• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 33 / 338 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 338

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.02. 17:32

Helló mindenkinek!

Csatlakozok Con-hoz és én is jelentkeznék egy kalandba ami mostanában indulna, mivel a kolinkban, a szobába úgy egy max. két hét mulva be lesz kötve a net és akkor már naponta akár 2-3 alkalommal is fel tudok nézni.Addig meg hétvégéken vagyok.
Egy 4. színtû ork karim már lenne is készen ha valakinek lenne olyan kalandja amibe lehet ilyen fajú kari.
Akkor írjon valaki ha van kaland!
Köszi! :)
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.02. 22:35

No akkor con mellé én is jelentkezem! Bármilyen HIVATALOS rendszer alapján játszok, és az orkok is jöhetnek, tehát mindenevõ vok. Ha akartok ostromoljatok! Üdv!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.02.08. 17:12

Üdv!

Szeretnék jelentkezni egy új kalandba, ha valaki indít és bevenne, légyszi dobjon egy pm-et, vagy mailt.

Köszi!
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.09. 17:32

Hát ez tök jó!
Már vagyunk 4-en játékosok csak egy mesélõ kellene! :roll:
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.09. 18:46

Nekromat, Con, Sion, Gregorius ha ti 4en lesztek a kísérleti nyulaim megpróbálkozok az online meséléssel...
Ígérni nem ígérek semmit vagy megy ez nekem v. nem.
(esetleg 1-2 havonta válthatnánk is a mesélés :roll: )
Véleményeteket várom, üdv:
G.
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2007.02.09. 21:13

Hát a többieknek is megfelel akkor tõlem nyugottan mesélhetsz, bár a a mesélõ váltást én nem tudom biztosítani mert nem lesz idõm mesélni csak játékost alakítani!
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.02.09. 21:52

Nekem teljesen megfelel, ha mesélsz, Garcia. Viszont Nekromathoz hasonlóan én sem fogom tudni levenni válladról e terhet, egyenlõre örülök, ha játékosként megy majd az online játék.

Ha van már vmi ötleted, akkor szólj.

Vki segítsen eligazodni légyszi a státuszommal kapcsolatban. Jelenleg Fórumozó vagyok, de így nem játszhatok elvileg még zárt kalandban sem. Viszont JK az új szabályok szerint csak akkor lehetek, ha készítek egy elõtörténetet, ami elfogadásra kerül. Ez viszont az én olvasatomban meg csak a nyílt játékhoz kéne, szóval nem egészen értem. Szóval mit kell tennem, hogy játszhassak Garcia zárt kalandjában? :?:
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.09. 22:09

Én sem vagyok régi darab, de a csoportba tört. besorolás miatt Adminhoz Con v. Sion kell fordulni pm-ben. (Ha nem jót írtam vki. majd kijavít)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.09. 22:16

Nekem megfelel, a mesélést meg majd meglátjuk...

Gregorius: Felveszlek játékosnak, azonban szeretném ha csinálnál karit a nyitott kalandba is. Mindenkinek ajánlom h próbálja ki! Én mindenképp ottleszek! ;)

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.09. 22:17

Jól írtad Garcia!

Bármelyik csoportba történõ felvételt - vagyis akár Játékos Karakter-i, akár a Kalandmesteri státuszt - az Adminok jogköre megadni.

Ha valaki még nem bír JK státusszal nálluk kérvényezheti.
A szabad játéktéren - Damak, Erion - Fogadónegyed, Toron - már lehet játszani, ha egy karaktert a megfelelõ topikban közzétettetek és a helyszínmodik játékba engedték (persze ehhez JK státusz szükséges minimum).

A Szabályzatból írta:Kalandmesteri státus teljesítményi cenzushoz kötött, annak függvényében adományozzák az Adminok, milyen élvezhetõen illetve milyen rendszerességgel ír az illetõ.

Üdvözletem Mindenkinek:

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gregorius » 2007.02.09. 22:22

Ok, mindenkinek mindent köszönök. :)

Sion: így már a pm tárgytalan...
Gregorius

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.09. 22:22

Na, ha jól látom lesz belõle vmi...

Válaszoljatok: milyen szinten akartok játszani? (az 1.emelet nem jó válasz :wink: ), csapatnak vagy karaktereknek meséljek-e? (akartok-e kalandozócsapat lenni vagy csak független ego-k) ezen alapkérdések után a többit megoldjuk... hogy is leszek KM? és hogy fogok tudni mesélni?
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.09. 22:26

Elõbb egyeztessünk, utána megkapod a rangot és az instrukciókat is. Karakterek ügyében ment már PM feléd. A szintet pedig te döntsd el a kaland függvényében. Csapatnak v karakternek? Ez szintén megegyezés kérdése. Mondd mire van szükséged és megegyezünk! ;)

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.02.09. 22:33

Én igazán azért kezdenék mesélni mert...ööööö.... csak :wink:

Nincs kész modul és mindig rögtönzök, és elõfordul, hogy a munkám/fõsulim/családom miatt pár napig nem is írok. Ezek a defektjeim, most már tudjátok...

Azt hittem, ha az alap konceptrõl ti dönthettek és pláne tõlem függetlenül akkor az eleve tetszeni fog nektek... a törpékkel sincs bajom :)
Ha még mindig akarjátok, hogy meséljek egyezzetek meg és válaszoljatok
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2007.02.09. 22:38

Akkor egy vagy 2 törpéd már van. Ha a másik véletlenül nem törpe lenne, akkor jó eséllyel egy Elf lessz. Alapvetõen Rend-Élet partiban gondolkodom és 90% hogy ezzel Con is így lessz. Ha a többieknek ez megfelel akkor valami ideillõt kérvényeznék. A szint változatlanul a te dolgod. A karakteralkotásnál pedig sztem add meg hány pontot osszunk a fõértékek között és kész. A többi már benne van a szabálykönyvekben...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 33 / 338 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 338

Vissza: Csevegõ