváltozott körülmények miatt -, hogy elindítsam a kalandom. Con, Sion, Nekromat, Gregorius urak a kéréseim a karaktgenerálásra vonatkozóan:
- irányadó ETK vagy annak valamelyik elõde
- szint: 6 (+/- 1szint)
- képességek: belátásotok szerint
- képzettségek: amit csak ki tudsz fizetni kp-bõl + amit eleve megkapsz
- varázstár: amit jónak láttok kivéve ereklyék, és pár soros story kell a tárgyhoz a "fogyóeszközökre" pl: varázsitalok ez nem vonatkozik. kérlek bennetek a Diablós tárgyszámot (pl: max 2gyûrû, stb) azért tartsátok be.
- a karakterket a werkleeKUKACgmail.com címre várom, "leadási határidõ" febr.22
- játék indítása a kari beérkezését követõen legkésõbb febr. 25

Minden egyébben állok rendelkezésetekre, üdv: Garcia

ui: ahogy látjátok komolyan gondoltam 8)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.12. 16:39

Tájékoztatásképpen: MAGUS-ban is max. 2 gyûrût viselhet az ember. Ha többet visel az összes hatása elveszik. Amulett 1, és a legerõsebb hatása érvényesül.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.12. 17:10

No akkor ez valóban heroikus party lessz! No ilyet nem lehet majd például átkonvertálni a nyílt rendszerbe semmiképp! kari ottlessz addigra.

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.02.12. 17:12

Garcia da'Ramol írta:Sziasztok!

A fenti sorok számomra már megfelelõ hátteret teremtenek - a megváltozott körülmények miatt -, hogy elindítsam a kalandom.

Dzsí-háááááá :twisted: :merci: :pogo: :taps: :buli: :lazza:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.12. 17:15

Ú hogy örülnek :lol: :zen: :LOL:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.12. 17:34

Na, király!

Most hogy minden megoldódott akkor kezdhetjük is minél hamarabb a játékot.A mai naptól a koleszszobámban is van net, úgyhogy tõlem naponta több reagra is lehet számítani.
Garcia, akkor elküldöm az e-mail címedre az ismételten átalakított karimat!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 37 / 338 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 338

Vissza: Csevegõ